Herkku-puhelin
Tapaaminen Bambin kanssa
Matkalainen

Omistettu Babmille

--------------------
Vatsaa nipisteli. Tämä oli aina tätä eikä koskaan voinut tietää, mitä tuleman piti. Koskaan ei voi täysin olla toivomatta jotain erityistä, ja harvoin kahden sattumalta tavanneen ihmisen välillä tapaaminen kuitenkaan johtaa mihinkään erityiseen. Yritin asennoinnoitua neutraalisti ja olla toivomatta mitään, mutta kehoni kertoi, että se oli vain pintaa. Vatsan kipristelyn lisäksi tunsin kuitenkin kiihtymystä lantiossani ja tiesin, miksi kaikesta huolimatta istuin tässä. Aika ajoin jotain viestittelystämme palautui mieleeni, ja tunsin alkavan erektion housuissani.

B astui ovesta sisään. Huokaisin helpotuksesta: hän oli yhtä miellyttävän näköinen kuin toivoinkin. Nousin seisomaan. B huomasi minut sivupöydässä ja lähti tulemaan kohti. Hän käveli luokseni hiukan jäykästi ja yritin lukea katseestasi reaktiota saamatta selkeää vastausta. Hymyilimme toisillemme, varmasti hiukan väkinäisesti, mutta kontakti oli solmittu. Ojensin käteni B:tä kohti, ja hän vastasi ojentamalla omansa. Halasimme kevyesti. Tunsin hänen kehonsa lämmön ja hajuvetensä tuoksun, ja tunsin pehmeneväni. Erkaannuimme ja katsoin häntä silmiin. Näin hänen kasvojensa pehmenneen ja silmät olivat avoimemmat. Hymyilimme. Vaikka hämmennystä oli vielä jäljellä, oli näkyvillä jo muitakin sävyjä: utelaisuutta, haastetta ja leikkimielisyyttä. Ohjasin hänet istumaan vastakkaiselle puolelle pöytää.

Nostimme kuohuviinilasin juhlistaaksemme kohtaamista - tässä me siis olimme, vaikka en vielä eilen uskonut sen todella tapahuvan. Juttelimme niitä näitä ja kaikki tuntui sujuvan helposti: hymyä seurasi vastaukseksi hymy, kommenttia kommentti, liikettä liike. Vähitellen se oli kuin tanssia: etsimme yhteisiä askelia ja niitä alkoi jo löytyä yhä enemmän.

Tilasimme toiset lasilliset ja tanssi jatkui. Hiukan myöemmin huomasin, että keskustelu alkoi tuntua epäoleelliselta ja ilmassa oli jotain epämääräistä, hermostumista, odotusta. Aivan kuin kappale olisi loppumassa ja molemmat tunsimme tanssineemme riittävästi. Tiesin, että minun olisi tehtävä siirto tavalla tai toisella, tai muuten energia laskisi ja uuden kappaleen alkaminen ei olisi varmaa. Katsoin B:tä ja pidin hetken tauon.
- Olit tosiaan kovin kiltti kun tulit, ja olet ollut täällä todella kiltti. Juuri kuten sanoitkin.
Minusta tuntuu, että saattaisin ehkä sittenkin uskoa sinua tässä asiassa. Lähdetäänkö ylös jatkamaan
iltaa.

B ei sanonut mitään, mutta hänen kehonsa ja kasvonsa vastasivat "kyllä". Nousin pöydästä ja ojensin käteni, johon hän tarttui, ja autoin hänet ylös. Vein käteni hänen selkäänsä ja ohjasin kulkumme kohti hissejä. Molemmat tiesimme jo, mitä tulee tapahtumaan. Tunsin kiihtymyksen kasvavan sisälläni, ja sen pidättämisen toiminnasta tekevän minut jännittyneeksi kuin viulun kieli.

Ohjasin B:n hissiin ja käynnistin sen kohti kerrosta. Heti hissin lähdettyä liikkeelle vedin B:n itseäni vasten ja kysymättä lupaa painoin huuleni hänen huulilleen. B vei kätensä hartioideni yli, painautui minua vasten ja vastasi halukkaasti suudelmaan. Ehdin juuri viedä käteni hänen takapuolelleen ja vetää lantion omaani vasten, kun hissi pysähtyi. Ovien avauduttua venäläinen pariskunta katsoi meitä suorasukaisen kiinnostuneesti. Emme olleet kuitenkaan kiinnostuneita heistä, vaan vedin hänet lähes juosten huoneen ovelle, kaivoin tärisen käsin avaimen taskustani ja sytytin valon.

Jatkoimme siitä mihin jäimme hississä mutta rajummin ja halukkaammin. Tunsin itseni suorasukaisen häikäilemättömäksi. Halusin ottaa ja omistaa hänet siinä paikassa. Penetroida. Astua. Saada antautumaan ja huutamaan nautinnosta. En halunnut kuitenkaan tehdä sitä nopeasti ja tylsämielisesti. Irroittauiduin syleilystä, kävelin toiselle puolelle huonetta ja jäin katsomaan häntä.
- Miten kiltti ja aulis tyttö sä oikeastaan pohjimmiltasi olet, sanoin katsoen suoraan ja intensiivisesti.
- Riisu vaatteet siihen sängylle.

B Katsoi minua hämillisenä, mutta päätit tehdä, kuten pyydetty. Annoin katseeni kiertää estottomasti vaate kerrallaan paljastuvalla vartalolla. Viimeisenä hän pajasti rintansa ja jalkovälinsä, ja jäi paikalleen hiukan hämillisen näköisenä odottamaan. Halusin viivyttää tilannetta, jäin hetkeksi paikalleni ja annoin edelleen katseeni pysyä hänen alastomalla vartalollaan.

Kävelin B:n viereen, vein käden hänen niskaansa ja suutelin häntä jälleen. Tällä kertaa suutelimme pitkään, syvään ja tutkivasti. Annoin käsieni valellella estottomasti alastomalla vartalolla. Puristelin kevyesti niskaa, tukistelin hellästi hiuksista, hyväilin reisiä ja otin rinnat vuorotellen käsiini puristeltaviksi. Otin nännit vuorollaan sormieni väliin ja puristelin ja vetelin niitä kevyesti niin, että ne jäykistyivät mahdollisimman koviksi. Tutkin kielelläni hänen suutaan samalla, kun vein käteni jalkoväliin. Hän levitti jalkojaan antaakseen tilaa kädelleni. Otin häpykummun käteeni ja tunsin märkyyden. En kuitenkaan vienyt sormea sisään vaan pidin häntä ainoastaan kämmenessäni ikään kuin hallinnan ja omistamisen merkkinä, jatkaen samalla pitkää suudelmaa.

Asetin suuren tyynyn vuoteen keskelle ja ohjasin hänet vatsallesi niin, että lantio tuli tyynyn päälle paljastaen intiimit alueet helposti saataville. Levitin hänen jalkansa leveämmälle ja liu'utin kättäni pitkin vartaloa: pohkeista reisien kautta pakaroille, joita puristelin voimakkaasti, ja siitä jälleen pakaravaon kautta selkää ylös niskaan, jonka otin käteeni samalla, kun jatkoin tutkimusmatkaani toisella kädellä rinnoille. Lopulta vein molemmat käteni pakaroille ja levitin hänen intiimeimmät alueensa niin avoimeksi kuin mahdollista. Pidin ne esillä samalla, kun aloin puhua kiusoitellen.
- Kaunista! Olet ollut todella kiltti tyttö. Mä todella pidän siitä, miten aullisti annat vartaloasi. Luulen, että olet ansainnut palkinnon.

Pidin häntä edelleen auki vasemmalla kädellä kun samalla vein oikean käteni jalkojen väliin. Otin läpimärän häpykukkulan takaa päin kämmenelleni samalla kuin vein peukaloni reiälle. Hyvin hitaasti upotin peukaloni hänen pehmeään märkyyteensä samalla, kun aloin hieroa kämmenelläni häpyhuulien ja kletoriksen aluetta. Hän työnsi halukkaasti itseään minua vasten kun nain häntä kädelläni. Avasin sormillani häpyhuulet ja etsiydyin klitorikselle. Hänen hengityksesi kiihtyi ja lantio alkoi liikkua voimakkaasti kättäni vasten, pyytäen lisää. Jatkoin, kunnes arvelin hänen olevan lähellä orgasmia. Vedin käteni pois ja vetäydyin hiukan taaksepäin.

- Nouse nelinkontin ja laita itses oikein kunnolla tarjolle, pyysin.

B totteli. Hän asettui nelinkontin, painoi yläruumiinsa alas kyynärpäiden varaan ja selän kaarelle niin, että punainen, turpea, pillu tuli avautuneiden häpyhuulten välistä maksimaalisesesti tarjolle. Katselin jumalaista näkyä ja päästin täydessä mitassa olevan, nesteistä kiiltelevän kyrpäni housuista.

- Nyt tulee viimeinen testi, miten kiltti ja aulis tyttö sä olet, sanoin pidätellen tärinää äänessäni.
- Pyydä mua panemaan sua
- Pane mua, hän sanoi.

Vielä kerran halusin pitkittää tilannetta ennen kliimaksia.
- Vähän auliimmin ja kiltimmin, tunteella.
- Olisitko niin kiltti, että panisit mua. Mä tosiaan haluan ja tarvitsen sitä nyt heti. Ole kiltti.
- Noin sitä pitää, hyvä tyttö!

Tartuin häntä voimakkaasti lantiosta, asetin kyrpäni häpyhuulille ja työnnyin sisään. Tässä vaiheessa se upposi helposti ilman vastusta pohjaan saakka. Tunsin voiman ja voiton riemun, kun aloin panna häntä pitkin, rauhallisin työnnöin, joihin hän vastasi halukkaasti.

Nautin tilanteesta täysin siemauksin naidessani syvään, vähitellen kiihtyvin liikkein. Halusin penetroida hänet maksimaalisesti, tuntea painautuvani pohjaan, syvään, ytimeen saakka. Annoin käsieni vaellella kaikkialla hänen kehollaan. Kuljetin kättäni selässä ja hiuksissa, otin niskasta kiinni ja ohjasin liikettä siitä, puristelin rintoja, ja levitin pillulta märkyyttä peräaukolle, jota hyväilin peukalollani.

Hengitykseni kiihtyi, näkökenttäni alkoi sumentua ja tunsin, etten enää voisi pidättää itseäsi kovin kauaa. Vein käteni alle klitorikselle ja aloin hieroa sitä samalla, kun jatkoin naimista voimakkailla liikkeillä, täydet mitat sisään ja ulos. Tätä ei tarvinnut jatkaa kovin pitkään, kun hän laukesi pitkään ja huohottaen.

Tunsin, etten enää voinut enkä halunnut pidätellä. Kaadoin hänet vatsalleen sängylle, painauduin hänen päälleen ja työnsin etureisilläni hänen jalkansa täysin auki. Vein käteni hänen altaan ja otin hartioista kiinni ottaen hänet alleni syleilyyn niin, että pystyin naimaan häntä maksimaalisesti. Liikkeeni olivat jo muuttuneet kontrolloimattomasti, näköni sumeni ja hengitykseni oli muuttunut huohotuksen ja huudon sekaiseksi ääntelyksi. Tunsin, miten spermani lähti liikkeelle ja kerta toisensa jälkeen, täysin arvioimattomissa olevan ajan, laukesin sykäyksittäin hänen sisäänsä, syvälle, maagiseen ytimeen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute