Herkku-puhelin
Suihkuttavaa sängyssä
simo

Hei!

Talvella olin matkalla tuolla pohjois-suomessa ja tansseissa tupakkitaukoani lyhensi moneen kertaan uhkea nelikymppinen. Oli jo ties monesko kerta, kun kyseinen rouva tuli ja vei tupakin huulesta ja tanssimaan. Tanssilattialla vannotin että ensviikonloppuna sitten saunotaan ja polttelen tupakkaa silloin kun et halua rakastella...

Kiinni veti kuului vastaus ja illan edetessä tunsin kyllä, ettei vastaus ollut ihan tyhjän päällä.
Seuraavana viikonloppuna jo perjantaina suuntasin vuokramökille ja kurvatessani pihaan siellä oli jo tutunnäköinen nainen autonvieressä odottamassa.
Mökkiin ja sauna päälle, onneksi oli sähkösauna ja nopeasti saimme kahvit ja pikkusyötävät valmiiksi ja pedattua pedit.

Pihalle tupakalle ja konjakkilasit ihan normikorkeudessa katosivat alas.
Keskustelimme varmaan tunnin vielä ja saunassa lämpötila oli jo riittävä saunomiseen.
Niin me kaksi aikuista riisuimme hiljaisuudessa saunaan ja saunassa puuvillaisen Jokipiin pefletillä istuessa aloin hyväillä ihoa ja tunsin miten karvainen häpypinta kostuu ja häpykieli paisuu sormissa.
Haen vettä ja partakoneen terän ja vaahtoa (ihan turha) mutta vaahtoa levittäessä voi hyväillä pillunhuulia ja häpyhuulien pintaa niinkuin vahingossa. Huomasin miten vaahdon levitys vaikutti häpyyn ja hitaasti vedin terällä aika paksuja häpykarvoja poikki ja välillä pesin tukkeutunutta terää pesuvadissa ja jatkoin posliinisen pinnan tekoa. Lopuksi sain viimeisenkin karvan poikki ja huuhtelin häpyhuulet ja suutelin häpyhuulia. Yhtäkkiä imiessäni häpyhuulta niin että huuli venyi pitkälle ulos niin tunsin miten suora suihku kasteli naamani ja reidet lukkiutuivat.

Nousin ylös ja katsoin Kaijaa. Hän hymyili leveästi ja sanoi: anteeksi.... En huomannut sanoa että saan tuollaisia suihkautuksia orkun yhteydessä enkä osannut kuvitella että tuo karvojen leikkaus olisi noin voimakas kokemus sillä onhan pillu ollut kymmeniä vuosia posliini?
Tupakointi jäi tuon viikonlopun aikana ja vasta maanantai päivällä sain poltettua seuraavan tupakan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute