Herkku-puhelin
Maspalomasin rannalla
Vanha pukki

Tässä tarina vuosien takaa:

Minun nelikymppisteni kunniaksi vietimme viime marraskuussa vaimon kanssa lomaviikon Gran Canarialla.

Nelikymppispäivänä tuli syötyä ja varsinkin juotua varsin hyvin; niin hyvin, että seuraavana aamuna oli varsin hutera olo. Niinpä ehdotin vaimolleni, että otetaan vähän ruokaa ja juomaa mukaan ja vietetään päivä jollain rannalla lepäillen.

Olin kuullut juttuja, että Maspalomasin rannalla on dyynejä joiden suojassa väki nakuilee, joten päätin järjestää vaimolleni yllätyksen.

Vaimo vähän ihmetteli, kun emme jääneet rantahiekalle vaan jatkoimme kohti dyynejä. Hetken kierreltyämme löysimme suojaisan notkelman, jossa oli ennestään noin viisikymppinen pariskunta. Toisessa päässä notkelmaa oli noin parikymppinen nuoripari. Tuo nuori nainen oli yläosattomissa ja voi että miten upean isot ja kiinteät rinnat tuolla naisella olikaan.

Vaimo ei bikineitään riisunut, mutta minä otin uikkarit pois ja sanoin vaimolle, että pitää antaa vähän kalullekin aurinkoa, kun siihen nyt on mahdollisuus.

Vaimo vastasi, että haluat vain näytellä "hevosen munaasi" tuolle nuorelle naiselle. No, kyllähän se kaluni oli lämmöstä ja kiihottavasta tilasteesta aika lailla turpeana, niin että kyllähän sitä kelpasikin esitellä.

Nukahdin melkein heti ja heräsin vanhemman pariskunnan pulinaan heidän tehdessään lähtöä rannalta. Olin ilmeisesti nähnyt jotain eroottista unta, sillä herätessä kalu oli lähes täydessä seisokissa. Ohi kävellessään tuo rouva tervehti minua iloisesti ja katsoi hymyillen kaluani.

Minä otin eväsrepusta vähän juomaa. Vaimokin heräsi, kääntyi selälleen ja pyysi minua levittämään aurinkovoidetta selkäänsä. Nousin kontalleni ja levitin pitkin, hellin sivelyin voidetta. Vaimon ihanan kiinteä ja lämmin iho sai kaluni paisumaan entisestään ja ajattelin, että miten hyvää krapulapano nyt tekisikään, mutta tiesin hyvin, että ei vaimo suostuisi seksiin näin julkisella paikalla.

Vilkaisin nuorta paria ja huomasin, että nainen oli noussut istumaan minua päin ja että poikaystävä levitti aurinkovoidetta myös hänen selkäänsä. Huomasin myös, että sekä nainen, että mies katselivat miten voidetta levitäessäni puolijäykkä, raskas kaluni huojahteli ylävartaloni liikkeiden tahdissa.

Levitin vielä voidetta käsivarsiini ja vatsaani ja olin jo painumassa uudelleen makuulle, kun huomasin, että nuori mies oli siirtynyt naisensa viereen ja alkoi levittää voidetta noille jumalallisen upeille rinnoille. Tajusin heti, että tuo oli minulle tarkoitettu merkki leikin jatkamisesta. Niinpä levitin jalkojani ja aloin voidella huolellisesti reisiäni ja etenkin reisieni sisäpintaa samalla kun katselin, miten mies jatkoi rintojen hyväilyä yhä kiihkeämmin. Vilkaisin, mitä vaimoni tekee, mutta onneksi tasainen tuhina kertoi hänen olevan sikeässä unessa. Otin reilusti voidetta kämmeneeni ja aloin runkkaavin liikkein levittämään voidetta kaluni varteen, terskaan ja nyt jo kiimasta kohonneisiin palleihini.

Nainen katsoi huokaillen isoa kaluani ja veti toisen pyyhkeen omansa ja poikaystävänsä alavartalon peitoksi. Näin kyllä, että pyyhkeen alla nainen alkoi runkata rajusti poikaystävänsä kalua. Sitten nainen kohottautui ylöspäin ja painautui poikaystävänsä syliin aloittaen kiivaan laukan.

Minä nousin varovasti ylös, että en herättäisi vaimoani ja kävelin kalu koko kahdenkymmenen sentin pituuteensa paisuneena parin luo. Asetuin naisen eteen kontalleen ja hän imaisi heti kaluni suuhunsa aloittaen ihanan imutuksen. Tilanne oli selvästi nuoren miehen kestolle liikaa ja hän sai nautinnosta ähisten orgasmin.

Nainen ei kuitenkaan ollut vielä saanut tarpeekseen ja hän kirjaimellisesti kalusta kiinni pitäen ohjasi minut viereensä istumaan. Sitten hän asettautui ratsastamaan kyrvälläni, mutta vaikka pillu oli kostea sekä naisen omasta kiimasta, että poikaystävän spermoista, niin tarvittiin useampi työntöyritys , ennen kuin tuo nuori, tiukka pillu viimein avautui ottamaan ison kyrpäni juurta myöten sisään. Nuoresta iästään huolimatta tuo nainen todella osasi nauttia saadessaan isoa.

Minä työnsin toisen käteni pyyhkeen alle ja hyväilin klitorista sormillani nainnin tahtiin samalla kun toisella kädelläni puristelin noita ihanan kiinteitä rintoja. Nainen laukka kävi yhä kiivaammaksi, kunnes tunsin koko kalun mitalta miten orgasmi sai pillun ihanasti sykkimään. Tuo syke lypsi myös minun spermani liikkeelle ja lennätin lastini syvälle, syvälle pilluun.

Orgasmi teki niin hyvää, että minun piti suorastaan purra huultani, että en olisi nautinnon karjullani herättänyt vaimoani, joka ei onneksi vieläkään tiedä tästä nuorelta naiselta saamastani synttärilahjasta mitään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute