Herkku-puhelin
Kummityttö mökillä
Vanha pukki

Huomasin viime vuonna alkukesästä, että kesämökin ikkunanpuitteiden maali oli jo niin haalistunutta ja lohkeillutta, että uusintamaalaus alkoi olla pikaisesti tarpeen. Vanhan maalin raappaus pois ja tarkka maalaustyö ei kuitenkaan tuntunut oikein huokuttelevalta kesähommalta.

Onneksi vaimoni ehdotti, että palkkaisin hänen keväällä ylioppilaaksi päässeen kummityttönsä Jennin avuksi.

Olen tuntenut Jennin sen viiden vuoden ajan, jonka olen ollut yhdessä nykyisen vaimoni kanssa. Jenni on tumma ja vilkas kaunotar. Pituutta hänellä on vain noin 160 cm ja hän on vartaloltaan todella sirokokoinen. Rinnat ovat noin B-kupin kokoa, pystyt ja kauniin pyöreät.

Vaikka olemmekin Jennin kanssa lähes toistemme vastakohtia; minä olen lähes kaksimetrinen, yhdeksänkymmentäviisi kiloinen, vaalea jässikkä, niin olemme alusta asti tulleet hyvin toimeen keskenämme, eikä minulla todellakaan ollut mitään sitä vastaan, että saisin hänet työkaveriksi maalaushommiin.

Maalauspäiviksi sovittiin torstai ja perjantai, jonka jälkeen Jenni saisi halutessaan jäädä vielä viettämään viikonloppua mökille.

Kun Jenni tuli kesäautollaan torstaiaamuna mökille, niin huomaisin heti, että Jennillä on jotain murheita; tavallisesti niin vilkas ja naurava kummityttö oli hiljainen ja apealla mielellä.

Järjestin torstai-iltana niin, että Jenni tuli kalareissulle minulle soutumieheksi. Ollessamme kahden kysyin Jenniltä, että mikä murhe häntä painaa ja kerroin antavani hänelle kyllä tukea jos vain voin. Jenni ei ensin vastannut mitään, mutta kysyi sitten, että onko se niin, että kaikki miehet kuolaavat isotissisten blondien perään?

Arvasin heti, että Jennin poikakaveri Nikon on jättänyt Jennin jonkun blondin takia. Vastasin, että kyllähän niitä isoja tissejä tulee katseltua, mutta ei niistä rakastellessa ole mitään hyötyä ja että pystyt rinnat ovat kyllä paljon seksikkäämmät, jos vain nuoret naiset osaisivat tuoda ne oikein esiin. Mitä tarkoitat? Kysyi Jenni hämmästyneenä. Kerroin hänelle, että kun olin 70-luvulla nuori, niin silloin nuoret naiset käyttivät vain ohuita rintaliivejä, tai eivät liivejä lainkaan. Nyt rintojen kauniit kaaret piilotetaan paksujen toppausten sisään niin tiiviisti, ettei rintojen kauniita muotoja näe ollenkaan, puhumattakaan siitä, että näkisi miten kiihotuksesta kovettuneet nännit piirtyisivät esiin. Ei ole kiihottavampaa näkyä kuin se kun T-paidan ohut kangas painuu kiinteitä rintoja vasten ja tuo rintojen, muodot, liikkeet ja nännien paisumisen esiin.

Jenni jäi miettimään sanojani, mutta ei vastannut mitään.

Perjantaiaamuna Jenni tuli aamupalalle pukeutuneena hihattomaan T-paitaan ilman rintsikoita. vaimo katsoi kummityttönsä asua vähän pitkään, mutta ei onneksi sanonut mitään. Minä taas "peukutin" Jennin asua heti kun vaimo vaimon silmä vältti.

Lounaan jälkeen vaimo lähti työkaverinsa viiskymppisille ja tulisi takaisin vasta lauantaina aamupäivällä. Maalaushomma eteni odotettuakin nopeammin, vaikka minun olikin välillä vaikea keskittyä työhön, niin seksikkäältä ja kauniilta Jenni näytti. Hän oli taas vilkas ja naurava ja huomaisin kyllä hänen myös vähän testaavan uuden pukeutumistapansa vaikutusta "vanhaan pukkiin".
Kun työ oli valmistumassa, niin käväisin panemassa meille talkoosaunan lämpiämään. Työn jälkeen tarjosin Jennille mökin kuistilla kuohuviiniä ja tuoreita mansikoita, jotka vaimo oli aamupäivällä hakenut läheiseltä maatilalta.

Kiittelin Jenniä kovasti työstä ja maksoin palkkaakin reilusti, kun tiesin, että Jennillä tuskin oli liikaa käteisvaroja. Jenni ei ensin olisi ottanut palkkaa ollenkaan vastaan, mutta minä sanoin, että osaan kyllä arvostaa kun saan apua ja että tämä raha on samalla myös ylioppilaslahjaa minulta.

Jenni tietysti kiitteli kovasti ja kertoi miten mukavaa täällä mökillä on nauttia hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta.

Tarjosin Jennille lisää kuohuviiniä ja juttelimme mukavista kesäistä asioista ja Jennin tulevista yliopisto-opinnoista.

Kävin saunalla ja totesin sen olevan jo lämmin. Sanoin leikilläni Jennille, että kyllä kai me saunotaankin yhdessä, kun on tehty myös yhdessä. menin hämmästyksestä sanattomaksi, kun Jenni vastasi, että yhteissaunahan on kansallinen perinne, saunotaan vaan yhdessä.

Saunan pukuhuoneessa Jenni veti reippaasti vaatteet pois päältä. Rusketusrajat toivat maidon valkeat rinnat korostetusti esiin ja bikinien alaosan kohta loisti vaaleana ja karvattomana. Näky oli niin tyrmäävän seksikäs, että kaluni ponnahti hetkessä täyteen seisokkiin. Ajattelin ensin yrittää peitellä seisokkia, mutta sitten mieleeni tuli, että Jennille tekee varmaankin vain hyvää nähdä miten hän saa miesten halut heräämään.

Saunassa katselin tarkemmin Jenni vartaloa ja huomasin, että tilanne kiihotti myös häntä, sillä tummat, isot nännit sojottivat tiukkoina eteenpäin ja vaalean punaiset häpyhuulet näkyivät niin selvästi, että niiden täytyi olla jo kiihottumisesta paisuksissa.

Kehuin tietysti Jennin vartaloa ja sanoin Nikon olevan todella tyhmän, kun on jättänyt noin upean kaunottaren. Jenni katseli täyteen kahdenkymmen sentin pituuteen paisunutta kaluani ja sanoin, että kaluni on todella upea ja että arvelee monen naisen saaneen siitä nauttia. Vastasin, että kyllähän sitä eron jälkeen tuli vietettyä varsin villiä aikaa ja että vaikka muuta väitetäänkin, niin kyllä varsin monet naiset, niin vapaat kuin varatutkin haluavat ainakin kerran elämässään kokeilla todella isoa ja kokenutta kalua. Jenni vastasi, että hänellä on ollut ennen Nikoa vain pari hätäistä teinisähellystä, joista ei mitään nautintoa ehtinyt saamaan.

Hetken hiljaisuuden jälkeen Jenni kysyi, että millaisesta seksistä miehet pitää. Vastasin, että naisen pitää olla aktiivisesti mukana, mutta aktiivisuuden pitää olla kuitenkin luonnostaan tulevaa heittäytymistä nautintoon; pornoelokuvista tutut näytellyt huutamiset ei miestä kiihota. Mies myös haluaa palautetta ja kannustusta, kun kerrot rakastellessa miehelle miten hyvää hänen kalunsa tekee ja pyydät naimaan vielä lujempaa, niin saat varmasti miehen kuin miehen kirjaimellisesti "panemaan parastaan". Jatkoin, että pitää myös muistaa, että rakastelussa on sallittua kaikki, mikä tuottaa molemmille nautintoa. Nainen tietää itse parhaiten millaisesta hyväilystä klitoris tykkää, eikä ole mitenkään miehen saamattomuutta tai huonoutta, jos nainen rakastellessa hyväilee itse itseään.

Jenni kiitteli neuvoista ja sanoi, että niitä pitää kyllä sopivan tilaisuuden tullen kokeilla käytännössä.

Saunassa alkoi tulla todella kuuma ja päätimme käydä välillä uimassa. Tuntui suorastaan epätodelliselta kävellä alastoman Jennin perässä kalu täydessä seisokissa ja raskaasti askelten tahtiin huojahdellen. Laiturin päässä Jenni kääntyi mennäkseen takaperin laituritikkaita veteen. Jenni katsoi huojahtelevaa kaluni ja hymyili tavalla, joka tuntui suorastaan vihlaisuna nivusissani.

Viileä järvivesi toki sulatti seisokin, mutta palattuamme saunaan lämpö ja mielettömän kiihottava tilanne saivat kaluni jälleen paisumaan.

Jenni kertoi menevänsä ekana pesulle. Pyysin häntä jättämään sauna oven auki, kun saunassa oli niin kuuma. Katselin avoimesta ovesta, miten Jenni pesi itseään selin minuun. Kun Jenni sitten yritti sienellä pestä selkäänsä, niin pyysin että enkö voisi auttaa selän pesussa. Jenni ei vastannut mitään, mutta ojensi sientä minua kohti. Otin sienen käteeni, hieroin siihen saippuaa ja aloin hellästi pestä selkää. Tilanne oli niin ihana, että minulla ei todellakaan ollut mitään kiirettä. Etenin sienellä yläselästä varovasti kohti alaselkää ja kiinteitä, lähes poikamaisen kapeita pakaroita. Kun pyöritin sientä pakaroiden päällä, Jenni levitti jalkojaan ja etenin alaspäin kohti reisiä. Pesin hellästi reisien takaosan ja sisäreidet varoen kuitenkin tarkasti osumasta kiimasta paisuneisiin häpyhuuliin. Sitten otin vettä ja huuhtelin pesemäni paikat huolellisesti.

Kun pesu oli valmis, Jenni kääntyi äkkiä ympäri, jolloin kivikovana seisova kaluni osoitti suoraan kohti hänen napaansa. Jenni otti kädellään kiinni kalustani ja hänen pienet, sirot sormet puristuivat tiukasti kaluni varteen. Vaikka halusin Jenniä ihan mielettömästi, niin järkeni taisteli vastaan ja pakotin itseni kysymään, onko Jenni varma tästä. Jenni vastasi kiiman kähentämällä äänellä että "Olen, olen, mulla on pillerit, ja mä haluun sun isoasi".

Otin Jenniä hartioista kiinni ja ohjasin hänet määrätietoisesti kohti pukuhuoneen sohvaa. Asetin Jennin istumaan sohvalle pyyhkeen päälle. Toisen pyyhkeen asetin pehmikkeeksi lattialle ja polvistuin suutelemaan Jennin ihania rintoja. Rinnoilta suudelmani etenivät kohti kiinteää vatsaa. Sitten levitin isoilla käsilläni Jennin siroja reisiä ja työnsin kieleni kohti kiimasta kiilteleviä häpyhuulia. Jennin pillu maistui ihanalta ja nuolin kielelläni leikitellen häpyhuulia ja klitorista. Jenni hyväili käsillään karkeaa, pystyä tukkaani, huokaili voimakkaasti nautinnosta ja työnsi lantiotaan kohti kieltäni.

Siten Jenni veti minut tukasta suutelemaan itseään. Suudellessamme Jenni sai tuntea huuliltani oman pillunsa maun. Suudeltuamme otin kalustani kiinni, ohjasin terskan häpyhuulien väliin ja yritin työntyä sisään, mutta vaikka pillu oli aivan kiimassa, ei terska painunut sisään. Pyysin Jenniä rentoutumaan ja nauttimaan. Ohjasin Jennin oman käden hänen klitorikselleen. Jenni alkoi pyöritellä sormellaan klitorista samalla kun minä terskan päällä hyväilin häpyhuulia. Jenni sulki silmänsä ja rentoutui nauttimaan. Rentoutuminen auttoi, sillä pikku hiljaa pillun tiukkuus antoi sen veran periksi, että sain työnnettyä terskan pilluun. Odotin hetken ja aloitin sitten varovaiset työnnöt. Joka työnnöllä kaluni painui aivan vähän syvemmälle, kunnes tunsin kaluni pään osuvan esteeseen ja Jenni ähkäisi kivusta. nyt tiesin miten pitkälle voisin työntyä kummityttöni sisään satuttamatta häntä.

Kummityötön pillu tuntui niin ihanan tiukalta, että olisin varmaankin lauennut jo muutaman työnnön jälkeen, jos ei aamun rakastelu vaimon kanssa olisi jo poistanut pahimmat paineet, ja nyt tiesin, että pystyisin kyllä pidättelemään laukeamistani niin pitkään kuin on tarpeen.

Tuntui todella kiihottavalta katsoa miten paksujen sinertävien suonten kirjoma, vähän käyrä, vanhan pukin "hevosen muna" työntyi nuoruuden sileiden, virheettömän kauniiden häpyhuulten väliin ja miten häpyhuulet työntyivät kaluni mukana voimakkaasti sisään- ja ulospäin. Pyysin myös Jenniä katsomaan tuota näkyä ja hän voihki vain että "Isoohhh,, Miten se.. oohhh.. voikaan mahtuaahhh...?"
Vedin Jennin aivan sohvan reunalle, otin hänen pakaransa isojen käsieni voimakkaaseen otteeseen ja aloitin kunnon nainnin kiihtyvällä tahdilla.

Nainnin tahdin kiihtyessä Jennin voihkinta muuttui yhä äänekkäämmäksi, kunnes Jenni sai upean orgasmin, joka sai hänen vartalonsa voimakkaasti kiemurtelemaan. Minä pidin tiukasti kiinni Jennin pakaroista ja jatkoin kiivaita työntöjäni Jennin orgasmista ja vartalon kiemurtelusta välittämättä. Ison kalun työntyminen säälimättä yhä uudelleen ja uudelleen sisään sai Jennin orgasmin jatkumaan entistäkin voimakkaampana, kunnes hänen pillunsa alkoi voimakkaasti supistella. Kireän pillun voimakas supistelu oli minullekin jo liikaa ja ruiskutin nautinnosta ähkien spermani syvälle kummitytön tiukkaan pilluun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute