Herkku-puhelin
Kirsille nuorta kyrpää
Jake70

Minä istun hotellihuoneen nojatuolilla, maistan oluttölkistäni ja katson sängyllä nelinkontin, pylly pystyssä olevaa vaimoani. Hän pää minuun päin, mutta on painanut päänsä tyynyyn, enkä saa katsekontaktia. Katson, miten hän puristaa käsillään sängyn valkoista lakanaa ryttyyn ja siirrän sitten katseeni hänen selkäänsä. Hänellä on yllään rintaliivit, stay-up sukat, korkokengät sekä ohuen ohuet pikkuhousut. Pikkuhousujen naru on vedetty sivuun toisen pakaran päälle. Hänen pakaroidensa välistä kuuluu vuoroin litinää, vuoroin ähkinää ja pian sieltä tulee esiin hikinen ja vaimoni nesteiden kostuttama miehen pää. Hän nouseen ylös ja sormeilee vielä vaimoni alapäätä, samalla kun vilkaisee minua ja sanoo:
- Kyllä on mahtava....todella mehukas......
Kirsi on 49-vuotias, 164/66, lyhythiuksinen brunette. Rinnat ovat pienet, samoin tummat nännipihat, mutta nännit taasen rintojen ja nännipihojen suhteen melko kookkaat ja herkät. Vatsamakkaraa on vyötärölle kertynyt jonkin verran, mutta vyötärö on silti vielä selvästi nähtävissä. Peppu on sivulta päin katsottuna hieman lattana, mutta takaa katsottuna mukavan leveä....lisäksi se pyllistettäessä pyöristyy jopa mukean oloiseksi. Etupuolella taasen kasvaa tuuheahko tumma karvoitus, jota Kirsi pitää häpyhuulteen ympäriltä siistittynä.
Kirsi on akateeminen virkanainen, jonka käytös on melkoisen pidättyväistä julkisesti. Iän myötä tapahtunut itsevarmuuden lisääntyminen on vaikuttanut seksuaaliseen vapautumiseen ja nyttemmin voin sanoa Kirsi olevan makuuhuoneessa parhaimmillaan todella rietas. Ja niinpä, siksi olimmekin päätyneet tänne hotellihuoneeseen, kimppakivaan vieraan miehen kanssa.
Mies, Toni nimeltään, painaa päänsä takaisin vaimoni pakaroiden väliin ja sama litinä ja lutkutus jatkuu.
Vaimoni nostaa päätään hieman ja katsoo minua, jolloin minä kysyn hymyillen:
- Tuntuuko hyvältä, kulta?
- Mmhhh.....tuntuu.....
Vastauksen jälkeen vaimoni painaa jälleen päänsä tyynyyn ja puristaa taas sormillaan lakanaa ruttuun. Minä nousen ja kierrän sängyn viereen niin, että näin läheltä miten Toni tunkee päätään tiukasti vaimoni pakaroiden väliin. Hän nostaa päänsä, vilkaisee minua, jolloin minä kysyn:
- Haittaako karvoitus?
- Ei......ei todellakaan.....
Takaapäin naisen nuoleminen on todella pornoa, vaikka siitä ei klitorikselle kovin hyvin pääse. Se ei Tonia tunnu haittaavan, hän nuolee vakoa ja näyttää maistelevan myös Kirsin tummaa, tiukkaa persereikää. Tämä tuntuu vaimolleni kelpaavan. Toni levittää käsillään pakaroita ja upottaa naamaansa niin, että saa kielellään maistella vaimoni antimia.
Minä otan takaani pöydältä kameran ja räpäisen muutaman kuvan. Lisäksi, huoneen nurkassa surisee videokamera, näin olimme Tonin kanssa sopineet. Zoomaan vaimoni kasvoihin ja pyydän häntä avaamaan silmät. Ikuistan lähikuvan, jossa hän katsoo suoraan kameraan ja taustalla näkyy miehen vartalo hänen perseensä takana. Kumarrun antamaan hänelle suudelman ennenkuin palaan katsojan rooliini.
Istun takaisin nojatuoliin, otan huikan ja katselen sängyn touhua. Tonin olemme tavanneet netissä, sinne laittamamme ilmoituksen perusteella. 28-vuotias, vastavalmistunut insinööri, erottui edukseen siitä vastausten massasta, jonka saimme. Olihan hän nuori, mutta nuorta ja kyvykästä olimme puumalle hakeneetkin......Kirsi sai nyt mitä halusi. Ja halusinhan minäkin tätä, olin ollut alulle panijana koko tässä hommassa.
Havahdun ajatuksistani, kun Toni nousee ylös ja hymyilee naama nesteistä kiillellen. Hän nousee lopulta seisomaan sängyn viereen, alkaa riisuutumaan ja Kirsi makaa sängyllä kyljellään katsellen, mitä alta paljastuu. Sieltähän paljastuu hoikka, sopusuhtainen nuori vartalo ja kivikovana sojottava kalu. Aivan keskiverto kooltaan, joten aivan sopiva kaikin puolin.
- Nyt mä luulen, että Kirsi haluaa maistaa tota tikkaria, minä sanon Tonille.
- Ai....niinkö epäilet, vaimoni nauraa takaisin.
- No...kyl se mulle sopii, sanoo Toni ja menee polvillaan sängylle vaimoni eteen.
Kirsi nojaa toiseen kyynärpäähänsä ja tarttuu toisella kädellään hymyillen kiinni Tonin kullin varresta. Hän vetää esinahkaa edestakaisin, runkkaa sitä hieman.
- No mitäs sanot...kelpaako, minä kysyn.
Vaimoni vilkaisee minua päin, hymyilee ovelasti ja sanoo:
- En tiedä...pitäiskö katsoa lähempää....ehkä jopa maistaa?
- Se on sitten ladattu ase...ole varovainen, Toni kommentoi ja saa vaimoni katsomaan ylöspäin ja vastaamaan:
- Hui.....kauheaa....miten tällaisen kanssa toimitaan...ettei se vaan laukea.......
Kirsi on ottanut suihin jo ennen Tonin syntymää ja on imenyt paljon erinäköisiä ja –kokoisia kyrpiä halukkaasti ja taidolla. Niinpä hän ei nytkään tietenkään oikeasti hätkähdä, vaan runkkaa kyrvän vartta kädellään ja lipaisee terskaa kielellään muutaman kerran. Kuin kokeeksi hän sitten painaa päätään alaspäin ja hyväilee Tonin palleja suullaan. Sitten vasta on vuoro kunnon imutuksen. Hitaasti, varmasti ja harkitusti vaimoni alkaa imemään Tonin kivikovaa kyrpää. Otan muutaman kuvan, jossa Tonin kyrpä on Kirsin suussa, mutta pääosin keskityn katsojan rooliin.
- Miltä tuntuu, kysyn Tonilta.
- Ihan.....hyvältä.....hyvä imu.....varmistin on poistettu!
Pojan vastaus saa aikaan naurunpurskahduksen myös vaimossani, joten hän joutuu hetkeksi päästämään kyrvän suustaan ennenkuin taas sitten jatkaa imemistä. Toni vie toisen kätensä vaimoni lyhyille hiuksille ja hivelee niitä, toisen kätensä hän antaa hivellä vaimoni olkapäätä ja kylkeä. Minä näen, miten Kirsin posket painuvat lommolle hänen ottaessaan Tonia syvälle suuhunsa. Silmät ummessa hän imee kyrpää, runkkaa vartta, lutkuttaa minkä pystyy. Jonkun ajan kuluttua hän päästää sen suustaan, nojaa taaksepäin ja sanoo Tonille hymyillen:
- Joko olis aika vähän kokeilla tätä........
Kondomin käytöstä olemme käyneet pitkän keskustelun. Toni tuntui fiksulta kaverilta, vakuutti olevansa tervve, joten Kirsi oli päättänyt antaa hänen naida paljaalla. Hieman riskaabelia, mutta minuakin kiihotti ajatus vieraan miehen spermasta vaimoni vitussa.
Riisuttuaan pikkuhousunsa ja rintaliivinsä, Kirsi makaa selällään, jalat levällään polvet koukussa. Toni asettuu niiden väliin ja laskeutuu käsiensä varassa alemmas, niin että saa vuorotellen vaimoni nännit suuhunsa. Niitä maistettuaan hän suutelee vaimoni kaulaa ja painautuu samalla alemmas ja minä näen, että heidän välissään Kirsin käsi ohjaa Tonin kyrvän sisäänsä. Sen tapahduttua Toni työntyy sisään ja Kirsi tuo kätensä hivelemään miehen kylkiä, selkää ja välillä pakaroita, miehen aloittaessa rytmikkään nussimisen. Muuten hiljaisessa huoneessa kuuluu selkeä litinä ja lätinä sekä Kirsin asteittain koveneva huohotous. Kovin kauan ei kestä, kun kuuluu Tonin ääni:
- Ooohhh....mä....en kestä......kauaa........
Eikä hän muuta ehtinyt sanomaankaan. Sitten hän jäykistyy, työntyy pohjaan ja urahdellen tyhjentää nuoret pallinsa syvälle vaimoni karvaiseen vittuun. Levähdettyään hetken, hän nousee ylös ja menee kyljelleen vaimoni viereen.
Minä kierrän kamerani kanssa vaimoni jalkopäähän ja koska hän on edelleen jalat levällään, saan loistavia otoksia vitusta, jossa häpyhuulet ovat auki ja spermaa valuu kohti persereikää.
- Miltä näyttää, vaimoni kysyy hymyillen.
- Upeelta, vastaan totuudenmukaisesti.
Lasken kameran sängylle ja asetun Kirsin jalkojen väliin. Suutelen polvia, sisäreisiä, lähestyn vittua hitaasti. Koko ajan nenässäni voimistuu tuoksu, jossa vallitsevana osana on Tonin sperma. Lopulta painan kieleni klitorikselle ja se saa vaimoni värähtämään. Kun sitten annan kieleni valua häpyhuulteni väliin, suuhuni tulvahtaa Tonin spermaa.......maistan sitä, nielaisen ja tunnen kuinka kyrpäni on housuissani kuin betoniporsas. Välillä lutkutan spermaa, välillä kiusaan klitorista sillä tiedän, että saan niin Kirsin laukeamaan helposti. Ja toden totta, parin minuutin nuolemisen jälkeen vaimoni laukeaa valittaen. Minä nousen ylös, kuivan kasvoni lakanaan, otan kameran käteeni ja palaan kuvaajan roolini.
Seuraavat hetket ovat melkeinpä leppoisat. Toni ja Kirsi keräävät voimia, ja itse asiassa niin myös minä. Jonkin ajan kuluttua Toni menee vaimoni viereen ja alkaa kädellään hivelemään tämän vartaloa. Samalla Kirsi vie kätensä Tonin kyrvälle ja alkaa hiplailemaan sitä. Muutaman hetken kuluttua pari on valmis jatkamaan ja hetkessä saan katsella, miten Toni nussii Kirsi takaapäin. Kirsi nojaa kyynärpäihinsä ja suu auki huohottaa kun Toni runnoo takaapäin voimalla. Toni rynkyttää kunnolla ja puristelee samalla Kirsin vaaleita, pulleita pakaroita. Hän vilkaisee minua ja virnistää:
- Nyt kestää pitkään.......löysät on pois.....
- Ja melko liukas vittukin, eikö?
- On.....
- Oletko muuten koskaan ennen nussinut opettajaa?
- Heh....en todellakaan ole.....jos tällasta olis ollu koulussa....olisin ollu paljo parempi!!
- Sä et tarvi tukiopetusta....osaat jo......, saa vaimoni huikattua sekaan.
- Mut hei....mä just haluunkin....tukiopetusta....tai jatkokurssin.......
Toni jatkaa kovaa rodeotaan melko pitkään. Vaimoni hieroo itseään alakautta hetken ja saa sellaisen orgasmin, että meinaa mennä seinästä läpi naapurihuoneeseen. Toni pitää kuitenkin tiukasti kiinni ja jatkaa nussimista niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Katson Kirsiä ja sanon:
- Noin......kunnon tykitystä...
- Jo.....oo.......
- Tekeekö hyvää.....saada kunnolla......
- Kkk......yllä!!!......
Näen miten Tonilla puskee hikeä otsalle, mutta lasti ei irtoa helposti, aivan niinkuin hän lupasi. Nuori mies antaa vaimolleni kunnon pitkän tykityksen. Lopulta, en tiedä kuinka pitkän ajan kuluttua, Toni kiihdyttää tahdin äärimmilleen. Se saa Kirsin yllyttämään:
- Noin....just.....noin.......anna tulla...anna mulle.......täyteen.....uuuuhhhh....
Karjahdellen Toni tyhjentää pallinsa toistamiseen Kirsin vittuun. Ja sitten pian sen jälkeen, sekä hän että vaimoni makaavat sängyllä hikisinä, huohottavina ja väsyneinä.
Sen pituinen se......

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute