Herkku-puhelin
Koska Elisa on hyvä jätkä
Eufrosyne

Jutta oli kaunis kämppikseni. Asutimme yhdessä neljän tytön voimin taloa, kommuuniksikin kai sitä saattoi sanoa. Muut tytöt olivat Marika ja Liisa. Marika oli rehellinen lesbo ja hänellä oli oma vakituinen tyttöystäväkin Seinäjoella. Liisallakin oli parisuhde, mieheen tosin. He olivat kihloissa ja aikoivat naimisiin vuoden sisällä.

Minä olen Elisa. Olin tuohon aikaan 24-vuotias vastavalmistunut asianajaja ja elin elämäni kevättä. Vaikka olin saanut heti hyvän työpaikan, vapaa-ajallani hurjastelin, minkä ehdin. Rakastin seksiä enkä lasin pohjallekaan sylkenyt. Jutta oli minua hiukan vanhempi ja apteekkari. Häntä ajoivat samat vietit. Olimme yhdessä kommuunin sinkkutytöt ja rakastimme sekä munaa että pillua. Minä nussin toisia tyttöjä, Jutta poikia, mutta silloin tällöin päädyimme samaan petiin. Sellaisesta kerrasta haluankin nyt kertoa.

Viikko oli pulkassa eräänä perjantai-iltapäivänä. Marika oli Seinäjoella, Liisa työvuorossa, mutta minä ja Jutta olimme kumpikin vaihtaneet vapaalle. Tavallisesti menimme perjantaisin baanalle. Seuraavana päivänä oli kuitenkin erään yhteisen ystävämme tuparit, joiden kisakuntoa emme halunneet sabotoida juomalla jo perjantain puolella. Niinpä siis hinuttelimme kotosalla kumpikin vähän omissa oloissamme.

Makasin sohvalla katsomassa televisiota. Sieltä tuli pelkkää paskaa, taas jokin tusinatositeevee. Surffailin kanavien väliä kertakaikkisen kyllästyneenä, samat saippuat, formaatit ja muka-asialliset dokumentit joka ainoalla. Tuhahdin ja suljin töllöttimen. Katonkaan tuijottaminen ei napannut. Painuin keittiöön hakemaan jäähtymässä olleen lonkerotölkin. Se sihahti auki miellyttävästi ja maku kipristeli kielellä. Ensi puraisu.

En ollut hullumman näköinen. Olin hyvin pieni, noin 152-senttinen taskuraketti. Minulla oli pikkuruiset tissit, joista sai kohtalaisesti kiinni, etenkin jos oli nainen pienine käsineen. Vaalea tukka kerääntyi terhakaksi ponihännäksi takaraivolle ja hoikkaa varttani verhosi vain toppi ja shortsit. Miksi kukaan kotona alusvaatteita käyttäisi?

Aurinko paistaa pohotti, mutta mökötimme kumpikin sisällä. Päätin avata ainakin terassin oven, jotta ilma vähän vaihtuisi. Olipa siellä mukava ilma. Jospa hakisinkin kirjan tai läppärin ja menisin terassille tyhjentämään tölkkiäni.

Kipaisin portaat yläkertaan ja luikahdin huoneeseeni. Minulla oli paljon kirjoja, enimmäkseen kaikkea enemmän tai vähemmän asiaan liittyvää yliopistoajoilta, mutta myös kaunokirjallisuutta. Joku niistä sai käydä. Käsi tarttui dekkariin.

Palasin käytävälle. Kuulin raivokasta naputusta Jutan huoneesta. Liekö tuo taas wowitti. Meillä oli sääntömme: jos jonkun ovi oli kiinni, sisään ei ollut menemistä. Marika olikin sulkenut ovensa matkalle lähdettyään, Liisan ovi oli kuitenkin auki, hänhän tulisi vielä samana iltana. Jutankin ovi oli yllättäen raollaan. Hän useimmiten piti ovensa kiinni harrastaessaan kommunikointia tietokoneensa kanssa, mahtoi runkata samalla. Kurkistin. Peli ei ollut WoW, sen verran grafiikkaa tunsin, ja tuollaisen paukuttamisen kanssa hän yleensä piti kuulokkeita päässään keskustellen taktiikoista toisten wowinörttien kanssa.

Jeesus, miten hyvältä tuo taas näytti, vaikka istuikin selin minuun päin. Punainen tukka laskeutui lieskana selälle. Maidonvalkoinen iho korosti kaunista selkää, josta näin lähinnä näyttöä kohden ojentuneet hartiat.

”Ai Elisa, moi”, hän tervehti minut huomattuaan.
”Mitä pelaat?” kysyin, vaikkei minua oikeastaan kiinnostanut.
”Warcraft kolmosta. Frozen Thronea.”
”Aijaa.” Kai se jotenkin liittyi WoWiin.
”Koska sinä tulit?” hän kysyi poissaolevasti jonkun sortin örkkejä hengiltä mätkien.
”Olen kai minä täällä ollut ainakin tunnin”, vastasin huvittuneena. Ei se kuullut eikä nähnyt mitään.
”Aijaa.”
”Koska sinä olet tullut?” Ei tuosta tiennyt, vaikka olisi istunut siinä koko päivän.
”Öö... Kahdelta”, Jutta tuumasi kelloa vilkaisten, ”oho, onpa tässä tullut taas oltua.”
”No joo. Eikö sinulla mene hartiat jumiin kun tuolla lailla jännität?” Tartuin hänen olkapäihinsä ja totesin, että asia oli todellakin näin.
”Menee ne muutenkin”, hän sanoi ja ynähti, kun hellästi survaisin epäkkäitä. Peli meni paussille.

Se oli maailman vanhin keino, mutta toimi aina. Hetken siinä hierottuani pudotin spagettiolkaimet hänen kyynärtaipeisiinsa. Kädet sukelsivat teennäisen vaivihkaisesti topin sisään kupertuakseen ihanien tissien ympärille. Jutan tissit olivatkin jotain. Ne olivat täyteläiset, mutta terhakat, eivät valtavan suuret nekään. Minua alkoi aina panettaa, kun näin ne paljaina. Pyörittelin nännejä sormieni välissä ja kuuntelin, kuinka hän kostutti huuliaan ja hymisi tyytyväisenä. Polvistuin hänen viereensä ja imaisin toisen nänneistä suuhuni. Se jatkoi kivettymistään huulillani samalla kun käteni nipisteli ja venytteli toista.

”Pistä ovi kiinni”, Jutta huokaisi kun toinen käteni asettui hänen reidelleen.

Hymähdin, eihän siellä ketään ollut, mutta menin sulkemaan kulkureitin. Kun käännyin takaisin häneen päin, hän oli jo sängyllä pylly pystyssä minuun päin ja veti alushousujaan alas. Pillu kiilsi odottavana ja valmiiksi märkänä.

”Jos nyt olisi kännykkä mukana, vähänkö ottaisin kuvan ja pistäisin heti taustaksi”, tokaisin tuolle irstaalle näylle, ”mutta koska ei ole, saat kärsiä seuraamukset siitä, että menit asioiden edelle.”

Kieltähän tyttörukka oli odottanut. Olin kovan kielinaisen maineessa ja sillä olin Jutan ensimmäisen kerran iskenytkin. Toki olisin vaolle puhe-elintä heti tarjonnutkin, mutta tuollainen kiirehtiminen oli jo röyhkeää. Sitä täytyi rankaista.

”Panen sinua isoimmalla dildolla, jonka laatikostasi löydän.” Jutta ei pitänyt aarteitaan normaalien ihmisten tapaan yöpöydän laatikossa, vaan työpöydässä. Löysin sieltä aivan kiitettävän kokoisen molon, pituutta taisi olla varttimetri ja paksuutta vähintäänkin hiuslakkapullon verran. Yhtä hyvin Jutta olisi voinut panna itseään Elnett-pullolla. Dildo oli punainen ja muotoiltu muistuttamaan aitoa kullia.

Levitin hänen pakaransa, pilluhuulet aukesivat kuin itsestään. Hän vaikeroi kun terska upposi hänen sisäänsä ja samaa myötä loppukin varsi. Panin tuota irstasta narttua ronskein ja suurin elein ja hän huudahti joka kerta, kun dildo jytkähti hänen kohdunpohjaansa. Hänen kätensä hiipi klitorikselle ja hän alkoi sormettaa itseään. Läimäytin sormet pois.

”Tämä isäntä ei ole kiinnostunut akkojen tyydytyksestä. Tämä isäntä panee nyt ja sinä annat kiltisti.”

Ja niin kävi. Kulli jatkoi hänen ronskia nussimistaan ja hän tarjosi sille peräänsä mielihyvin. Meno alkoi jo vaikuttaa siltä, että hän tulisi ilman klitorisstimulaatiotakin. Sitä minä en voinut hyväksyä.

”Isäntä tulee nyt ja painaa siemenet sinun pilluusi.” Kasvatin tempoa ja dildo maiskutti hänen pillussaan. Päästin stereotyyppisen miehekkään urahduksen ja annoin peniksen ”laueta” hänen sisäänsä. Muutaman hitaan työnnön jälkeen heitin dildon hänen viereensä tyynylle.
”Tämä isäntä käy nyt nukkumaan.”

Hän huohotti siinä hetken pyllyään keinutellen. Reva oli, jos mahdollista, vieläkin irstaampi siinä aukinaituna punoittaen. Vedin toppini pääni yli ja asetuin hänen taakseen vetäen hänet ylös itseäni vasten. Käsi hakeutui jälleen hänen tissilleen, kun toinen asettui hänen haaroihinsa. Suutelin häntä aistillisesti ja hän vastasi siihen enemmän kuin mielellään. Klitoris pyöri sormissani tottuneesti. Irtauduin hänestä ja asetin hänet nelinkontin. Hän värähti ilahtuneesti, kun kieleni kosketti hänen häpyhuuliaan. Pillussa oli kiihkeä suolan maku. Vulva ei tiennyt juuri mitään enää pikku kielestäni tultuaan pannuksi tuolla jykevällä parrulla, mutta klitoris oli sitäkin enemmän mielissään. Hän voihki ja työnsi pyllyään paremmin tyrkylle. Kiusasin häntä hetken lipsuttelemalla hänet orgasmin partaalle ja sitten keskittämällä nuolennan ihan muualle.

”Vittu nyt Elisa anna tänne se!” hän vaikeroi ja mukiloi tyynyään. Naurahdin.

Kieli asettui jälleen oikeaan paikkaan ja tällä kertaa annoin hänen tulla. Hän päästi alkukantaisen huudahduksen syvältä kurkusta ja pillu kieleni ympärillä supisteli rytmisesti tulvauttaen koko elimen täyteen nesteitä. Latkin ne ahnaasti suuhuni ja hän nyki vielä viimeiset orgasminsa. Sitten hän lysähti sängylle voipuneena. Olin hetkessä taas hänen kimpussaan. Käänsin hänet selälleen ja laskeuduin hänen päälleen.

”Sinä se tiedät, miten tyttöä nussitaan”, hän imarteli ja puristeli tissejäni. Kädet pujahtivat shortsieni alle ja kähmivät persposkia ahnaasti.
”Tiedätkö sinä?” haastoin häntä ja hymyillen hän painoi huulensa huulilleni. Kieli seikkaili vieraassa suussa ja äkkiä halusin tuntea tuon kielen sisälläni. Jutta ei ollut koskaan nuollut ketään. Olisi jo nartun aika opetellakin.

Kiskoin shortsit pois. Jutan sormet hipelöivät häpyäni valmiina panemaan minua. Viis sormista. Kipusin hänen ylleen asettuakseni hajareisin hänen kasvojensa yläpuolelle. Hän näytti yllättyneeltä.

”En ole koskaan... En tiedä, olenko valmis...” hän mutisi hämmentyneenä.
”Nyt heität tuon heteronormatiivisuuden pois. Maistoithan sinä pillulimat äskenkin kun minua pussailit, ja vielä omasi.”

Epävarmasti hän raotti pilluhuuliani ja nuolaisi. Hmm, se tuntui hyvältä. Kieli etsiskeli paikkaansa soutaen edestakaisin vaossa ja löysi klitoriksen. Se oli liian helppo ratkaisu. Aloin tuntea lähestyväni hekuman huippua. Liikautin lantiotani, jotta kieli asettui sisäänmenoreitille. Jutta ymmärsi vihjeen ja kovetti kielensä. Se upposi sisään kuin kuuma veitsi voihin. Taivaallista, ajattelin ja ryhdyin ratsastamaan sillä. Vain naisten naima pilluni oli pieni ja tiukka ja se litisi panemisen tahdissa. Jutta pani takaisin ja tuijotti minua altani himokkaasti. Taisi tyttö tykätä toisen naisen mausta.

Sormet hakeutuivat jälleen häpykumpuni ylitse. Kyllä siinä vittu maiskutti, kun sormet vatkasivat vaon päässä ja kieli liikkui sisään ja ulos aina uudestaan. Orgasmi tuli armottomana ja ihanana ja sai minut lysähtämään Jutan naamalle. Kieli jatkoi työtään uutterasti, kuten omanikin oli hetkeä aiemmin jatkanut. Huuto pakeni huulilta kuin voitonriemuisena fanfaarina, jonka oli tarkoitus ilmoittaa lähiympäristön lajitovereille, että täällä pantiin. Harmi, ettei siellä ketään ollut.

Jutan kasvot olivat viimeisen päälle märät, kun nousin pois. Laskeuduin hänen päälleen ja nuolaisin hänen poskeaan, leukaansa, huuliaan. Maistoin silkan kiiman. Upotin hänet suudelmaan. Vittu että rakastin tuon horon nussimista.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute