Herkku-puhelin
Mökillä pariskunnan ja ystävättären kesken
Matulainen

Heinäkuinen kesälomapäivä oli kuuma. Vaimollani Minnalla ja minulla oli kesäloma alkanut vajaa viikko sitten ja tänään olimme lähdössä mökille. Tarkoitus oli viettää tänä vuonna pitempi aika mökkeillen.

Vaimoni ystävä Anna olisi tulossa myös kyläilemään mökille. Anna oli eronnut ja nykyään sinkku. Vaimoni ja Anna olivat sopineet menevänsä tutkimaan mökkimme mustikkamaastoa kesällä ja nyt heinäkuussa niitä oli sopivasti metsä täynnä.

Ajoimme rauhalliseen kesälomatahtiin mökille ja laitoimme paikat kuntoon. Laitoin saunaan vedet ja muut valmiiksi. Vaimo petasi Annalle sängyn naapurihuoneeseen. Mökissämme on tupakeittiö ja kaksi pienempää makuusoppea. Hirrestä tehty kuten saunakin, joka on aivan järven rannassa.

Alkuiltapäivästä kuului auton ääni mökkitieltä. Anna tuli pihalle ja menimme häntä vastaan. Olemme kaikki lähes saman ikäisiä. Minä ja vaimoni molemmat 41 ja Anna 40. En ollutkaan nähnyt Annaa pitkään aikaan. Molemmat naiset olivat enemmänkin pyöreitä kuin laihoja. Vaimoni mitat tiesin. Hän oli 167 pitkä ja painoa oli reilut 80 kiloa. Anna oli saman oloinen. Ehkä hieman pitempi ja arviolta sitten painoakin vähän enemmän. Vaimoni rinnat tosin olivat paljon suuremmat selvää d-kuppia. Anna taas oli siltä osin varmaankin b-kuppia mutta kilot olivat kohdistuneet niin, että nykyään kuppikoko oli varmaankin c.

Kannoin Annan tavaroita autolta mökille rouvien takana. En voinut olla katselematta rouvien isoja pyöreitä peppuja edessäni. Mietin, että milloinkohan Anna oli viimeksi saanut ja mitä shortsien alta mahtaa löytyä. Annan shortsien alta näkyi pikkareiden äärirajat. Ne menivät kiihottavasti peppuavakoa kohden.

Asetuttuamme terasille toin rouville kesäpäivän kuumuuden viilennykseksi siiderit ja otin itse oluen. Juttelimme niitä näitä hetken. Lasit olivat tyhjät ja Minna kysäisi, että maistuisiko Annalle vielä valkoviini ennen kuin he lähtevät mustikalle. Vaimoni haki jääkaapista valkoviinipullon ja mansikoita. Minna kaatoi lasillisen Annalle sekä itselleen, mutta kieltäydyin ja päätin jättää ystävät keskenään rauhassa juttelemaan. Menin itse laiturille heittämään uistinta hetkeksi. Kala ei syönyt ja en kauaa viitsinyt tyhjää heitellä. Palattuani mökille huomasin rouvien juoneen janoonsa melkein koko pullon.

-"Nyt on pakko lähteä sinne metsään, ettei liikaa humalluta." sanoi Minna.

-"Sopii, mutta mun on pakko käydä vessassa ensin. Missä teillä se on ?" Kysyi Anna.

Minna kertoi, että meillä voi kyllä käydä ihan tuossa mökin takanakin pissalla ellei se Annaa haittaa. Hän voisi itsekin lähteä seuraksi.

Olin itse tuvan puolella ja kuulin keskustelun. Turha puheiden varovaisuus oli muutaman viinilasin jälkeen hävinnyt naisilta. Rouvat eivät huomanneet, että tuvan yksi ikkunoista avautui juuri mökin takapuolelle. Naiset laskivat shortsinsa ja kyykistyivät vierekkäin kyykkypissalle. Anna piteli kiinni mustista pikkuhousuistaan ja shortsiensa haaruksista. En voinut vastustaa kiusausta seurata ikkunasta tapahtumaa. Kesti hetken ja vaimolta alkoi pissa lorista siististi mättäälle. Annalla kesti hetken, mutta ilmeisesti hätä oli ollut jo melko kova, kun vihdoin ja viimein suihku alkoi. Pissa tuli todella vauhdilla ja laajana suihkuna ja lopuksi vielä pienempinä ruikkimisina. Paperia ei näemmä ollut varattu mukaan, sillä molemmat rouvat hötkyivät hetken peppujaan heiluttaen ja vetivät sitten shortsit takaisin jalkaan. Näkymä oli pahasti peittänyt pillut, joten en saanut täytettyä uteliaisuuttani kokonaan.

Minna tuli ovelle ja ilmoitti, että he menevät nyt. Kysyin, että laitetaanko sauna valmiiksi kun he tulevat takaisin. Sovimme niin. Anna ja Minna lähtivät kävelemään hihattomissa paidoissaan ja shortseissaan kuumaan metsään. Saappaat sentään oli saatu jalkaan.

Jääkaapin ovin narahti, kun avasin sen ottaakseni sieltä oluen. Nallekarhun vakava ilme purkissa odotti avaajaansa. Tölkki kädessä kävelin saunalle. Istuin saunan ulkoterassille ja sihautin tölkin auki. Rentouttavaa ajattelin. Istuin silmät kiinni olluttölkki kädessä ja ajattelin, miltä kimppakiva voisi tuntua. Kuvittelin Annaa ja vaimoani kanssani. Ajatuksista alkoi seisomaan. Kiusasin itseäni. Hieroin kalua shortsien päältä. Välillä puristelin pallejani. Olut oli sopivasti loppu ja ajattelin, että nyt on pakko ryhtyä hommaan ja laitoin puut valmiiksi pesään. Levitin laudeliinat ja täytin kiulun vedellä. Etsin vieraspyyhkeen naulaan ja puhdistin roskat saunasta. Sen tehtyäni hain jääkaapista toisen oluen ja jäin nautiskelemaan siitä ja ajatuksistani.

Saunan lämmitykseen olisi vielä aikaa, joten ajatukset alkoivat taas vaeltaa naisissa. Mietin, että minkäköhänlainen pillu Annalla mahtoi olla. Pitiköhän Anna peppupanoista? Ajatukset juoksivat päässäni ja kalu seisoi kovana shortseissa. Makasin aurinkotuolissa ja hieroin etumustani itseäni kiusaten. Kuuma kesäpäivä armottomasti hikoilutti. Illalla pääsisi onneksi saunaan. Tunsin, että kaluni oli valuttanut alushousuihin tippojaan kiihottavista ajatuksistani.

Yht´äkkiä kuului vaimoni ääni terassin nurkalta. Otin käteni pois nopeasti shortsieni sisältä. Naisten ei ollut määrä vielä palata. Anna ja Minna seisoivat edessäni ja minä makasin kalu kovana puoli-istuvassa asennossa aurinkotuolissa. Huomasin, miten Anna tuijotti pullottavaa etumustani. Hän oli huomannut, että minulla seisoi.

"Mitäs täällä puuhataan", Kysyi vaimoni.

Sopersin jotain vain takaisin häkeltyneenä. "En tiennyt, että tulisitte jo", sanoin.

Naiset kertoivat metsässä olleen niin kuuma ja niin paljon hyttysiä, että mustikan keräämisestä ei ollut tullut mitään. Selostaessaan tilannetta seisokkini oli laskenut yhtä nopeasti kuin se oli tullutkin. Sille en voinut enää mitään, että Anna oli nähnyt koko pullotukseni. Naisten otsalla helmeilivät hikikarpalot. He kääntyivät hakeakseen juotavaa. Huomasin, miten paitojen selässä oli molemmilla tummempi ohut märkä vana alaselkää kohden kuumuudesta johtuen.

Lähdin sytyttämään kiuasta. Palattuani naiset olivat siiderit kädessä terassilla ja keskustelivat jostakin. Menin sisälle ja kuulin, miten naiset keskustelivat melko hiljaa. Kuulin kuitenkin, että Anna valitti, ettei mistään löydy kunnon miestä. Vaimoni harmitteli, että Annalla ei ole ollut miesonnea, mutta samaan hengenvetoon siiderin keventämänä ilmoitti, että oma ukko on kyllä hyvä sängyssä. Anna totesi olevansa kateellinen. Ei ollut kuulemma saanut moneen aikaan ja siksi kaikki mikä vastaan tulee saa haluttamaan. Vaimoni ilmoitti, että voisi auttaa jos vain pystyisi. Keskustelu oli siirtynyt hihitellen omaan kivaan ja hieromasauvoihin. Anna kertoi omistavansa muutaman. Oli tilannut netistä. Nyt alkoi meikäläistä naisten jutut panettamaan.

Olin juuri astumassa ulos mökistä kun vaimoni tuli vastaan tehdäkseen vähän välipalasyötävää. Tein täyskäännöksen ja seurasin häntä kalu kovana tupaan. Tartuin häntä takaapäin rinnoista ja painoin sitten toista kättäni vähän shortsien alle. Iho oli nihkeän hikinen. Tavoitin vaimoni karvoituksen ja työnsi sormea alemmas pilluvakoon. Vako oli nihkeän ja hieman liukkaan oloinen. En päässyt kuin vaivoin klitorikselle asti kireästä vyötäröstä johtuen. Vaimoni vähän vastusteli ja sanoi, että häiritsen hänen voileipien tekoaan, mutta pakko olli hieroa vähän kalua peppua vasten vaatteiden päältä. Otin käden pois shortseista ja haistoin sormeani. Se tuoksui vaimoni voimakkaalle pillulle. Samalla Anna oli ilmestynyt huomaamatta taaksemme.

Siiderin ja valkoviini kuumotus poskilla vaimoni huomasi tilanteen ja kysäisi muitta mutkitta Annalta, että tekiskö mieli?

"Arvaa vaan, mutta en mä nyt sellaista voi", Anna sanoi.

"Voitpa, justhan sä sanoit, että tekee mieli jatkuvasti. Annan luvan, että meidän ukko auttaa." tokaisi vaimoni.

Kerrankin olin pelimies ja lähdin leikkiin mukaan. Anna oli tilanteesta kiusaantunut.

"Ihan oikeesti en mä voi. Tekee mieli, mutta silti. Sitä paitsi oon ihan hikinen mustikkametsästä ja kotona aamusuihku jäi väliin kun nukuin kellon yli ja olisin muuten myöhästynyt täältä."

" Seli, seli. Sun tekee mieli ja Janne voi auttaa asiaa. Sitä paitsi me ollaan ite naitu vajaa viikko sitten kun ei oo ehditty joten itseäkin panettaa aika kovaa." Ilmoitti vaimoni.

"Kelpaako sulle kaksi hikistä naista?" vaimoni kysyi.

Itsellä kalu oli aivan kovana tilanteesta. Olin vaimoni takana ja otin häntä kiinni lanteista. Painoin kovan kaluni kiinni vaimoni peppuun.

"Vois vaikka kelvata", ilmoitin.

Ajattelin itsekseni, että onneksi olin runkannut aamulla ennen vaimon heräämistä, niin kestäisin nyt hieman kauemmin.

Annaa oli tilanne sen verran kiihottunut, että lähti vapaaehtoisesti kanssamme makuusopin puolelle. Koruttomasti aloimme riisumaan vaatteitamme tuvan sohvalle. Anna laski shortsinsa alas ja otti paidan pois. Vapautti rintansa ja otti pois mustat pikkarit. Avitin pikkareiden laskemisessa. Ne olivat pitsikuvioiset hipsterit. Tunsin jo tässä vaiheessa pyykinpesuaineen ja naisen tuoksujen sekoituksen, joka vapautui pikkareiden valuessa nilkkoihin. Huomasin Annan pikkareiden haarovälissä pitkä kostean märän viivan ja vaaleampaa jo kuivunutta pimpsan eritettä. Vaimoni katseli riisumista vierestä itse jo ollen pillu paljaana.

Olimme alasti. Edessäni oli kaksi pyöreää naista. Annan rinnat olivat selvästi vaimoni rintoja pienemmät. Molemmilla rinnat roikkuivat. Anna oli vaalea brunette. Vaimoni samanlainen mutta värjätty tummahiuksinen. Annalla oli myös vaaleammat nännipihat. Lähes ihonväriset ja keskikokoiset. Nännit olivat hieman sisälle vetäytyneet. Toinen rinnoista oli selvästi toista kookkaampi. Vaimollani taas oli melko laajat ja keskiruskeat nännipihat. Nännit tosin hänelläkin hieman sisällä.

Peput olivat ihanan leveät ja pyöreät. Kummallakaan ei kuitenkaan kovastikaan se roikkunut vaan koostaan huolimatta ne olivat melko kiinteät. Sen enempää vaimoni kuin Annakaan eivät olleet sheivailleet karvojaan. Ainoastaan vähän bikinirajan karvoitusta oli näemmä siistitty. Vaimoni karvoitus oli tummanruskea ja laaja mutta ei kovin tuuhea. Enemmän keskiverto tuuheuden suhteen. Annalla karvoitus taas oli todella tuuhea ja keskiruskea väriltään.

Kaaduimme sängylle ja suutelin molempia naisia. Vaimoni huulet maistuivat suolaisilta, samoin Annan kaula ja niska. Sitten vaimoni pyysi minua siirtymään sängyn reunalle. Molemmat naiset nousivat kontalleen ja isot peput nousivat houkuttelevasti pystyyn suoraan kasvojeni edessä. Vaimoni tumma pillukarvoitus haarojen välistä kutsui kiihottavasti. Anna levitti reisiään ja todella tuuheat karvat peittivät pillun kokonaan. Karvoitus jatkoi molemmilla peppuvakoon. Peppureikä oli karvoituksen keskellä ja karvainen viiva peppuvaossa loppui vasta lähes vaon yläosassa. Naiset omistivat normaalit aikuisten naisten karvapillut, joihin ei muodikkaat sheivaukset olleet kohdistuneet.

Nuole sitä vaimoni komensi osoittaen Annaa. Vaalean ruskean karvoituksen seasta erottui alempana vaalena punaiset keskikokoiset pillunhuulet. Niiden yläpuolella väliliha ja tiukan näköinen vaalean ruskea ja ryppyinen peppureikä. Pillu oli melko pitkävakoinen ja huulet kurtussa sen reunoilla. Pillu kiilsi kiimasta. hieroin pehmeästi Annan peppuvakoa ylittäen sormilla peppureiän ja pillun. Peppu oli nihkeä ja pillu kostuneen märkä. karvoitus pillun ja pepun ympärillä kiilsi hiestä ja nesteistä.

Painoin huuleni pillulle. Tunsin pepun ja pillun tuoksujen sekoituksen. Maku oli suolaisen karvainen ja pillu tuoksui pillunesteen, pissan ja hien sekoitukselle. Anna ynähti ja huokaili kun kieleni koski peppureikää. Lipittelin sekä peppua että pilluvakoa. Tuntui kuin koko kasvoni tuoksuisivat Annan sekoitukselle. Sitten painoin kieleni Annan tiukkaan peppureikään. Reikä oli todella tiukka. Kieleni sai tehdä töitä, jotta sain sen avattua. Anna pyöritti peppuaan ja liikkui ees taas nussien kieltäni. Näin, miten vaimoni vieressä oli laittanut omat sormensa alakautta pillulleen ja veteli pitkiä hitaita vetoja sormillaan pilluvakoa pitkin ja pyöritti välillä klittaa. Kieleni ei ylettynyt Annan klitalle, joten Anna otti omat sormensa käyttöön. Kaluni seisoi jäykkänä kuin kanki. Tunsin, miten itsekin aloin valuttamaan kiimalimaa kaluni päästä.

Nuole mua välillä pyysi vaimoni. Anna jatkoi omaa runkkaamistaan samalla kun siirryin vaimoni taakse sängyn reunalla. Vaimoni pillu tuoksui mökille. Tuoksu oli erilainen kuin Annan. Vaimoni pillu tuoksui sekin voimakkaasti. Tuoksuun sekottui selvästi pilluhiki ja pepun tuoksu. Vahva-arominen mökkipillu. Maku oli suolainen, mutta tuoksu aavistuksen pehmeäpi kuin Annalla. Tuoksu oli ehkä rumasti sanottuna pinttyneempi, mutta ei missää nimessä likainen. Molemmat naiset olivat hyvin tarkkoja puhtaudesta, mutta isojen aikuisten naisten pillut nyt vaan tuoksuvat voimakkaammin.

Vaimon tummat peppukarvat olivat pillun nesteistä kosteat. Pillu oli upoksissa pulleiden ulompien häpyhuulten alla. Sisemmät häpyhuulet olivat roikkuvammat kuin Annalla. Myös klitoris vaimollani oli suurempi, mutta vako itsessään ei niin pitkä. karvoitus jatkoi välilihan yli peppuvakoon ja peppureikä näkyi karvoituksen seassa. Se oli ryppyinen, laajempi kuin Annalla ja vaalean ruskean punertava.

Painoin kieleni syvälle pilluun ja vaimoni runkkasi klittaansa minkä ehti. Toisella kädellä tartuin omaan kaluuni ja runkkasin sitä hitain liikkein. Kaluni oli käyrä, suonikas ja melko paksu. Hieroin sitä riittävän hitaasti, etten heti tulisi. Välillä hieroin pallejani liiallisen kiihottumisen estämiseksi. Kaluni valutti kiimanestettä jatkuvasti. Sen pää oli märkä ja liukas. Hieroin nesteen sormilla sen päähän. Välillä alkoi tippa putoamaan lattialle, kun olin polvistuneena kasvot naisten pilluissa.

Sitten Anna asettui selinmakuulle. Vaimoni ymmärsi vinkin ja kiipesi kahareisin istumaan Annan kasvoille. tummat roikkuvat pilluhuulet olivat suoraan Annan huulten yläpuolella. Vaimoni laskeutui alemmas ja anna otti ne sekä klitan huultensa väliin ja alkoi imemään vaimoni pillu ahnaasti. Minä siirryin Annan jalkoväliin ja painoin pari sormea sisälle pilluun samalla kun imin Annan klittaa. Anna voihki ja huonotti samalla kun vaimoni istui ystävättärensä kasvoilla oma ilme vääristyneenä ja ynisi nautinnosta.

Kalu huusi pillua. Käännyin ja menin selälleni. Anna siirtyi istumaan kasvoilleni. Helakanpunainen pillu tuoksui ja tuntui kiimaiselta. nuolin klitorista samalla kun vaimoni istui kaluni päälle alkaen kyykyssä ratsastuksen. Kalu upposi isohuuliseen pilluun syvälle. Vaimo runkkasi itseään samalla minkä kerki kun kaluni souti vaimoni liikkeiden mukaan syvemmälle pilluun. Annan pillu oli selvästi tiukempi sormituntumaltaan. Pillu valui valtoimenaan ja siirsin sen nesteitä peppureiälle samalla kun imin klitorista. Sitten painoin hellästi etusormeni Annan perseeseen. Se oli kuuma ja tiukka. Sormi oli syvällä pepussa kahta niveltä myöten. Anna aloitti panemaan sormeani edes takaisin liikkuen samalla kun lipitin kielellä pillua. Vaimoni pillu litisi, hän ynisi ja voihki samalla kun Anna tärisi päälläni huohottaen. Välillä Annan suusta kuului jostakin aivan omista maailmoistaan, "nussi sitä, nussi sitä" tarkoittaen sormeani Annan perseessä.

Vaimoni hypääsi pois päältäni ja Anna siirtyi eteeni polvilleen. Painoin kalun takaa päin Annan pillun perukoille. Vaimoni makasi Annan alla. Kieli kutitteli välillä Annan klittaa, välillä omia pallejani. Anna vastaavasti nuoli minkä kerkesi Vaimoani. Pane sormi sinne, pyysi vaimoni Annalta. Ei pilluun vaan peppuun. Laita sinne se, pyysi vaimoni. Samalla tunsin, miten vaimoni hapuili alta päin omaa persettäni.

Yht´äkkiä tunsin, miten vaimoni sormi työntyi peppureikääni ja liikkui siellä hitaasti samaan tahtiin kuin kaluni Annan pillussa. Nussin Annaa; katselin miten kalu upposi takaa päin Annan pilluun. Kalun varteen oli alkanut tarttua Annan pillusta paksua valkovuotoa. Karvainen peppureikä edessäni kiihottti. Näin, miten Anna runkkasi sormellaan vaimoni peppua samalla kun hän imi vinhasti vaimoni klittaa.

Olin jo tulossa kunnes vedin kaluni pois pillusta. Anna pyysi lisää ja voihki edessäni. Kostutin Annan peppureikää lisää ja työnsin kaluni hitaasti Annan peppuun. Nainen voihki ja valitti. Varovasti. Ei niin kovaa, anna mennä, pane sinne. Just sinne, just sinne. Annasta ei enää ottanut selvää. Kaluni souti edes takaisin Annan perseessä samalla kun vaimoni painoi omia sormiaan pilluunsa ja toisella kädellä runkkasi klittaansa. Huoneessa tuoksui rietas pillun ja pepun tuoksu.

Sitten Anna alkoi täristä. Tunsin, miten peppureikä alkoi supistelemaan kaluni ympärillä ja Annalta pääsi suusta voihkaisu, Nyt tulee. Samalla hänen selkänsä jännittyi kaarelle ylöspäin, peppusupisteli ja hän tukahdutti huutonsa edessä olevaan tyynyynsä. Otin kaluni pois varovasti Annan pepusta. Olin itsekin aivan valmis.

Vaimoni asettui eteeni haarat levällään. Kolme sormea pillussa ja toisen käden sormet hieroivat klitorista. Tumma karvoitus aivan märkänä pillun eritteistä. Hiero sitä mun klittaa vasten hän pyysi. Vaimo siirsi sormiensa paikkaa. Otti ne pois pillusta ja painoi toisen käden keskisormen muutaman sentin peppuunsa samalla kun levitti pilluaan minulle toisella kädellä. Painoin kaluni pään turvonneelle klitorikselle.

Esinahka oli vetäytyneenä paksuksi rullaksi. Pää oli leveä ja varren paksuinen. Kaluni varren verisuonet pullistelivat kiihotuksesta. Muutama edestakainen työntö klittaa ja vaimoni kättä vasten ja tunsin, miten pussit kiristyivät aivan koviksi. Vaimoni oli samalla siirtänyt sormensa peppureiälleni ja painoi sen sisälle reikään. Sormi painui peppuuni liukkaasti vaimoni omista nesteistä johtuen. Sormi peppussa tuntui sairaan hyvälle.

Sitten multa alkoi tulla, perse alkoi supistelemaan vaimon sormea vasten ja kalu nykimään. Tunne oli vaimollekin liikaa ja samalla vaimoni ynisi ja huohotti, nyyt, nyt, nyyyt ja pillu alkoi supistelemaan. Kaluni roisi valkoista spermaa koko karvoitukselle. Osa lensi ylävatsalle asti ja osa alkoi valumaan pilluvaon alle tumman karvaiselle peppureiälle saakka. Vaimoni pyöräytti kättään hellästi kaluni ympäri ja maistoi ja nuolaisi sitten sormistaan spermaani hymyillen.

Raukeina ja hämillään lysähdimme sängylle. Kukaan ei puhunut mitään. Naiset pyyhkivät turhaa sotkuaan talouspaperiin.

Olisikohan sinne saunaan lisättävä puita?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute