Herkku-puhelin
Rakastelin veljeni, tositarina
petraterttu

Tämä on ihan todellinen kertomus, en suosittele kenenkään tekevän.Olen aviossa oleva nainen ja ikää nyt 53v. Kaksi veljeä, toinen vuoden nuorempi ja toinen 2 vuotta nuorempi. Nuorempi painos on aina ollut minulle se läheisempi ja aina tultu paremmin toimeen. Olemme nähneet kovin harvoin, koska hän työnsä puolella asuu Keski-Euroopassa pitkiä aikoja ilman perhettä (on kuitenkin naimisissa ja lapsikin) . Nuoruudessaan hän oli sydänten särkijä, tyttökaverit vaihtui alvariinsa.
En koskaan uskonut hänen vakiintuvan. Kuitenkin avioitui jo parikyt vuotta sitten , siis aika nuorena kuitenkin. Puoliso on aivan upea näky jopa näin siskon silmissä ja tuntuu että ikä ei vaikuta häneen ollenkaan.. Omat naiskaverini ovat tavanneet veljeni pariin otteeseen ja kehuneet, että jotain kumman vetovoimaa sun veljessä on. Ja että vois langeta jopa. En itse tietenkään katsellut sillä kantilla omaa , rakasta veljeäni.

Puoli vuotta sitten oma elämäni junnasi ilman mitään sisältöä. Otin punkkua ja soitin sitten hänelle ja kerroin, että pitäis päästä tuulettumaan. Kysyin , että voisinko vierailla viikonlopun kaupungissa , jossa hän on töissä. Tietäen rahatilanteeni, hän lupasi majoittaa minut tottakai. Kerroin miehelleni, että käyn veljeä moikkaamassa.

Lähdin muutaman viikon päästä matkaan, ja veli oli vastassa. Hänen työsuhdekämppä oli ihana ja hyvällä paikalla. Siistiydyin noppeesti ja lähdettiin bub-kierrokselle. Muisteltiin nuoruutta ja oli niin rentouttavaa. Nukuin makeasti.

Seuraavana aamu-päivänä hän vei brunssille. Joimme kuohuviiniä ja nauroimme kaikelle hauskille jutuille. "Ja nyt shoppailemaan sisko" hän sanoi nauraen .Oltiin kyllä hiukan maistissa. Mentiin tietysti naisten vaatteita pläräämään. Kävin sovittelemassa kivoja alusvaatteita ja hän vitsaili siinä sivussa. Väkisin vaan vertailin omaa olemustani hänen vaimoonsa...Kiroilin ääneen. Hän vain hymyili ja sanoi, että hyvältä nuo näyttää päälläsi. Ja maksoi ne minulle. Vielä osti hienot saappaat ja iltajakun, sekä parfyymin . Poikettiin bubissa kaiken sen kivan päälle.
Jotenkin tunsin itseni niin naiselliseksi ja ihailin veljeäni . Miten eleettömästi hän osaa naisia miellyttää. Osasi flirttailla myyjille , tarjoilijoille ja havaitsin, että naiset vastasivat samoin. Toruinkin jopa, ettei saa kiusata naisia.

Illaksi laitoin uuden jakun , saappaat + ja muutakin. Mentiin kauniiseen paikkaan illastamaan. Tanssittiinkin pari kivaa kappaletta.
Mietin mielessäni, että montakohan naista tuo veli on näin hurmannut. Varmaan monta, ajattelin. Aika maailmanmies siitä vaan on tullut. Ihailin häntä. Kerroin hänelle kaikki salaiset suruni ja hän otti avoimesti vastaan , kuunteli ja ymmärsi, jopa neuvoi.

Mentiin sitten taksilla asunnolle, minulla kyllä juomat vaikutti päähän. Tehtiin kuitenkin yömyssyt ,iltapesut, vaihdettiin rennompaan . Kuunneltiin musaa ja pyysin häntä esittämään Hullua poikaa, kun tanssi yksin jenkkaa iltamissa.. Se nauratti aina ennenkin. Veli tanssi sen ja nauroin aivan kippurassa sohvalla. Hän istui sitten viereeni ja nauroi itsekin. Halasin häntä ja kiitin siitä, miten kivaa on ollut.

Jotain vain kävi! En halunnutkaan päästää irti. Itketti vain . Hän lohdutti minua rauhalliseen tyyliinsä. Huuleni väkisin kosketti hänen korvanlehteä ja aloin suutelemaan ja näykkimään sitä. Ei hypännyt pois. Suutelin kaulaa , sitten suutelimme jo oikeesti suulle. Ajattelin kyllä, että voi kauheeta mitä tapahtuu,Veli!! Ei lopetettu. Hän vei minut makuuhuoneeseen ja riisui hiljalleen minua suudellen. Olin alasti vuoteessa ja hän otti vaatteensa pois. Tuli viereeni ja tunsin pimeässä oman rakkaan veljen elimen lantiollani. En oikein osannut tehdä mitään ja yritin vielä tulla järkiini. Paskat , toisen miehekäs elin lantiossani kiinni..Se tuntui ihan kookkaalta ja vaativalta.
Rintojen suutelu kesti enemmän kuin oman mieheni koko akti. Nuoleminen jne. vei minut pois kokonaan. Tuntui aivan järkyttävän hyvälle kun hän tuli sisääni ja rakasteli pitkään, edestä takaa ja ratsastin aivan hulluna. Pisin yhtäjaksoinen pano ikinä, laukesin useasti ja itkin hänen syliin. Itkin sen vuoksi, että tunsin rakastavani veljeäni , epänormaalia tunnetta. Ja niin hyvä olo toisaalta. Kuitenkin jäin siihen ja rakastelimme vielä uudelleen aamuyöllä,imin hänen kullia innokkaasti, hän minua. Todella taitava rakastelu mieheltä, joka on pikkuveli, voi ei.

Aamulla kauhea morkkis ja krapulakin. Veli lohdutti, että älä mieti eilistä..Käveli munasillaan asunnossa ja mieleni olisi tehnyt hyökätä kimppuun ja rakastella vielä.(Oma köriläs ei ikinä tepastele ilkosillaan ja päivänvalossa .Veljeni kelpasi kyllä, miehekäs mulkku sillä vaan on, täytyy myöntää!!) En kuitenkaan enää kyennyt enää uusimaan yöllistä . Ainahan näissä jutuissa on suunnaton tms kulli. Voin vain todeta , että hyvä se oli tän ikäiselle, eikä siis mittoja tarvi ajatella.Minulle se oli ihanaa.

Illalla veli saattoi taksilla lentokentälle (päivä oli ollut tuskaisen pitkä ja itsesäälissä) .
Check In:iä odotellessa istuimme drinkille ja olin aivan kauhuissani.Tärisin. Kello mateli, kun aikaa tsekkaukseen ja lähtöön oli vielä useita tunteja.
Veli yritti rauhoitella, mutta eihän se auttanut.

Yhtä-äkkiä hän sanoi, että lähetään jaloittelemaan kun aikaa on. Käveltiin käytävällä ja halusin vessaan. veli jäi odottelemaan käytävälle. Kun tulin ulos, hän sieppasi kädestä kiinni ja vei minut Inva-vessaan, klik ja ovi lukkoon!!! Halasi minua kovaa , kädet meni hameen alle nostaen helmaa. Veti minut lähelle pönttöä ja tukikahvat alas. Samalla tunsin jo, että hame oli ylhäällä, sukkahousut ja pikkuhousut alhaalla. Hän hyväili rintojani ja pillua röyhkeästi ja minä sitten kiihotuin miltei heti. Tunsin , kuinka hän työntyi minuun takaa. Minä pidin aisoista kiinni.
Samalla alkoi naida . Onneksi pystyin pahimmat voihkimiset nielaisemaan. Välillä imaisin hiukan ja hän istui pöntön päälle, otin toisen jalan vapaaksi räteistä ja istuin hänen kullin päälle, rinnat hänen eteensä. Hän suuteli niitä upeasti. . Voi taivas , että se oli hyvä asento. Sain hyvän tuntuman heti ja kulli tuntui hyvin sisällä . Nylkytin oman haluni mukaan ja veljeni kulli meni ihan minne halusin.
Tilanne oli niin brutaali ja irstas, jännittäväkin. Varmaan auttoi siihen, että laukesin siihen paikkaan.
Luulin veljenikin tulleen jo, mutta kun nousin pois ... Mulkku oli täydessä terässä eikä spermaa missään ! Veli veti takas samaan asentoon ja pyysi tekemään uudestaan. Sehän alkoi taas tuntuun taivaalliselta ja nytkytin itselle uuden orgasmin. Ja huudatti jo aika lailla. Istuin sylissä ja suutelin häntä tajuamatta enää mistään mitään, halusin vaan olla niin. Nousin pois ja meinasin jo pukea, mutta hän ei ollut saanut vielä, joten alkoi panemaan vielä takaa päin. Luojan kiitos ja ihanaa, hän tuli minuun . Puri niskaa ja kouri tissejä .

Puettin, pikasiistiminen ja lähdettiin ihan pokkana pois Inva-vessasta. Olin aivan hekumassa ja otin häntä kädestä kiinni. Tsekkasin itseni koneeseen ja minut oli pantu aivan sekaisin juuri ennen.
Veli saatttoi sisäänmenolle ja ilman estoja halasin häntä ja suutelin ihan suoraan suulle.

Lähtö koitti, lennolla vain yksi ajatus tuli uudelleen ja uudelleen mieliin. Älytön töppäys ja olenko rakastunut tai rakastumassa omaan veljeeni !
Pikkuhousuissa tuntuu liukas, veljen sperma!

Emme ole nähneet sen jälkeen. Kadehdin hänen vaimoa suunnattomasti, välillä haluaisin kertoa , mitä käynyt. En tee sitä. Hän on ihana ihminen ja kutsuu usein minut kylään jne. Alkukesästä olin heidän kesämökillä vaimon kanssa. Saunottin, grillailtiin ja nappailtiin siideriä. Alastomana hänen vartalonsa on aivan täydellinen, sekä kauniit kasvot. Tunsin itseni jätesäkiksi hänen rinnallaan. Ajattelin , että miksi veli rakasteli kanssani silloin? Hän puhui veljestäni, että hieno mies, joskin joskus tulee mieleen, että maailmalla voi pettää. Mutta ei varmaan kuitenkaan.. Kikatti myös, että sängyssäkin menee hienosti ja ei tulisi mieleen kokeilla muita. Ajatukseni laukkasivat aivan muualla, tuskin kuuntelin hänen juttujaan. Sanoin vain että eihän mun kaikkea intiimiä pidä kuulla, vaikka sisko olenkin. Hän nauroi kovasti.
Istuttiin vaan ja tovin oltuaan hiljaa, sanoi miltei kuiskaten: "Kait sä varmaan siskona tiedät , että veljelläs on valehtelematta kookas vehje"
Enhän mä siihen voinut oikein mitään enää sanoa. Hän jatkoi perään, että veli oli se joka vei neitsyyden ja ekat kerrat oli tuskaisia, kun ei naisena osannut mitään.Ja mulkkukin tuntui liian isolta, mutta nyt saa nauttia siitä taikasauvasta täysin.

Oli toisaalta kauheeta kuunnella vaimon juttuja, vaikka eihän se millään pahalla jutustellu.

Olen sortunut hiprakassa pari kertaa lähettään sähköpostia veljelleni ja soittanutkin/tekstaillut. Hän ei ole niistä moksiskaan. Tuntuu nyt niin alhaiselta, kun puhuin uudesta tapaamisesta. Uudelleen en voi mennä, koska sehän olisi outoa. Kotona käydessään ei varmaan halua edes ajatella seksiä siskon kanssa. Oma ukko ei saa tyydytettyä minua, hyvä jos huomaa. Olen aivan umpikujassa nyt.. Tiedän, että tämä on sairasta.
Silti ehdottelen omalle veljelle , että haluan rakastella hänen kanssaan uudellen. Näen unia , että hän nai minua milloin missäkin. Olin yövuorossa alkuviikosta, laitoin selvinpäin hänelle s-postin, että "Rakas veli, teit minulle sellaista, mitä en ole ikinä kokenut. Anteeksi, mutta en voi unohtaa, enkä taida päästä yli. Haluaisin kokea sen uudestaan. Olet jo unissa nyt ! t. sisko" Suunnilleen näin se meni...
Taidan olla hulluksi tulossa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute