Herkku-puhelin
Unelma pano
Kyltymätön

Pimpotin ovikelloa ja avaamaan tuli juuri eronnut 32 vuotias komea kummisetäni ja hänen kaksi pientä poikaansa. setä oli pyytänyt minua täksi päiväksi auttelemaan kotona koska oli selkä ollut töiden vuoksi huonossa kunnossa. tottakai olin reippaana tyttönä luvannu auttaa rakasta kummisetääni kotia-askareissa.

Päivä sujui hyvin normaaleissa merkeissä lasten kanssa leikkiessä. välillä kyllä vilkuilin hyväkroppaista kummisetääni sillä silmällä hänen tehdessään ruokaa koko joukolle. asiaa ei myöskään helpottanut hänen vähäpukeisuutensa ilman kuumuuden vuoksi. yritin vain katsoa toiseen suuntaan, tiesin ettei tälläisellä 19 vuotiaalla tyttösellä ollut mitään saumaa. pitkän sinkkuna oleilun vuoksi ajatus kyllä kutkutti.

pian setä pyysikin meitä kaikkia syömään sillä ruoka oli valmista. kaikki istuutuivat pöytään ja minä ojentelin viimeisiä ruokatarvikkeita jääkaapista. Otin maidon käteeni ja ojensin sitä pöytää kohden, vahingossa tissini kuitenkin hipaisi setäni olkapaatä ja tämä sai väristyksen aikaan kropassani sillä olin jättänyt rintaliivini kotiin. päätin ottaa esiin myös juuston ja tälläkertaa kurottauduin niin, että nännini hipaisi setäni täyteläistä suuta, hän hengitti raskaasti ja koitti keskittyä poikien kanssa syömiseen huomasin myös hennon punan leviävän hänen poskilleen. Minäkin päätin istua pöytään ja yrittää syödä mahdollisimman normaalisti. En tiedä mikä minuun oli äsken mennyt.

Poikien mentyä nukkumaan aloin etsiä nuoremman lempilelua, ettei hän herättäisi minua aamulla sen vuoksi. Siinä minä kyykistelin ja etsin hänen leluaan. tiesin sedän tuijottavan takamustani, mutta ajatus vain kiihotti minua ja sai pöksyni kostumaan. tahallani kävelin sedän viereen ja viattomasti ihmettelin lelun katoamista ja tarjosin pyllyäni suoraan häntä kohden, muka kurkistaen tyynyn alle. huomasin setäni tuijottavan näkyä vaivihkaa, mutta kääntäen katseensa toisaalle kurkkua kröhien. Hän huomautti, ettei lelun varmaankaan täältä löydy, eikä minun sitä tarvitsisi etsiä.

Kohautin olkiani ja jatkoin matkaani pyllyä keinuttaen keittiöön. Kummisetäkin päätti ruveta siivoilemaan pöytää. Rupesin siinä tiskaamaan tiskejä ja huomasin kuinka lyhyt hameeni nousi välillä kurottaessani lavuaarin pohjalle. olen varma, että hän näki pakarani jotka pilkistivät hameen alta sillä hame oli noussut aika tavalla. minulla oli päälläni vain pienet stringit jotka olivat painuneet jo hieman vaolleni eikä se jättänyt paljon arvailun varaan.

Avasin hanan huuhdellakseni kummisetäni tiskit kun vettä ryöpsähti lavuaarista valkoiselle paidalleni. Rintani olivat aivan märät ja nännini sojottivat setääni kohti kovina ja selkeinä. Paita oli nyt aivan läpinäkyvä enkä edes tätä aluksi ymmärtänyt. Harmittelin vain sedälle kömpelyyttäni, mutta hän kuitenkin vakuutti, ettei se häntä haitannut. Kummastelin sedän hämmentynyttä ja himoitsevaa katsetta. Tajutessani asian laidan poskeni punehtuivat ja käännyin tiskiallasta päin ja yritin hieman haparoivin ottein jatkaa tiskaamista kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Märkä toppini ja tuuletin saivat kuitenki nännini kovettumaan entisestään ja tämä sai tykytyksen voimistumaan alakerrassa. Hipaisin nänniäni kuin vahingossa kädelläni, ai kun se tuntui herkulta. Kurkotin vielä tiskialtaan pohjalla ollutta haarukkaa huuhdellakseni.

Tunsin jotain kovaa painautuvan pyllyäni vasten. Tunne sai minut huoahtamaan kiimassani. Tunsin lämpimät kädet märällä ja herkällä rinnallani ja ynisin hiljaa sen leipoessa ja tunnustellessa nännejäni.

Nojauduin setäni kovaa kyrpää vasten pylly pystyssä lavuaariin nojaten. Hän aloitti niskani suutelun ja jatkoi tisseilläni leikittelyä. Tunsin kostuvani kun kyrpä tökki nyt märällä, pikkuhousujen verhoamalla hävylläni. Se ei ollut mikään pieni kyrpä. mietin tuon melan ahtautumista sisääni, ajatus kiihotti entisestään.

Huohotukseni alkoi jo olla äänekästä kun setä pääsi kosketelemaan häpyäni. Sormet seikkailivat klitoriksella hellästi pyörivää liikettä tehden kun kova kyrpä tökki vaollani. Sitten setä nosti märän paitani helmat ylös, paljasti rintani ja jatkoi samaaa ihanaa hyväilyään.

Setä käänsi minut ympäri ja aloitti nännien nuolemisen jota rakastan. Aloin voihkia kovaan äneen setäni käsittelyssä. Hän kurotti nyt alemmas ja työnsi sormensa pilluuni nuollessa kovia nännejäni. Runkkasin jo sedän kovaa kyrpää vimmatusti.

Riisuin märät pikkuhousuni ja pyllistin sedälle keittiön pöytään nojaten. "Laita se sisään" anelin setää katsoen kiimassa olkani yli ja pyllyäni keinuttaen. Setä ei voinut vastustaa rietasta näkyä pöydällä, tyttö tissit ja pillu paljaana halukkaana. Hän otti lantiostani kiinni ja painutui kovaa sisään ja aloitti raivokkaan kyydin. Ynisin ja työntelin vai vastaan pitäen kiinnii pöydän kulmasta. Herkät tiissini hankasivan pöytää vasten kiihottavasti. Pilluni litisi kovan kullin painuessa sisääni ja ulos, ja minä nautin joka sekunnista. Setä käänsi minut nyt toisin päin ja pannessaan kovaa tahtia nuoli hän nännejäni taivaallisesti ja sormeili hellästi klitoristani. Tämä käsittely oli minulle liikaa ja menetin kaiken kontrollin ja lopulta laukesin huutaen. Pilluni supistellessa myös setä ei kyennyt enää pidättelemään vaan laukoi lastinsa sisääni.

Palautetta otetaan vastaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute