Herkku-puhelin
Sadan euron seteli
Tuhma rouva

Kuulen kyllä mitä taksikuski sanoo kyydin maksavan, mutta en rekisteröi sitä. Ojennan vain pankkikorttini hänelle ja odotan, kunnes saan maksupäätteen käteeni, johon naputtelen koodini. Kuski kiittää ja antaa takaisin kuitin ja kortin. Minä kiitän, nousen ylös autosta ja kävelen pihan poikki takapihalle ja sieltä edelleen sisään taloon.

Talo on hiljainen, kun riisun korkkarini ja laitan takkini tuolin selkänojalle roikkumaan. Samaan kasaan heitän paitapuseroni ja puolihameeni, jonka jälkeen suunnistan keittiöön. Silloin huomaan takkini taskusta pudonneen rypistyneen sadan euron setelin. Jään katsomaan sitä hetkeksi, mutta en nosta sitä lattialta, vaan otan jääkaapista tuoremehua ja juon lasillisen. Päässäni pyörii ja minun täytyy tukeutua tiskipöytään pysyäkseni pystyssä. En usko pyörryttämisen johtuvan niinkään alkoholista, vaan illan tapahtumista.

Suunnistan hämärässä asunnossa makuuhuoneeseen. Rullaan stay-upit jalastani, sitten avaan rintaliivit ja heitän molemmat tuolille. Vien käteni vyötärölleni ja siinä kohtaa havahdun: minulla ei ole pikkuhousuja. Tunnen poskiani kuumottavan, kun muistan, missä ne ovat. En edes ajattele yöpaitaa, kun pujahdan nukkuvan mieheni viereen alastomana.
Suljen silmäni ja hengitykseni tasaantuu. Mieheni käännähtää ja tulee kiinni minuun. Hän tuntuu lämpimältä ja rauhalliselta. Annan hänelle hellän suukon poskelle. Juuri silloin muistan, että alle tunti sitten olin samoilla huulilla maistellut vieraan miehen isoja, karvaisia palleja ja imenyt isoa, suonikasta kyrpää.

Yritän rauhoittua. Ajatukseni hiipivät väistämättä siihen hetkeen, kun mies oli hakenut minua tanssimaan. Hyvä tanssija, kohtelias, hauska, ei humalassa. Yksi tanssi oli vaihtunut kolmeksi ja sen jälkeen vielä pariksi drinkiksi. Huumaava partaveden tuoksu ja voimakkaat käsivarret. Ja erittäin hyvin muistan sen hämmennyksen, joka valtasi mieleni, kun mies kuiskasi minulle tanssilattialla:
- Sinulla on ihanat huulet......haluaisin suudella niitä....mutta en voi....täällä....
Mietin ankarasti, mutta en vieläkään voi käsittää, miksi suostuin lähtemään miehen mukaan. Siltin tunnen, miten nännini kovettuvat, kun ajattelen tapahtunutta. Kerroin ystävilleni valheen kotiinlähdöstä ja seurasin miestä ulos. Kävelimme vähän matkan päähän, pieneen kulmapubiin. Siellä oli kourallinen kanta-asiakkaita, kukaan ei kiinnittänyt huomiota meihin. Istuimme pubin nurkkaan, melkeinpä upottavalle sohvalle. Istuimme aivan vierekkäin ja mies tarttui käteeni ja ohjasi sen etumukselleen. Tunsin kovan läpi housujen kankaan ja puristelin sitä. Tunnustelin ja ahmin sitä sormillani, en ollut saada siitä tarpeeksi. Kiihottava, kasvava.......ja kivikova kaiken lisäksi. Mies oli kääntyneenä minuun päin ja hiveli kaulaani välillä huulillaan. En vastustellut, päinvastoin levitin jalkani, kun hänen kätensä etsiytyi hameeni alla osittain pöydän suojassa. Muistellessani sitä värähdän nyt samalla tavalla kuin silloin, kun hänen sormensa osuivat klitorikselleni pikkuhousujen läpi. Tunsin pilluni kostuvan hetki hetkeltä enemmän ja jos pubissa olisi ollut muuten hiljaista, sen olisi täyttänyt pilluni litinä, kun mies työnsi sormensa sisääni ja nussi minua sillä. Ensin yhdellä, sitten kahdella. Ja minä samalla puristelin ja hieroin hänen kyrpäänsä housujen läpi.

Mieheni kääntää kylkeä ja minä jään selälleni. Vien käteni jalkoväliini ja liu’utan sormeani edestakaisin pitkin kosteaa, avointa vakoa. Muistan, miten seurasin miestä pubissa ohi baaritiskin, enkä vastustellut, kun hän ohjasi minut miesten vessaan. En edes muista katsoneeni, oliko vessassa muita. Sen tiedän, että ovi ei ollut ennättänyt sulkeutuakaan, kun aloimme kiihkeästi syleilemään ja suutelemaan. Mies otti ohjat voimakkaisiin käsiinsä ja painoi minut alas, kyykkyyn eteensä. Sitten hän pudotti housunsa ja paljasti jyhkeänä seisseen, suonikkaana sykkineen kyrpänsä. Ja pallit, jotka olivat ehkä suurimmat, jotka olen nähnyt livenä. Tartuin kädelläni kiinni kyrvän varresta ja aloin nuolemaan, suukottelemaan ja imemään ensin palleja, sitten terskaa. Lopulta ahmin kyrpää suuhuni, imin sitä posket lommolla ja runkkasin vartta samalla kädelläni. Sain tehdä niin jonkin aikaa, kunnes mies nosti minut kainaloista seisomaan ja käänsi minut ympäri, selin itseensä. Sitten hän vei kätensä mekkoni alle ja veti sulavalla liikkeellä pikkuhousuni pois. Tottelin hänen käskyään ja nojasin ylävartaloani eteenpäin lavuaarista tukea ottaen. Katsoin taakseni kainaloni alta, miten mies valmistautui työntymään sisääni, enkä malttanut odottaa. Ja pian sainkin tuntea vieraan kyrvän tunkeutuvan pilluuni takaapäin. Mies työnsi hamettani ylös, tarttui lantiostani kiinni ja aloitti nussimisen. Hitaita, pitkiä työntöjä....isolla, paksulla kalulla. Syvälle vittuuni.
Makaan sängylläni nukkuvan mieheni vierässä ja hieron turvonnutta klitoristani. Häpeän tunne nousee uudelleen esiin, kun muistan kääntäneeni päätäni sivuun juuri, kun joku pubin miesasiakkaista tuli sisään vessaan. Hän jämähti paikoilleen ja jäi katsomaan, miten vieras mies nussi minua seisaaltaan takaapäin, miesten vessan lavuaaria vasten. Ilman kondomia, paljaalla, isolla, suonikkaalla, sykkivällä mulkulla. Muistan tunteneeni, miten mies kiihdytti tahtia vähitellen. Pian meno oli sellaista, että minun piti käsilläni estää etten olisi lyönyt päätäni peiliin. Ja sitten, yllättäen mies lopetti ja veti minut pystyyn seisomaan, melkeinpä kovaotteisesti käänsi minut ympäri ja painoi alas. Hamusin sinipunaisen, limaisen terskan juuri ajoissa.....tunteakseni suolaisen karvaan roiskeen lentävän suuhuni. Otin kullin kunnolla suuhuni ja annoin sperman ruiskuta nieluuni......nielin jokaisen tipan, jonka ähkivä ja puuskuttava komea vieras minulle luovutti. Kun hän oli valmis, hän vetäytyi irti, nosti housunsa ja ojensi minulle pikkuhousuni. Ennen kuin ehdin ottaa ne, katselijana ollut mies nappasi ne ja häipyi samantien; ehkä hän halusi ne muistoksi tapahtumasta.

Tunnen orgasmin olevan tuloillaan ja kiihdytän klitoriksen hierontaa. Laukean hiljaa, ääntä päästämättä, sillä en tahdo herättää miestäni. Makaan kevyesti huohottaen sängyllämme ja sykkeeni nousee jälleen, kun muistan, mitä vieras mies teki sen jälkeen, kun olimme tulleet pubista ulos. Hän kumartui suutelemaan kaulaani ja työnsi jotain käteeni sanoen samalla:
- Tuossa....tämä varmaan riittää. Ehkä tosta lastin nielemisestä vois antaa jotain ekstraa, mut mä en yleensä nussi noin vanhoja huoria.
Jäin paikalleni seisomaan suu auki hämmästyneenä, kun mies katosi yöhön. Katsoin käteeni ja siinä oli rypistynyt sadan euron seteli.
Herään aamulla auringon paisteeseen. Kun avaan silmäni, mieheni tulee viereeni hymyillen.
- No, heräsihän se unikekokin lopulta.....ja ihan pimppi paljaana täällä on nukuttu!!!! Hei muuten, keittiön lattialla oli satasen seteli....mistä se on tullut?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute