Herkku-puhelin
Runsas ja antoisa
Kipeät paikat

Nainen oli hyvin runsas ja nuorikin kun oli, tuntui jotenkin lailliselta lähestyä tätä vierasta vaikka mitään todellista syytä ei pitänyt ollakaan.
-Menet varmaankin bussilla keskustaan? kysyin ja nainen oli yllättynyt kysymyksestäni katsahtaen minua vastaamatta uteluuni. Mutta ei hän sentään pahastunutkaan, hymyili viehkosti ja jatkoi kävelyään kohti pysäkkiä.
-Mikäli sinulla ei ole kiire, tarjoan kuljetuspalveluja sekä orastavaa juttuseuraa, sain sanottua.
-Arvasin melkeinpä mitä ajat takaa, nainen vastasi ja katsoi minua tutkivasti.- Olet selvästikin naisenkipeä!
-Tietysti, sehän tässä mietityttääkin...ja kun katson viehättävää naista edessäni, tila on aivan todellinen. Lähde kanssani veneellä mökilleni, se on tuossa melko lähellä.
Mirjami oli naisen nimi ja kun saavuimme saareen ja kiinnitin veneen laituriin, oli nainen hyvin jännittynyt, kuten minäkin. Mirjamai oli helpostikin suostunut ehdotukseeni, sinkku kun sanoi olevansa ja ettei häntä kukaan odottaisi kotona. Ja tämä sopi minulle todella hyvin.
Sauna oli lämmitetty ja seisoimme vieretysten kuistilla kaiteisiin nojaten. Joimme hieman siideriä sekä olutta, mutta humalaan emme olleet tulleet. Kun siinä odottelimme saunan lämpiämistä olin hieman päässyt puristelemaan naista ja saanut tuntea uhkeaa kukkeutta niin poven kuin lanteittenkin seutuvilta. Mirjami oli varautunut ja esteli minua, mutta puhumalla pääsin lähemmäksi tavoitetta ja sain jopa suudella häntä.
Olin lauteilla vain pyyhe verhonani ja Mirjami tuli perässä kuumaan huoneeseen. Hän hymyili rohkaistuneena ja kiipesi lauteille aivan kylkeeni kiinni. Samassa syleilin häntä ja Mirjami antoi niin tapahtua. Pyyhe putosi pois, tai autoin näin ja nainen oli nyt runsaat riippurinnat sylissään vieressäni. Käteni puristelivat niitä ja nainen oli nyt vapautuneempi kun hellästi etenin vyötäröltä alaspäin. Hän levitti reitensä ja antoi minun kosketellä itseään. Suutelimme nyt hyvin kiihkoissamme ja naisen käsi puristi tiukasti elintäni.
Saunaeteisessä valtavat riippurinnat, sellaisilta ne minusta vaikuttivat, olivat kuin kaksi isoa heiluria kun pitelin Mirjamia takaapäin. Hän työntyi lähemmäksi ja samassa meillä oli kuuma akti meneillään. Naisen sukuelin oli tiukka ja liukas kuin vaseliinituubi. Hän ei pidätellyt minua, vaan veti itseensä käsillä reisistäni raastaen.
Olimme välillä vastatusten seisoen, välillä sylikkäin saunasohvalla ja kaiken aikaa Mirjami halusi vain lisää munaa. Kun olimme orgasmit saaneet, huilasimme tovin ja taas...taas seisokki päällä pääsimme uudelleen kiinni rytmistä johon koko luomakunta olemassaolonsa perustaa. Mirjami oli kuin luotu tätä tehtävää varten; uhkea ja runsas sekä hyvin antoisa.
Tämä saarikeikka ei jäänyt meidän ainoaksemme, itseasiassa olemme olleet yhdessä jo vuosia ja jälkikasvukin on turvattuna. Ja meillä synkkaa edelleen erittäin hyvin....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute