Herkku-puhelin
Kumma talo
p.t

Tämä kertomus tapahtui vuosia sitten kun olin armeijassa.
Viikonloppu lähestyi ja olimme pääsemässä perjantaina lomille, mutta itselläni oli taitettavana 450 km bussi matka, joten kaverillani Samilla ei ollut vaikeuksia puhua minua ympäri jäämään hänen seuraksi paikkakunnalle. Sami oli löytänyt muutama viikko sitten iltalomilla uuden heilan Tarun. Taru kuulemma asui vielä kotonaan, jossa voisimme yöpyä. Itse olin nähnyt Tarun vain vilkaisulta, mutta menevältä blondiltahan tuo näytti ja kavereitakin kuulemma piisaa ja elättelin toiveita löytää itsellenikin varuskantapaikkakunnalta seuraa.

Portin jälkeen suuntasimme kaupungille pubiin istumaan, jossa Taru jo olikin. Ikävikseni hän oli yksin ja jäin täysin kolmanneksi pyöräksi. Aikansa kuherreltuaan Taru ehdotti, että lähtisimme hänen kotiaan, jossa olisi halvempi juoda omia juomia ja he voisivat Samin kanssa poiketa makuuhuoneessa. Samalla hän otti Samia kiinni haaruksista ja supatteli jotain korvaan. Itse olin hieman harmissani, sillä ilta on vielä niin nuori.

Tarun kämpille tultua hän tokaisi kylmästi minulle, ”että sano suoraan sitten sille mutsille jos et halua vanhaa akkaa nussia”. Tähän tokasin vaan ok, sillä pidin sitä vaan turhana heittona naiselta joka on lähdössä panemaan kaveriani! Tulimme sisälle ja siellähän Tarun nelikymppinen Ritva äiti istui sohvalla punaviinilasi kourassa. Hän tervehti meitä iloisesti ja kaatoi meille myös viiniä. Ilta sujui vauhdikkaasti ja juttujen taso muuttui koko ajan kovemmaksi. En ollut ennen kuullut äidin ja 18 vuotiaan tytön puhuvan toisilleen niin roiseja. Lopulta Ritva hoputti Tarua ja Samia panemaan ennen kuin viini tekee tepposet. Samalla kun ovi meni kiinni, niin Ritva tarttui minuun ja sanoi mennään me tänne makuu huoneeseen. Hetkessä suutelin kiihkeästi Ritvan kanssa jonka käsi oli kiinni munassani sitä hellästi puristaen. Hetkenpäästä tunsin kuinka hän otti munani suuhun ja aloitti hellän suihin oton. Itse olin niin kiihottunut, että halusin jo päästä hänen sisään, mutta Ritva sanoi rauhallisesti kuiskaten, että mä hoidan nyt sua. Hetken päästä hän käski minut sängylle ja tuli päälleni. Rouva ratsasti minulla pitkään ja hartaasti. Aina ollessani tulossa hän hiljensi tahtiaan, mutta viikko kasarmilla oli tehnyt tehtävänsä laskin lastin hänen sisälleen. Hetken puhelimme niitä näitä, sitten hän sanoi että voisinko mennä sohvalle nukkumaan kun hänen miesystävänsä saapuu aamulla. Olin kuin shokissa miesystävä. Mitä vastahan panin häntä ja nyt sohvalle nukkumaan ja odottamaan miesystävän saapumista. Menin olohuoneeseen ja mietin vaihtoehtoja menenkö kasarmille, hotelliin… ajatukset keskeytyivät kun Taru astui huoneeseen ja käveli vessaan päin. Samassa hän varmaankin huomasi ilmeeni ja tiesi, mitä oli tapahtunut. Rauhallisesti hän tyylillään tokaisi ”Ei se Jari kysele mutsin panojen perään”. No taas hämmennyin lisä ja päätin tehdä kunnon paukut ja levätä aamuun.

Heräsin iloiseen ja humalaiseen puheen sorinaan. Ihmeekseni kello oli jo lähellä kolmea iltapäivällä. Ilmeisesti vahvapaukku ja univelka painoivat päälle. No keräsin rohkeuteni ja menin talonkeittiöön josta puhe kuului. Minut havaitessaan Ritva huikkasi heti tuossahan tuo poika on. Luultiin että et nouse kokopäivänä, sitten hän esitteli minulle poikaystävänsä Jarin. Jari tervehti minua oikein iloisesti ja samalla tarjosi venäläistä aamupalaa ja kaatoi minulle lasin vodkaa. Pöydällä oli jo yksi tyhjä pullo, joten he olivat jo tovin juopotelleet. Ilta sujui siinä juopotellessa ja jutellessa. Samalla aloin yhä enemmän ihmetellä tätä perhettä Jari oli Ritvaa lähes 15 nuorempi ns uusimies joka oli tullut kuvioihin Ritvan erottua Tarun isästä. Jari olisi mielestäni sopinutkin paremmin Tarun poikakaveriksi.

Ilta kului ja Ritva ja Sami jo kovin sammalsivat. Jari taas kovin haastoi minulle, että kyllä lomalla naista pitää saada. Ja sanoi hommaavansa minulle vielä panon illaksi. Ihmettelin tuota. Meinaakohan se naittaa mua ritulle, eikös se tajua että laitoin sitä eilen? Taas ajatukset harhailivat. Jälleen kului vodkaa ja Ritva olikin jo simahtanut. Sami taas nuokkui niin että Taru päätti taluttaa hänet sänkyynsä. Jäin Jarin kanssa kahden ja hän kehotti hillitsemään minun juomista ja että lysti alkaa pian. Lähes samassa Taru käveli kohti saunaa, jossa olimme aikaisemmin jo käyneet. Tarun mentyä saunaan Jari huikkasi tule mennään mukaan. Emmein hieman mennä kaverin muijan kanssa saunaan kun se nukkuu, mutta Jarin toinen kehotus ja sopiva humala saivat minut liikkeelle.

Astuin ensin huoneeseen jossa Taru oli juuri riisuutumassa. Hän katsoi meitä ja omaan happamaan tyyliinsä tokaisi ”ei kai teillä ole mitkään viinapippelit”? Jari vastasi tähän että ”katsotaan”. Taru ei ollut moksiskaan vaan alkoi lajitella pyyhkeitä pitkänpenkin päälle pehmikkeeksi, johon hän kävi selälleen makuulle. Ja ilmoitti jälleen happamasti ”no toinen on sitten olohuoneessa vahdis ja ei tarvi nuolla Sami jo teki sen”. Jari sanoi menevänsä ekana vahtiin. Itse otin vaatteet pois asetuin tarun päälle ja munani ohjautui helposti kosteaan pimperoon. Taru olikin aivan eri luokkaa kuin Ritva täysi villikko upotti kyntensä selkääni ja halusi rajuja otteita ja kuullu kuinka sanon häntä nartuksi. Käänsin hänet selin ja nain häntä takaapäin ja samalla otin tukasta kiinni ja kutsuin nartuksi. Voi sitä tunnetta kun sai muijan niin kiihkoon. Pian itsekin tunsin tulevani ja nousin. Laitoin kyrpäni hänen naamalle, johon laukesin, niin että puoli naama on spermas. Taru totesi jälleen kylmästi ”laitas se jari tulemaan” Siirryin olohuoneeseen, josta kuuntelin kuinka Jari antoi Tarulle kunnolla kyytiä, eikä selvästikään ollut ensimmäinen kerta.

Lopulta Jari saapui ja sanoi vain otetaanko vielä paukut, niin kuin emme äskön olisi tehneet mitään. Pian simahdin sohvalle ja seuraavana päivänä saavuin takaisin kasarmille. Kokeneena elämäni kovimman seksi kokemuksen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute