Herkku-puhelin
Nöyryytys
baskerville

Kesätyöntekijäni oli 20 vuotias ja hyvä toimistotöissä, vaikka koulunkäynti oli kesken. Kesän kuumuudessa hän oli vaihtanut hameasuun ja vanhanaikaisiin valkoisiin polvisukkiin. Viikon työsuhteen jälkeen uskalsin kehua hänen asuaan, en toki sentään muodokasta vartaloaan. Pyysin luvan ja sainkin ottaa kuvan hänestä istumassa baarituolissa. Lupasin satasen, kun hän lisäksi nostaisi toisen kantapään tuolille. Seuraavana päivänä minulla oli kuvakäsitelty kuva jossa työntekijäni,Noora, istuu tuolilla ja pikkuhousut on poistettu ja korvattu posliinipillulla. Näytin kuvaa Nooralle ja sain aikaiseksi hänessä raivonkohtauksen. Hyvitin asiaa kahdella satasella ja poistin mukamas kuvan kamerasta.
Seuraavana päivänä tarjosin kaksi sataa luvasta kirjoittaa firman nimen selän paljaaseen osaan topin ja hameen väliin ja kuvan otosta. Sain empivän myönteisen luvan tuhahtaen. Kirjoitin selkään punaisella tussilla. "Molemmat reiät ovat käytettävissä" ja nuolen alas. Noora ei tunnistanut tekstiä kirjoittaessani, mutta vaati saada nähdä kuvan. Siirsin sen ensin tietoneelle ja valmistin työntekijääni ennen kuvan näyttöä, että saat suuttua, mutta en lähetä kuvaa kellekään, jos hän rauhoittuu. Kuvassa hän katsoo hymyillen olkansa yli ja julkea teksti on hyvin luettavissa. Noora purskahti itkemään. Minä rauhoittamaan, että älä hermostu, tämä on vain leikkiä ja varmistusta että hän on suopea ehdotuksilleni. Taputan isällisesti lyyhistynyttä ja nyyhkivää tyttöä.
Seuraavana päivänä Noora ei tule töihin. Soitan hänelle ja ilmoitan että tiedän hänen poikaystävänsä osoitten, joten olisi hyvä olla huomenna taas töissä. Näin käykin.
Parin päivän kuluttua pyydän Nooraa poseeraamaan kuvassa ja hän suostuu kiristyksen ja 500 euron voimalla. Asettelen hänet seisten nojaamaan seinään, jossa näkyy firman mainos. Pyydän häntä nostamaan hameen niin korkealle, että pikkupyöreä vatsa näkyy hyvinkin napaa myöten. Kirjoitan mustalla tussilla vatsalle: Kaupanteon jälkeen voi voidella raon. Nuoli alaspäin.
Näytän valmiin kuvan ja kerron, että toivoisin Nooran osallistuvan asiakkaiden kanssa kauppaneuvotteluihin. Hän saisi korvauksen jokaisesta hänessä asioineesta asiakkaasta. Päädymme kovan kiistelyn ja kiristyksen jälkeen 500 euroon kappaleelta.
Viikon kuluttua koitti sitten kauppaneuvottelu. Noora on samassa asussa kuin ennenkin ja olen uusinut tekstit tussilla. Kaksi asiakastani ovat noin 50v miehiä. eikä hinnasta meinata päästä sopimukseen. Noora tuo pöytään kahvin ja viivähtää hetken selkä asiakkaisiiin päin. Miehet takertelevat hieman puheissaan, selvästikin lukevat tekstin, mutta neuvottelu jatkuu. Sitten Noora tulee uudelleen asiakkaiden eteen, nostaa hameensa ylös. Pikkuhousut on pyynnöstäni pois, teksti raon voiteluluvasta hyvin luettavissa ja musta karvoitus tarkkarajaisena häpykummulla. Karvoitusta en ollut ennen nähnykään.
Toinen miehistä viittaa Nooraa lähemmäksi ja vetää hänet syliinsä. Salamana on käsi jalkovälissä. Tuolloin rykäisen ja ilmoitan, että Noora on käytettävissä vasta kauppojen synnyttyä. Miehet katsovat hetken toisiinsa, nyökkäävät ja allekirjoittavat.
Noora ei ehdi nousta, kun mies kaataa hänet eteensä pöydälle vatsalleen. Punainen teksti ilmoittaa molempien reikien olevan käytettävissä. Nuoli näyttää pientä ryppyistä ja aavistuksen tummaa syvännettä jonka alapuolella reisien välissä näkyy vähäistä karvoitusta ja kaksi persikan puolikasta, joiden välistä kurkottuu ikäänkuin sipukan kostea jalka.
Mies levittää kaksin jäsin vaaleita pakaroita ja vetää kielellään pitkän makustuksen persikasta ryppyreikään saakka. Noora jäykistyy hetken, puristaa käsillään pöydänreunoista ja sulkee silmänsä. Ehkä hän miettii rahan tuloa.
Minä katson, kun toinen miehistä riisuu itsensä kiireellä ja tarttuu puolivelttoon kulliinsa. Muutamalla käsivedolla se sojottaa jo kovana odottaen tehtäväänsä. Sillä aikaa toinen mies poraa kielellään suklaareikää joka panee parhaansa vastaan ja supistelee.
Nyt kielimies nousee riisuutumaan ja toinen, mustakarvainen, lihavampi mies työntää hänet pois. Hän ohjaa kullinsa simpukan rakoon ja yrittää työntää sen vielä kuivaan hedelmään. Kädellä nosto ei auta ja hän nostaa Nooran takamusta pystympään. Etusormi sukeltaa persikanposkien väliin ja kerää syvältä kosteutta. Nyt asento on parempi ja kulli työntyy vastustamattomasti sisälle, sisemmät häpyhuulet rullautuvat mukaan ja Nooran pakarat värähtävät. Karvainen mies pitää lantiota otteessaan ja pyllyä pystyssä ja tikuttaa nopeita töntöjä niin että tyttö heiluu edes takaisin pöydällä, vatsallaan. Nopeasti mies saa siemensyksyn, murahtelee , hidastuu ja lysähtää punaisen tekstin päälle hetkeksi. Noora painuu littoiseksi pöytää vasten ja hänen on vaikea saada hengitettyä. Vuokrarahat ensi kuulta on kuitenkin tienattu. Hitaasti veltostuva kulli valahtaa märkänä ulos.
Toinen, harteikkaampi mies työntyy tilalle ja kääntää Nooran selälleen. Määrätietoisesti hän laittaa Tytön pitämään jalkoja koukussa käärimällä kädet polvitaipeiden ympäri. Sperma alkaa pursuta emättimestä ja valuu räkäisenä yli peräaukon perävakoa pitkin. Vatsan poimut estävät lukemasta vatsan tekstiä, mutta selvästikin voitelua saa jatkaa, kaupat on tehty.
Peräaukko supistelee joko liman kutituksesta tai Nooran ujostelusta, kun se on niin näkösällä. Mies hieroo terskaansa kaverinsa spermaan. Hän kyntää pillun vakoa, mutta ei työnny sisälle. Sitten hän pysähtyy perseen reiälle ja painaa peukalolla terskan päätä sisälle. Silloin Noora avaa silmänsä ja sanoo tiukasti ei! Hän pudottaa kantapäänsä pöydälle. Mies katsoo kysyvänä minuun. Kiiruhdan kuiskimaan Nooran korvaan ja pääsemme sopuun lisä viisisatasen avulla, sekin on annettava hänen käteensä nyt heti.
Nyt noora koukistaa uudelleen vartalonsa ja nostaa peräaukkonsa miehelle tarjolle. Mies ryhtyy innolla toimeen. Hän työntää etusormensa koko pituudelta sisälle ja liikuttaa sitä hiljalleen jotta sulkijalihas rauhoittuisi. Selvästikin hän ei ole ensikertalainen naisen häpäisyssä. Vedettyään sormen pois, peräaukko alkaa sulkeutua, mutta Terskakin hyökkää kiireellä sulkeutuvalle reiälle. Sinnikäs painaminen, Nooran vaikerrus ja kerran jo toisen käden otteen lipeäminen kunnes peräaukko antaa yhtä äkkiä periksi. Mies huilaa ja tunnustelee terskan varrella tiukkaa ryppynarua ennenkuin alkaa hitaasti liikutella. Kaverin sperman limoittama terska pumpaa peräreikää sisään ja ulos. Lima vaahdottuu ja isojen häpyhuulten väli retkoittaa avoimena, simpukanjalkojen, eli pienten häpyhuulten kiemurrellessa märkinä näkyviin. Mies kurottaa nostamaan tytön rintaliivit ja topin ylös, jolloin rinnat nänneineen tulevat herkullisesti näkyviin. Joka työnnöllä rinnat heilahtavat ihanasti. Tyttö puristaa tiukasti silmiään kiinni. Tästä on nautinto kaukana, mutta raha lähellä.
Mies lisää tahtia ja käpertynyt naisen vartalo saa kyytiä. persereikä valittaa ja mies hikoilee. Lopulta miehen selkä kaareutuu, jäykistyy ja alavartalo jää tiukasti tytön pakaroihin kiinni. Tärinää, karjahtelua ja hiljaisuus. Hän komentaa tytön pysymään samassa asennossa ja vetää plopsahtaen kullinsa ulos. Silloin otan myös uudet kuvat. Sperma jää pulppuamaan suolesta ja tyttö availee silmiään. Nyt otan vielä yhden kuvan, jossa kasvot on tunnistettavat ja spermanoro peräsuolesta kaunis.
Miehet ovat pukeutuneet ja tyttö yhä samassa hankalassa asennossa pöydällä. Harteikas mies käy pyyhkimässä etusormensa kiimaisessa perävaossa ja tarjoaa sen nooralle nuoltavaksi. Ihmeen kuuliaisesti hän sen tekee ja saa sitten nousta.
Kauppaneuvottelu on ohi ja miehet poistuvat. Minä ladon setelit työntekijäni kouraan ja hän poistuu vessaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute