Herkku-puhelin
Arvo ja pikkuprinsessa
Prinsessa

Voi ei tylsä ilta tiedossa! Isäni on kutsunut työkavereitaan viettämään iltaa meille ja äitini keksi että minä saan olla boolivastaava. Minun pitää siis viihdyttää itse itseäni: olen jo kauan haaveillut seksistä vanhemman miehen kanssa ja tänään haluaisin sen toteuttaa jos vain vieraiden joukossa on yksi vanha perverssi mies, joka haluaa kokeilla 18-vuotiasta tyttöä.

Kävin suihkussa, puin ylleni lyhyen mustan minihameen ja valkoisen avokauluksisen paidan, jonka alta näkyy hieman mustat push-uppini, jotka nostavat somasti pienet pyöreät rintani näkyville. Tiedän, että saan katseita osakseni. Kun vain joku viitsisi myös tehdä asian hyväksi jotain. Laitan vielä vaalean tukkani leteille, koska tiedän että kiltti koulutyttö ulkonäkö viehättää vanhoja, irstaita miehiä.

Vieraat saapuvat ja me odotamme eteisessä. Kättelemme vuorotellen vieraat. Isän pomo saapuu myös: huomaan että olen löytänyt uhrini! Mies on noin päälle 40-vuotias, vanhan miehen maha ja törkeä takatukka, mutta hän kiinnostaa minua. Mies kättelee minut ja esittäytyy Arvoksi. Katson miestä suoraan silmiin ja huomaan miehen katsovan minun rintojani ja nuolaisevan huuliaan: ”Onpas teidän Marista kasvanut iso tyttö”. Minä nuolaisen myös huuliani, että mies huomaisi että tykkään hänen katseistaan vartalollani.

Vieraat asettuvat olohuoneeseen ja minä menen keittiöön boolimaljan seuraksi. Malja tyhjenee kerta toisensa jälkeen ja kaadan viinaa koko ajan lisää. Ilta venyy ja olen erittäin tylsistynyt, koska ei ole tullut yhtäkään tilaisuutta vietellä miestä. Vihdoin joku tulee keittiöön ja onnekseni se on Arvo. Arvo tulee seurakseni keittiön pöydän ääreen. Hän katsoo välillä rintojani ja huomaan hänen olevan kuumissaan. Tarjoan hänelle välillä kahvia ja pullaa. Pulla tippuukin kädestäni ”vahingossa” Arvon housuille. Haen paperia ja pyyhin tahraa pois hänen housuiltaan juuri elimen kohdalta. Huomaan Arvon olevan niin jäykkänä, että pelkään sen pian räjähtävän. Katson miestä silmiin ja hymyilen viekoittelevasti. Käännyn takaisin jääkaapille ja kumarrun ottamaan alahyllyltä vesipullon niin, että Arvo saa suoran näkymän pieneen pyllyyni. Pian tunnenkin miehen kädet pakaroillani. Arvo puristelee lujaa ja ojentuu ottamaan rintani käsiinsä, samalla hän kuiskaa korvaani: ”Onko näitä kukaan vielä päässyt kourimaan, ei kai haittaa että setä vähän kokeilee että ovatko rintasi jo kunnolla kehittyneet?” ”Ei haittaa. Kokeile vaan, se tuntuu mukavalta”, vastaan. Pian keittiöön tulee joku ja joudumme lopettamaan. Arvo poistuu tulijan kanssa olohuoneeseen. Minä kiroan mielessäni, koska olen jo niin kiimassa. Pääsinhän jo ensimmäiselle pesälle ja nyt pilluni kiljuu jo miestä. Vanhaa miestä. Arvoa.

Menen hakemaan huoneestani pornokasetin ja menen suutuksissa saunakämpälle. Laitan kasetin pyörimään ja asetun sohvalle. Työnnän sormeni heti pikkuhousuihini. Rasiani on niin kuuma, että se voisi höyrytä. Kasetilla teinityttö menee opettajan puheille, koska on saanut kokeesta hylätyn. Opettaja lupaa nostaa tytön numeroa jos tyttö näyttää pillunsa. Tyttö tekee työtä käskettyä ja asettuu opettajan pöydälle. Opettaja työntää kielensä teinipilluun. Olisinpa minä nyt samassa tilanteessa: tämä on yhtä kidutusta, koska joudun taas tyytymään vain tylsään sormeeni.

Pian ovi avautuu ja Arvo tulee sisään iso kyrpä kädessään:

”Mitä se pikkukiimapylly täällä tekeekään? Näenkö oikein, neidillä on sormi housuissa! Pitääkö sedän rankaista pikkuprinsessaa?”

”Tietenkin pitää, koska olen niin kiimassa että aivan pahaa tekee: mä olen niin tuhma tyttö” Arvo murahtaa mielissään ja kiihdyttää runkkaamistaan.

”Ei setä saa tuota yksin tehdä”, sanon koska pelkään että Arvo tyydyttää itsensä ja lähtee, mutta niin ei kuitenkaan käy koska pian mies sanoo että:

”No niin teinipillu nyt sinä näytät sedälle onko sinun paikkasi kunnossa!” Siirryn sängylle viekoittelevasti ja avaan reiteni Arvon nähtäväksi. Arvo suorastaan hyppää sängylle ja hänen nenänsä menee melkein sisälleni.

”No niin nyt setä vähän katsoo tytön pillua, saako setä vähän maistaakin?” Arvo työntää kielensä klittalleni ja alkaa lutkuttamaan. Olen niin märkä, että aivan valun. ”Mitä se typy on oikein täällä tehnyt kun sedän koko naama kastuu?” ”Mä oon unelmoinu susta!” Arvo hyrisee mielihyvästä ja jatkaa pilluni nuolemista niin kovaa vauhtia että pian saan räjähtäen. ”Ai että noin kovaa sitä kaivataan munaa että jopa tällainen vanha mieskin käy, no niin nyt sinä olet tarpeeksi märkä että setä voi näyttää miltä tuntuu kokenut kyrpä, tuoppas se pikkupillusi tähän satulaan” Hyppään kiihkoissani ja penis sujahtaa nopeasti sisääni. ”No niin tyttö hypi siinä oikein kunnolla että sedästä tuntuu hyvältä” Ja niin minä totisesti hypinkin. Arvo tarttuu rintoihini ja pyörittelee nännejäni etusormen ja peukalon välissä. Hän sulkee silmänsä ja mutisee kiihottavasti minulle: ”pikkupillu hypi, pikkupillu hypi...”. Olen taas lähellä huippua joten kiihdytän vauhtiani ja Arvo nipistelee samaan tahtiin pakaroitani. Pian tunnen huipun ja Arvon nesteen sisälläni. Saamme yhtä aikaa ja lysähdän onnellisena, tyydytettynä Arvon rinnalle. Arvon penis nytkähtelee, päätän nuolla kalun puhtaaksi että setä voi mennä takaisin juhlimaan. Arvo katselee toimitustani mielissään: ”Olet ihana pikkulikka, kiitos. Kai me teemme tämän vielä uudestaan?”

Kun saan kaiken edustuskuntoon, Arvo pukee ja lähtee takaisin juhliin. Huudan hänen peräänsä että tulen yllätysvierailulle firmalle huomenna.

Minä jään alastomana makaamaan sängylle ja päätän vielä jatkaa videoiden katselua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute