Herkku-puhelin
Aurajoen rannalla
ihailija

Oli lämmin heinäkuinen päivä. Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, ja lomailevia ihmisiä oli liikkeellä runsain määrin. Aurajoen jokilaivat, kuten Esposito, olivat täynnä turkulaisia ja ulkopaikkakuntalaisia, jotka nauttivat kylmiä juomia ja ottivat aurinkoa.

Itse olin kävelyllä jokirannassa, ja ehdin juuri förille ennen kuin se irtautui laiturista. Tuolla Turun ylpeydellä oli jonkin verran muita kävelijöitä ja pyöräilijöitä. Liityin heidän joukkoonsa förin kannelle, ja lautta lähti lipumaan kohti vastarantaa. Edessäni seisova valkoasuinen nainen kääntyi katsomaan taakseen ja vilkaisi minua. Se sai minut kiinnittämään huomioni häneen. Hän oli keski-ikäinen, ehkä jo viisissäkymmenissä. Siis itseäni noin puolet vanhempi. Hän oli kuitenkin timmissä, solakassa kunnossa, ja valkoisen topin paljastamat hartiat, ja tatuoinnin koristama yläselkä oli kiinteä ja naisellisen lihaksikas. Valkoinen kesämekko ja sandaalit paljastivat upeat sääret ja nilkat. Kasvot olivat itsevarmat, hyvinsäilyneen ja kohtuullisen hyvännäköisen aikuisen naisen kasvot. Lyhyt, vaaleanruskea tukka täydensi tuon ihailtavan kokonaisuuden. Vilkuilin häntä huomaamattomasti förin kolistellessa laituriin. Hänellä ei ollut sormusta, mikä lisäsi kiinnostustani ja kiihotti mielikuvitustani. Mietin, minkälaiset pikkuhousut hänellä oli tuon valkoisen hameen alla. Hänen liikkuessaan erotin ääriviivat.

Nousin maihin täl puol jokee, ja suuntasin kohti viereistä Valintataloa, koska minun teki mieli jäätelöä. Harmikseni valkomekkoinen lady katosi jonnekin. Vaan kun pääsin sisälle kauppaan, niin huomasinkin hänet siellä. Hän oli käyttänyt toista sisäänkäyntiä! Siirryin jäätelötiskille valitsemaan sopivaa tuuttia, ja viivyttelin siinä sen verran, että katseeni nuolema nainen ehti kassajonoon. Silloin liityin jonoon hänestä seuraavaksi, jäätelö ostoksena. Nainen osti itse pullon vichyä, ja maksaessaa pudotti jotain lattialle. En kuitenkaan osannut tehdä peliliikettä ja nostaa pudotettua esinettä niin kuin herrasmies. Sen sijaan odotin vuoroani kaluni kovettuessa farkkucaprejani vasten. Nainen maksoi ja lähti pois. Samoin minä. Hän marssi ulos kaupasta ja suuntasi jokirantaan. Minä jäin kaupan ulkopuolelle katsomaan "maisemia" ja syömään jäätelöä.

Houkutteleva, yksinäinen naishenkilö etääntyi jokirannassa ylävirtaan päin, ja päätin lähteä itsekin samaan suuntaa jäätelöstä nauttien. Seurasin kauempaa silloin tällöin häntä vilkuillen. Hän käveli ohi Marinsillan, ohi Myllysillan, ohi Teatterisillan. Aurasillan kohdalla hän kääntyi ja ylitti joen siltaa pitkin. Itse luovutin, ja jatkoi tätä puolta jokea Aboa Vetukselle päin. Pysähdyin kuitenkin vähän matkan päässä ja katsoin, kuinka tuo ihana ilmestys käveli tois puol jokea eräälle puistonpenkille, ja laski kiinteän takamuksensa puuta vasten.


Tähän asti tarina on ollut totta, mutta jatko on fantasiaa. :)


Päätin rohkaista itseni ja ylitin sillan.

"Anteeksi, onkohan tässä tilaa?" kysyin muka viattomasti, ja istuin penkille naisen viereen odottamatta vastausta. Nainen vilkaisi minua kysyvästi, ehkä vähän epäluuloisesti. Ehkä hän muisti minut föriltä ja kaupasta. Olin tavallinen nuorimies. Pitkänhuiskea, hoikka, puolipitkin vaalein hiuksin varustettu nuori tolvana.

"Saisinko tarjota kauniille naiselle drinkin terassilla? Huomasin ettei sulla ole sormusta, ja päätin kokeilla onneani," sanoin itsevarmaa esittäen. Todellisuudessa sydämeni pamppaili ja polveni olivat hyytelöä. Nainen tuntui menevän hämilleen tarjouksestani, olinhan ainakin parikymmentä vuotta nuorempi kuin hän.

"No, ehkä saat mahdollisuuden," vastasi nainen huvittuneena. (Todellisuudessa hän olisi varmaan käskenyt minun suksia kuuseen. :D) Niinpä saatoin "daamini" viereiselle Cafe Artin terassille nauttimaan kupilliset kahvia veden kanssa. Aika kului jouten keskustellessani hänen kanssaan ja häntä silmilläni syöden. Hän varmasti huomasi avoimen ihailuni, ja tuntui olevan jollakin tavalla kiinnostunut myös minusta. Lopulta hän teki aloitteen, ja perhoset lepattivat vatsanpohjassani. Kaluni oli ollut kovana jo pitkään.

"Minä asun tässä lähellä, lähdetkö yksille sisätiloihin?" lady kysyi ja varmaan nautti nähdessään minun pyristelevän koukussa kuin madon. Saalistajasta olikin tullut saalis. Hyväksyin tarjouksen ehkä liiankin kärkkäästi, mutta hän vain naurahti. Häntäkin varmasti jännitti ja kutkutti. Lähdimme kohti hänen asuntoaan, ja kävelin kuin mikäkin kavaljeeri valkomekkoisen amatsonin vierellä. Vastaantulijat varmaan arvelivat olevani kävelyllä äitini kanssa, mutta olisivatpa tienneet...

Nainen, olkoon nyt nimeltään vaikka Ritva, johdatti minut asunnolleen, joka sijaitsi keskustan tuntumassa. Hän oli selvästi ihan hyvin toimeentuleva, mikä näkyi kyllä siistissä, huolitellussa olemuksessakin. Hän käski minut olohuoneeseen istumaan sohvalle, ja kävi tekemässä meille drinkit. Olin kuumana himosta, mutta samalla kylmät väreet kulkivat ihollani. en pystynyt peittelemään kohoumaa sepaluksen kohdalla. Ritva toi drinkit ja istui viereeni.

Olin sanomassa jotain, mutta sanat juuttuivat kurkkuuni, kun hän asetti kätensä kovettuneen kullini kohdalle, ja puristi hieman. Käheällä äänellä hän kuiskasi:

"Tätähän poika tahtoo." Estojen murtuessa työnsin käteni hänen reidelleen mekon alle ja puristin kiinteää, kypsän naisen lihaa. Aloimme suudella kiihkeästi, himokkaasti. Käteni vaelsivat hänen sporttisella kehollaan, ja hänen sormensa etsivät tietään housujeni sisälle. Kokenein ottein hän löysi kaluni ja runkkasi sitä hieman. Voihkaisin onnesta. Riisuin hänen toppinsa, ja ihailin sileää, ruskettunutta ihoa ja sopusuhtaisia rintoja. Sähläsin vähän Ritvan rintsikoiden kanssa, mutta sain ne lopulta auki. Suukkoni ja näykkäilyni kohdistuivat nyt hänen hartioihinsa, kaulaansa ja rintoihinsa. Hän huokaili kiimaisena.

Hetken kuluttua hän työnsi minut pois ja nousi ylös. Riisuin t-paitani ja caprini. Ritva seisoi edessäni ja pudotti valkoisen mekkonsa tai hameen lattialle. Edessäni seisoi kypsä nainen pelkät pikkuhousut jalassa. Ruskettunut, kiinteä vartalo keinahteli hieman, kun hän riisui pikkupöksynsä paljastaen siistityn häpynsä ja unelmaperseensä. Sitten hän veti bokserini yltäni ja arvioi kokenein silmin jotakuinkin normaalin kokoista, hieman käyrää kaluani. Vienosti hymyillen hän tarttui siihen omistajan elkein, ja otti jostain esille kortsupaketin. Hetken päästä hän oli rullannut sen paikoilleen, ja kiipesi syliini ratsaille. Hänen kovettuneet nänninsa hipoivat rintaani samalla kun vatsalihakseni hieroivat hänen häpykumpuaan. Suutelimme, ja hän laskeutui ohjaten nuoren miehen kyrpäni sisäänsä kosteaan taivaaseen. Nyt ei ollut kyse mistään nuoren tytön vitusta, vaan aikuisen naisen pillusta. Ritva ratsasti minulla kuin nuorella oriilla, ja laukesin hänen vaativassa otteessaan varsin nopeasti voihkivan huudon saattelemana. Lysähdin sohvaa vasten hieman häpeissäni.

Ritva hymähti. Hän silitti päätäni ja suuteli poskeani. Sitten hän kuiskasi korvaani:

"Älä luule, että päästän sinua näin vähällä."

Palautetta saa laittaa. :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute