Herkku-puhelin
Tummaa miestä
veeris

Olen jo pitkään haaveillut tumma ihoisista miehistä.. 3 kuukautta sitten erosin poika kaveristani.. Hän oli ihan komea suomalainen mies, 4 vuotta vanhempi kuin minä, eli 23.. Seksi elämämme ei ollut ihan niin kiihkeää kuin olisin halunnut ja jos vähänkin seksikkäämmin pukeuduin hänen kanssaan liikkuen niin heti hänen itse tunnolle otti se jos muut miehen kuumalla kesä päivällä vähän vilkuili... Jo lyhyt hame ja korkokengät sai mun poikakaverissa jonkun sortin mustasukkaisuus kohtauksia ja hiukan ärtymistä.. Vaikka itse tykkäsinkin saada välillä muiltakin miehiltä katseita, vaikken häntä pettänytkään...

Olen vantaalta kotoisin ja kaveri piirini tai ainakin lähelle sitä on aina joku tumma ihoinenkin kuulunut, tai ollut samaan aikaan koulussa.. Mutta en aikaisemmin ole uskaltautunut seurustelemaan tai harrastamaan seksiä heidän kanssaan.. En kuitenkaan ole halunnut kaveripiirissäni mainetta olla se tyttö joka on saanut mustaa tai seurustelusta puhumattakaan.. Tai vielä varsinkaan jos tieto menis vanhempieni korviin..

Olenkin vain tyytynyt katselemaan ja haaveilemaan mustasta miehestä ja seurustellut ainoastaan suomalaisten kanssa aikaisemmin.. Lähemmän kaveri piirin juttuihin on vielä kuulunut sanat lakupetterit ym.. en haluu edes luotella ja jos joku nuorempi nainen on julkisesti kävellyt mustan miehen kanssa niin muut kaverit on lähinnä tuumannut, "että mitähän toikin muija miettii".. Itse taas oon hiljaa ajatellut, että onpas ollut rohkea nainen ja voisinpa kokeilla hetkeksi vaihtaa paikkaa...

Sitten taas tuntemille ulkomaalaisille esim. koulussa ollaan ihan mukavia mutta ilman heidän paikalla oloa, mieli piteet on mitä on...
Eräs kerta olin lähdössä viihtelle yhden parhaista kavereistani kanssa, viettämään hauskaa sinkku iltaa tyttöjen kesken.. Päädyimme yhteen( jätetään nyt nimi mainitsematta,) nuorten suosimaan yökerhoon keskustassa.. Juttelimme kaikkee ja joimme muutamat siiderit..

Kello oli ehkä jotain 12 yöllä.. Katselin samalla mielestäni erittäin komeita mustia miehiä tanssi lattian lähistölle, he vilkuilivat tanssi lattialle ja minä välillä heitä, heidän huomaamatta.. Juttelin samalla kaverilleni ja kysyin onko se ikinä ollut tumman miehen kanssa sillain tai ikinä miettiny..

Hän vastasi ettei todellakaan ollut harrastanut seksiä tai miettineensä sellaista ja tuumasi että hyvä jos heillä olis varaa tarjota joku drinkki.. Itse mietin mielessäni, että omg, miten ei voi muka miellyttää silmää tuollainen isokokoinen komea lihaksikas tumma mies.. Sitten kaverini alkoi tenttaan mua miks kyselen tommosia ja tuumasi vain että haluaisinko itse jonnekin itähelsingin kaupungin vuokra lähiöön työnteleen lasten rattaita..

Kaverini mukaan jos he saisivat meidän laisen vaalean nuoren naisen niin varmasti niin varmasti yrittäisivät vain nopeasti naida paksuksi.. Vaihdoimme puheen aihetta ja mielessä vain ajattelin jättää kaverini mielipiteet omaan arvoon ja ainakin hänellä riitti ennakko luuloja..

Kaverini alkoi saamaan jotain teksareita puhelimeen joltain ihanalta jätkältä kuulemma.. Olis toisessa baarissa ja haluis nähdä.. Alko aneleen mua mukaan ja sanoin vain etten tod haluu tulla kolmanneks pyöräks ja että mee vaan niin mä juon ehkä yhen ja meen sit himaan.. Kaverini lähti moikkaan sitä ja itse jäin vielä juomaan yhden tilaamani siiderin.. Nojauduin baari pöytään lähellä tanssi lattiaa ja rupesin vilkuilemaan noita mustia miehiä siellä..

Siellä reunassa tanssi muutama lihaksikas tumma komistus ja mielessäni alkoi pyöriä vaikka mitä.. En ollut nähnyt muitakaan kavereita tänään samassa baarissa, joten uskaltauduin tanssimaan heidän lähistölle.. Samalla mietin, että mitä tekisin ja uskaltaisinko.. Mielessäni jo pyöri illan päättyminen mustan miehen sänkyyn ja vaikka mitä... Menin vessan kautta tanssi lattialle, kävin kurkkaan että meikit ja hiukset oli hyvin, sekä valkoiset farkut istuivat pepulleni joka näyttäisi mahdollisimman hyvälle.. Siis hieman kävin korjaamassa jottan näyttäsin mahdollisimman hyvälle..

Menin tanssilattialle siis heidän läheisyyteen tanssimaan ja vilkuilin vähän väliä heihin päin vaihtaen välillä katseita.. Pikku hiljaa liikuin lähemmäksi ja he huomasivat hyvin myös vilkuiluni heihin.. Ei menny kauaa kun tummat kädet tulivat ympäri ja peppu hänen etumustaan vastaan tansimme.. Hänellä oli vieressä myös kaksi kaveria mutta onneksi heistä komeimman kädet oli ympärilläni..

Pari muuta suomalaista oli yrittänyt tulla tanssimaan kanssani kun menin tanssi lattialle ja nyt huomasin kun he vilkuilivat mua kun jäinkin tanssimaan lihaksikkaan mustan miehen syleilyyn.. Tunsin tanssiessamme miten hänen etumus alkoi pullottaan ja pyöritin peppua häntä vasten... Olin todella kiihoittunut ja mietin mielessäni että nyt tän voi viedä niin pitkälle kun vain uskallan ja näin hyvä tilaisuus, että voin pitää tän kaiken omana tietonani...

Hän kuiskasi korvaani halusinko jatkaa tanssimista vai lähteä hänen luokseen.. Hän puhui kohtalaisen hyvin suomea vaikkä välillä paikkasi jotain englanniksi, mutta ymmärsin kuitenkin mitä hän puhui.. Lähdin hänen kanssaan käsikädessä ulos ja hänen kaverinsa jäivät vielä kuulemma sinne tanssimaan ja kuulemma yrittämään löytää seuraa..

Hän kertoi asuvansa itäkeskusken lähellä puotilassa ja voisimme mennä bussilla hänen luokseen.. Kävelimme bussille käsikädessä ja juttelimme samalla.. Toivoin vain että en olis nyt törmännyt kenenkään kaveriin.. Tunsin itseni ihan pikku tytöksi hänen isojen käsivarsien rinnalla.. Olen kyllä aina pitänyt pitkistä ja lihaksikkaista miehistä..

Mutta kuitenkin mielummin urheilullinen kroppa eikä mikään kingkong... Päädyin kysymään hänen ikään ja hän vastasi että 31.. Olin hetken että OMG, luulin häntä ehkä 24 tai 26 vuotiaaks.. Kysyin häneltä tiesitkö että meil on 12 vuotta ikäeroo.. Hän kysyi takas oonko vasta 19 vuotta ja hieman hymyili.. Sanoin että ehkä tässä bailulookissa meikeissä sit näytän pikkusen vanhemmalta mutta olin jo melkein perääntyä ja lähteä kotiin.. Mutta tilanne oli niin kiihoittava ja olin jo pitkään halunnut kokea seksiä mustan miehen kanssa ja nyt olin jo todella lähellä...

Jatkoimme matkaa ja bussikin jo lähti.. Kello oli ehkä jotain 1-2 ja bussissa jatkoimme juttelua.. Hän kysyi oonko ollut aikaisemmin tummanmiehen kanssa ja miten päädyin melkein suoraan heidän kanssaan tanssi lattialle... Vastasin vain että, hän oli mielestäni niin komea.. En halunnut ilmoittaa että oon mielessä haaveillu jo kauemminkin tästä hetkestä... Nousimme bussista ja kävelimme hänen luokseen.. Matkalla hän sanoi että harvemmin mun näköinen vaalea hiuksinen 19 vuotias herkku iskee heti silmänsä häneen.. Ja hän hieman hymyillen sanoikin että olin kuulemma hänen kaunein seuralainen koskaan, mitä yleensä vaan katselee muttei saa.. Onhan tuollaista kehua aika kiva saada ;)

Saavuimme asunnolle.. Eikä mikään kovin siisti talonyhtiö, mutta se ei tilannetta haitannut.. Menimme portaita pitkin 2 kerrokseen hänen asuntonsa ovelle.. Mies vaikutti kyllä mukavalta myös siltä että häneltä löytyi auktoriteettiä, osittain jo hänen matalan äänen ja koon vuoksi.. Olimme avaamassa hänen koti ovea ja tilanne jännitti tosi paljon.. En kuitenkaan tehnyt viime hetken peruutusta vaikka mielessä kävi ja menimme hänen asuntoonsa..

Se oli suht pieni yksiö missä oli hieman jännä haju, ei kuitenkaan paha.. Riisuimme eteiseen kengät jonka jälkeen tummat käsivarret tulivat kroppani ympäri ja alkoi koskettelemaan mua.. En edes yrittänyt laittaa vastaa vaan hieroin ja kiehnäsin häntä vasten.. Käännyin häneen päin ja suutelimme.. Nyt tajusin että tää oli totta... Olin tosiaan uskaltaunut mustan miehen asuntoon harrastamaan seksiä.. Enkä enään miettinyt yhtään perääntyväni.. Tilanne oli todella kiihoittava jo ja rupesin hiljalleen jo kostumaan kaikista ajatuksista mitä päässäni pyöri ja hänen kosketuksestaan.

Yht äkkiä hän kysyi oonko vain joku satunnainen pikku lutka joka hetken mielijohteessa halus kokeilla mustaa miestä, joka saatuaan juoksee heti karkuun eikä enään ota yhteyttä.. Hän sanoi huomanneensa mut jo aikaisemmin kaverin kanssa ja kysyi, että pitikö odottaa että kaveri lähtee ennenkuin uskaltaa tulla tarjoamaan itseään heille.. Samaan aikaan hän kosketteli kroppaani ja vastasin hänelle jo pitkään haaveilleen tummasta miehestä ja halusin tietää miltä se tuntuu..

Hän asetti mut peppu pystyyn siten että olin peppu häneen päin ja käteni olivat hänen sängyn reunalla... Hän aukaisi farkkujeni vyön ja laskine ne nilkkohini.. Vaikka hänen puheensa hieman halvensikin mua tilanne oli ihanan kiihoittava ja olin aivan hänen vietävissään jo.. Enkä tosin olisi vastaan pystynyt laittamaankaan ja en tiedä mitä olisi tapahtunut jos olisinkin halunnut lähteä, mutta en todellakaan halunnut lähteä.. Siinä oli elämäni siihen asti kiihoittavin hetki olla peppu pystyssä mustan miehen käsittelyssä itä helsingin lähiössä, hieman epäsiistissä luultavasti kaupungin kerrostalossa.. Hymähdin kun mietin kaverini sanoja mutta en välittänyt...

Olin kyykyssä edelleen farkut nilkoissaa ja pikkuhousut sekä toppi vielä päällä.. Hän otti farkkunsa ja paidansa pois.. Ihailin hänen kroppaansa ja rupesin ottamaan hänen kulliaan boxereista ulos.. En tiedä oliko sanonnat totta vai pelkkää tuuria, mutta sieltä pomppasi todella iso kulli... Ainakin se oli helposi suurin mitä olin aikaisemmin saanut.. Hänen ihonsa tuoksu ja suuri kulli saivat mut aivan kiimaiseksi..

Sitä oli ihana imeä ja käsitellä ja leikitellä.. Sitten hän riisui mut lähes alasti jättäen vain pikkuhousut jalkaan.. Kysyin oliko hänellä ehkäisyä ja hän vastasi että ei... Vastasin että mullakaan ei oo kondomeja... Mietin että tähän ei tää saa kaatua ja olin aivan valmiina hänelle... Söin kuitenkin pillereitä ja saanpahan nyt ainakin tietää miltä iso musta kulli tuntuu paljaana..

Hän raotti pikkuhousujani ja alkoi työntymään sisään.. Hetkeksi jouduttiin luovuttaan ja hän sormetti alkuun, että tuo mielestäni jätti kulli mahtuu sisääni... Pikku hiljaa musta kulli alkoi liukumaan edes takaisin sisälläni.. En sillä hetkellä tiennyt mitään seksikkämmän näköstä kun iso paljas musta kulli liukui sisälläni...
Halusin jo ottaa pikkuhousuni pois, koska ei ollut vaihtovaatteita, mutta siihen en lupaa saanut... Mun peppu kuulemma näytti naitaessa seksikkäämmältä kun pikkarit oli vain vedetty hieman tieltä... Olin hänen allaan ja hän nai mua.. Söin pillereitä mutta silti olin pyytänyt ettei hän tulisi sisääni... Lopulta hän laukesi ja tietenkin sisääni... ja hetken aikaa vain lepäsin hänen vierellään kalu vielä sisälläni.. Hän ilmoitti että tuntui liian hyvälle, tosin tuntui se itsestänikin aivan ihanalle.. Seksi oli ollut paljon kiihoittavampaa ja parempaa kuin osasin kuvitellakkaan...

Tämän tapahtuman jälkeen, ei viimeiseksi kerraksi mustien miesten kanssa jäänyt

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute