Herkku-puhelin
Isä pani veljen tyttöystävää
Crosby

Aluksi hieman taustaa.. Olemme varsin tavallinen suomalainen perhe, lapsuus vietettiin kohtuullisen isossa omakotitalossa keskisuuressa kaupungissa. Perheeseen kuului isä Matti, äiti Leena ja minua seitsemän vuotta vanhempi veli Markus ja viisi vuotta vanhempi sisko Jenna. Isällä on oma pieni lakifirma(ei mitään massiivista rahantekokonetta, vaan aivan normaali, mikä työllistää isäni lisäksi kolme muuta juristia) ja äitini oli ala-asteen luokanopettaja. Lapsuus ja nuoruus kului varsin normaalisti, isä oli pienen kaupungin "merkkihenkilöitä", työnsä lisäksi aktiivinen kuorolaulaja, innokas harrastejalkapalloilija ja kunnanvaltuuston jäsen. Äitikin hoiti työnsä ohella marttojen paikallisjärjestön puheenjohtajuutta. Toimelias ja koulutettu pariskunta siis.

Vanhimmalla veljelläni Markuksella asiat eivät aivan luistaneet siihen malliin, mitä juristi-opettaja pariskunnan lapselta olettaisi. Muistan jo ollessani alle kouluikäinen äidin ja isän joutuneen selvittämään silloin ala-asteikäisen isoveljeni riehumisia. Varsinkin samassa koulussa opettaneelle äidilleni tilanne oli varmasti raskas. Onneksi siskoni oli perinteinen kympin tyttö ja piti suvun mainetta yllä pari vuotta veljeni perässä. Yläasteellakin Markuksen meno oli varsin vauhdikasta, jälki-istuntoja, kaljan juontia ja tyttöjen naurattamista. Jotenkuten hän onnistui kuitenkin räpiköimään lukioon. Siellä opiskelu ei hirveästi maistunut ja koulut jäivät veljeltäni lukioon toiseen vuoteen. Tämä luonnollisesti oli vanhemmilleni kova paikka. Kaikkensa he tekivät, mutta poikaa ei kiinnostanut muu kuin skeittaus, lumilautailu ja dokailu. Rahoitus tähän toki saatiin isältä ja äidiltä, jotka eivät uskaltaneet hylätä hulivili-poikaansa. Naisia Markuksella oli aina riittänyt, muistan jo nuorena kun hän pamputti viereisessä huoneessa upean näköistä brunetta , niin että nureon pojan korvissa soi. Naiset vaihtuivat, skeitit vaihtuivat ja pilvi paloi. Noin parikymppisenä Markus löysi Janikan, vuotta nuoremman blondin parturi-kampaajan, jonka rinnat saivat silloin 13-vuotiaassa minussa aikaan vaikka miten syntisiä mielikuvia.

Tuolloin meitä kohtasi valtava tragedia, kun ihana ja rakas äitimme menehtyi syöpään. Se oli todella paikka kaikille, varsinkin isälle, olivathan he olleet naimisissa n. 25 vuotta. Samoihin aikoihin siskoni onnistui surun keskellä selvittämään oikeustieteellisen pääsykokeet ja näin ollen muutti pääkaupunkiin opiskelemaan. Nyt omakotitaloa asutti Markus, minä ja isä. Isän mielestä muutto yhteen tyttöystävään kanssa omaan kämppään voisi miehistää veljeäni ja samalla minä ja hän voisimme muuttaa pienempään rivitalokolmioon. Isä hommasi Markukselle ja Janikalle työkaverinsa kautta kaverihintaan vuokralle kaksion keskustasta. Samalla hän myi omakotitalomme ja osti tilalle rivitalokolmion johon muutimme kahdestaan. Markus tuli ja meni kotonaan miten sekoilultaan kerkesi. Janika teki duunia ja sai kuitattua kaverihintaisen vuokran isälleni, joka toki peri siitäkin vain puolet todeten: "tyttö hoitaa oman osuutensa asiallisesti, turha häntä on enempää rankaista". Lopun puolikkaan isä kuittasi kaverilleen omasta pussistaan. Janika oli upea blondi kaunotar, vähän höhlä, mutta ahkerahko ja työnteko tuntui maistuvan ihan hyvin. Kunnes Markus onnistui pamauttamaan hänet paksuksi ja näin ollen veljeni tuli isäksi 22-vuotiaana, tyttöystävänsä ollessa 21. Raskaus eteni ja lopulta synnytys tapahtui, ensimmäiset pari kuukautta Markus jaksoi leikkiä isää, mutta sen jälkeen häntä "rupesi vituttamaan koko perhepaska" ja lähti kavereineen Espanjaan surffaamaan. Tämähän oli Janikalle aivan karmea shokki, vaikkei toki mikään valtava yllätys.

Nuoren tyttölapsen kanssa Janika turvautui yhä enemmän isääni, joka auttoikin urhoollisesti heitä sekä rahallisesti, että muuten tekemällä kaikkia hanttihommia ja muita fiksauksia mitä esim. kämpässä tuli vastaan. Kerran Janika tuli tytön kanssa itku kurkussa sunnuntai-iltana meille, häntä oli ruvennut ahdistamaan koko tilanne ja nyyhki, että joutuuko hän kasvattamaan yksin tämän lapsen ja miten hän siitä tulee onnistumaan. Yritimme isän kanssa lohduttaa häntä minkä pystyimme ja lopulta saimmekin Janikan rauhoittumaan. Hän halusi jäädä meille yöksi, mikä oli ihan ymmärrettävää, ettei tarvinnut täysin yksin lapsen kanssa viettää joka yötä. Hänelle ja lapselle tehtiin pedit minun huoneeseeni ja minulle levitettiin olohuoneen sohva. Uudessa rivarissamme oli vain kaksi makuuhuonetta, keittiö ja olohuone. Täytyy myöntää kun Janika teki lapsen kanssa iltatoimiaan mustassa yöpuvussaan, katseeni vaelteli aika lailla.. Upeat täyteläisen oloiset, jopa massiiviset rinnat heiluivat hiljalleen paidan sisällä ja nännit paistoivat kiihottavasti läpi. Lyhyen paidan helman alta paistoivat mustat pitsialushousut. Myös isäni taisi vähän vilkaista, joskin hän hillitse katseensa tarkasti. Mutta minkäs sitä mies luonnolleen voi vaikka kuinka olisi kunnollinen lakimies. Isäni oli viisikymppinen, 185cm pitkä, komea mies. Huolimatta siististä sisätyössään, oli hän hyvässä kunnossa ja sitä ns. työvoimaa löytyi oikein mukavasti. Oikein vahvat käsivarret, eikä mitään kaljamahaa. Tykkäsihän hän tehdä metsätöitä mökillämme heti alkukeväästä pitkälle loppusyksyyn. Vaikka jotain vanhempia naisia oli yrittänyt isääni naurattaa äidin kuoleman jälkeen, uskon ettei hän ollut päässyt pillun makuun rakkaansa menehtymisen jälkeen. Tänä yönä tuo asia tulisi muuttumaan.

Menimme kaikki nukkumaan jo kymmenen aikoihin ja nukahdinkin varsin nopeasti. Janikan ja tytön huone oli olohuoneen viereessä, jonka läpi piti kulkea jos halusi liikkua muualle kämppään.. Nukuttuani noin muutaman tunnin, heräsin siihen kun Janikan huoneen ovi aukeni ja näin kuinka Janika hipsi yöpuvussaan ulos sieltä. Oletin hänen olevan matkalla vessaan ja makoilin puoli-unessa, kunnes kuulin että Janika ohittikin vessan ja meni isäni huoneen ovelle.. Tämäkään ei vielä herättänyt hälytyskellojani, vaan oletin että Janika menisi itkemään isälleni asioita, olihahan hän soitellut isälleni joskus aiemminkin keskellä yötä, kun uni ei ollut tullut ja elämä tuntui raskaalta. Janika meni huoneeseen ja kuulin puhettta.. Hetken kuluttua puhe alkoi vaieta, mutta Janikaa ei kuulunut huoneesta ulos. Tällöin päässäni alkoi jyskyttää(ja vähän muuallakin) ja mietin että ei kai vain siellä mitään syntiä tehtäisi.. Ei kai vain.. Janika varmasti meni vain makoilemaan isäni viereen. Päätin tarkistaa asian ja lähdin hiipimään kohti isäni huonetta. Saavuttuani huoneen ovelle, huomasin oven olevan raollaan ja kurkistin sisään.. Tällöin näin jotain sellaista mikä sai vereni seisahtumaan. Isäni makasi selällään haarat levällään ja Janika työskenteli herkkuperse pitkällä hänen jalkovälissään. Karmea lutkutuksen ääni täytti huoneen.. Ja isäni kyrpä.. Se oli VALTAVA, karmean kokoinen lihanuija jonka alapuolella roikkui kaksi appelsiinin kokoista siitossonnin pallia. Ei ihme että Janikan silmistä paistoi puhdas himo kun hän imi posket lommolla isäni kyrpää. Hyvää taisi tehdä isällekin, tasainen murahtelu kuului louskutuksen välistä ja silmät alkoivat pelata hedelmäpeliä viimeistään siinä vaiheessa kun Janika otti vuorotelleen massiivisia kiveksiä suuhunsa, veivaten samalla kädellään isäni kiimaista kalua tiukkaan tahtiin.

Suihinottoa ja veivausta jatkui vielä hetki, kunnes isäni vetäisi Janikan syliinsä ja riisui tältä yöpaidan.. Ja voi jeesus mitä sieltä paljastuikaan! Aivan valtavan kokoiset vitivalkoiset lollot keskellä tummanpunaiset nännipihat ja joiden keskellä isohkot nännit jäykkänä, upeasti synnytyksestä palautunut kroppa, muhkea hanuri ja etupuolella muuten ajeltu pillu, mutta keskellä pieni kiitorata. Ei ihme että isäni näytti olevan aivan taivaassa imeskellessään noita rintoja ja huulillaan herkkumuttereita ruuvaillessaan.. Samalla hänen iso oikea kätensä sormetti Janikaa minkä kerkesi ja litimärän pillun lätinä kuului selvästi myös minulle muutaman metrin päähän ovenrakoon.

"Tulehan isukin syliin" isäni totesi ja Janika näytti tottelevan enemmän kuin mielellään. Isäni nosti Janikan päälleen ja ohjasi kivikovan, paljaan eläimellisen kyrpänsä sisään Janikan herkkurasiaan. Ilmeisesti synnytys oli löysyttänyt paikkoja sen verran, että kalu upposi märkään tussuun varsin helposti. Janika laittoi kätensä isäni rintalihaksille joita peitti tasainen karvapeita ja alkoi veivaamaan itseään isäni päällä.. Tätä jatkui vain hetken kunnes isäni otti ohjat käsiinsä, paransi vähän asentoaan ja alkoi tikkaamaan aivan saatanan villisti alapuolelta itseään 30 vuotta nuorempaa poikansa tyttöystävää! En edes pornoelokuvissa ole nähnyt sellaista jyystöä, mitä isäni tuolle nuorelle nartulle tarjoili. Kulli paukutti karmeaa tahtia ja jokaista työntöä seurasi löysissä pusseissa olevian suurten pallien läpsähdys isoille pakaroille. "Aaahh, uuuhh, tuntuu niin hyvältä!!" Janika kiljui ja isäni naurahteli itseensä tyytyväisen oloisena. En ollut koskaan nähnyt häntä tuollaisena, aina niin asiallinen isäni oli aivan puhtaassa kiimassa, ainoana tavoitteena naida tuolta isotissiseltä pimulta aivot pellolle.. Isäni piteli kiinni Janikan pakaroista ja levittelini niitä samalla naidessaan, paljasten näin koko kauneuden ovelle päin. Janikan pienehkö persereikä tuijotti suoraan minua silmiin ja huomasin ottaneeni kullini käteen boksereissani ja vetäväni käteen samalla kun katselin tuota naintinäytöstä.

Samalla huoneessa tapahtui asennon vaihto ja Janika heittäytyi nelinkontin isäni eteen, joka asettui polvilleen hänen taakseen ja työntyi sisään. Hetken aikaan ovelle näkyi vain isäni karvainen perse joka laittoi Janikaa joka oli peittynyt isäni taakse. Onneksi isä nosti toisen jalkansa korkeaan polviasentoon ja suora näköyhteys itse naintiin palautui. Äijä paukutti Janikaa kourien samalla noita isoja tissejä. "Saatanan narttu, nyt tulee kyrpää, niin että taju lähtee" isäni örisi ja olin aivan shokissa.. Niin asiallisesti isäni oli Janikaa auttanut ja aidosti ollut huolissaan hänen tilanteestaan.. Mutta Janikaa tämä ei haitannut, vaan tuntui vaan sytyttävän lisää! "Nussi mua, nussi mua" kiljahteli vastaukseksi ja isäni senkun nakutti kuin singeri menemään. Tätä kesti enää hetken kunnes tapahtui viimeinen asennonvaihto. Janika kääntyi selälleen ja isäni työntyi hänen haarojensa väliin edestäpäin kähmien samalla tisuja ja antaen kiihkeitä kielisuudelmia..Karvaiset täynnä mahlaa olevat appelsiinit hölskyivät edes takas ja naputtivat Janikan pakaroita ja persereikää, kun isäni pumppasi Janikaa päältä päin.. Perseen tikkaus sen kuin koveni ja koveni ja kohta nuo valtavat pallit alkoivat vetäytyä kohti kyrvänjuurta.. Saman aikaan laukesin käsilleni, boksereilleni ja vähän ovellekin ovenraossa.. Janika kiemurteli, voihki, huuti ja koki selvästi orgasmia. Hänen kätensä upottivat kyntensä isäni pakaroihin ja tämä oli viimeinen niitti isälleni, joka alkoi karjua kuin syötävä.. Pallit olivat aivan kiinni kyrvässä joka sykki Janikan kuumassa, märässä pillussa.. Isäni mörisevä huuto jatkui noin 10 sekuntia jonka jälkeen hän läsähti Janikan päälle ja veti kyrpänsä pois pillusta. Miltei välittömästi Janikan tummanpunaisesta pesästä pulpahteli ulos valtavasti valkoista, puuromaista kiisseliä.. Isäni oli laskenut säälittä mällinsä nuoren naisen sisään. Naisen joka voisi iän puolesta olla kevyesti hänen tyttärensä. Tämä erikoinen pari makoili rakastelun jälkeen raukeina suukotellen toisiaan.. Tällöin lähdin itse takasin olohuoneeseen sohvalleni johon jäin makaamaan. Janika poistui isäni huoneesta noin 15 minuutin kuluttua, ja aamulla aamiasella loisti hänen naamansa kuin aurinko..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute