Herkku-puhelin
Myyty vaimo 1
Tiinavm63

Tämä fantasiatarina syntyi, kun muutaman drinkin jälkeen mieheni uteli fantasioitani ja kirjoitteli pohjaa, josta tämän jutun muokkasin. Vaikka kyseessä on fantasia, niin kiva olisi kuulla kommentteja.


Erään mieheni toiveen täyttämisen jälkeen olin saanut häneltä VW Golfin autoksi. Elämä meni mukavasti, kunnes kävi niin ikävästi, kuin nykyään usealle käy. Jouduimme työttömiksi, molemmat. Raha oli tiukalla, mutta yritimme tulla toimeen. Golffin huollon aika tuli, mutta rahaa ei ollut. Pakko olisi ollut auto huollattaa, mutta mistä rahat. Mieheni, joka on kauppamies ammatiltaan lupasi järjestää asian. Joku aika kului, kun Timo sanoi:” Tiina, vie se auto huoltoon Peran korjaamolle. Se on vähän pienempi ja halvempi paikka. Pera lupas, että hinta on kohdallaan. Pikuisen se sua vahtaa, varsinkin sun rintojas, mutta ei se mitään, jos hinta putoo. Pistä kumminkin paitapusero päälles ja hame. Jätä pari ylimmäistä nappia auki, niin saadaan alennusta”. Kysyin Timolta:”Et kai vaan ole luvannut mitään erikoista? Meinaan ….”.

Timo keskeytti minut ja sanoi:”Mene ja ole ihmisiksi! Tilanne on nyt se, että meiltä on rahat loppu ja jos et kerran suostu, että sun autos myydään, niin teet, kuten sanon. Vittu sun tissis siitä kulu, jos joku niitä vähän katsoo! Sitä paitsi sen jälkeen kun sen pultsarin kanssa makasit, niin sää oot pelkkä lutka. Taidankin soittaa Peralle, että sää maksat perseelläs sen huollon, jos tommonen horo nyt kellekkään kelpaa.” No siitä se oli taasen riita valmis. Timo oli itse minut käskenyt sen pultsarin kanssa touhua ja nyt se käytti joka paikassa sitä hyväkseen ja alisti mua henkisesti. Pahoitin mieleni. Nöyryytyksestä ja riidasta johtuen kyyneleet valuivat poskilleni. No pakko oli auto huollattaa. Siistin itseni ja pistin päälleni valkoisen paitapuseron sekä puolireiteen ylettyvän kesähameen ja alle valkoiset pitsialkkarit, saman sarjan liivit tukivat hyvin jo hikan rupsahtaneita D-kupin rintojani. Kevyt meikki ja Golffiin. Ajatteli, että kai siitä nyt jotenkin selvitään. Voisin vaikka tarjota siivousapua tms. osaksi huollon maksua. Peran korjaamo sijaitsi hiukan syrjemmällä maalla, joten kesäpäivänä ilmastointi oli tarpeen tai olisi ollut, jos se olisi toiminut.

Lämmityslaitteesta tuli vaan lämmintä ilmaa, joten hikinorot valuivat rintojeni välissä ja paita liimaantui selkääni. Pääsin perille ja Pera viittoili minut ajamaan auton suoraan sisälle ladon tapaisessa rakennuksessa sijaitsevaan rakennukseen. Pera on arviolta 55 vuotias, vatsakas mies, jolla on parta. Ei siis mies minun makuuni. Kun sain auton sisälle, niin Pera sulki oven perässä. Astuin ulos autosta ja näin miehen ahmivan rintojani katseellaan. Rasvainen ukko, jolla oli rasvaiset haalarit auki puoleen vatsaan pelotti minua. Onneksi havaitsin hallissa olevan nuorukaisen, arviolta 20 vuotiaan pojan, joka teki hallin nurkassa jotain korjaustöitä. Huokaisin helpotuksesta, sillä en ollut siellä kaksin tuon äijän kanssa. Pera tuli eteeni, edelleen rintojani vahdaten ja totesi:” Moro! Säät oot sitten se Timpan muija. Aika paketti ookkin. Sulla on kuulemma autossa korjattavaa ja muutakin pitäis rassata vai mitä?” Pera päästi päälle mojovan naurun, johon en kyllä voinut yhtyä.

”Rahasta on kuulemma pulaa ja auto pitäis korjata. Timpan lainastakin pitäis jo pikkuhiljaa ensimmäinen erä maksaa. Timppa mulle sanoi, että sulla on jotain konstia, millä saatais velkoja hoidettua?” Ajattelin kauhuissani, että mitä velkoja Timolla on. Minä en tiennyt asiasta mitään. Vaivoin sain sanottua:” Voisin auttaa vaikka asuntosi siivouksessa tai miksei täälläkin, jos tarvii. Siivoushommia minä osaan tehdä. Tai sitten voisin leipoa jotain tai laittaa ruokaa tai…” Pera keskeytti minut:”Kuules nyt lutka. Homma on niin, etten minä siivoojaa tai kokkia tartte, mutta muuta tarjotavaa sulla näyttää olevan. Timppa aattelikin, että sää et heti ymmärrä, mistä on kyse ja se lähettikin mulle tonne koneelle jotain kuvia, joiden avulla sut kuulemma saa asiat paremmin ymmärtään.” Järkytyin, kun tajusin tilanteen. Timo oli lainannut Peralta rahaa ja minä joutuisin luonnossa sen lainan lyhentämään. Ne kuvat olivat tietysti niitä, mitä Timo oli Pyynikillä ottanut. Maailma sumeni hetkeksi silmissäni, kun tajusin, että joudun antamaan tuolle miehelle seksiä tai kuvani saattaisivat joutua ties minne. Koitin änkyttää jotain siitä toisesta kaverista verstaalla ja jotain muutakin, mutta Pera keskeytti sanoen:” Toteutat tahtoni täysin mukisematta tai muuten äijäs saa haasteen veloistaan ja joutuu linnaan, kun ei pysty maksaan ja sun kuvas saattaa pikkuisen levitä. Ne on mulla lainan vakuutena. Saat viisi sekuntia aikaa miettiä, suostutko ehdoitta vai et! Jos suostut, niin alat riisua itses alasti tai sitten lähdet käveleen tuosta ovesta. Aika alkaa nyt! Viisi….neljä….kolme…kaksi….yk” ”Hyvä on, mutta ”……”Turpa kiinni lutka ja toimi!”

Oman tahtoni menettäneenä aloin avata paitani nappeja. Otin paitani pois ja heitin autooni. Hame seurasi perässä. Kun poistin liivini ja rintani pääsivät vapaaksi, niin Pera huokaisi hyväksyvästi todeten niiden olevan niin hyvät, kuin oli olettanutkin. ”Pöksyt” kuului komento ja lu’utin pikkarit jalastani. Seisoin miehen edessä alasti ja koitin käsilläni suojata suoraa näkymää haaroihini. ”Sanoin kokonaan alasti ja siihen ei kuulu kengät eikä mitkään korutkaan. Ja siiten on turha koittaa peittää mitään, meinaan tuut viä oikein levittään paikkojas meille.” Minä, siisteyden perikuva kauhistuin hallin lattia oli hiekan, öljyn ja ties minkä sonnan peitossa. No ei auttanut. Otin kengät ja korut pois. Seisoin täysin alasti miehen edessä. Jalkapohjia pisteli lattialla oleva roina. Pera tuli eteeni: ”Vai on täällä luntun mielestä likaista? Pitäiköhän sun sitten noilla tisseilläs siivota täällä?” Kauhea röhönauru perään. Tällainen häväistys ja nöyryyttäminen on jotenkin ollut fantasiani ja nyt se on toteutumassa oikeasti. En voinut mitään, mutta aloin myös hiukan tässä tilanteessa kiihottua.

”Nosta kädet niskan taakse ja levitä jalkojasi kunnolla. Minä vähän katson, miten susta saadaan mahdollisimman hyvä maksu!” Levitin jalkani ja nostin käteni niskan taakse. Oin täysin avoin miehen kosketukselle ja katseelle. Yritin pyytää Peraa käymään pesulla, ennen kuin hän minuun koskisi, mutta sehän oli täysin turhaa. Pera pyörähti kierroksen minua ympäri ja läimäytti pakaralleni. Kuulemma ihan pantavan näköinen. Kesän aikana bikinien käytöstä tulleet rusketusrajat kuulemma vaan korostivat hyväksyttävää vaikututa. Sitten hän alkoi hitaasti kohottaa käsiään rintojani kohden. Nuo rasvaiset kourat lähestyivät ihoani ja otin vaistomaisesti askeleen taaksepäin. Samassa lävähti avokämmen kipeästi toiselle rinnalleni.

Tajusin, että pääsen helpoimmalla, kun teen miehen tahdon mukaan. Rasvaiset kourat tarttuivat valkoisiin rintoihini ja Pera hieroi ne lähes mustiksi. Hänen kätensä vaeltelivat pitkin kehoani ja sain likakuorrutuksen lähes joka paikkaan. Nännini, jotka alkoivat kovettua hän oli jättänyt rauhaan ja ilkikurisesti hän kysyi:”Kerrohan, mitä noille nypyköille pitäisi tehdä?” Sain voihkaistua: ”Ime niitä, hyväile ja venyttele.” Olin kiihottunut tuosta härskistä hyväksikäytöstä ja aloin nauttia käsittelystä. Kun Pera imaisi ronskisti toista nänniäni ja alkoi toisella kädellään pyöritellä ja venytellä toista nänniäni, niin tunsin, kuinka mahla alkoi valua pillustani. Pera naurahti ja kouraisi jalkoväliäni alkaen hyväillä klitorista ja välillä naida minua sormillaan. Kauaa en kestänyt, kun tunsin miten orgasmi löi lävitseni ja sen vaikutuksesta olisin varmaan kaatunut, mutta otin käsilläni tukea Peran hartioista. Pera otti hiuksistani kiinni ja painoi minut polvilleen eteensä. Tiesin, mitä hän tarkoittaa ja kaivoin kovan kyrvän ulos hänen haalareistaan. Kyrpä oli kova kuin kivi. Ei erikoisen pitkä, mutta paksuutta siihen oli tullut. Avasin suuni ammolleen ja aloin imeä tuota veitikkaa. Kauaa en sitä tehnyt, kun Pera irrottautui ja kaatoi minut selälleni jonkun trasselisäkin päälle. Hän levitti rajusti jalkani ja puski sisääni. Onneksi olin kostunut aikaisemmasta käsittelystä, sillä hän ei armoa tuntenut vaan painoi kalunsa sisääni alkaen pumpata minua kuin tulpatonta mopoa. Samalla hän kouri rintojani, minkä kerkesi.

Huomasin, miten äsken nurkassa ollut nuorimies oli tullut viereemme ja kuvasi videolla toimintaa. Välillä poika käytti tavallista kameraa, mutta pääsääntöisesti videoi. Pera runnoi armotta sisääni ja hänen örinästään tiesin, että kohta tulee. Pera kouristi kätensä rintoihini, että luulin niiden räjähtävän ja runttasi kalunsa niin syvälle sisääni, kuin pystyi. Siementä alkoi pumputa sisääni ja Peran jatkaessa työntöjään, tunsin siementen alkavan valua pakaroilleni. Pera nousi ylös ja toi limaisen kullinsa suuhuni puhdistettavaksi ja poika kuvasi avonaisesta reiästäni valuvaa mahlaa. Kun Pera oli tyytyväinen, niin meinasin nousta, mutta Pera painoi minut takasin selälleni sanoen: ”Kiva lutkapillu sulla on, kyllä sinne juuri kehtaa siemenensä laskea. Tuo naapurin Pekka on ollut minulla täällä apurina. Hän on pikkuisen jälkijunassa, mutta muun kehityksen ollessa vajaampaa, jotain hänellä on kehittynyt kunnolla. Kun sinun lutkapillusi on nyt voideltu, niin poika saa varmaan ensimmäisen kerran elämässään koittaa, miltä paneminen tuntuu.” Pekka katsoi vieressä, kuola suustaan valuen, eikä tiennyt, mitä tekisi. Tiesin tilanteesta, etten voi vastaankaan panna, joten nyökkäsin Peralle. Pera sanoi pojalle, että riisuhan nyt ne haalarit ja upota se vehkees tohon horoon. Poika riisui haalarinsa ja minä vedin automaattisesti jalkani yhteen ja meinasin käpertyä karkuun. Pekan Kyrpä oli ainakin 20 cm pitkä ja aivan jumalattoman paksu. Pera läimäytti minua rinnalle ja käski avata pillun ja äkkiä, ettei tarvi kovia otteita käyttää, paitsi jos pikkurouva haluaa. Levitin jalkani uudelleen ja kauhunsekaisin tuntein katsoin, miten Pekka alkoi lähestyä pyhimpääni. Poika koitti osua kohdalleen, mutta ei oikein osunut, jolloin käskystä ohjasin tuon jättimelan pilluuni. Pekka runttasi sen kerralla sisääni ja alkoi takoa samalla rintojani kourien. Olin aivan varma, että jotain pillussani repeää, niin iso se kalu oli. Pekka nai olan takaa samalla öristen ja kuola valuen. Pera kuvasi ja minä vaikeroin. Jotenkin se taasen tapahtui, mutta samalla kun Pekka alkoi siementää minua, tunsin orgasmin jälleen valtaavan kehoni. Tyydytettyäni molemmat miehet sain viimein luvan nousta. Pera antoi minulle jonkun trasselitukon, että sain siistiä hiukan itseäni. Pera sanoi pojalle:” No niin, menehän nyt sitten pistään se sulake takaisin rouvan autoon, niin tulee sekin korjattua. ”Minulle Pera sanoi:” Nyt tänne tulee kohtaa uusi asiakas, joten otahan kamasi ja häivy. otan sitten yhteyttä, kun oikein kunnolla peuhataan.” Keräsin kamani, ajoin auton ulos ja metsätien laidalla pukeuduin. Tajusin samalla, että koko homma oli Timon järjestämä ja pelkästään rahan vuoksi. Kotona otin mieheni kanssa kunnon keskustelun, jossa sanoin, että kun tähän pisteeseen on menty ja jos tätä peliä joudumme jatkamaan, niin haluan että asiat sovitaan keskenämme. Joka tapauksessa Golffi jäähtyy kivasti ja Pera varmaan ottaa yhteyttä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute