Herkku-puhelin
Runkkarin rangaistus
chasbelt

Olin mennyt runkkaamaan niin, että olin saanut kunnon orgasmin. Edellisestä orgasmista oli jo yli seitsemän kuukautta, mutta se ei ollut mikään selitys. Tiesin, että minun piti rankaista itseäni, ja kunnolla. Olin sopinut tapaamisen ammatidominan kanssa ja olin nyt Hänen tyrmässään.

Olin kertonut Hänelle aika tarkasti, mitä sessioltamme halusin. Olin myös sanonut, että Hän saisi soveltaa toiveitani haluamallaan tavalla.

Kuten olin toivonut, Hän sitoi minut hyvin tiukasti kiinni seinällä olevaan puiseen ristiin, kädet olivat sekä ranteista, että kyynärpään kohdalta remmeillä kiiinni. Yksi remmi meni vyötärön kohdalta ja molemmat jalat olivat kahdella remmillä kiinni. Luonnollisesti olin täysin alasti.

Seuraavaksi sain suukapulan, jotta en pystyisi pyytämään armoa ja session keskeytystä, tätä olin erityisesti pyytänyt, koska tiesin, että mahdollisesti näin tulisin tekemään, mikäli vain pystyisin.

Valtiatar haki seuraavaksi kipollisen verhonipistimiä, pieniä metallisia sahalaitaisia, kivuliaita. Näitä Hän alkoi laittamaan palleihihini ja kyrvän varteen. Polttava kipu iskeytyi heti ensimmäisestiä nipistimestä. Vaistomaisesti yritin rimpuilla, mutta olin tukevasti kiinni remmeillä.

Ainakin parikymmentä nipistintä myöhemmin Valtiatar oli tyytyväinen ja astui hieman taaemmaks ihailemaan, minä yritin edelleen rimpuilla, kipu oli todella kova. Yritin jotain sanoa, mutta suukapula teki tehtävänsä, ainoa mitä suustani tuli oli muminaa ja kuolaa.

Valtiatar haki ison mustan tussin ja alkoi sillä kirjoittamaan ympäri kehoani, 'runkkari' sana ainakin ilmestyi kehooni useaan otteeseen. Tämän jälkeen Hän otti nipistimet nopeaan tahtiin irti, jos vain mahdollista, irrottaminen sattui vielä enemmän kuin niiden laitto.

Nipistimien poiston jälkeen alkoi Valtiatar otti pallini toiseen käteen ja alkoi lyömään niitä sormenpäillään toisella. Yhä uudestaan ja yhä luempaa. Ilman sääliä. Mumisin ja yritin rimpuilla, mutta en tietenkään mitään voinut tehdä. Tuskan hiki kohosi joka puolelle kehoani, pallini olivat pelkkää tuskaa, joka levisi aina alavatsaan asti. Ja Valtiatar jatkoi vain lyömistä.

Noin sata lyöntiä myöhemmin sain hetken levähtää. Vain pienen hetken.

Valtiatar otti taas nipistimet käyttöön ja laittoi niitä niin paljon palleihini kuin sai mahtumaan. Tämän jälkeen Hän teki sen, mitä olin pyytänyt, ja pelännyt. Olin pyytänyt, että Hän runkkaisi jossain kohtaa minulle kunnon orgasmin ja jatkaisi sitten pallieni kidutusta sen jälkeen.

Olen hyvin alistuva ja valmis ottamaan suhteellisen kovaakin rangaistusta, mutta lähinnä vain silloin kun olen kiihottunut. Yleensä heti sen jälkeen, kun olen saanut orgasmin ihmettelen, että miksi haluan alistua. Tuolloin minulla ei ole pienintäkään alistumisen haluja. Tämä tunne on varmaan tuttu monelle muullekin orjamiehelle.

Nyt siis pallini oli täynnä nipistimiä ja Valtiatar alkoi runkkaamaan kaluani. Olin tietysti hyvin kiihottunut, joten ei mennyt kauaakaan kun mällit lensivät. Valtiatar varmisti, että orgasmi oli kunnollinen runkaten osaavasti ja kunnolla.

Orgasmi tuntui taivaalliselta, mutta hyvin pian tunsin poltteen palleissani aivan uudella tasolla. Nipistimet sattuivat, kipu oli todella kova. Lakkasin nauttimasta sessiosta millään tasolla ja halusin irti. Juuri tästä syystä olin halunnut suukapulan, tottakai ammattidomina olisi päästänyt minut irti, jos olisin sitä vaatinut. Nyt vain en voinut vaatia.

Yritin rimpuilla remmejä vastaan, mutta turhaan. Valtiatar katsoi minua ja selkeästi tajusi ajatukseni ja nauroi vain.

Valtiatar katseli hetken minua ja minun rimpuilua hymyillen ja kun kaluni oli lakannut seisomasta Hän laittoi senkin täyteen nipistimiä. Tämän jälkeen Hän väänteli, puristeli ja löi hetken aikaa pallejani ja kaluani. Sitten Hän sanoi menevänsä juomaan kupillisen kahvia, menisi varmaan tovi, koska se piti keittää ensin.

Yritin anoa armoa silmilläni, melkein itkin, kipu oli niin kova. "Runkkari" Hän sanoi nauraen, käänsi selkänsä ja poistui tyrmästään jättäen minut sinne tuskissani.

Oloni oli lähes epätoivoinen, kipu ei hellittänyt lainkaan, koko alavatsani oli tulessa. Halusin vain, että kipu lakkaisi. Olin aivan hiestä märkä.
Vihdoin Hän palasi, en tiedä kauanko Hän oli poissa, vartin ainakin, todennäköisesti enemmänkin. Hän käveli suoraan luokseni ja alkoi poistamaan nipistimiä, huusin kivusta, minkä suukapulalta pystyin. Itkin. Oikeasti, aloin itkemään kivusta.

Itku ei jäänyt Valtiattarelta näkemättä, Hän selkeästi nautti siitä. Hän haukkui minua luuserirunkkariksi ja nauroi.

Kaluni alkoi jälleen näyttää heräämisen merkkejä, Valtiatar huomasi tämän ja alkoi hyväilemään pallejani ja kyrvän vartta. Tuntui hyvälle, kipu oli taaksejäänyttä, alistuvan orjan olo alkoi palautumaan.

Valtiatar laittoi käsiinsä rukasti liukuvoidetta ja alkoi kunnolla hyväilemään kyrpääni ja pallejani. Pian Hän keskittyi terskan hyväilyyn, tunne oli todella voimakas, mutta kuitenkin kiihottava ja ihana. Välillä taas Hän runkkasi, sitten taas terskan kiusausta, välillä palleja hieroen. Tuntui taivaalliselta, en muista, koska olisi tuntunut niin hyvältä.

Lähenin laukeamista ja Valtiatar huomasi tämän ja irrotti otteensa. Pieni tauko ja sitten Hän jatkoi taas. Kun olin taas laukeamassa Hän lopetti ja jatkoi sitten taas. Tätä jatkui ainakin kymmenen minuuttia, olin aivan kiimassa.

Sitten Valtiatar alkoi runkata todella voimakkaasti, nopein pitkin vedoin. Laukesin. Huusin, minkä kapulalta pystyin. Voi taivas kun tuntui hyvältä. En ollut varmaan koskaan saanut yhtä voimakasta orgasmia.

Tietysti olisin toivonut, että sessio olisi loppunut tähän, mutta Valtiattarella oli muuta mielessä. Hän jatkoi runkkaamista, sitten Hän alkoi hieroa terskan päätä. Tunne oli sanoinkuvaamattoman voimakas. Rimpuilin enemmän kuin koskaan. Yritin anoa armoa. Valtiatar nauroi ja kysyi vain, että miksi runkkari valittaa kun kerrankin hänen pikkupippeliä runkataan.

Kuka tahansa mies voi kokeilla, miltä tuntuu kun terskan päätä hierotaan oikein kunnolla heti orgasmin jälkeen. Tunne on voimakas ja kamala. Jos joku haluaa näin orjalleen tehdä, niin suosittelen, että sitokaa hänet ensin kunnolla kiinni. Muuten orjan on mahdoton olla paikallaan.

Valtiatar jatkoi runkkaamista ja terskan kiusaamista, jatkoi, ja jatkoi. Olin aivan toisissa maailmoissa, helvetissä. Itkin taas.

Vihdoin, ikuisuudelta tuntuneen ajan kuluttua, Hän lopetti.

"Oletko nyt saanut tarpeeksi rangaistusta?" Hän kysyi. Nyökytin vastaukseksi, monta kertaa.

"Minä vain en ole varma oletko sinä nöyrä orja nyt, kun olet jo kahdesti lauennut." Hän jatkoi. Siinä Hän oli oikeassa, minulla ei ollut juuri mitään orjan haluja tällä hetkellä. Olin enemmän kuin paljon seksuaalisesti juuri lauennut, joten alistuminen ei kiinnostanut lainkaan.

"Jos minä nyt päästän sinut siitä pois, niin mikä estää, ettet mene heti kotiin runkkaamaan ja unohdat täysin millainen luuseri olet?" "Sinullahan ei ole oikeutta runkkaamiseen, eikös?" En ihan tiennyt, miten vastata, joten nyökkäsin vain, hieman epämääräisesti.

Valtiattaren käsi sivalsi salamannopeasti suoraan palleilleni, kovaa. Ähkäisin ensin hämmästyksestä ja heti perään kovasta kivusta. Valtiatar nojasti vasemmalla kädellä rintaani ja alkoi oikealla lyömään palleihini, uudestaan ja uudestaan. "OLETKO" isku palleihin "SINÄ" uusi isku "LUUSERI" isku "JOKA" isku "EI" isku "SAA" isku "NAUTTIA" isku "SEKSISTÄ?" kova isku.

Nyökytin päätäni minkä ehdein ja yritin mumista "kyllä, kyllä, kyllä" suukapulan takaa. "Okei, hyvä, nyt tehdään niin, että otan suukapulan pois ja sinä vannot kaikki seuraavat asiat, mitä käsken". "OK?" ja kova isku palleihin. Melkein itkin taas ja nyökytin. Aloin taas olemaan alistuvassa moodissa.

Valtiatar otti suukapulan pois ja otti sitten tukevan otteen palleistani. "Vanno, ettet saa koskaan orgasmia ilman Naisen lupaa". "Vannon, etten koskaan enää saa orgasmia ilman Naisen lupaa". "Itseasiassa vanno, ettet enää edes runkkaa pikku pippeliäsi, saat koskea siihen vain kun peset sen". Vannoin senkin.

"Jotta tiedän, että vannomisillasi on jotain painoarvoa, niin vanno vielä, että kun nyt irrotan sinut niin seuraat minua tuonne vessaan ja nuolet vessanpytyn, sekä ulko-, että sisäpuolelta". Pelkkä ajatus etoi niin kovasti, että aloin sanomaan vastaan, mutta Valtiatar puristi ja väänsi pallejani ja olin taas täysin orjamoodissa. "Vannon nuolevani vessanpyttysi, heti, kun olet minut tästä irrottanut".

"Hyvä, sitten testataan, oletko sanasi arvoinen mies".

Valtiatar irrotti minut ja käski polvilleni, tottelin välittömästi. "Seuraa".

Konttasin Valtiattaren perässä Hänen vessaansa. "Nuole!"

Aloin nuolemaan, ensin ulkopuolelta, aloittaen aivan juuresta, siitä sitten työstäen ylöspäin. Kun olin nuollut koko pytyn ulkoa sain käskyn siirtyä nuolemaan sisäpuolelta. Ajatus etoi, mutta tottelin. Huomasin myös, että minulla oli alkanut taas seisoa.

Valtiatar haukkui selkäni takana ja nauroi katsellessaan, kuinka nuolin Hänen vessanpyttynsä sisäpuolta. "Juo!" Laitoin huuleni veteen asti ja ryystin. "Olet sinä orja" Valtiatar nauroi.

Tämän jälkeen sain luvan mennä pukemaan ja lähteä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute