Herkku-puhelin
Mustaa valkoisella
aa_aa_antti

Jatkoa tarinoihin Taitoluistelijani, Alla ahnaan auringon ja Siistit siistijät
1. osa: http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina2318.html
2. osa: http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina3571.html
3. osa: http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina11917.html

Säpsähdin säleverhojen suhahdukseen ja välimeren vittumainen aurinko ylikuormitti unesta avautuvat sauvasoluni. Tapit taas alkoivat ahkeroimaan aamutuimaan tehokkaammin ja värittivätkin mukavaa maisemaa mykiöilleni. Ikkunoiden edessä kiemurteli kurvikas kokonaisuus korkokengissä ja kauniissa punavalkoraitaisessa pikkumekossa kaihtimia availlen.
Neito sai asiansa toimitettua ja kääntyi puoleeni viehkeästi. Lähestyessään niin muheva lantio kuin kapeaa uumakin herättivät mekon muotoja korostavan vaakaraidoituksen henkiin ja käärmemäinen vartalonliike sai aikaan kevyehkön hypnoosin. Olin rääpät silmissä ja vähemmän älykäs ilme kasvoillani kaikkea muuta kuin miellyttävä näky mutta silti tuo tumma kaunotar pomppasi päälleni ja antoi mehevän muiskauksen poskelle.

- Hey handsome, are you awake already?
- Good Morning to you too, Natasha.
- I’m so sorry about this, we were planning to clean things up next week.
- No worries, we settled that with your roommates yesterday.
- Well I heard, and that’s why I’m here, you know.
- So breakfast is coming up?
- Yeah yeah, you just start with warm shower and I’ll prepare your breakfast.

Natasha kiemurteli päältäni ja lähti kohti keittiötä ja usutti minua vielä veikeästi hymyillen aamusuihkuun. Vääntäydyin vaivalloisesti sängystä ja uskoin piikani kehotuksia suihkun tarpeellisuudesta. Toisaalta olisin mielelläni istahtanut keittiön pöydän ääreen ja katsellut kauniin kokkini työskentelyä.
Valuvan veden alla aloin lopullisesti heräilemään ja muistelin myhäillen eilen allekirjoittamaamme sopimusta. Se takasi minulle aamiaisen omaan pöytään tarjoiltuna ja VIP lipun naapurin lemmenpesään. Tytöt vastaavasti saivat harjoittaa ilmeisen tuottoisaa liiketoimintaa tiloissani. Mielestäni pääsimme molempien osapuolten näkökulmasta katsottuna varsin tyydyttävään ratkaisuun. Ainakin minusta ajatukset takuuvarmasta aamupalasta ja herkullisesta iltapillusta maistuivat mainioilta.

Kuivattelin, kietouduin kylpytakkiin ja kurnivan vatsani johdattamana suunnistin sinne missä nälkä lähtee. Tuoksut olivat hyvät ja perille päästyäni huomasin että notkuva aamupalapöytä näytti vielä paremmalta. Siinä pöydässä oli kaikki mitä kasvava poika aamupalaltaan tarvitsee. Oli croissantteja, pekonia, munakasta, hedelmiä ja Natasha. Alasti.

Nieleskelin näkyä muutaman kerran kunnes sain kerättyä aktin kasaan ja istahdin muina miehinä pöytään. Aloittelin höyryävällä kahvilla ja nautiskelin mukavista maisemista. Natasha oli todellakin siunattu kurvitar. Siinä pöydällä vatsallaan maatessaan korostui entisestään hänen huikea takamuksensa, se oli täydellisen pyöreä, sopivan runsas ja kauniin ruskea herkkupala. Se oli kaiken lisäksi kohtuulisen kapeiden reisien ja oudon ohuen uuman välissä.

Kuorin kroissantti suussani kylpytakkini tuolin selkämykselle ja annoin hepin haukata happea. Se alkoikin tähyillä eksyneen oloisena ylöspäin suklaisen seireenin suuntaan ja alkoi myös jämäköityä kohteen löydettyään. Natashan viettelevä hymy sai veren kiertämään kohisten ja hän vilkuili ilkikurisesti kulmien alta katsellen kohoavaa kullinnuppiani huuliaan lipoen.
- Did you have your breakfast already?
- No, Sir, I didn’t. I’m extremely hungry.
- Well would you like to have a snack?
- Yes please, something with extra protein perhaps…

Nappasin kulhosta ananasrenkaan ja laitoin sen kullinuppiini roikkumaan kävellessäni Natashan pääpuoleen. Vein vehkeessäni roikkuvan mehukkaan hedelmän aivan neidon herkkuhuulille ja ne painautuivatkin ilman erillistä pyyntöä renkaan keskeltä pilkottavan parruni päähän moiskahtaen. Sitten hän alkoi taitavasti syömään ananasta ympäriltäni varoen koskettamasta nykivää kulliani noilla muhkeilla huulillaan.

Näköala stimuloi aamuherkkää alavatsaa valtavasti. Nousevan auringon säteet korostivat edessäni kiemurtelevan kaunottaren täyteläistä tiimalasivartaloa. Natashan pöydällä pehmeästi keinahteleva peräsin kutsui eksynyttä seiloria, se oli satama jonne kaikki halusivat. Nyt jo ananaksen ahmaissut herkkusuu oli tatin ympärillä ja puhdisti pölyistä purseria ennen rantautumista. Pörröinen pää pumppasi parruani ja kieli kiillotti vartta. Näytti olevan nälkä.

Peräännyin vastentahtoisesti suklaisesta suusta ja istahdin paikalleni. Siirtelin astioita siten että pystyin pyöräyttämään Natashaa puolimpyrän. Asettelin tarjoilijattareni takapuolen eteeni melko lähelle pöydän reunaa siten että se oli suurinpiirtein siinä kohtaa missä lautanen yleensä on. Nyt edessäni oli kaksi lautasta, pitäähän nyt miehen runsas aamiainen syödä, sehän on päivän tärkein ateria.

Asettelin kaikessa rauhassa Natashan väriseville pakaroille ananassiivuja, kiwin puolikkaita, appelsiinin paloja ja ties mitä hedelmiä. Samalla tuoksuttelin lautasten välistä tulevia tuoksuja jotka paljastivat tarjoilijattareni tuhman luonteen. Kieltämättä kiihottavat tuoksut saivat kirkkaan kiimatipan kihoamaan asiakkaankin kullinkärkeen.

Ajattelin olevani jo makean tarpeessa joten nappasin pöydältä käteeni kinuskikastikkeen ja aloin kuorruttaa sillä lautasilla odottavia hedelmiä. Kastike oli aavistuksen lautasia vaaleampaa ja se näytti kivalta syvään pakaravakoon valuessaan. Kurkistin kanjoniin ja katselin pitkään kuinka kauniisti kinuski kuorrutti suklaareiän ja jatkoi matkaansa pulleille pillunhuulille. Se täytti edetessään pienet poimut, tasoitti tantereen.

Huomasin lipovani huuliani ennen kuin olin maistanutkaan mitään. Aloitin pienestä banaanin palasta korkeimmalla kohdalla ja tarkkaan nuollen tyhjensin lautastani. Pakarat värisivät ja heiluivat levottomasti kieleni alla mutta minä nautin pitkän kaavan kautta, tällaista herkkua ei joka aamu olekkaan tarjolla. Tai, taitaa itse asiassa olla. No, ehkä asian uutuudenviehätys sai minut pitkittämään tätä jumalten aamiaista.

Hedelmät menivät maiskutellen ja nyt oli enää kastiketta jäljellä. Tarrasin herkkupakaroihin isännän ottein ja levitin kinuskista kiiltelevän pillun eteeni. Natasha auttoi asiaa nostamalla pyllyään ylöspäin jolloin pieni pyllynreikäkin aukesi aavistuksen. Laitoin kieleni leveänä niin alas kuin pystyin ja aloitin hitaalla liikkeellä keräämään kastikkeita kurkkuuni. Tunsin osuvani kovaan klitorikseen ja se käynnisti katkeamattoman kiljaisun joka loppui vasta kun olin päässyt pyllynreiälle, pikkuisen sinne sisällekkin ja sitten ulos.

Sama toistui muutaman kerran kunnes kinuskin maku vaihtui puhtaaseen kiimaan. Jätin pitkät vedot sikseen ja upotin naamani kokonaan tuon takapuolen uumeniin. Käytin kieltä kakkosessa, imuutin nautintonappulaa kivun rajamailla ja pääpiirteittäin vain nautin. Natashan kiljunta ja kiekaisut kaikuivat komeasti kiviseinistä ja hänen äänestään huokuva nautinto tuntui kivistyksenä kyrvässäni.

Nostin limaisen naamani Natashan peräluukusta ja käänsin hänet ympäri. Ja pyysin häntä ojentamaan pöydältä kondomin. Sujautin sen pykälään ja lähestulkoon kävelin oikealla korkeudella olevaan onkaloon. Natasha alkoi huohottamaan hauskasti kun upotin itseni kokonaan sisälle. Otin nilkosta kiinni ja annoin pillun tottua toteemiini.

Kastikkeinen kielihoito oli herättänyt lihaluolan henkiin ja aistin väkevästi erilaisia värinöitä ja puristuksia kaikkialta kullini ympäriltä. Natasha teki hienovaraisia liikkeitä pöydällä luultavasti sopivaa asentoa hakien. Pienet, mustanänniset rinnat väreilivät aamuauringossa kun aloitin rauhallisen pumppaamisen. Kaunottaren karvaton pillu vilautti vähän vaaleanpunaista ulosvetäessä ja kostutti kondomikostajan kiiltäväksi.

Pidin huolen että Natasha saa koko varren mitalta ja jyskyttelin ihan huulilta pimpin perukoille. Huudoista päätelleen välikliimaksi oli nurkan takana. Kiihdytin tahtia ja sain mustat nöpönännit tekemään rinkuloita, tuli jotenkin mieleen kapellimestarin puikot. Siinä ei sitten auttanut kuin soitella nahkafagottia määrättyyn tahtiin ja kuunnella solistin nousua korkeaan O:hon. Hidastin hiljalleen tahtia, Natasha sätki kauniisti vatsa väreillen kullini ympärillä ja toipui aamupalasta.

Otin tuimana seisovan tykkini tytöstä ja autoin hänet alas pöydältä. Sivusilmällä olin nähnyt Michellen ja Erinin käyskentelevän altaalla joten ajattelin mennä toivottamaan heillekkin hyvät huomenet. Eteisen vaatemytystä erotin Natashan korkokengät ja ajattelin ottaa oikein ilon irti.
- Why don’t you go get your heels, baby.
- Sure baby, oh you are still hard, what a stud you are!
- We will deal with that, just put your heels on.
- Ok, where are we goin’?
- To meet your friends.
- Wicked!

Natasha sujautti korkkarit jalkaansa ja minä nappasin aurinkolasit päähäni. Ohjasin neidon parvekeen ovea kohti ja hän lähtikin sipsuttamaan sinne tulipunaisissa korkokengissään. Korkeat korot korostavat normaalistikin pakaroita mutta tämä oli jotakin uskomatonta. Lihaksikkaat pakarat muljahtelivat julkeasti askelten tahtiin pystyinä ja haastavina. Pyörähtelevät persposket loittonivat kohti aurinkoa ja minä kipittelin kulli huojuen perässä.

Sain pakarasta kiinni oven suussa ja aukaisimme sen rymisten. Tyttöjen takapihalla Erin ja Michelle kääntyivät katsomaan heti mitä naapurin yläkerran parvekkeella tapahtuu. Tervehdimme punat poskilla heitä iloisesti ja kikatuksesta päätellen tytöt arvasivat missä mennään. Saivat toki pientä vinkkiä vaatetuksestammekin.

En malttanut alkaa vaihtamaan sen kummemmin kuulumisia vaan halusin saada tätä herkkupersettä takaapäin mahdollisimman nopeasti. Neuvoin Natashaa ottamaan kaiteesta kaksin käsin kiinni ja notkistamaan selkää. Perse nousi esiin härskisti mutta tavallaan kauniisti ja jotenkin kirkas aurinko sai pakarat kiiltelemään virheettömyyttään entisestään. Ei vaan voinut olla läpsäisemättä.

Muutaman isällisen avokämmenen jälkeen tein tarpeettoman kosteusmittauksen keskisormellani. Valuva vittu oli ihan valmis. Käänsin itseni Natashan taakse ja tarrasin molemmin käsin pakaroista kiinni ja nostin niitä ylöspäin. Liike sai märän pillun aukeamaan ja reitti oli kaikipuolin selvä. Vein nupin huulille ja painuin sisään.

Natashan pyöreät ja lihaksikkaat pakarat tuntuivat mahtavalta lantiotani vasten. Hiuspohjaa kutitti ja varpaat kipristeli. Kuulin jostain kaikaisuudesta naapurintyttöjen kannustavia huutoja. ”Go girl, give it to him! Fuck that sexy booty!” Ja nämä olivat niitä siisteimpiä huutoja mitä sieltä kuului.

Ylitsevuotava määrä visuaalisia ärsykkeitä, hienoinen eksibitionismi ja nyyttejä hyväilevä välimerellinen tuuli saivat minut kielekkeelle yllättävän pian. Joudutin tahtia maksimoidakseni nautinnon mutta hekumallinen pakaroiden läiske sai panojänteen kiristymään ja se rutisti miehisen kivilaukkuni rusinaksi. Kuin ihmeen kaupalla ehdin vetäistä vehkeeni ulos ja kortsun pois ennenkuin napsahti. Sain kuin sainkin maalata mustaa valkoisella.

Astelin pari askelta taaksepäin ja jäin huohottamaan lasioveen nojaten. Katselin aikaansaamaani taideteosta tyytyväisenä, kangas oli täydellinen ja maaliakin oli käytetty riittävästi. En jaksanut palkita hurraavia faneja kuin ylimielisellä Churchill-tyyppisellä voitonmerkillä. Oli kieltämättä aika Voittaja olo.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute