Herkku-puhelin
Toimistohuora
Miss

Olen aina ollut määrätietoinen nainen, tietänyt ja saanut kaiken mitä haluan, mennyt vaikka läpi kivien sen eteen. Tiukat päämäärät elämässä,saavutuksia toisensa perään.
Kaikki tämä kuitenkin muuttui saatuani nykyisen työpaikkani. Pomoni on suuri ja kalju, tatuoitu lihaksikas mies jonka silmissä palaa vallanhimo, tämä on tarina siitä kuinka minusta tuli hänen huoransa.

Oli hikinen, helteinen päivä kun astelin ensimmäisenä työpäivänäni toimistoon. Vatsassa oli perhosia ja mietin millaisen ensivaikutelman haluan antaa upouusille työkavereilleni. Saapuessani toimistolle tutkin minne minun täytyy mennä: hissillä 6. kerrokseen. Hissiä odotellessa viereeni seisahtuu mies jota en ole ennen nähnyt, hänen katseensa vaeltaa kauluspaitani aukosta sisään, hän hymyilee ja iskee silmää "taidat olla uusi täällä", pekaksi itsensä esitellyt mies sanoo. Katselen pekkaa arvioiden, n. 35 vuotias, ei sormusta, rakenteeltaan jykevä ja kasvoiltaan komea. Hän painaa minulle hissin napin ja tokaisee että minua odotellaan jo.. kuinka oikeassa hän olikaan.

Saavuttuani yläkertaan minut kutsutaan johtajan huoneeseen tutustumaan työpaikan toimintaan. Astelen hivenen hermostuneesti ovelle ja koputan, kerään itseni jotta vaikuttaisin itsevarmemmalta.

Ovi aukeaa mutta huoneessa on niin pimeää etten nää eteeni. "Annihan se siellä, tule sisään" Käveen haparoiden pimeässä huoneessa, etsiskelen käsilläni jotain missä voisin istua ja löydänkin hetken etsiskelyn jälkeen penkin itselleni, istuudun. Aika kuluu, mitään ei kuulu.. hermostun entistä enemmän. Miten täällä on näin kuuma? Tunnen kuinka hikipisarat valuvat rintojeni välistä, kuinka sydämeni syke tuntuu kaulalla. Odottaminen tuntuu ikuisuudelta, kuinka kauan olen ollut täällä? Miksi hän ei sano mitään? En uskalla kuitenkaan avata suutani, tilanne tuntuu pelottavalta.

Yhtäkkiä kirkkaat valot rävähtävät päälle ja sokaisevat minut hetkeksi. Se riittää johtajalle. "Noniin Anni.. tervetuloa työpaikallesi, nouseppas ylös niin tervehditään". Kun pääsen ylös tunnen samantien kuinka raudat napsahtavat ranteisiini vaikka johtaja seisoo edessäni. Täällä on joku muukin! Yritän huutaa mutta saan napakan iskun poskelleni "HILJAA! vaikka ei sua tänne ylös kukaan kuulekkaan" Johtaja nauraa ivallisesti. "katotaas millanen oikea namilutka meillä täällä on" Olen järkyttynyt, mietin mitä seuraavaksi tapahtuu. Aikaa kuluu, miehet pyörivät ympärilläni, en uskalla liikkua.. Tunnistan toisen miehen alakerran Pekaksi.

Tunnen kiskaisun pitkissä vaaleanruskeissa hiuksissani samalla kun Pekka kuiskaa määräävästi korvaani: Nyt teet tasan niinkuin me käsketään, sut on tänne palkattu ja tää on sitä mitä tuut tekemään, huora!

"Ota siltä lutkalta vaatteet pois ja päästä se irti" Johtaja sanoo samalla kun kuulen raskaan lukon raksahtavan kiinni. Pekka repii voimaa käyttäen hameen joka peittää muodokkaita reisiäni, kädet hipovat märkiä häpyhuuliani "Tää huora on ihan märkä, sä taidat tykätä tästä, etkö tykkääkkin?" Painan päätä alas häpeästä, siitä häpeästä että näin kamala tilanne kiihottaa minua, saa minut valumaan reisille. "Kun sulta kysytään jotain niin sä vastaat huora! " - K-kyllä tykkään.

Johtaja ja Pekka nauravat minulle. Saan käskyn mennä kokouspöydälle selälleen, ja levittää jalkani ja esitellä huorapilluani, teen kuten käsketään ja olen kiihottuneempi kuin koskaan, tunnen kuinka pillumehut valuvat pöydälle ja tiukka parikymppisen pilluni sykkii limaa ulos. Pekka tulee lähelleni ja kourii rintojani, nipistelee nännejäni ja käskee minun lopuksi avata suuni. Tottelen käskyä samalla kun takaraivossani ajatukset huutaa että mitä helvettiä? Miksi tämä tuntuu hyvältä?!

Pekka avaa housunsa joista paljastuu suonikas, suuri kyrpä täydessä juhlakunnossa, hän hieroo sitä kasvoihini, käyttää välillä avonaisessa suussani mutta ei tee elettäkään naidakseen minua suuhun. Pekan pallit haisevat hieman hielle, hän komentaakin minut seuraavaksi nuolemaan niitä. Kieleni vaeltelee hänen kiveksillään, palvon niitä kielelläni ja unohdan kokonaan mitä johtaja touhuaa. En enää edes muista koko johtajaa.

"nuole minut puhtaaksi huora" kuuluu Pekan seuraava käsky, kieleni vaeltaa suuren miehen sisäreisillä, kiveksillä, ja kyrvällä. "Eikö sana kuulu huora?! Perse myös" Ajatus inhottaa minua mutta teen työtä käskettyä, se maistuu kitkerälle mutta työnnän kieleni pekan anaaliin. Tunnen olevani nöyryytetympi kuin koskaan.. Kuinka väärässä olinkaan?

Tunnen kuinka johtaja tarttuu minua käsistä, pyöräyttää ympäri ja komentaa minua levittämään jalkani ja käteni, makaan pöydällä pillu tarjolla ja kädet sivuilla niin etten voi tehdä mitään. Johtaja sitoo silmilleni liinan jotten näe mitään,suupallon jotta en pysty puhumaan ja laittaa kuulosuojaimet jotta en kuule mitään ja teippaa minut jotten kykene liikkumaan.
Mitään ei tapahdu
Odotan pimeässä ilman aistejani, hiljaisuus ja näkemättömyys saavat ajan kulumaan äärettömän hitaasti.
Onko kulunut tunteja?

Vielä jonkin aikaa varrottuani tunnen kädet vaeltamassa sidottua, avutonta hentoa vartaloani pitkin, toiset kädet.. kolmannet... Hetkinen! kolmannet? Täällä on joku muukin johtajan ja pekan lisäksi! Nolottaa armottomasti, olen alistettu, nöyryytetty ja tämän näkee ainakin kolme ihmistä! Teippini revitään kivuliaasti irti, en tiedä mitä miehet? puhuvat keskenään, kuulosuojaimien läpi kuuluu vain heikkoa muminaa. Suupalloni poistetaan ja minut taitetaan lattialle perse pystyssä, kaikki reiät tarjolla käytettäväksi, tunnen kuinka kiimaliemeni valuvat taas ja minua hävettää entistä enemmän.

Johtaja ottaa kuulosuojaimeni pois jotta kuulen käskyt
"Nyt olet huora ihan hiljaa, puhut vain kun sinua puhutellaan tai muuten.."
Pääni on kiinni lattiassa, samalla silmieni side poistetaan ja tämä kolmas mies työntää kenkänsä naamani eteen, ja komentaa minut nuolemaan niitä, kunnioittamaan herraa kuten kiimaisen pikkuhuoran kuuluukin. Samaan aikaan johtaja kolistelee takanani, kuulen pekan naurahtavan vieressä ja kohta tunnenkin kuinka pillullani on sormet. "Nyt katsotaan miten huora venyy" Kaksi sormea, kolme, kiimainen huorapilluni oikein imee isännän sormia sisälleen, neljä.. alkaa tekemään tiukkaa ja sattumaan hiukan, änähdän kivusta. Kolmas mies tulee lattialle polvilleen ja käskee minun avata suuni oikein isoksi. Tämä kolmas mies ei ole komea, reilusti päälle nelikymppinen, lihava ja viiksekäs. Minua etoo mutta kiihottaa tämä tilanne.. kaunis vähän reilu parikymppinen nainen ottamassa komentoja vastaan tuolta mieheltä.. Samalla sisälläni on jo johtajan viides sormi. Tämä lihava mies kääntää päätäni ja sylkäisee suuhuni, läpsäisee poskeani ja kehuu matalalla äänellä minua hienoksi lutkaksi. Nyt johtajan koko nyrkki on sisälläni ja saan vielä anaaliini paksun, suuren tapin. Kipu ja nautinto ovat yhtä sekamelskaa pääni sisällä. Huomaan kolmannen miehen runkkaavan näkemälleen ja ottavan samalla puhelimellaan kuvia, en estele sillä en enää kykene edes puhumaan. Johtaja runkkaa minua nyrkillään ja olen juuri saamassa elämäni suurimman orgasmin kun johtaja lopettaa yhtä äkkiä ja vetäisee nopeasti nyrkkinsä pois ja komentaa minun nuolemaan sen puhtaaksi.

"aijai, huora on venytellyt vittunsa siihen kuntoon että ei tuota naimaan pysty" Vavahdan kun anaalistani repäistään tappi pois, se tuntuu kipeältä.. Olen minä anaaliseksiä harrastanut ennenkin mutta nyt pelkään mitä on tulossa..

Pekka työntää suuren kalunsa kerralla voimalla piukkaan nuoren tytön perseeseeni ja alkaa naimaan minua, johtaja komentaa minua pyytämään pekalta lisää, anelemaan kaikkein huoramaisimmin mitä osaan..
-Kilti isäntä, nussi huorapersettäni enemmän
Se tuntuu kestävän ikuisuuden, minua sattuu mutta en uskalla päästää ääntäkään. Tunnen pekan kalun alkavan sykkiä ja hän vetääkin sen pois, kävelee etupuolelleni, runkkaa jättimäistä kaluaan muutamalla vedolla ja heittää lastit hiuksilleni, pyyhkii kullinsa kasvoilleni ja tukistaa minua. "Hieno huora"

On johtajan vuoro, Pekka ja kolmas mies istuvat penkeillä katselemassa ja kuvaamassa kun johtaja repäisee minut polvilleen eteensä, paljastaa uljaan kalunsa ja läiskii sillä poskilleni. Kuinka tuo kyrpä voi olla noin suuri vaikka ei ole edes pystyssä?
Pekka tuo johtajalle vesilasin, joka minun tulee juoda, toisen ja vielä kolmannen. Johtaja kääntää minut selälleen lattialle suoriuduttuani 1,5 litrasta vettä, istuu naamani lähelle ja upottaa jättikokoisen kyrpänsä suuhuni. Johtajan suuri kulli venyttää leukani äärimmilleen, hän nai armottomasti, päättäväisesti kurkkuani kakostelustani huolimatta. Kyyneleet valuvat silmistäni kun johtaja ottaa minua hetkeksi nenästä kiinni että en voi hengittää. Sitten hän päästää irti ja kohta taas uudestaan.. Tätä kestää niin pitkään että sekoan laskuissa.
Johtaja karjahtaa, ottaa hiuksistani kiinni, vetäisee kullinsa ulos suustani ja laukeaa kasvoilleni ja komentaa minut hieromaan kuuman sperman ympäri kehoani.
Pekka tuo minulle taas lasin vettä johtajan kävellessä pois hyväksikäytetyn huoransa luolta.

On kolmannen miehen vuoro. hän nappaakin minut polvelleen makaamaan, läiskii pakaroitani, työntää sormia sisälleni, syljeksii päälleni ja kutsuu minua huoraksi. Olen todella kiihottunut ja oikein odotan jatkoa, levitän huorapilluani tarjolle tuolle lihavalle miehelle, tarjoan persettäni käytettäväksi.
Mies ottaa ranteistani kiinni ja kuljettaa minut keskelle huonetta, käskee levittämään jalat ja läiskii pilluani avokämmenellä. Hieroen välillä klitoristani ja aina kun olen saamassa orgasmin saan uudestaan avokämmentä huorapillulleni. Kuulen johtajan puhelimen soivan ja hänen vastaavan kaiken olevan valmista. Valmista mihin?
Kolmas mies komentaa minut lattialle polvilleen ja imemään hänen kyrpäänsä, hän tuleekin aika nopeasti suuhuni ja käskee minun niellä kaiken. Tottelen niinkuin kiltin nartun kuuluu, ne pisarat jotka putosivat lattialle puhdistan kielelläni. Nuolen lihavan miehen kyrvän puhtaaksi spermasta ja kiitän.
lihava mies ottaa leuoistani napakan otteen ja käskee minun avata suuni, hän ottaa kamerakännykkänsä esiin ja alkaa kuvata, odotan mutta mitään ei tapahdu.. Kohta hänen kyrpänsä kasvaa hieman ja tunnen kirpeän kusen valuvan suuhuni, kasvoilleni ja vartalolleni.
Huohotan kiihotuksesta. Anelen saavani laueta, pyörin lattialla ja tarjoan kiimassa pilluani kaikille huoneessa oleville.

Ovi avautuu ja huoneeseen kävelee kolme miestä lisää, minut kahlitaan ja johtaja astelee viereeni " sä olet nyt tän toimiston huora, jos joku näistä miehistä haluaa käyttää sua, sä olet aina siihen valmis. Tarjoilet tota kiimavittuas niinkun kunnon huoran kuuluukin"

Jään odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu...


Jatkoa luvassa jos ihmiset pyytävät ;D

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute