Herkku-puhelin
Parturikammo
Matias Myyrä

Likinäköisyyteni vuoksi en ole koskaan erityisemmin pitänyt parturissa käymisestä. On todella ahdistavaa istua puolisokeana ilman silmälaseja tuolissa täysin toisen ihmisen armoilla. Kuten yleensä, olin tälläkin kertaa pitkittänyt parturiin menoa mahdollisimman pitkään. Edellisestä kerrasta oli ehtinyt vierähtämään yli puoli vuotta, ja ystävänikin alkoivat jo heittämään hurttia huumoria hippikuontalostani. Saatuani kutsun työhaastatteluun en voinut enää muuta, kuin marssia keskustaan ja etsiä vapaan parturin.

Iltapäivä alkoi jo olemaan pitkällä ja viidennen parturin kohdalla aloin olemaan epätoivoinen – yhdessäkään liikkeessä ei näyttänyt olevan enää vapaita aikoja sille päivää. Ahdistuneena ajatuksesta, että minun täytyisi tulla seuraavana päivänä uudestaan, avasin kuitenkin pienen kahden tuolin parturin oven. Molemmat parturit olivat työn touhussa ja olin jo kääntymässä pois ovelta, kun kuulin takaani iloisen huikkauksen:
”Jos jaksat vartin verran odottaa, niin voisin vielä ottaa yhden asiakkaan tälle päivää.”
Huokaisten helpotuksesta käännyin takaisin ovelta ja onnistuin vielä vääntämään hymynkin rempseän oloiselle parturille, joka ohjeisti minua odottamaan sohvalla.
”Siinä pöydällä on lehtiä luettavaksi – kuluu aika nopeammin.”
”Kiitos!”

Istahdin punaiselle nahkasohvalle ja ryhdyin katsastamaan lehtivalikoimaa. Ehkä juorulehtien selailu saisi ajatukseni hetkeksi pois tulevasta kidutuksesta. Eeva, Cosmopolitan, Elle... Selvästikin tämän liikkeen asiakaskunta koostui enemmän vastakkaisen sukupuolen edustajista. Nähdessään valinnan vaikeuteni, tuleva kiduttajani naurahti ilkikurisesti kuin lukien ajatukseni:
”Anteeksi kovasti valikoima. Vaihdoimme juuri tuoreet lehdet ja uusin TM ei jostain syystä ole vielä tullut. Tuossa tiskin takana on pinossa vanhat lehdet – siinä pitäisi olla vielä joku miehisempikin lehti.”
”Joo, hyvä. Jos siellä olis jotain enemmän minunun makuuni osuvaa lukemistoa.”
Parturi vinkkasi vielä silmäänsä ennen kuin kääntyi takaisin asiakkaansa puoleen. Sydämeni taisi tuossa vaiheessa jättää pari lyöntiä väliin. Ujon nuorenmiehen taipaleellani kun en ollut vielä ehtinyt juurikaan vastakkaiseen sukupuoleen tutustumaan, saati sitten silmäpeliä harrastamaan. Jähmetyin hetkeksi paikoilleni ja ahmin silmilläni tuota ihanaista ilmestystä. Hän oli ehkä nelikymppinen, runsasmuotoinen nainen ja pitkät vaaleat hiuksensa hän oli laittanut tyylikkäästi kiinni takaraivolleen. Kauniit pyöreähköt kasvot ja iloiset silmät joita hänen silmälasinsa kehystivät kauniisti. Pitkä kesäpäivä pienessä parturikampaamossa alkoi näkymään tyköistuvan valkoisen paidan liimautumisena iholle. Mahtava takapuoli heilahteli hänen touhutessaan asiakkaan ympärillä. Hänen herkullisen pyöreät kankkunsa erottuivat selvästi mustien housujen lävitse ja hänen paidanhelmansa noustessa ylös saatoin nähdä myös vilauksen mustien stringien pitsivyötäröstä.

Havahduin päiväunistani ja siirryin nopeasti tiskin luona olevan lehtipinon luokse ennen kuin hän saisi minut kiinni tuijottamisesta. Pikaisella haulla löysin kaksi autolehteä, jotka nappasin kainalooni ja istahdin sohvalle lukemaan. Aloin selaamaan ensimmäistä lehteä samalla vilkuillen sivusilmällä parturiani. Hän siirsi otsalle pudonneen hiuskiehkuran korvansa taakse samalla kun pyyhki hikikarpalon otsaltaan. Parturi ojensi asiakkaalle peilin, jotta hän voisi arvioida uutta kampaustaan joka puolelta. Samalla hän käänsi oman katseensa kohti sohvaa, jolla istuin mukamas lukemassa lehteä. Painoin nopeasti pääni alas ja vaihdoin lehteä. Ajatukset juoksivat päässäni villisti ja kesti hetken ennen kuin tajusin mitä oikein olin lukemassa. Siinä silmieni edessä oli aukeamallinen alastonta naisvartaloa. Tunsin kuinka puna kohosi kasvoilleni. Suljin lehden nopeasti kun tajusin, että joku oli ujuttanut pornolehden autolehden sisään. Varmistin ettei parturini katsonut minuun päin ja raotin miestenlehteä uudelleen. Lehden aukeamalla oli kuvasarja kauniista, rehevästä, isorintaisesta naisesta, joka mielestäni muistutti hyvin paljon sulokasta parturiani. Silmäni porautuivat hänen valtaviin pehmeisiin rintoihinsa ja nöpöttäviin nänneihinsä, joita laajat punervat nännipihat ympäröivät. Sievän pömppövatsan alla oli paljas pimppi, jonka yläpuolella oli vain pieni tupsu vaaleaa karvoitusta. Tunsin kuinka lämpö levisi, ei ainoastaan kasvoilleni, vaan myös jalkoväliini. Sulkeuduin täysin ajatuksiini – silmäni söivät tuota kaunista nymfiä ja hänen uskomattomia muotojaan. Korvissani kohisi ja säikähdin kuollakseni kuullessani, että minulle puhutaan.
”Hei, löytyikös sieltä mitään mielenkiintoista luettavaa?”
Läväytin lehden kiinni sohvalle ja koetin näyttää mahdollisimman luonnolliselta. Parturini seisoi vieressäni ja katsoi suoraan silmiini pieni virnistys kasvoillaan.
”Joo”, sain sanottua ja käänsin katseeni alas.
”Nyt olisi tuoli vapaa. Pestäänkö hiukset ennen leikkuuta?”
”Joo.” Kirosin itseäni, etten saanut suustani mitään tolkullista ulos.

Parturini marssi edelläni kohti pesupistettä herkullinen takapuolensa keinuen puolelta toiselle. Kiitin onneani, että jalassani oli farkut. Kivipesty denim onnistui pitelemään puolikovan kaluni kurissa ja olin varma, ettei parturini huomannut hienoista kohoumaa haarovälissäni. Istuin tuoliin ja parturini laittoi suojaviitan päälleni.
”Laitetaan tämä jo nyt, ettei pikku roiskeet haittaa. Annatko vielä silmälasisi – laitan ne tuonne pöydälle pesun ja leikkuun ajaksi.”
Otin silmälasit päästäni ja ojensin ne parturille.
”Mä en sitten näe yhtään mitään, mutta eiköhän se riitä, että parturi näkee.” Mielessäni onnittelin itseäni mukamas hauskasta lohkaisusta, kunnes tajusin, että parturit saavat kuulla samaisen vitsin taatusti joka toiselta silmälasien käyttäjältä. Parturi kuitenkin hihitteli ja kertoi itsekin olevansa lähestulkoon puolisokea ilman laseja.
”Näissä näyttää tosiaan olevan vahvuutta melkoisesti. Montako sormea mulla on pystyssä?”
Parturi repesi nauruun minun pääni pyöriessä harteillani kuin tuuliviiri, yrittäessäni löytää kadonneen käden sormineen.
”Joo, sokee sä oot. Mut ei se mitään, noudatat vaan mun ohjeita, niin kyllä me tästä hengissä selvitään.”
Oloni alkoi hieman huojentumaan ja nojasin niskani kylmän pesualtaan reunaan. Parturi valutti suihkusta vettä altaaseen kunnes se oli sopivan lämpöistä. Hän kasteli hiukseni ja alkoi hellästi hieromaan sampoota päänahkaani. Hänen pehmeä äänensä lisäsi euforian tunnetta jonka taitava päähieronta aiheutti. Sain kuulla pitkät selitykset hiusteni ja päänahkani laadusta ja minkälaista sampoota ja hoitoainetta minun olisi hyvä käyttää. Vaivuin pikkuhiljaa nirvanaan ja hädin tuskin kuulin, kuinka parturini hyvästeli toisen työntekijän, joka oli saanut päivän viimeisen asiakkaansa valmiiksi.
”Moi moi, Tanja! Älä polta itseäsi rannalla.”
”Huomiseen, Krista! Älä nyt ihan koko iltaa sinäkään täällä notku, vaikka oletkin tuommoisen nuoren namun tuoliisi onnistunut saamaan. Mä laitan oven lukkoon, ettei tule enää muita... teitä häiritsemään.”
Naiset nauroivat äänekkäästi ja kuulin kuinka Tanja poistuessaan laittoi oven lukkoon, kuten oli luvannut.

Olimme kaksin parturissa ja minä olin nukahtamassa päähierontaan. Havahduin, kun Krista alkoi suihkuttamaan sampoota pois hiuksistani. Lopulta hän kuivasi hiukseni hellästi pyyhkeellä ja avasin silmäni raukeasti. Huoneessa oli hämärämpää, kuin tullessani. Tanja oli ilmeisesti laittanut ikkunoiden sälekaihtimet kiinni lähtiessään ja sammuttanut osan valoista. Naureskelimme molemmat kun Krista ohjasi minut leikkauspisteelle käsikynkkää, kuin sokeaa taluttaen. Tunsin hänen deodoranttinsa läpi hennon hien tuoksun. Ei mitenkään häiritsevä, vaan suorastaan eroottinen tuoksu. Kristan kädet olivat lämpimät ja hänen pehmeä lantionsa painautui kylkeäni vasten hänen ohjatessa minut istumaan.
”Haittaako, jos käyn pikaisesti juomassa lasin vettä, kun on näin lämmin?”
”Ei tietenkään. Ei tässä ole minnekään kiire.”
”Voin tuoda sinullekin, jos tahdot.”
”Kiitos!”
Jäin tuoliin tuijottamaan eteeni. Tiesin, että edessäni oli peili, mutta en hahmottanut muuta, kuin epämääräisiä väriläiskiä ja varjoja. Kuulin kuinka Krista avasi takahuoneen oven ja sulki sen perässään. Epämääräistä kahinaa, kolinaa, vesihanan valumista ja lopulta ovi aukesi uudestaan. Krista ojensi käteeni vesilasin ja kyseli millaista laikkausta olin ajatellut. Vastasin etten oikein itsekään tiedä minkälainen olisi hyvä.
”Jos jonkun semmoisen lyhyen ja helppohoitoisen peruslaikkauksen. Olen niin laiska laittamaan hiuksiani ja käymään parturissa.”
”Okei, no tässä olis pari mallikuvaa – olisko joku näistä mieleinen?”
”Ööö... tota... Jos annat mulle ne mun silmälasit, niin mä saattaisin jotain nähdäkin.”
Krista ratkesi hihittämään ja kävi hakemassa lasini pesupisteeltä.
”Noin, näkyykös nyt paremmin?” Krista kysyi asetellessaan lasit silmilleni.
Silmäni nauliintuivat edessäni olevaan näkyyn. Krista oli ilmeisesti avannut paidastaan pari nappia lisää takahuoneessa käydessään, avaten näkymän hänen mustiin pitsirintaliiveihinsä ja niistä pursuaviin valtaisiin ryntäisiin. Tuntin, kuinka puna alkoi taas hiipimään kasvoilleni ja käänsin kasvojani alas, pois tuosta valloittavasta vaosta kohti sylissäni olevia mallikuvia.
”Ilmeisesti näkyy”, Krista naurahti ja jatkoi: ”Tämä sopisi sulle todella hyvin.”
”Joo”, sain taas ähkäistyä, ”Sähän se asiantuntija olet. Tosi hyvälle näyttää.”
Katsahdin ylös Kristan silmiin juuri sopivasti nähdäkseni kuinka hän jälleen iski silmää.
”Käykö, että siirrän tän peilin tästä pois tieltä, jos sä et kuitenkaan nää mitää? Nää on aivan hanurista nää uudet siirreltävät peilit – ovat aina tiellä.”
”Juu, siirrä vaan. En mä sitä kaipaa.”
Kristan siirtäessä peiliä sain mahdollisuuden tarkkailla hänen mahtavaa peräsintään oikein lähietäisyydeltä. Vain ujouteni esti minua sipaisemasta ”vahingossa” hänen pyöreätä persettänsä sormellani.
”Otetaas taas nää silmälasit, etteivät ole tiellä. Ja mä käyn hakemassa sulle toisen lasin vettä, kun toi eka näyttää menneen nurin.”
”Mitä helvet... Sori, mä oon tosi pahoillani. Ei ollu tarkotus sotkee.”
”Ei se mitään. Sellasta sattuu. Mä haen rätin.”

Kristan keinuessa takaisin takahuoneeseen kirosin itseäni. Miten olin voinut kaataa kokonaisen lasillisen vettä lattialle ilman että olin sitä itse huomannut? Laitoin silmät kiinni ja keskityin rauhoittamaan sydän parkaani, joka veteli varmaan jo viimeisiään.
”No niin, älä nyt sitten tätä kaada”, Krista kiusoitteli ojentaessaan lasin olkani yli. Otin lasin ja join sen kerralla tyhjäksi. En kehdannut katsoa kun Krista kuivasi lattian ja lähti viemään rättiä ja lasia takaisin takahuoneeseen. Laitoin silmäni kiinni ja toivoin pääseväni nopeasti takaisin kotiin häpeämään. Odotus tuntui loputtoman pitkältä. Kuulin taas kahinaa ja kolinaa, ja lopulta kuulin Kristan korkojen kopinan takanani.
”Aloitellaanpas sitten”, Krista sanoi ja jatkoi niin kuin ei olisi mitään outoa sattunutkaan. Aloin pikkuhiljaa rauhoittumaan, kun kuulin saksien tasaisen napsunnan ympärilläni. Silmien ollessa kiinni sitä kiinnittää aivan erilailla huomiota ääniin ja tuoksuihin, kuin normaalisti. Krista jutteli rauhoittavalla, hunajaisella äänellään ja minä vastailin silmiäni aukaisematta. Aiemmin tuntemani vieno hien tuoksu tuntui nyt voimakkaampana ja siihen sekoittui jokin tummempi ja paksumpi tuoksu. Vedin tuota kiehtovaa tuoksua keuhkoihini ja sykkeeni alkoi nousta. Kristan käsivarren sipaistessa niskaani, kylmät väreet kävivät läpi koko kehoni.

Lopulta aukaisin silmäni, mutta totesin sen olevan turhaa, koska en edelleenkään nähnyt muuta kuin hahmoja ja varjoja. Krista seisoi takanani ja pyysi minua painamaan päätäni alaspäin. Tein työtä käskettyäni, painoin leukani rintaani ja pysähdyin. Mitä minä näinkään silmäkulmastani? Olisin voinut vaikka vannoa, että Kristalla oli ollut päällään mustat housut ja valkoinen paita. Silmäkulmassani oli nyt kuitenkin vilahtanut vaalea jalka. Tosin, ilman laseja en voinut vannoa mikä siinä vilahti. Oliko hän vaihtanut housuja käydessään takahuoneessa? Ei kuulostanut uskottavalta. Krista nosti päätäni ylös ja siirtyi siistimään korvallisiani. Koetin vaivihkaa katsoa sivulleni, mutta Kristan käsi oli katseeni tiellä. En uskaltanut kääntää päätäni ja Krista siirtyi taitseni toiselle puolelle. Nyt olin aivan varma, että ennen kuin Kristan käsi tuli katseeni tielle, olin nähnyt paljasta ihoa. Suljin silmäni ja koetin rauhoitella viitan alla turpoavaa etumustani. Tunsin, kuinka Krista siirtyi eteeni ja viimeisteli etuhiuksiani. Lopulta saksien ääni vaimeni. Krista puhalsi hiustenkuivaajalla irtohiukset pois ja muotoili hiuksiani käsin.
”Eiköhän tämä ala olla valmis. Mä laitoin näihin vähän vahaa. Mitäs pidät?”

Odottaen näkeväni edessäni peilin, laitoin käteeni ojennetut silmälasit takaisin päähäni ja avasin varovasti silmäni. Krista seisoi edessäni päällään ainoastaan mustat stringit, rintaliivit ja korkokengät. Hän seisoi kevyessä haara-asennossa kädet muhkeilla lanteillaan ja rinnat uljaasti edessä. Hiki valui hänen kaulaansa pitkin kohti valtaisaa vakoa rintojen välissä. Hänen punaiset huulensa vapisivat hieman raollaan ja hänen silmänsä tuijottivat himokkaasti pupillit mustina. En voinut muuta kuin tuijottaa häntä. Silmäni vaelsivat ympäri koko hänen vartalonsa ja porautuivat kosteaan läikkään hänen stringeissään. Krista astui lähemmäs ja nojautui eteenpäin, suuteli arasti huuliani ja tarttui päälläni olevaan suojaviittaan. Hän repäisi viitan pois ja viskasi sen lattialle. Krista hieroi käsillään kiiltävää vartaloaan ja puristi valtaisia rintojaan liivien lävitse. Lopulta hän ujutti kätensä liivien sisään ja nosti toisen raskaista rinnoistaan ulos kupistaan. Laajan, vaaleanpunaisen nännipihan keskellä nöpötti terhakka nänni, joka oli selvästi ollut kiihottuneena jo pitkään. Krista avasi liivinsä, laski raskaat rintansa vapaiksi ja istui hajareisin syliini.
”Suutele niitä!”

Heräsin kuin transsista ja hautasin kasvoni näiden ihanien melonien väliin. Otin molemmat rinnat käsiini ja varovasti suutelin nännejä vuorotellen. Kiersin kielelläni ympäri nänniä ja imaisin koko turvonneen nännipihan suuhuni. Krista ynisi ja puristi kyntensä selkääni. Jatkoin rintojen imemistä, nuolemista ja suutelemista samalla kun käteni harhailivat hänen upealle takapuolellensa. Puristin hänen kankkujansa ja kokeilin kuinka ne hyllyivät, kun läpsäisin niitä varovasti. Kristan ääntely muuttui kovemmaksi. Hän nousi vastusteluistani huolimatta pois sylistäni ja riisui stringit jalastaan. Nousin ylös tuolista ja otin märät alushousut hänen kädestään, painoin ne kasvoilleni ja tunsin tuon tutun tumman ja läpitunkevan tuoksun. Tunsin kuinka Krista avasi housuni ja kaivoi kivikovan kaluni esiin. Riisuin paitani ja katsoin, kuinka hän hyväili sykkivää kaluani – suuteli sen herkkää ja kokematonta kärkeä ja nuoli pitkää vartta koko matkalta juuresta kärkeen. Lopulta hän otti terskan suuhunsa ja alkoi pikkuhiljaa liikuttelemaan päätään kalun upotessa kerta toisensa jälkeen syvemmälle ja syvemmälle. Syljen valuessa palleilleni ja terskan painuessa syvälle kurkkuun olin varma, että laukean siihen paikkaan ja varoitin häntä olevani vielä kokematon. Hän katsoi silmiini riettaasti ja laski kaluni ulos suustaan. Krista hieroi liukasta kaluani poskeensa, kaulalleen, rintoihinsa, nänneihinsä ja lopulta laski siitä irti.
Hän istui tuoliin ja nosti jalkansa käsinojille.
”Sinun vuorosi.”

Pudottauduin polvilleni ja katsoin tuota laakson kauneinta kukkaa. Sileän, kostean ja turvonneen pillun yllä oli pieni, vaalea tupsu. Häpyhuulet olivat raollaan ja klitoris pyrkimässä ulos huppunsa alta. Suutelin Kristan sisäreittä ja siirryin pienin, kepein suudelmin kohti huumaavasti tuoksuvaa viivaa. Nuolaisin Kristan pimppiä koko matkalta välilihalta klitorikselle ja vihdoinkin maistoin tuon ihanan nektarin. Hän vapisi käsissäni ja puristi päätäni tiukemmin vasten pimppiänsä. Sain hädin tuskin happea, mutta se oli vähäisin asia mielessäni. Suutelin, imeskelin ja nuolin klitorista ja työnsin etusormeni pilluun. Lämmin ja märkä pillu puristui sormeni ympärille ja aloin työntelemään sitä edes takaisin. Tutkin sormellani pillua sisäpuolelta, kunnes löysin kohdan, jota koskettaessani Krista taipui kaarelle kuin sähköiskun saaneena. Jatkoin sormetusta ja nuolemista kunnes Krista puristi jalkansa ympärilleni ja huusi suoraa huutoa. Hän vapisi ja kramppaili, veti minut päällensä ja puristi minut itseään vasten. Kun hän alkoi vihdoin tasaantumaan otin hänen kasvonsa käsiini ja suutelin hänen punaisia kasvojaan, raukeita silmiään ja vapisevia huuliaan.

Nousimme ylös ja Krista ohjasi minut sohvalle istumaan, istui päälleni hajareisin ja ohjasi kyrpäni sisäänsä. Lämmin ja märkä pillu supisteli vielä orgasmista kun Krista alkoi liikuttelemaan lantiotaan kiihtyvään tahtiin. Hautasin kasvoni jälleen hänen mahtavien rintojensa väliin ja puristelin hänen muhkeaa peräsintään. Käteni vaeltelivat ympäri hänen hiestä ja eritteistä märkää vartaloaan kun aloin tuntea tutun paineen kyrvässäni.
”Multa tulee kohta.”
”Anna tulla.”
Krista kiihytti tahtiaan ja minä laukesin hänen sisäänsä. Kaluni sykki ja roiski spermaa loputtomalta tuntuvan ajan ja Krista pillu alkoi jälleen supistelemaan. Hän puristi itsensä minua vasten ja jäi makaamaan päälleni. Taisimme nukahtaa siihen molemmat hetkeksi. Lopulta Krista nosti kasvonsa ja katsoi minua silmiin. Suutelimme pitkään ja nousimme lopulta ylös.

Puimme hiljaisuuden vallitessa ja suutelimme ovella ennen kuin lähdin kävelemään ilta-auringossa kohti kotia. Laitoin käteni taskuuni jossa tuntui olevan jotain. Kristan märät pikkarit ja käyntikortti jossa oli punaisten huulien jättämä suudelma. Parturikammo oli mennyttä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute