Herkku-puhelin
Silmät sidottuna
Dreamer

Tässä fantasia, josta toivon vielä joskus tulevan todellisuutta. Jos ei nyt ihan kokonaan niin ainakin joiltakin osin.

Oli lauantai ilta ja minua jännitti vietävästi. Olin sopinut tuolle samalle illalle hiukan poikkeavat treffit. Minulle oli tulossa kylään Mirella, 22-vuotias lady, jonka tapasin tämän sivuston chatissa.

Kuvauksensa mukaan Mirella olisi brunette 165, 51 ja c/d kupit. No siinä olikin sitten kaikki mitä hänestä tiesin ja hän tiesi minusta vain ikäni 38, painon 78 ja pituuden 175. Niin ja nyt toki myös osoitteeni.

Olimme chatissa sopineet, miten tämä ilta tulisi etenemään. Kerta olisi meille molemmille ensimmäinen.

Ovi kello soi. Tämä tapaamisen alku hiukan jännitti, koska asun kerrostalossa Helsingin keskustassa – toivottavasti naapurit eivät tulisi juuri nyt kotiin. Kurkkasin ovisilmästä. Sydän pomppasi kurkkuun, koska niin totaalisen kaunis lady odotti oven ulkopuolella. Kurkkauksen aikana ehdin huomata myös paidan avonaisen kaula-aukon. Mietin innoissani, että pian pääsisin käsiksi noihin. Työnsin sovitusti postilaatikosta Mirellalle huivin, jonka hän nopeasti sitoi silmilleen.

Avasin oven ja autoin Mirellaan sisään samalla häikäilemättömästi häntä katsellen. Miten saatoin chatistä onnistua löytämään näin kauniin naisen. Pyöreä peppu kuin huusi kosketustani. Nielin jännitykseni ja innotukseni ja toivotin saaliini vahvalla äänellä tervetulleeksi. Seuraavaksi ohjasin hänet istumaan olohuoneen senkin päälle. Hain molemmille lasit viiniä ja istuin sohvalle Mirellan eteen. Joimme viinit rauhassa jotain yleistä rupatellen.

Pyysin häntä poistamaan farkut ja ruudullisen paitansa. Mirella riisuitui kädet hiukan jännityksestä täristen. Kiinnitin riisuutumisen aikana huomioni erityisesti rintoihin. Kyllä nuo rinnat olivat varmasti D-kupit mietin mielessäni. Kynätesti ei varmasti menisi läpi ja sekös minua miellyttää!

Senkki jolle olin hänet kehottanut istumaan oli vankka noin 85 senttiä korkea, joten se olisi juuri oikealla korkeudella myöhemmin.

Asetuin seisomaan Mirellan viereen ja seurasin kuinka hänen ihanat rintansa nousivat ja laskivat raskaan hengityksen tahdissa. Otin kiinni hänen käsistään ja kietaisin niihin toisen huivin ja nostin sidotut kädet hänen päänsä yläpuolelle. Tämän jälkeen aloin tutustua ladyn kehoon. Sivelin hänen vatsaansa ja liutin sormiani rintaliivien reunusta pitkin. Tein samoin myös pikkuhousuille. Hän oli toiveitteni mukaisesti pukenut hipsterit jalkaansa. Sivelin myös kevyesti rintoja ja yllättäen suutelin pillua pikkuhousujen läpi. Ai miten ihanasti Mirella hätkähti pelästyksestä ja selkeästi myös nautinnosta. Nautin Mirellan katselusta ja kiusailuista ehkä noin vartin, jonka jälkeen jätin hänet hetkeksi odottamaan.

Aloin riisumaan vaatteitani kun samalla ovikello soi. Mirella selkeästi pelästyi, mutta sanoin että odottaa vaan rauhassa. Äänessäni oli sen verran päättäväisyyttä, että tyttö totteli kiltisti. Suljin olohuoneen oven.

Kävin avaamassa ulko-oven ja siellä oli yllättäen visiitille saapunut ystäväni Timo. Kuulemma pientä kränää kotona ja piti päästä haukkaan happea. Minulle leikkasi nopeasti ja pyysin Timoa odottamaan hetken. Kävelin olohuoneeseen ja esitin asiani Mirallalle: ” En tätä suunnitellut, mutta mitä jos meitä miehiä olisikin kaksi? ”. Seurasi pitkähkö hiljainen hetki ja sen jälkeen varovainen nyökkäys. Sovimme lisäksi että tilanne hoidetaan siten että Timo luulee ettei Mirella tiedä toisesta miehestä. Timo luulisi siis luvatta katselevansa meitä. Tiesin että tämä kiihottaisi Timoa koska olihan hän jo päässyt lähes avoimesti tirkistelevän miehen ikään.

Palasin eteiseen ja kerroin ystävälleni että hän saisi tänään 40-vuotislahjansa. Sanoin että Mirella ei tiedä hänestä joten ole vain hiljaa ja seuraa tapahtumia. Hän katsoi minua kummissaan, mutta seurasi olohuoneeseen. Kaverini ilme oli näkemisenarvoinen kun hän näki Mirellan. Mirella makasi hiljaa senkillä ja hengitti yhä raskaasti.

Seuraavaksi riisuin itseni alasti ja jatkoin siitä mihin olin jäänyt. Timo seurasi sohvalta hiljaa, mitä tein. En enää malttanut vaan avasin Mirellaan rintaliivit. Rinnat olivat vielä paremmat kuin kuvittelin. Samoin päätin riisua Mirellan hipsterit. Timolla oli avoin näkymä sohvalta suoraan tämän kaunokaisen pilluun. Pillu oli lähes kokonaan karvaton ja klitoris suhteellisen iso. Neiti oli lisäksi selvästi jo kostunut.

Hyväilin hetken hänen mahtavia rintojaan ja annoin samalla kyrpäni koskettaa hänen kylkiään ja peppuaan. Nuolin vielä rinnat ennen kuin siirryin alemmaksi. Siirtyessäni huomasin Timon kaivaneen kalunsa esiin ja hiljalleen runkkaavan. Arvasin että esitys kelpaa mietin mielessäni.

Nostin Mirellan jalat koukkuun senkille ja suutelin hänen sisäreisiään. Samalla kostutin etusormeni hänen pillussaan ja aloin hyväillä välilihaa. Peukalon työnsin hitaasti hänen pilluunsa. Tein näin ehkä minuutin ajan ja Mirella alkoi vähitellen kiemurrella senkillä. Tämän jälkeen aloin suudella tuota ihanaa pillua. Se maistui taivaalliselle. Pyörittelin ja imin hellästi klitorista. Huomasin heti että Mirella ei tulisi kauaa kestämään, mutta en halunnut antaa ensimmäistä orkkua nopeasti. Hidastin tahtia selvästi, mutta pidin kuitenkin sen verran vauhtia ettei virelaskenut. Välillä tosin lopetin hetkeksi ja annoin Timon nähdä vapaasti tuon märän nuollun pillun. Täytyy kyllä sanoa etten ollut ennen nähnyt noin nätillä tytöllä niin rivoa pillua. Pillu oli kiimasta todella turpeana. Vihdoin päätin saattaa Mirellan orgasmin huipulle. Orgasmi oli pitkä ja Mirella huusi sen verran kovaa että naapurit taatusti kuulivat. No tässä kiimassa tuo ei haitannut yhtään!

Mirellan orkun jälkeen huomasin Timon jo heittäneen mällit paperiin. Olisi nyt malttanut mietin… Mutta ehkä nuorekkaalla 40:llä on energiaa vielä toiseen kierrokseen. Ainakaan hänen kalunsa ei näyttänyt rauhoittuneen. Timo pyyhki hiljaa ja teatraalisesti hikea otsaltaan ja pyöritti samalla vähän päätään. Hymyilin takaisin ja jatkoin kohti omaa nautintoa.

Kävelin Mirellaan viereen ja silitin hänen hartiaansa, poskiansa, leukaansa. Suutelin häntä otsalle ja otin hellästi hiuksista kiinni ja työnsin kyrpäni vasten hänen huuliaan. Mirella otti kyrpäni lämpimään suuhunsa ja alkoi imeä. Tärisin nautinnosta jo tässä vaiheessa. Tartuin toisella kädellä kiinni Mirellan rintoihin ja päätin nauttia tässä ensimmäisen kerran. Panin häntä suuhun muutaman kerran ja parin päivän sperma-annos suihkusi Mirellaan suuhun, huiville ja viimeiset pisarat rinnoille.

Putsasin Mirellan kasvot ja rinnat sekä avasin kädet pois siteestä. Timo sohvalla vaikutti pelkäävän, että lopetan tai vielä pahempaa otan liinan pois, mutta se ei todellakaan ollut tarkoitus. Käskin Mirellan seuraavaksi asettua mahalleen senkille siten, että peppu olisi juuri senkin reunalla. Tässä asennossa pystyimme Timon kanssa oikeastaan ensimmäisen kerran ihailemaan tuota nuoren naisen kaunista peppua. Se oli todellakin kaunis ja kiihottava!!

Puristelin tuota takapuolta huolella ja kehuin sitä Mirellalle samalla suutelin sitä joka puolelta. Hetken näin tehtyäni työnsin sormeni jälleen hänen sisäänsä ja hyväilin. Lopetin hetkeksi ja viitoin Timolle pöytää, jossa oli kortsupakitti. Hän otti sen ja oli antamassa sitä minulle, mutta viitoin hänelle että eikun pukee itselleen. Näin kaukaa kun Timo nielaisi, mutta eihän hän voinut vastustaa kiusausta. Hän puki kortsun päälleen ja lähestyi Mirellaa. Samalla kun Timo sai kätensä ensimmäistä kertaa tuohon peppuun minä irrotin omat käteni. Timo oli selkeästi suoramman toiminnan mies kuin minä, sillä hän ohjasi melkein saman tien kalunsa pillunhuulille ja painoi sen sisään. Huomasin kuinka Mirella jännitti joka työnnöllä pakaroitaan. Huoneen täytti naimisen ääni sekä Mirellan huokaukset. Hetken päästä pyysin Mirellaa nousemaan hiukan käsiensä varaan, jotta saisin otettua kiinni noista ihanista rinnoista. Mirella teki työtä käskettyä ja sain seurata kuinka nuoren naisen isot rinnat riippuivat ja heiluivat hyvän kaverini pannessa tyttöä takaapäin. Omakin kyrpäni oli taas toimintakunnossa.

Timon ilmeestä näki ettei hän tulisi kestämään kovin pitkää. Näytin hänelle käsimerkillä että olisi hiljaa. Puin kortsun myös itselleni.

Timo otti loppukirin ja Mirellan huutaessa lujempaa molemmat tulivat samaan aikaan. Timo otti kalunsa pois ja asetuin valmiiksi Mirellan taakse. Mirella sanoi että:” Se oli ihanaa otetaanko joskus uusiksi”. Otetaan nyt uusiksi sanoin ja painoin kyrpäni tuohon ihanaan pilluun. Mirella osoitti loistavat näyttelijän lahjansa kysyessään:” Hetkinen.. huokaus.. Miten ihmeessä sä pystyt taas panemaan? Ihanan mies, anna tulla vaan niin pitkään kun jaksat!”

Pillu oli varmasti tiukin, jota olin aikuisiällä saanut. Miten se saattoikin puristaa noin ihanasti. Pannessani katselin hänen käsittämättömän seksikästä selkäänsä. Ihana uoma, jota seurasi Jessica Alba tyyppinen jumalainen peppu. Kestin ehkä noin 10 minuuttia. Lopun lähestyessä puristin lujaa pepusta ja laukesin voimalla kortsuun. Sen verran meni viimeinen varvi omilla ehdoilla, että en ole ihan varma laukesiko Mirella samaan aikaan vai jo aiemmin.

Tuon jälkeen autoin Mirellaa pukeutumaan ja suutelin vielä häntä kiihkeästi. Avasin hänelle oven ja pian hän jo tipauttikin huivin takaisin postilaatikosta.

Palatessani olohuoneeseen Timo makasi sohvalla naama näkkärillä. Kuulemma tämä tilaisuus oli paras lahja, mitä hän oli ikinä saanut.

Tämä oli ensimmäinen tarinani. Laittakaa varsinkin ladyt rohkeasti kommenttia tarinasta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute