Herkku-puhelin
Tyttären bestistä
Aster

Puhelun sisällöstä oli vaikea saada selvää kunnes puhelimeen tuli vieras miesääni. Vähitelen selvisi, että tyttäreni Anna oli jossain kaupungin taksitolpalla umpihumalassa ja taksikuski halusi varmuuden, että joku oli vastassa maksamassa matkan. Sovimme näin ja puolen tunnin kuluttua taksi kaartoi pihaamme. Tiesin Annan olleen viettämässä kaverinsa 18-v synttäreitä ja homma oli ilmeisesti mennyt hieman yli. Onneksi Annan paras kaveri Jenna oli pitänyt tytöstä huolen ja tullut taksiinkin mukaan vaikka oli itsekin melkoisen kännissä.

Veimme Annan omaan huoneeseensa ämpärin viereen. Jenna jäi vähäksi aikaa Annan huoneeseen vielä lähdettyäni. Sitten aivan yllättäen kuulin oven läpi Annan äänen: "pidät sit näppis erossa mun faijasta, oikeesti hei". Sydämeni löi kerran tyhjää. Kaikki palaset loksahtivat kohdalleen: Jennan ainainen hymyily mulle, keimaileva käytös ja moni muu.

Olin itsekin katsellut Jennaa jo vuosia sillä silmällä. Sporttinen lukiolainen oli itseäni huomattavasti pienempi kooltaan, tuskin 160cm ja hyvin hoikka. Oma tyttäreni oli aina ollut hieman hillitympi, mutta Jennan tyyli oli arkisinkin hyvin trendikäs ja laittautunut.

Laskeuduin alakertaan odottamaan että Jenna tulisi perästä. Vihdoin Jennan saapuessa katsoin häntä uusin silmin. Asu, joka oli varmasti teinien yökerhossakin huomiota oli olohuoneessamme vieläkin huorahtavampi. Hopeaa kimaltava minihame oli lyhyimpiä näkemiäni ja valkoinen tiukka halterneck-toppi paljasti pyöreitä rintoja reilusti esille. Voimakas meikki viimeisteli kokonaisuuden.

Jenna ehdotteli että maksaisin taksin hänellekin kotiin mutta minulla oli muita suunnitelmia. kieltäydyin ja ehdotin että hän voisi jäädä vierashuoneeseen nukkumaan. Jennan nopeasta myösntymisestä huomasi että tätä tyttö oli halunnutkin. Jenna käväisi röökillä ja sillä välin laitoin hänelle lakanat valmiiksi.

"oisko sulla jotain yöppäriä ettei tarvii näissä nukkua" Jenna kysyi.
"voithan sä nukkua alasti" heitin hymyillen.
"Okei" virnisti Jenna. Tuli hetken hiljaisuus kunnes hän heitti: "aiotsä jäädä siihen kattoo ku riisun vai?"
"En mä tienny et sellanenkin ois mahdollista" totesin
"No ihan sama, jää sit" Jenna heitti uhmakasta teeskennellen.

Syvälle silmiin katsoen Jenna alkoi riisuutua ilmiselvästi esityksestään nauttien. En olisi löysissä verkkareissani voinutkaan salata seisokkiani joten päätin antaa teltan näkyä Jennalle vapaasti. Nautiskellen esityksestään Jenna riisui edessäni. Hänen rintansa olivat uskomattomat. Täydellisen pyöreät ja kiinteät. Jenna keimaili edessäni ja katsoen etumustani totesi: "taidat tykkää vai? Sit sun vuoro"

Riisuin nopeasti ja niin seisoimme vastakkain alasti. Sanaakaan sanomatta Jenna polvistui ja otti munani suuhunsa kokenein elkein. Oli helppo huomata, ettei Jennalla ollut ekaa kertaa miehen kalu pienessä sievässä suussaan. Olin kyllä Annan puheista ymmärtänyt, että Jenna oli kauniisti sanottuna aika kokenut jätkien kanssa.

Yth´äkkiä Jenna lopetti sanoen "mulle kans" samalla siirtyen sängyn laidalle istumaan ja levittäen reitensä. Täysin posliiniksi vahattu teinipillu kutsui nuolemaan. Eikä Jennakaan ollut enää lainkaan niin hiljainen. Kaksien orkkujen jälkeen lopetin Jennan sopertaessa: "anna mulle munaa". Jenna asettui nelinkontin tarjoamaan itseään takaa päin. Panimme puolen tunnin ajan valtavassa kiimassa. Kun kerroin olevani lähellä tulemista Jenna yllättäen kysyikin "mihin sä haluut tulla? Saat ihan mihin vaan" Ja niin purin usean viikon lastini tuon lukiotytön suuhun.

"Voi vittu teitä!" totesi Anna löytäessään aamulla minut ja Jennan vierashuoneen sängystä alasti vierekkäin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute