Herkku-puhelin
Täytän kaikki toiveesi, jos saan palvella
maturefun

Olimme kirjoitelleet jo pitkään ja viimein kuin tapasimme kaikki loksahti minun puoleltani kohdalleen. Toivoin tekeväni hyvä vaikutuksen ja pyrin miellyttämään tätä noin 40-50-vuotiasta ylvästä kaunotarta kaikin mahdollisin keinoin.

Sanoin että tulen kohta tahtomattani housuun, jos hän jatkaa, kun hän kertoi mitä minulta odottaa. Ehkä sitten olet vihdoin etsimäni, hän totesi. Olin kieltänyt oikeastaan vain pysyvät fyysiset vammat ja yltiöpäisellä verellä leikkimisen, muutoin olisin suostuvainen kaikkeen. Olin ymmärtänyt että kivun tuottamista enemmän valtiatartani kiinnosti täydellinen tottelevaisuus, palvonta ja nöyryytys, jonka ottaisin kiitollisuudella vastaan. Niinpä sovimme seuraavan viikonlopun koeviikonlopuksi.

Jännityksellä soitin ovisummeria ja nousin luvan saatuani portaita muutaman kerroksen ja astelin huoneistoon sisään. Valtiatar ohjasi minut peremmälle ja pyysi vaihtamaan antamansa asun, yksinkertaiset puuvillahousut ja vaalean paidan. Viikonlopun viettoni alkoi tiskauksella, lattian luuttuamisella.

Pyykinpesuun Leila tuli mukaan ohjeistamaan, sain erotella pyykeistä alushousut. Muut pyykit laitoin koneeseen, pikkuhousut ja liivit sain pestä käsin. Ennen pesua Laila antoi minun haistella kaikkien noin kymmenen housun haarojen väliä ja sain kertoa ja kuvailla tuoksuja. Oli kukkaisen piristävää, kirpeän raikasta, sulokkaan aromikasta, typerryttävän mahtavaa. mitä voimakkaampi tuoksu, sitä enemmän Laila hieroi haarakiilaa naamaani ja hymyili leveästi.

Valitse kahdet jotka haluat imeä suussasi puhtaaksi. Valitsin kahdet miedoimmat ja vähiten väriä kankaaseen jättäneet, Laila nauroi, olet kultapieni niin vaatimaton. Saat imeä näistä kaikista parhaimmat maut ja laittoi yhdet housut suuhuni. Imin jokaista haarakiilaa ja Laila tarkisti, tuoden parit housut uudelleen imettäväksi. Myöhemmin pesin housut käsin.

Päivä kului työn touhussa nopeasti iltaan ja löysin pian itseni keittiöstä iltapalan laitosta. Salaattia, piirakoita ja viiniä kuului valtiattaren iltapalaan. Sain hieroa Lailan olkapäitä hänen ruokaillessaan, pian hän siirtyi olohuoneen puolelle ja sain käskyn lattialla ja jalkahierontaan. Makasin selälläni ja hieroin toista jalkaa, toista hän piti naamallani imiessäni hänen ihania varpaitaan. Minulla oli täysi erektio, mikä luultavasti näkyi puuvillahousujen haaruksissa.

Alan kiihottua, tule sanoi Laila ja käveli makuuhuoneeseen. Hän meni kaapille ja asetteli ison tumman pyyhkeen sängylle meni makaamaan sen päälle ja hymyili kauniisti. Minulla on sinulle ihana yllätys. Katsoin kysyvästi ja Laila jatkoi. Minulla on vuotopäivät ja ihan sinua varten en käynyt aamulla pesulla. Oloni on tosi tahmainen ja tiedän että tuoksu ja maku on kitkerää. Älä kuitenkaan huolestu, ei mitään kiirettä, annan sinulle aikaa. Älä kuitenkaan odota enää, sanoi Laila ja veti hamettaan ylemmäksi paljastaen punaiset satiinialushousut.

Siirryin sängylle ja otin housujen sivuilta otteen vetääkseni ne pois samalla kysyvällä ilmeellä. Laila nosti lantiotaan ja vedin housut pois. Housujen mukana tuli limainen kuukautissuoja, Laila ojensi kättään johon laitoin housut ja suojan. Kieli ulos suusta sanoi Laila ja hieroi suojaa kieleeni kunnes työsi sen suuhuni ja käski imeä. Haju ja maku oli mitä oli ja minua yökötti. Kiitin kuitenkin Valtiatartani huomaavaisuudesta ja kiittelin ihanasta lahjasta.

Hiljalleen siirryin kitkeränsuloisen pilluun, maku kuivasi suun ja minua hieman arvelutti, mutta päättäväisesti kävin tuumaan. Yritin lisätä suustani sylkeä ja miedontaa makua, sitten nielin aina osan ja taas nuolin. Tunsin että nuollessani pillusta valui limaa ja vähän verinen pillu etoi, siirsin kuitenkin ajatuksia ja ahnaasti imin tarjottua herkkua. Laila otti kiinni päästäni alkoi nostelemaan lantiotaan, hän ohjeisti minua mistä ja miten nuolla ja imeä. Maku laimeni ajan mittaan ja aloin nauttimaan. Lutkutin pillua ja hieroin kielelläni ohjattuja kohtia, väliin nuolin kuin koira pitkiä vetoja.

Sitten Laila levitti käsillä pyllyreikäänsä ja kehotti työntämään kieltäni syvemmälle. Välittömästi tunsin ettei suoli ollut tyhjä. Kieltäni vastaan tuli kiinteää massaa. Oi voi tekee ihanaa, minua alkaa kyllä kakattamaan, kun tuolla tavalla kutitat senkin ahne possu kihersi Leila. Ime lujempaa hän ohjeisti ja niin suutelin ja imin voimakkaasti tuota hiljalleen ulkonevaa anusta.

Vaihdetaan asentoa, minulta tulee kohta. Leila nousi istumaan polviensa varaan ja hieroi itseään. Minut hän ohjasi selälleen makaan ja sanoi. Olen ollut tyytyväinen tähän saakka, olet kiltti poika. Laila silitti päätäni ja tuli kahareisin päälleni. Laila huohotti ja hieroi itseään. Avaa suusi hän pyysi ja tunsin kuinkä lämmin pökäle alkoi työntyä suolesta suuhuni. Tilanne oli niin jännittävä ja kiihottava, että paljon kosketusta ei olisi tarvittu, kun jo purkautuisin housuihini. Sitä ei kuitenkaan tullut, vaan tuli lisää ulostetta suuhuni. Se oli löysempää ja poskeni olivat ammollaan kaiken kakan määrästä. Laila tärisi ja huokaili orgasminsa kanssa, pyllynposket heiluivat ja kouristivat. Minä venytin suutani äärimmilleen etten sotkisi kakalla Lailaa.

Pian hän nousi päältäni ja tuli viereeni makaamaan. Se oli ihanaa, oliko sinusta myös? Nyökyttelin, kun suuni oli liian täysi vastatakseni. Maistuuko lahjani hyvältä? Nyökyttelin taas, koska tiesin että muu vastaus olisi loukkaus. Saat syödä kaiken, senkin ahne pikku possu Leila kiusoitteli ja nauraa kihersi. Tein parhaani ja yritin, mutta refleksi pisti vastaan ja tuli kakomista ja väänteitä.

Ei tuo ole kivaa, ymmärräthän ettei tuo sovi, jos sanon, että saat syödä herkkuani, niin sinun tulee se syödä. Laitoin kädet ristiin ja nyökyttelin. Se auttoi Leilan kasvoille tuli taas hymy ja hän sanoi olinko minä turhan kärsimätön? yrität ja haluat kuitenkin? Nyökyttelin taas. Saathan sinä toki aikaa, jos haluat nauttia pidempään kaviaarini mausta.

Kehotuksesta seurasin huoneen uhteydessä olevaan pienempään huoneeseen. Vaatehuoneen näköisessä komerossa oli pieni soppi tehty minua varten. Jalkaan hän sitoi ketjun munalukolla ja toisen pään lattiassa olevaan koukkuun, joten en ylettänyt edes ovelle saakka.

Olen jo niin väsynyt, että ehkä aamulla jatketaan hän sanoi ja jatkoi. Ymmärräthän että aamulla suusi täytyy olla puhdas. Otetaan näin kevyesti yhteinen alku, mutta myöhemmin sitten annan raippaa ja käytetään koulutukseen kipua, jos ei puhe mene perille.

Kaluni seisoi kivikovana tässäkin tukalassa tilanteessa. Viimein Laila osoitti kalulleni huomiota ja kaivoi sen housuista käsiinsä. Niin terhakkana täällä oltaisiin valmiina hän sanoi ja teki muutaman runkkaavan liikkeen. Voidaan ehkä huomenna leikkiä tälläkin, nyt se pitää kuitenkin paketoida, ettet runkuttele täällä koko yötä Leila nauroi ja toi siveysvyön.

Lopeta heti seisokki tai minä sen teen Laila sanoi. Eihän se minulta onnistunut, Joten Laila tuli ilmastointiteipin kanssa ja teippasi suuni. Teipataan ensin suu ettei tule kakkaroiskeita vahingossa. Sitten hän yllättäen löi kiveksille varoittamattoman napakan iskun. Iskun yllättävästä voimasta käperryin sikiöasentoon. Nieluun tyhjeni suuri määrä jo löysempää kakkaa ja tuntui että sitä tuli jostain nenäänkin. Hyvä että suu oli tiukassa peitossa, muutoin sotku olisi tullut. Kalu kuitenkin uinahti ja tyytyväisenä Laila asetteli pippelini putken sisään.

Miltä ensimmäinen ilta tuntui, kysyi Laila repäistyään teipit suustani? Ulostetta oli vielä suussani, mutta pystyin jo puhumaan. Kerroin että ilta oli ollut ihana ja olin onnellinen saadessani palvella ja tyydyttää valtiattareni toiveita, pyysin myös anteeksi kokemattomuuttani ja sitä etten heti pystynyt nielemään kaikkea pyllyherkkuja. Toivoin vain että valtiattarella riittää kärsivällisyyttä opettaa minulle nöyrtymistä ja palvontaa jatkossakin. Tähän Laila vain hymyili ja sanoi, nyt nuku, nyökyttelin ja kumartelin, kun Laila lähti huoneesta sulki valot ja oven

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute