Herkku-puhelin
Päiväkahvilla työkaverilla
Rauno

Puhelin piippaa tekstiviestin merkiksi. Lähettäjä on kesälomalla oleva työkaveri, joka kutsui minut uuteen kotiinsa kahville piristämään sadepäivää. Ajelen ihan muina miehinä työkaverini Pirkon luo, olenhan kyläillyt monesti ennenkin hänen ja miehensä luona rakennusprojektin vaiheita seuraamassa. Perille päästyäni ihmettelen ohimenevän hetken, kun normaalin moikan sijaan saan lyhyen tervetulohalauksen. En kuitenkaan jää miettimään sitä liikaa, sillä keittiön ovella tulee vastaa Pirkon kolmevuotias tytär. Tytöt ovat näköjään kaksistaan kotosalla.

Pirkko on pukeutunut ohueen kukkamekkoon, joka saa hänen vartalonsa näyttämään entistäkin norjemmalta. Pirkko on muutaman vuoden minua nuorempi eli 35 ikävuoden tienoilla, hoikka vartalo A-kupin rinnoilla. Olen aina ollut rintamies, mutta Pirkon kohdalla olen poikkeuksellisesti mieltynyt hänen peppunsa oivaa muotoon. Myönnän miettineeni useammankin kerran Pirkon perässä kävellessäni, miltä pienet pakarat tuntuisivat, jos niitä pääsisi hyväilemään.

Tallustelin pitkin keittiötä ja ruokailutilaa puutarhaa katsellen, kun Pirkon tytär siirtyi ruokapöydän ääreen askartelemaan. Siirryin nojailemaan saarekkeeseen kahvinkeittimen lähellä, kun Pirkko tuli laittamaan kahvit tippumaan. Nojautuessaan keittimen puoleen käteni osui kevyesti hänen kylkeensä aivan rintojen viereen. Pyysin korrektisti anteeksi ja siirryin pari senttiä pois hänen edestään.

Pirkko laittoi keittimen päälle ja siirtyi eteeni. Hän tuli eteeni niin lähelle, ettei päivän lehti olisi mahtunut väliimme. Pirkko katsoi syvälle silmiini ja kuiskasi: "Ei se haittaa, se ei ollut vahinko." Samalla Pirkko vilkaisi tyttärensä puoleen, nähdäkseen hänen leikkivän kiinnittämättä meihin huomiota ja siirsi kätensä kaulalleni kuiskaten korvaani: "Minulla ei muuten ole mitään tämän mekon alla". Lämmin hengitys korvalehdellä ja nuo maagiset sanat saivat pikkuveikan heräämään. Pirkko varmasti tunsi sanojensa vaikutukset alavatsaansa vasten, kun jatkoi perään: "Arvasinkin, että voisit tykätä. Voit kokeilla, ellet usko..."

En voinut kuin nielaista, tuntui kuin kurkusta olisi tullut beduiinin sandaali silmänräpäyksessä, suusta ei tullut ulos mitään kuin syvä huokaus kun siirsin vapisevan käteni mekon verhoamalle pakaralle. Ilmeisesti en ollut ainoa, jota tilanne jännitti, sillä Pirkko vavahti hieman käteni painautumisesta pakaralle. Pirkko painautui vartaloani vasten ja suoraan silmiin katsoen kuiskasi: "kosteta mua - saat koskea mua joka paikkaan..." Nämä sanat saivat sähköiskun lailla veikan seisomaan kovempana kuin koskaan.

Otin Pirkon kunnolla syliini ja hyväilin hänen kiinteitä pakaroita ensin varovasti mekon päältä hyväillen, kunnes pikkuhiljaa hivutin helmaa ylemmäksi sormien tavoittaen paljaan ihon. Jumpat ja pilates olivat todellakin tehneet tehtävänsä, pakarat tuntuivat todella ihanilta.

Maltoin jättää pakarat rauhaan ja nostin käsiäni hyväilemään Pirkon paljasta selkää. Siirtäessäni käsiäni varovasti pitkin kylkiä, Pirkko kuin varmuuden vuoksi antoi luvan: "Hyväile mun rintoja..." Siirsin käteni varovasti Pirkon vatsalle ja hitaasti ylöspäin. Oikea käteni tavoitti pienen rinnan, jonka päällä oleva pikkuriikkinen nänni oli kivikovana. Hyväilin Pirkon oikeaa rintaa hellästi puristellen, välillä kevyesti nänniä nipistäen. Siirsin käteni vasemmalle rinnalla ja juuri kun aloitin hyväilemään sitä, tunsin miten Pirkon käsi lähti valumaan alas pitkin vartaloani päätyen puristamaan ja hyväilemään kivikovaa pikkuveikkaa ohuiden caprien läpi.

Tyytyväisestä huokauksesta rohkaistuneena jätin rinnat rauhaan ja lähdin kuljettamaan kättäni vatsan yli kohti Pirkon jalkoväliä. Pysähdyin pienen tupsun kohdalla ja katsoin Pirkko silmiin. Hieman aiempaa vakavampana hän katsoi takaisin ja tunsin miten Pirkko levitti jalkojaan kuin antaen luvan edetä pyhimpäänsä.

Liu’utin kättäni kevyesti alemmas, kunnes koko häpykumpu oli kädessäni. Häpy kädessäni tein varovasti pientä pyörivää liikettä, josta sain palkinnoksi kevyen huokauksen korvaani. Tunsin sormissani kosteutta ja painoin keskisormeni ulompien häpyhuulien väliin. Hyväilin pienin kevyin liikkein pitkin Pirkon vakoa ja kuin kerjäten lisää kosteutta, pyöritin sormeani märkänä litisevän reiän ympäri.

Katsoin tilanteesta nauttivaa Pirkkoa silmiin ja kysyin voinko laittaa sormen hänen sisäänsä. En saanut mitään vastausta, tunsin miten Pirkko siirsi kätensä kämmenselälleni ja painoi keskisormeni sisäänsä ynähtäen mielihyvästä. Tunnustelin seinämiä hetken hakien g-pistettä kunnes siirsin sormeni hyväilemään klitorista. En halunnut ottaa riskiä ja hyväillä klitoriksen huppua, joten keskityin pyörittämään vartta tasaisen rauhallisella pyörivällä liikkeellä, välillä hieman vauhtia kiihdyttäen, välillä taas hidastaen. Tuntui kuin Pirkko olisi tukahtunut. Aivan kuin hän olisi halunnut huutaa ja antaa koko maailman tietää miltä hänestä tuntui, mutta muutaman metrin päässä oleva tytär ei antanut siihen mahdollisuutta.

Pirkon käsi oli kuin jähmettynyt kovana seisovan kullini päälle hyväilyjen aikana. Pikkuhiljaa Pirkon hengitys kiihtyi ja tunsin miten hänen pulssinsa nopeutui ja miten ote kullini ympärillä tiukkeni. Otin varovaisen loppukirin pyörittäen sormeani klitoriksella entistä villimmin kunnes tunsin miten Pirkon koko vartalo jähmettyi, hänen silmänsä puristuivat voimakkaasti kiinni ja hengitys pysähtyi muutamaksi sekunniksi räjähtääkseen äänettömään orgasmiin. Koko Pirkon vartalo nyki ja suu oli ammollaan auki silmien pysyessä kiinni. Jatkoin hetken orgasmista aran klitoriksen hyväilyä, kunnes päätin päästää Pirkon rentoutumaan.

Pirkko hengitti syvään ja katsoi tyytyväisenä syötävän ruskeilla silmillään. Hetken toivuttuaan kulliani purista käsi lähti liikkeelle ja avasi hitaasti caprien vetoketjun. Tunsin miten pieni käsi kaivoi kivikovan kullini ulos ja hyväili sitä rauhallisin, mutta varmoin vedoin. Pirkko hymyili veikeästi ja mitään sanomatta polvistui. Tunsin miten kostea suu valtasi terskani ja miten kieli leikki pitkin poikin terskan päällä. Ensimmäisen äänekkään lurpsauksen jälkeen oli valitettavasti nostettava Pirkko pystyyn, muuten voisi käydä käry luu kurkussa.

Sanomatta sanaakaan siirryin Pirkon taakse ja nostin mekon helmaa. Pirkko ymmärsi yskän ja nojasi saarekkeen tasoa vasten nostaen valtavan upeaa peppuaan ylöspäin. Pirkko ojensi kätensä alakautta ja ohjasi kullini huulilleen. En kuitenkaan painanut kullia suoraan sisään vaan levitin pillusta valuvaa kosteutta pitkin häpyä. Hetken ylös alas vedeltyäni päätin kiusaamisen riittävän ja painoin yhdellä rauhallisella työnnöllä kullini pohjaan asti.

Pidin kullia pohjassa ja nautin kuinka hyvältä Pirkko tuntui, puristus oli just passeli. Varovasti suurempia ääniä vältellen aloin hitaasti tekemään ensin lyhyttä liikettä ihan pohjalla, kunnes vaihdoin liikkeen pidemmäksi ja vedin kullin aivan huulille asti ja painoin jälleen rauhallisesti pohjaan asti. Pirkon peppu alkoi pukkia vastaan hieman liian innokkaasti pienen läsnäolijan kannalta, joten läiskettä estääkseni päätin painaa pohjaan ja hivuttaa käteni Pirkon klitorikselle. Kauaa ei tarvinnut herkkunappia pyörittää kun Pirkon vartalo vavahteli jälleen orgasmin merkiksi. Puristus kullin ympärillä muuttui hetkellisesti lähes kuristukseksi, mutta puristus hellitti Pirkon hieman rauhoituttua.

Vedin kullin hitaasti ulos, jolloin Pirkko kuiskasi olan yli: "pyyhi vain mekkoon, se menee samantien pesuun." Pikaputsauksen jälkeen sovitin kullin takaisin housuihin ja suoristin mekon säädylliseksi. Olisihan sitä herkullista peppua katsellut ja nautiskellut pidemmänkin aikaa, mutta arvelin tilanteen 2-0 Pirkon hyväksi olevan toistaiseksi vallan tyydyttävä tulos.

Pirkko kääntyi puoleeni antaakseen pitkän ja perusteellisen halauksen. "Kiitos, tuo oli juuri sitä mitä tarvitsin." Kulli laski housuissa säädylliseksi ja rupesin tekemään lähtöä takaisin töihin. Pirkko tuli vielä saattelemaan eteiseen ja antoi välioven takana tyttäreltä piilossa semmoisen kielisuudelman, ettei pikkuveikka säpsähti kerrasta täyteen mittaansa. "Hoidetaan tuo kuntoon ensi kerralla niin että rauhoittuu hetkeksi" kuiskasi Pirkko naurahtaen ja puristi kullia housujen läpi. Huomasin vasta autoon istuttuani, että kahvit taisivat jäädä juomatta, mutta tuskinpa tuo kofeiini olisi antanut samanlaista energiapiikkiä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute