Herkku-puhelin
Rouvien kanssa 2
Scorpio

Jatkoa tarinalle rouvien kanssa

Olin juuri saanut laskettua spermani Lean sisälle ja makasin voipuneena naisten välissä. Lean ja Maijan sormet leikkivät kullini ympärillä ja kuulin kun Maija kuiskasi Lealle. Katso kuinka tähän veitikkaan saadaan eloa.

Maija ahmaisi terskan pään suuhunsa samalla puristaen kiveksiäniä. Laskin käteni Maijan ja Lean päälaelle samalla työntäen Leaa lähemmäs kyrpääni. Maija molskautti terskan suustaan ja tarjosi kyrpääni kuin tikkukaremilla Lealle. Imaise siitä- Maija kehoitti. Lea tarttui arasti kyrpääni ja antoi kevyen suudelman. Ime kunnolla Maija komensi tarttuen samalla Leaa niskasta. Lean märkä ja kuuma suu avautui ja tunsin kuinka huulet liukuivat kyrpääni pitkin. Maija jatkoi Lean pään rytmittämistä ja Lea yökkäili kyrvän painuessa välillä vähän liiankin syvään.

Lea alkoi päästä juonesta kiinni ja hän kiihdytti vauhtiaan välillä tarjoten hampaitaan kyrvän juureen. Nyt on sinun vuoro maistaa pillua Maija huudahti istuen kasvojeni ylle. Nainnista märkä perse melkein tukahdutti minut, mutta siltä ryhdyin urhoollisesti nuolemaan ja työntämään kieltä Maijan sisään. - nuole, nuole oikein kunnolla – Maija kiljui.

Lea oli touhuissaan lämmennyt siinä määrin, että hän katsoi parhaammaksi siirtyä ratsastus puolen hommiin. Tunsin kuinka Lean pieni märkä pillu laskeutui kyrvän vartta alas, istui tukevasti ja hetken paikalla olon jälkeen alkoi keinuttamaan persettään. Kyrpä syvällä persettään vatkaten Lea inisi ja voihki nautinnosta.

Siinä oltiin kahden naisen alla toinen yritti tukahduttaa pillullaan ja toinen runnoi rippikoulukaverilta niskoja poikki minkä kerkesi.

Maija komensi Leaa vaihdetaan, anna minäkin nain sitä kyrpää. Rouvat hyppäsivät ylös ja paikkoja vaihtaessaan Maija tarttui Leaa vyötäröltä vetäen häntä lähemmäs. Rouvat syleilivät toisiaan ja vaihtoivat kevyen suudelman. Suudelma muuttui kiihkeämmäksi ja Maijan käsi hakeutui Lean pillun huulille. Lea ei suinkaan pitänyt tätä vastenmielisenä vaan vastasi Maijan kosketukseen syvällä tyytyväisellä huokauksella.

Nyt on rouvien aika maistaa pillua sanoin samalla nousten ylös. Rouvat katsoivat minua ja Maija totesi luuletko ettei sitä olisi jo maistettu? Samalla tajusin, että rouvilla olikin ollut jo aiemmin tyttöjen välistä kivaa.

Maija laskeutui selälleen Lean käydessä hänen päälleen kuus ysiin. Nuolemisen ääni ja molempien tyytyväinen huokailu täytti huoneen. Katsoin sivusta kyrpä kivikovana ja ajattelin että kaikkea sitä kokee kun vanhaksi elää. Lean päärynän muotoinen perse oli edessäni kuin tarjottimella, joten mikä ettei, mela sisään ja töihin. Painoi kyrpääni Lean pillua kohti jolloin Maija tarttui kyrpääni sanoen. Top top poika se reikä on varattu. Maijan puristi tiukasti kyrpääni ohjaten terskan päätä kohti Lean vaalean punaista ryppyreikää . Luulin Lean säikähtävän tai ainakin vetävän itseään pois päin, mutta mitä vielä. Lea työnsi takapuoltaan voimakkaasti lantiotani kohti ja tunsin kuinka kyrpäni alkoi hitaasti tunkeutua tuohon ahtaaseen, vaalean punaiseen ja vielä vähän kuivaan reikään.

Hitaasti mutta varmasti kyrpäni upposi juuriaan myöten Lean anukseen. Jumalauta mitkä puristukset. Lea puristi pakaroitaan ja kun Maija vielä haukkasi toisen kivekseni suuhunsa tuntui kuin mällit lähtisivät saman tien. Silmät kiinni, täysin liikkumatta rukoilin älä tule ei vielä, tästä on pakko nauttia. Kun olin saanut hillittyä itseni aloin varovasti liikuttaa kyrpääni Lean sisällä.

Lean anus liukastui kullini nesteistä ja joka työnnöllä kyrpä liukui paremmin ulos ja sisään. - ai aiii- Lea uikutti silmät suljettuina ja suu täysin avoinna. Taitaa rouva nauttia kävi mielessäni. Tartuin kaksin käsin Lean lanteista ja aloin runttaamaan koko massalla niin, että vain puolet ajasta Lean polvet koskettivat patjan reunaa. Maija nuoli vuoroin Lean klitorista ja vuoroin kullin varttani, huudellen välillä ” pane sitä, pane oikein kunnolla”. Lean huuto oli muuttunut yhtäjaksoiseksi ulinaksi ja supistelusta päättelin, että pikkurouva on tulossa huipulle. Lisää vauhtia. Muutama kiivas veto ja Lean perse pyöri kuin karuselli, anus värisi ja rouva huusi kunnes jalat pettivät alta ja Lea rojahti sängyn reunalle mahalleen. Rauhoituin ja vetelin hitaasti kyrpääni Lean sykkivässä anuksessa katsellen puolitajutonta naista joka selvästi oli saanut elämänsä orgasmin.

Maija ryömi Lean alta, asettautui nelin kontin lattialle Lean viereen sanoen – minulle kans – te minulle samanlainen orkku-. Maija levitti haarojaan ja laski ylövartaloaan alaspäin niin, että rinnat painautuivat hotellihuoneen lattiaa vasten. Maija piru tietää, että tämä on juuri se asento missä parhaiten pääsen hänen sisäänsä ja voin runtata pohjaan astia.

Aloin ujuttamaan kulliani kohtia Maijan persettä. Maija ohjasi haarojensa välistä toisella kädellä kyrpääni anuksensa suulle. Mmm tiukka työntö ja terska ohitti tiukan sulkijalihaksen painuen samalla vauhdilla pohjaan asti. Maija työnsi lujemmin persettään minua kohti ja huusi pane niin, että tuntuu. Muutaman minuutin kestäneen runttaamisen jälkeen Maija alkoi voivottaa ja väristä orgasminsa kourissa. Kiihdytin tahtia ajatellen, että tekaisempa hänelle heti toisen perään, mutta Maija alkoi estelemään. - Älä liian herkkä älä-. Pakko hidastaa ja lopettaa.

Mieli pahana katselin kahta naista, toinen mahallaan sägyllä ja toinen selällään lattialla. Molemmat saaneen näköisinä, hiukset sekaisin ja raukea ilme kasvoillaan. Perhana, ajattelin. Akat sai täyden hoidon, mutta itsellä vielä pati piipussa. No sellaista se on ajattelin. Nousin ylös ja lähdin suihkuun pesulle. Pesin aristelevaa kyrpääni ja siinä saippuoidessa mietin, että pitäisikö hoitaa omin käsin juttu loppuun. Ei kannata katsotaan jos tästä vielä palaa irtoaisi.

Laita viestiä siitä haluatko kuulla tarinan loppuosan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute