Herkku-puhelin
Rikkomus
A-mies

Jotta tällainen elämäntyyli olisi mahdollista ilman konflikteja ja mielipahaa, säännöistä pitää ennalta sopia ja niistä on pidettävä tarkasti kiinni. Niistä me kolme olemme sopineet yhdessä, ja jokaisella meistä on oikeus sanoa ”ei”, jos jokin asia ei tunnu hyvältä.

Olen tunnustuksellinen aisankannattaja, ja sehän on määritelmän mukaan aviomies, joka antaa muiden miesten käyttää hyväksi vaimoaan. Tästä tuli minulle avioliitomme myötä yhä pakottavampi tarve, ja kun vaimo tajusi minun olevan tosissani, hän lopulta suostui yhteen kokeiluun.

Ainoastaan minun mielikseni, hän tarkensi.

Ei se yhteen kertaan jäänyt. Seuraavana kesänä toistimme kuvion, ja sitä seuraavanakin kesänä. Kesä onkin otollista aikaa. Energiatasot ovat korkealla, samoin mielihalut, itseluottamus kasvanut ulkoilmaelämän, vartalon kiinteytymisen ja ruskettumisen myötä.

Vaimo asetti tarkat, tiukat ehtonsa. Ensimmäinen niistä oli kondomin käyttö. Olisi noloa aviovaimon antaa vieraan miehen laueta vapaasti sisäänsä.

Vain kerran kumia kuitenkin käytettiin, ensimmäisen vieraamme ensimmäisessä yhdynnässä. Ei enää toisessa. Vaimon mielestä hyvää menee siinä turhan päiten hukkaan.

Niinpä on leikitty miestä ja vaimoa, sulhasta ja morsianta, annettu vieraan kuin avioliitossa ikään hedelmöittää, suihkuttaa sukusolunsa suojaamattomana emättimeen. Se nostaa vieraan intohimon vielä yhteen uuteen potenssiin ja tempaisee vaimonkin mukaansa. Mitä intiimimpi on keskinäinen lähentyminen, sitä syvemmältä, varpaista asti kouraisee orgasmi.

Olla paljaaltaan vieraalle, sehän on naimisissa olevalle naiselle toinen hääyö. Vittu kihlataan nyt toisen miehen esinahalla.

Ja minäkin pääsen kokemaan jälkiluiston. Ensimmäinen kerta tuntui, miten sen sanoisi, hirveältä. Kuvittele nyt: pistävä tuoksahdus, oudosti venyvä limaisuus, kuin tuoreessa kananmunassa, homoseksuaalinen läheisyys ja kosketus toiseen mieheen. Uskallanko tosiaan heittäytyä nauttimaan toisen miehen siemennesteen antaman liukkauden. Mutta veikeästi lipsuu ja litisee. Vaimo huokailee, hymyilee välillä vieraalle, päästelee kutsuvia ääniä.

Onko tämä on minun eroottinen täyttymykseni. Tunnistaa vaimossaan toisen miehen kiiman jäljet.

Toinen ehto oli, että vieras ei jää yöksi. Mutta kesämökillä siitä ei ole yritettykään pitää kiinni.

Odotus ja valmistautuminen, aikuismaiset, pitkitetyt esileikit ovat tässä toinen puoli nautintoa, mutta yhtä tärkeää on rakastelun jälkeinen estottomuus ja hellyys. Vaimo ja vieras vaihtavat avoimesti kielisuudelmia. Tuoreet lemmennesteet valuvat vaimosta, sekoittuvat häpykarvoihin. Vieraan eritteistä kiiltävä elin roikkuu tyydytettynä. Yhdessä menemme peseytymään ja uimaan.

Mutta kuinka ollakaan, vaimon ja vieraan viimeinen yhdyntä jää kesken, uni voittaa ja veltostuva kalu valuu omia aikojaan ulos vaimosta.

Seuraavana päivänä lähdemme kylälle katsomaan nähtävyyksiä, toritapahtumaa, lettukahveille. Vaimolla on lyhyin, kevyin kesämekkonsa. Pikkuhousut on jätetty jo lähtiessä pois. Siitä syntyy oma pieni jännityksensä. Joku ruskeaksi paahtunut heinämies pilsnerinsä ääressä tai kaiken huomaava mopopoika saattaa onnekkaasti vangita verkkokalvoihinsa pikantin välähdyksen.

Kolmaskin sääntö meillä vaimon kanssa on: valokuvia ei oteta. Ei tuttavuuttamme paljastavia yhteiskuvia, ei alastonkuvia, ei varsinkaan kuvia aktista. Vaimon mukaan ne vääjäämättä päätyisivät väärin käsiin. Siinä hän on varmaan oikeassa.

Mutta säännöt ovat sääntöjä siksi, että niitä voidaan rikkoa. Niinpä minulla on nyt kuvia. Ne ovat kesäkuun viimeiseltä viikolta.

Lapset olivat olleet mökillä, lähteneet omille teilleen. Viikonloppuna tulivat sukulaiset käymään. Sunnuntai-iltana tuli Antti. Hän päässyt juhannukselta kesälomalla, odotti jo kovasti tapaamista.

Muistatte ehkä sään. Tuuli tyyntyi illaksi, aurinko laski pilvettömällä länsitaivaalla. Oli jääty vaimon kanssa kahden, heitetty alasti. Vaimo pesi ja pilkkoi salaattia, minä avasin viinipullon maakuopan viileyteen hapettumaan. Saunaveden kannoin valmiiksi ja asettelin sytykkeet uuniin tulitikkua odottamaan.

Vaimo oli koostanut hiukset päälaelleen. Vaimo ei ole pitkä, pikemminkin lyhyt varreltaan, joten hän mielellään käyttää korkeita tukkalaitteita. Se korostaa hänen ryhtiään ja paljastaa niskan kauniin kaaren.

Vaimon reidet ovat leveät, ja hävyn tupsu vilkkui pakaroiden alta vaimon kyykkiessä salaattimaalla. Hävyn karvainen vako veti katsetta puoleensa, sillä olimme olleet selibaatissa viikon. Mutta sormellakaan emme uskaltaneet toisiimme koskea. Se olisi ollut pois vieraalta.

Siten kuului auton ääni. Polkua oli sata metriä, ja se oli tontin omaa maata, joten mentiin vastaan sellaisina kuin oltiin, ilkosillaan.

Tottahan siinä tulijan silmät suurenivat, ilme kirkastui. Vaimo halasi niin kuin odotettua ystävää halataan, koko vartalolla. Me miehet kättelimme, ja huomasin kyllä, missä vieraan katse viivähti. Erektiota pukkasi. Tiesimmehän kaikki, mitä miellyttävää tulisi tapahtumaan.

Isännän seisova lajielin kertoi, että täällä oltaisiin sulholle suopeita.

Veisi liian pitkään kertoa, miten ilta jatkui, joten siirryn suoraan aiheeseen, säännön rikkomiseen.

Heräsin aamulla ennen muita ja menin kuistille istuskelemaan, aamua aistimaan. Lintujen laulua kuului. Oikein innolla tuntui vielä vetävän joku minulle tuntematon mestari. Pöntöilläkin oli liikehdintää.

Palasin makuuhuoneeseen, jossa aamuauringon kajossa kohtasin lumoavan näyn.

Vaimo makasi puoliksi kyljellään, ilman peittoa, jalka koukistettuna sivuun. Häpy oli näkyvissä mutruisine, pulleine poimuineen, karvat kuivuneessa spermassa.

Illan päätteeksi oli Antti vielä nainut, kellahtanut kylläisenä vaimon viereen. Siinä hän makasi selällään, ilman peittoa, kuten vaimokin. Hengitys oli tasaista ja syvää.

Henkeä pidättäen hiivin lähemmäksi.

Siinä se oli, aviohäpy, esittäytyi sinä mitä on. Perin tuttuna, mutta samalla salaperäisenä. Sillä oli omat sanattomat salaisuutensa, joihin minulla ei ollut pääsyä. Se oli tuttu muillekin miehille kuin minulle. Antti viimeksi oli ottanut siinä ilonsa. Ottanut edestä ja ottanut takaa.

Antin rinta kohoili hengityksen tahtiin. Kainalokarvat olivat aamuauringon kultaamat, kiharat, kuten rinnassakin ja muualla. Vatsa oli litteä, kivekset roikkuivat syvällä. Ne oli pantu yöllä lujille, tiristämään viimeinenkin pisara.

Turpean tymäkkä, ruskeanahkainen mulkku lepäsi toisella reidellä, suoni pullottaen kyljessään. Esinahka oli rullalla terskan takana. Kuinka pehmeä, kesy se olikaan öisen mellastuksensa jälkeen.

Kumarruin lähemmäksi. Tuoko se vaimoa huudatti, teki ihanaa. ”Oli niin tahtova”, kuten vaimo tilitti silmät iloisessa sirrissä.

Siemenrako oli siististi supussa. Paksustiko tuli eilen mahlaa, kerrohan. Himokkaaltako tuntui laueta toisen miehen vaimossa, vihityssä, synnyttäneessä vitussa?

Elimeni oli alkanut jäykistyä. Niin viattomalta, kiihottavalta pariskunta näytti siinä sukuelimet paljaina, katsojasta tietämättöminä.

Antti on poikamies. Eikä ole lasta siittänyt. ”Tietääkseni”, kuten hän sanoo. Jos olisimme nuorempia, aloittaneet tämän aikaisemmin, olisikohan tullut houkutus antaa vieraan kokeilla siemenensä itämistä.

Sitä menee niin hulluksi siinä. Haluaa kokea kaikenlaista.

Minulla seisoi jo täyttä päätä. Hiljaa hiivin hakemaan kameran ja otin kuvat. Ne ovat nyt tässä, ruudulla edessäni. Niitä on kymmenkunta, vähän joka kulmasta. Ne ovat minun salaisuuteni, ja koen ne äärimmäisen kiihottavina.

Pelkään, että jonakin heikkona hetkenäni teen niille jotain. Ehkä lähetän ne jollekin amatöörien nettisivustolle. Tai näytän, annan kopioina väärälle henkilölle.

Pitäisikö minun ne hävittää?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute