Herkku-puhelin
Vaimon pikkusisko
lapinmies

Ensimmäinen tarina tänne ja kirjoitan vain omista kokemuksista ja tapahtumista elämässäni, eli tarinat ovat tosi tarinoita ja ovat sattuneet ihan oikeassa elämässä nimet ovat kuitenkin muutettuja. Jos pidätte niin voin kirjoittaa lisääkin.

Eli olen yli 30 vuotias mies ja vaimoni on saman ikäinen.
Asumme vaimoni kanssa eripaikkakunnalla kun hänen sukulaisensa ja aika ajoin käyn lasten kanssa keskenään hänen pikkusiskonsa perheen luona.

Eräänä päivänä vaimoni sanoi että hänen pikkusisko Tiina (Tapahtuman aikana hän oli 27 vuotias) on yksin lastensa kanssa kotona melkein kaksi viikkoa, hänen miehensä on reissuhommissa ja paljon poissa kotoa. Silloin ajattelin että nyt täytyy lähteä käymään siellä kylässä että lapset saavat leikkiä ja Tiinakin saa hieman rentoutua kun ei tarvi niin tarkoin pitää lapsia silmällä kun omat lapseni ovat vanhempia.
Oli iltapäivä kun saavuimme Tiinan luokse lapset juoksivat heti halaamaan toisiaan ja minäkin halasin Tiinaa kuten tapana oli ollut aina. Meillä on Tiinan kanssa ollut erittäin hyvät ja lämpimät välit aina.
Tiina oli pukeutunut nätiksi niinkuin aina, pituutta hänellä on noin 160 cm muutama lisäkilo lapsista on jäänyt mutta on erittäin seksikäs nainen ja pukeutuu myös sen mukaisesti, rinnat ovat ihanan näköiset avonaisessa kaula-aukossa rintojen koko on varmaan C/D ja aina olen ihaillut hänen lantiota joka on uskomattoman kaunis ja kaikki farkut istuvat siihen erinomaisesti.

Menimme sisälle kahville ja lapset häipyivät leikkimään, katselin häntä kun laittoi kahvit pöytään tiukoissa farkuissaan ja topissa ilo oli katsella kun pitkään aikaan en ollut nähnyt. Olemme flirttailleet keskenään aina leikkisästi mutta ei vakavasti, nyt kuitenki hänen silmissään oli jotain erinlaista pilkettä.
Illala lämmitimme saunan ja menin käyttämään omat lapseni saunassa, kodinhoito huoneessa kiinnittyi huomioni alusvaatteisiin jotka olivat pöydällä seksikkäitä pitsisiä hipstereitä ja rintaliivejä katselin niitä, kokeilin kädessä ja mietin miltä nämä näyttäisivät Tiinan päällä.

Saunottuani menin kuivaamaan itseäni samalla ajattelin kuinka ihanasti hipsterit istuvat Tiinan leveälle lantiolle ja tunnen kuinka kaluni heiluu puolikovana, ennen boksereiden laittoa vedän esinahkaa muutaman kerran kunnolla kun tekee niin hyvää puoliseisokki. Saan housut jalkaani ja paidan päälle niin huomaan että ovi on ollut avoinna koko ajan muuhun asuntoon ja Tiina istuu sohvalla posket punaisena katsoen minua.
En ajattele asiaa sen kummemmin kun että saa katsoa jos haluaa. Sanon Tiinalle että sauna on vapaa ja saatte mennä saunaan. Tiina nousee ylös ja komentaa lapsensa saunaan ja menee itse perässä, kuuntelen kuinka puheen sorina kuuluu pukuhuoneesta ja yhtäkkiä ovi aukeaa hiljaa näen kuinka Tiina vapauttaa ihanat rintansa ja selin minuun päin tietämättä että ovi on auennut, ja laskee seksikkäät pikkarit alas asti paljastaen leveän peppunsa. Tiina kääntyy ja katsoo minuun pieni pilke silmissään nyt on minun vuoro mennä punaiseksi.
Illalla kun lapset on saatu nukkumaan istumme sohvalla jutellen ja juoden viiniä, Tiinalla on päällä kiroileva siili yöpuku jossa on housut ja paita, alla näyttää olevan ne rintaliivit ja pikkarit mitkä olivat pukuhuoneessa. Istumme samalla divaanisohvalla minä divaani osalla t-paita ja bokserit jalassa, vilkuillen Tiinaa ja hänen vartaloaan, paita on noussut sen verran että housujen alta näkyy pitsiä ja alavatsa on osittain näkösällä.

Tiina sanoo minulle että hänen niskansa on jumissa ollut jo viikon eikä tunnu jäykkyys hellittävän, tarjoudun että voin hieroa hänen niskaansa jos siitä olisi apua, sanon että tule istumaan eteeni niin voin hieroa.
Tiina nousee ylös ja katsoo minua syvälle silmiin kiittäen jo etukäteen, siirryn itse istumaan sohvan reunalle ja Tiina istuu eteeni, alan hieromaan niskaa ja hartioita tunnen kuinka hän nauttii kun painelen peukaloillani niskaa paidan päältä hetken hierottuani huomaan kuinka kaluni on kovana ja osuu ajoittain Tiinan selkään. Sanon Tiinalle että jos hän haluaa niin voisin hieroa paremminkin kun vain menee makaamaan lattialle.
Se sopi Tiinalle hyvin hän kävi hakemassa peiton lattialle käyden makaamaan lattialle mahalleen sen päälle, nostan paidan ylös että saan kunnolla hierottua, avaan rintaliivit ja kysyn että onko hierontaa auttavaa voidetta. Tiina vastaa että makuuhuoneesta löytyy yöpöydän laatikosta, nousen ylös ja menen hakemaan voidetta. Avaan yöpöydän laatikon ja ensimmäisenä silmiini osuu kaalimato sauva ja sen vieressä oleva hierontaöljy, nappaan laatikosta öljyn ja menen takaisin Tiinan luo joka on sillä välin riisunut rintaliivit kokonaan pois.
Laitan käteeni öljyä ja sanomatta sanaakaan alan hieroa Tiinaa öljyllä, öljy tuntuu olevan sellaista lämmittävää öljyä, hieroessa jutut kääntyvät seksiin ja sen saamattomuuteen. Hiljaa hieron yläselästä alaspäin alaselälle tunnen kuinka tina liikkuu alla ja nauttii tunnen taas kuinka kaluni kovenee taas koko ajan. Otan Tiinan housuista kiinni ja vedä niitä alaspäin niin että peppukin on paljastunut kokonaan, hieron hänen pakaroitansa ja alaselkää enemmän kun tunnen ja kuulen kuinka hänen pillunsa alkaa litisemään kosteudesta ja voihkii hieman nautinnosta, siirrän hänen jalkansa yhteen ja polvistelen hänen jalkojensa välissä, tarkoituksella menen niin lähelle että hän tuntee kuinka kovana kaluni on jo valmiiksi.

Tunnen kuinka Tiina työntää aina hieman vastaan, minun painaessani käsillä yläselkää huokailu jatkuu ja vastaan työnnöt Tiinalla vain kasvaa.Otan Tiinan paidasta kiinni ja työnnän sen pään yli Tiina kysyy että mitä teen vastaan vain että tänään nauti olosta. Saan paidan pään yli Tiinan avustamana hän nousee käsien varaan että paljastaa rintansa. Hieron nyt pelkästään yläosaa välillä "vahingossa" koskien rintoihin, katson Tiinan ilmeitä kun hän on tulipunaisena kasvoista ja nauttii kosketuksestani. Jatkan hierontaa alaspäin alaselkää pitkin ja huomaan kun Tiina säpsähtää kun en pysähdykkään pakaroille vaihdan asentoni sivulle ja hiljaa työnnän housuja pois jaloista, kysyen että saanko jatkaa vai lopetanko? Tiina vastaa huohottaen että jatka jatka.. levitän Tiinan jalat leveälle hieron jalkoja pakaroista alaspäin aina kun hieron niin varon koskemasta pilluun mutta sormet kuitenkin menevät todella läheltä, tunnen kuinka Tiinan sormet koskettelevat sisäreisiäni varoen ja ihan kuin pyytäen anteeksi.

Itselläni kulli seisoo niin että sattuu, katselen samalla posliiniksi ajettua pillua, alan olla itsekin jo niin kiimassa että otan ja työnnän Tiinan sisälle yhden sormen tunnen kuinka Tiina saa kuin sähköiskun työntäen samalla kovasti sormeani vastaan, samalla huomaan että Tiinan käsi on mennyt housun lahkeestani sisälle puristaen kaluani lujaa.. Käännän Tiinan selälleen painaudun häntä vasten ja kuiskaan että haluttaisiko saada kalua..
Tiina huokaa syvään vastaten että pane minua. Nousen sen verran että saan bokserit pois jalastani ja paidan pois päältä, Tiina levittää jalkansa hieroen pilluaan ja sanoen että olen pitän aikaa jo halunnut sinua.. Suutelen Tiinaa maaten hänen vieressään ja sormet uivat litimärässä pillussa vedän sormet ulos pillusta ja suutelen ja imen hänen kaulaansa samalla käteni vaeltavat hänen suurilla rinnoillaan. Tiina pyytää saada nousta ylös nousemme ylös ja hän työntää minut istumaan sohvalle itse polvistuen eteeni tunnen kuinka kuumat huulet koskettavat kaluani ja sormet vaeltavat peppureiälläni ja palleissa. Otan Tiinaa päästä kiinni ja painan hänen suuhunsa kaluni niin syvälle kuin saan Tiina nauttii tilanteesta ja imee sitä. Nousen Tiinan eteen seisomaan ja käsken ottaa kalun syvälle työnnän kaluani syvemmälle ja syvemmälle Tiina kakoo ja sylkee kalulleni mutta nauttii tilanteesta, lopetan ennen kun alan tulemaan.

Nostan Tiinan lattialta ylös ja kysyn että haluaako hän jatkaa, Tiina vastaa myöntävästi ja sanoo että ihanaa imeä kunnolla posliiniksi ajeltua kaluani ja että hän nauttii kun on joku joka ottaa kunnolla eikä ole niinkuin hänen miehensä että se on viisiminuuttia perinteistä eikä mitään muuta. Nostan Tiinan syliini ja lipsautan kaluni sisälle pohjaan asti.. hän huokaa syvään ja katson kun sulkee silmänsä nautinnosta ja ensimmäisestä työnnöstä sisään. Kannan Tiinan keittön pödälle ja lasken hänet selälleen siihen, Tiina vetää jalkansa koukkuun ja kova kaluni alkaa liikkua hänen sisällään syvällä. Hieron samalla hänen rintojaan näykin ja imen nännejä jotka ovat suuret ja kivikovat melkein peukalonpään kokoiset. Työntelen kovaa kalua sisälle Tiinan melko tiukkaan ja märkään pilluun Tiinan vaikeroidessa ensimmäiseen orgasmiin tunnen kuinka hänen pillu supistelee ja imee kalua lujempaa sisään..

Tiina sanoo että nyt on minun vuoroni tulla ja nousee pöydältä ottaen minua kädestä vetäen takaisin sohvalle, hän työntää minut sohvalle istumaan ja polvistuu eteeni levittäen jalkani leveälle ja käskien nostaa jalat koukkuun. Teen työtä käskettyä ja suljen silmäni tunnen kuinka Tiinan kieli liikkuu paljaaksi ajellussa palleissani ja peppureiälläni aina terskaan asti. Tunnen kuinka Tiina upottaa kaluni niin syvälle että sylki valuu aina peppureiälleni asti, yhtäkkiä tunnen kuinka Tiinan pienet sormet hakeutuvat peppuni sisälle ja nautin kuinka ne liikkuu sisälläni.. Tiina kakoo ja sylkee kalulleni kokoajan lisää, ja työntää vain usempaa sormea sisälleni en osaa enää kuina nauttia tilanteesta että vaimoni pikkusisko on kaluni kimpussa ja kolme sormea liikkuu sisälläni..

Työnnän Tiinan pois kalustani koska en halua tulla ihan vielä nousen ylös ja haen hieromasauvan makuuhuoneen laatikosta.. käsken Tiinan nojata sohvaa vasten ja levittää kauniin pepun eteeni.. käytän sauvan pään ensin pillun sisällä ja levitän kiimanesteitä pillusta pepulle.. työnnän hiljaa sauvaa peppuun Tiinalle samalla läpsyttelen pakaroille Tiinan huutaessa kiimasta ja sanoessa että siellä ei ole vieraillut mitään koskaan.. saan vihdoin sauvan sisälle kokonaan peppuun Tiinan huutaessa kivusta ja nautinnosta totean samalla että nyt on neitsyys tästä reiästä viety.. otan sauvan nopeaa pois sisältä ja siirryn itse peppureiälle kovan kullini kanssa levittäen pakaroita niin että koko kauneus paljastuu eteeni.. työnnän alkuun hiljaa ja varoen kaluani Tiinan sisälle hänen huutaessa nautinnosta, pikkuhiljaa tunnen kuinka peppu alkaa antaa periksi ja kuinka pillusta valuu lattialle asti nestettä..

Nain hetken aikaa häntä takaapäin samalla läpsytellen pepulle kämmenellä, tunnen kuinka oma sperma alkaa lähteä liikkeelle ja viime tingassa saan vedettyä kalun ulos niin etten laukea vielä, nousen ylös Tiinan takaa hänen voihkiessa nautinnosta. Istun sohvalle ja käsken istumaan syliini ja upotamaan kullin syvälle pilluun otan sauvan samalla käteeni ja työnnän sitä syvälle suuhun Tiinalle, rinnat heiluvat edessäni otan sauvan pois Tiinan suusta ka otan molemmilla käsillä Tiinan rinnoista kinni painaen niitä yhteen ja purren ja näykkien niitä.
Samalla tunnen kuinka oma spermani lähtee liikkeelle kohti pillua, kaluni sykkii Tiinan sisällä syvällä ja samalla hänkin saa huutavan orgasmin.. rauhoituttuamme suutelemme pitkään ja nautinnollisesti kalun pehmetessä sisällä ja sperman valuessa pitkin kaluni vartta. Hetken oltuamme Tiina pyytää että voisinko nuolla hänen spermaisen pillunsa puhtaaksi, en edes ehdi vastata kun Tiina nousee ylös kasvojeni päälle istumaan ja valuttaa omat spermani minun kasvoilleni nuolen kiltisti Tiinan puhtaaksi hänen saadessa vielä pienen orgasmin..

Pesulla käytyämme ja paikat siivottuamme menimme saaneina eri huoneisiin nukkumaan niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, aamulla heräsin kahvin tuoksuun ja lasten virkeisiin leikkiääniin, aamukahvilla juttelimme edelliyöstä Tiinan kertoessa kuinka hänen oma miehensä ei kestä kuin hetken ja kuinka arkista lähetysaarnaajaa asentoa ei aina jaksa, oli tyytyväinen kuinka sai toteutettua omia fantasioitaan kanssani..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute