Herkku-puhelin
Tenttikauden loppu
MerrieMan

TENTTIKAUDEN LOPPU
Oli opintokauden viimeiset tentit ja vihdoin ne olivat ohi! Kevät oli ollut aika raskas ja solukämppäkaverini Jarkon kanssa olimme päättäneet juhlistaa asiaa ennen kesä(työ)loman alkua syömällä vaihteeksi kerrankin kunnolla.

”Oh, vihdoin kesä! Nyt puuttuu vain kaunis nainen käsivarrelta ja kaikki olisi täydellistä!” Jarkko totesi juodessamme oluitamme terassilla

”Tentti ei kyllä mennyt aivan putkeen mutta kyllä mä läpi pääsen.” hän jatkoi. Koko talven hän oli opintojen ohella ollut töissä ja tiesin opintopisteiden olleen aika tiukoilla.

Olimme varanneet illallispöydän hyvästä ravintolasta ja hyvä niin; paikalle saapuessamme sali olikin jo täynnä. Istuimme pöytäämme ja olimme juuri tilaamassa kun näin aiemmin keväällä samoilla tenteillä kanssani käyneen Minnan ovella seuranaan tuntematon, kaunis punatukka. Olimme muutaman kerran jutelleet ja Minna vaikutti kovinkin miellyttävältä. Jono vapautuviin pöytiin oli pitkä ja äkkiä päätin toimia.

”Kysyisitkö arvon neideiltä haluaisivatko he illastaa meidän kanssamme?” pyysin tarjoilijaneidoltamme viitaten tyttöihin saaden hieman yllättyneen mutta myös jotenkin arvostavan katseen.

Jarkko vilkaisi minua hämmästyneenä mutta nyökkäsi hyväksyvästi kiivaasta vinkkauksestani.

Myös tytöt olivat hämmästyneitä tarjoilijan ohjatessa heitä jonon ohi pöytäämme.

”Vai sinä se olit! Näin kyllä sut tuolta jonosta mutten oikein uskaltanut vilkuttaakaan. Hovi sanoi että menisi ainakin puoli tuntia ennen kuin saisimme pöydän ja mulla on kurniva nälkä. Tässä on Virpi, hänkin opiskelee täällä Hesassa mutta kauppiksessa.” Minna naurahti antaen pikaiset poskisuudelmat meille molemmille. Myös Virpi tervehti meitä hieman ujosti.

Episodi oli tuonut pienen katkoksen ravintola-palveluumme ja Jarkon tilattua pullon kuoharia kesän alun kunniaksi sain hienoisen hyväksyvän nyökkäyksen tarjoilijaltamme vihdoin varsinaisesti tilatessamme. Nyt olisi kyllä pakko muistaa antaa tippiä!

Tyttöjen tulo pöytään virkisti todellakin meitä ja pian keskustelu soljuikin jo luontevasti.
Myös Virpi osoittautui hyvin seuralliseksi ja hienoiseksi yllätyksekseni Jarkko, joka oli hieman jäyhä hämäläinen, osoitti varsin suoria ihastumisen merkkejä.

Syötyämme päätimme yhteisuumin jatkaa yhteistä illanviettoa ja suuntasimme jatkoille läheisen yökerhon diskoon.

Ilta sujui rattoisasti. Tanssimme ja juttelimme, ja Minna tuntui hyvinkin kiinnostuneelta itsestäni. Myös Jarkolla ja Virpillä tuntui riittävän sutinaa ja vihdoin, valomerkin tullessa, kutsuimmekin tytöt jatkoille luoksemme. Hieman arastellen tytöt hyväksyivät kutsumme.

Saavuttuamme taksilla kotiimme, tytöt kävivät vuorotellen pissalla ja varsin ilahtuneena kuulin käsisuihkun kohinan. Odotukseni yön jatkoa kohtaan kohosivat huimasti. Tytöt asettuivat sohvalle istumaan ja minä valmistin meille kaikille paukut ja tunnelman vapautuessa siemailimme juomiamme. Iloisen illanvieton ohessa myös me Jarkon kanssa vaivihkaa hoidimme tarpeemme (ja henkilökohtaisen hygiamme) kuntoon.

Yhteenääneen tytöt totesivat kuluneen talven olleen todella kiireinen, tällaisen sosiaalisen ulottuvuuden jäädessä kovin vähiin. Ilmassa selvästi kihelmöi ja turhia miettimättä hain Minnan syliini istumaan nojatuoliin. Jarkko puolestaan istahti tytön paikalle Virpin viereen ja alkoi kiihkeästi suudellen hyväillä häntä.

Myös me Minnan kanssa aloimme suudella käsiemme vapaasti tutkiessa toisiamme. Yksi asia johti toiseen ja pian sylissäni istui puolialaston tyttö napittaen paitaani auki. Hellästi suutelin kaulaa ja rintoja jotka juuri sopivasti olivat käsillä.

Viereisellä sohvalla tapahtumat etenivät nopeammin Virpin imiessä upea pylly pystyssä Jarkon kalua pystyyn. Hieman huvittuneena totesin Minnan korvaan, ettei kukaan meistä tainnut olla liian häveliäs ja kaivata makkarin suojiin.

”Virpi on kyllä ihan puhdas ekshibitionisti ja taitaa mussakin olla vähän samaa vikaa. En ole koskaan kokenut tällaista mutta juuri nyt tuntuu ihanalta ja kiihottavaltakin, joten jatketaan vaan!”

Hitaasti ujutin käteni tytön pöksyihin ja jo aivan märälle pillulle. Painalsin varovasti sormea sisään ja tyttö sylissäni sävähti kuin sähköiskun saaneena. Keskisormeni runkatessa toiset hyväilivät mehukkaita vitunhuulia ja kieli suussani villiintyi.

”Tätä mä olen tainnut kaivata koko talven! Älä vaan lopeta, tuntuu niin hyvältä! Ihana käsi, ihana mies!” Tyttö sylissäni kuiski pökkien lantiotaan kättäni vasten. Suudelmamme vain kiihtyi vasemman käteni hyväillessä kaulaani ripustautuneen kaunokaisen rintoja.

Työnsin toisenkin sormeni sisään kireään vittuun pyörittäen peukaloa aukon suulla ja äkkiä Minnan pillu ensin jäykistyi ja aloitti sitten hurjan imun haltioituneen huudon purkautuessa huulilta.

Viereisellä sohvalla Virpi ja Jarkko keskeyttivät omat toimensa ja vain tuijottivat ihanaa naista sylissäni joka sai ja sai.

”No tuon kyllä pitäisi helpottaa sun paineita!” Virpi tyrskähteli nauraen Minnan voipuneena kokoillessa itseään kainalossani.

”Kiitos, mutta tuntui vaan niin ihanalle! On ollut niin rankka kevät ja yhtäkkiä! Tuntuu vaan niin hyvälle. Voi kiitos!” tyttö sylissäni hyrisi suudellen kiihkeästi.

Minnan laukeaminen vapautti lopullisesti ilmapiirin. Kiihkeästi riisuimme toisemme lopullisesti, ja tuokiossa koko nelikkomme hääri alastomina samassa olkkarissa.

Ensikertaa sain näköyhteyden ihanaan ja märkään pilluun jota Minna ujosti levitti edessäni. Huulet työntyivät hieman irstaasti esiin ja varsin kookas, kiihottunut klitta työntyi niiden välistä ulos.
Hurmioituneena suutelin ja hyväilin tytön alapäätä huulillani hänen painaessaan tiukasti alavatsaansa kasvoilleni. Hetken pyörityksen jälkeen kohensin tyttöni asentoa ja asemoin hänet istumaan syliini.

Jäykkä kyrpäni ei äskeisten tapahtumien jäljiltä juuri apuja tarvinnut ja Minna pääsikin istahtamaan suoraan kullilleni. Tunne kaluni upotessa kuumaan, tiukkaan vittuun oli sanoinkuvaamattoman ihana ja hetkeen en voinut kuin vain nauttia tilanteesta. Pian Minna alkoi hiukan vaativasti liikahdella sylissäni ja aloitimme villin ratsastuksen. Vieressä Jarkko sohvalla nai Virpiä takaapäin ja näky oli huikea.

Käänsin Minnankin polvilleen tuolille ja työnnyin uudelleen ihanaan pesään. Minna pyöritti takamustaan ja pökki kiihkeästi vastaan. Tunne oli ihana enkä lopulta voinut kuin laueta kireään vittuun. Vaikka elimeni ei olekaan mitenkään mittava, tässä suhteessa se on aina toiminut kiitettävästi eikä nytkään oitis valahtanut lerpuksi. Jatkoin siis kiivaita työntöjä ja pian myös Minna sai huokaillen kiivaasti.

”Ihana elin! Olin niin lähellä ja kun sä sait, ajattelin että voi hitto, tässäkö tää oli? Mutta sä vaan jatkoit ihanasti ja annoit mullekin!” voipunut tyttö sylissäni kuiskasi pehmeästi ja suuteli hellästi.

”Mä en edes muista saaneeni ilman omaa apua ja nyt sulta kahdesti! Upea mies!”

Vieressä Jarkko hoiti Virpiä loppusuoralla ja villisti kiljuen myös tuo parivaljakko pääsi finaaliinsa.

Lepäilimme hetken vain nauttien upeasta jälkihehkusta. Kävimme kimpassa suihkussa ja lopulta yhteistuumin levitimme sohvan ja sijasimme siihen vuoteen koko porukalle. Mahduimme juuri ja juuri mutta tiiviillä asemoitumisellamme oli luonnollisestikin seurauksensa. Mitä aamuyöstä ja varsinkin aamulla tapahtui, on kuitenkin uusi juttu.
____________
Tarina on pääosin totta ja tapahtui jo kymmenkunta vuotta sitten. Nimet on muutettu, mutta jos tunnistatte itsenne, yhteydenotto olisi kiva. Minnan on turha vaivautua, hän lukee tätä olkapääni takaa. Myös muiden lukijoiden kommentit ilahduttaisivat.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute