Herkku-puhelin
Anopin vakoilua
Vävypoika

Tarina perustuu tositapahtumiin.

Ostin netistä auton avaimenperän näköisen vakoilukameran, jolla oli tarkoitus kuvata ihanaa leskeksi jäänyttä anoppia alasti. Laite toimi niin kuin luvattiin, vaikka akkukesto oli lyhyt. Ensin piilotin avaimenperän lattialle osoittamaan ylöspäin, kun olimme mökillä ja anoppi oli menossa saunomaan. Piilokamera nauhotti anopin riisumisen, kun rintsikat lähtivät raskaiden, ihanien rintojen päältä paljastaen kauniin muodokkaan naisen. Samaan nauhoitukseen mahtui myös muodokkaan anoppini uikkarin riisuminen.

Olin erittäin tyytyväinen tähän kapistukseen ja vietin monta iltaa videoiden parissa mitä hänestä sain. Hän ei aavistanut tietenkään koko asiaa. Asia tosin muuttui kun laitoin avaimenperä-piilokameran messi-pussiin sisälle johon tein pienen huomaamattoman reiän. Anoppi oli viikonloppuna yökylässä ja laitoin eräänä aamuna ennen anopin suihkuvuoroa kameran valmiiksi messipussiin nauhottamaan.

Anoppi kävi suihkussa ja tuli pois kylppäristä. Kävin noutamassa kameran messipussista talteen, mutta jo siinä kohtaa huomasin että messipussi oli siirtynyt hieman, toivottavasti se silti nauhotti kaikki tarpeelliset nakuilut.

Anoppi lähti sitten jossain vaiheessa jo kotiaan kohti ja puoliso meni myös myöhemmin illasta nukkumaan ja minä jäin tietokoneelle purkamaan videotiedoston laitteesta tietokoneelle. Aloin katsomaan videota ja kelasin siihen kohtaan kun liikettä alkoi näkymään ja huomasin anoppini riisuvan vaatteitaan. Jossain vaiheessa hän liikutti messipussia ja kuva katosi. Oli minuutin ajan pimeää kunnes kuului suhinaa ja rapinaa, anoppi oli avannut messipussini mihin olin laittanut kameran ja ottanut pienen laitteen käsiinsä.

Tässä vaiheessa naamani valahti punaiseksi ja syke nousi 200 tienoille. Anoppi pyöritteli laitetta käsissään, näin kun huone pyöri videolla. Vaikka laite oli kovin uskottavan näköinen, on se silti tarkkaan katsottuna epäilyttävä vekotin. Anoppi huomasi kameran linssin reiän ja tuijotti siihen, katseesta näkyi että hän arvasi mistä oli kyse.

Tässä kohtaa oli jo pelko perseessä, että nyt anoppi tajusi mistä on kyse, ja kertoo tyttärelleen, eli vaimolleni, että vakoilen ja katselen häntä alasti. Sitten tapahtui jotain aivan odottamatonta, anoppi laittoi piilokameran pesualtaan reunalle kamera suunnaten häneen, ja alkoi hieromaan isoja, massiivisia rintojaan. Hän esitteli kameralle myös takapuoltaan, ja kaikki liikkeet olivat kovin poseerattuja eikä kovin luontaisia. Mitä helvettiä, esittelikö hän vartaloaan minulle kameran välityksellä..?

Pian huomasin että kyse oli todellakin poseeraamisesta, kun hän kääntyi takaisin näyttämään ihanan karvaista pilluaan ja alkoi hieromaan sitä, levittäen, suunnaten sen suoraan kameralle. Sormet hieroivat klittaa ja muutaman kerran hän dippasi sormiaan myös sisäänsä. Häpeäni oli muuttunu äärettömäksi kiihotukseksi ja minulla oli vuosisadan seisokki kun katsoin tätä täysin odottamatonta showta.

Pian hän pyllisti kameralle ja näytti pyöreän perseensä, josta levittämällä paljastui aivan kiimalimoissa oleva pillu sekä upea pyllyreikä, johon olisin halunnut upottaa kieleni. Hetken pyörittelyn jälkeen hän näytti sormellaan "soo-soo" kameralle, laittoi kameran messipussiin takaisin ja videolta kuului vain suihkun äänet sen jälkeen.

Seuraavana päivänä minulla oli erittäin epämukava olo, kun tiesin, että anoppi tajusi mitä tein ja härnäsi minua sillä. Nyt hän voi käyttää sitä kiristääkseen minua, vaikka toisaalta olin samaan aikaan kiihottunut asiasta.

Illalla kun tulin töistä kotiin ja söin iltapalaksi leipää, vaimoni totesi minulle että hänen äitinsä oli soittanut. Tässä kohtaa sydän hyppäsi taas kolminkertaiselle käyntinopeudelle. Vaimoni jatkoi "..hän pyysi sinua käymään joku kerta opettamassa uuden kameran käytössä, minkä hän oli juuri ostanut". Sylkäisin leivät syliini.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute