Herkku-puhelin
Tiukat paikat
xxx312

On vihdoin 18 syntymäpäiväni, todella lämmin kesä ilta ja meininki ainakin vielä rentoa. Mukana juhlimassa on lyhyt siro tyttö, ketä olin jonkun aikaa ajatellut. Hän on minua päätä lyhyempi, silti muutama viikkoa minua vanhempi. Itse olen 180-senttinen.

Bileet jatkuivat normaaliin tapaan luonani, mutta en saanut katsettani kyseisestä tytöstä, joka oli timmissä kunnossa. Hän huomasi vilkuiluni ja hän tuli vielä toivottamaan minulle hyvää syntymäpäivää. Tällä kertaa hän mainitsi nimekseen Iida.

Ilta päättyi ja jäljellä olimme minä ja Iida, katsoimme jotain maailmanlopusta kertovaa dokumenttia. Nyt kun talo on rauhallinen Iida vain katsoo minuun ja kysyy: "Ootko sä kiinostunut musta?" Vastasin vain suoraan totuuden, sillä hän oli huomannut katselleeni häntä.
Iida ei sanonut mitään, hän vain katsoi minuun hetken ja suuteli minua. Suutelin häntä halulla takaisin, hän sanoi olevansa pillerillä, hymyili jatkoi suutelua. Hän oli tyttö josta olin haaveillut.
Iida kuiskasi korvaani: "haluun antaa sulle parhaan synttärilahjan." ja hänen päänsä siirtyi hitaasti alaspäin. Nousin seisomaan, jotta saan farkut jalastani ja jäin pystyyn sillä Iida runkkasi jo hitaasti kulliani. Hänen kätensä tuntui ihanalta. Kullini oli kovana ja täydessä mitassaan. Iida ei odottanut näin suurta vehjettä minulta ja tiesin hänen olevan muutenkin tiukka, hänen ollessaan lyhyt, siro tyttö. Hän otti kullini hitaasti ja hieman epäillen suuhunsa. Se oli kiihottavin näky ikinä, siro, paljas tyttö polvillaan edessäni ja suuri penikseni täyttää hänen suunsa, joka ei ollut odottanut näin suurta kullia. Hän hieroi samalla itseään ja huomasin olleeni oikeassa ja tiukkaa tavaraa oli tarjolla. Otin hitaasti kullini hänen suustaan, katsoen häntä samalla silmiin.

Vedin hänet vasteni ja puristin hänen ihanaa takamustaan ja vein käteni hänen lantioiden kautta hänen tisseilleen joita puristin jälleen hellästi mutta määrätietoisesti. Vein käteni takaisin hänen lantiolle ja hieman tönäisin hänet istumaan sohvalle. Suutelin häntä ja hän samalla avasi haaroväliään. Vein vasemman käteni hänen pillulleen, vielä suudellessani häntä. Hän todellakin nauntti ja hymyili minulle. Hän asetti kätensä hartioilleni ja työnsti minua hitaasti alaspäin, minun suudellessani hänen kiihkeää vartaloaan ja lähennessäni hänen ihanaa, pientä ja odottavaa pillua hän voihkaisi ja siirsi pääni hänen pillulleen. Nuolin häntä kunnolla hänen pillunsa tuoksui, tuntui ja maistui todella taivaalliselta ja kullini oli aivan kovana kun tiesin mihin työntyisin. Hän voihki todella ihanasti ja työnsin yhden sormeni hänen odottavaan ihanaan pilluun....

Jatkoa seuraa, jos tästä vaan pidetään. Jätäppä siis kommenttia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute