Herkku-puhelin
Tyttöystävä pikkulutkana
JNG

Ajatus oman kullastani tuntemattomille miehille itseään jakavana lutkana oli seurannut minua jo ensimmäisistä suhteistani. Jos joku koulun tytöistä sai huoran maineen, kiinnostukseni häneen heräsi välittömästi. Häpeilemätön seksuaalisuus ja sen julkinen osoittaminen sytyttävät liekkini. Suurinta osaa tyttöystävistäni ajatukseni olivat lähinnä hymyilyttäneet, kuten alkuun myös Tuulia, nykyistä kihlattuani.

Tuulin kanssa olimme olleet pari jo yli neljän vuoden ajan, vanhojentansseista lähtien. Tuuli ei varsinaisesti ollut kerännyt kunniaa yhden yön suhteilla ennen tapaamistamme. Muutamia seurustelusuhteita ja lomaromansseja. Tuuli oli enemmän kaveripiirinsä paristo ja bilejärkkäri. Kaikessa mielessä elämäni nainen.

Olin jo aivan seurustelun alussa antanut Tuulille luvan flirtata muiden miesten kanssa ja myös hypätä sänkyyn jos tarvetta tulisi. Ehdotteluni olivat saaneet aikaan vain huvittunutta "ehkä, ehkä" hihittelyä. Olin kuitenkin ollut aina erittäin tosissani. Hyväksyisin ja jopa halusin Tuulin minusta mitään välittämättä rakastelevan tai ennemin ehkä puhtaasti vain naivan mahdollisimman useita miehiä. Mitä lutkamaisemmin hän käyttäytyi tai pukeutui, sitä haluttavampana häntä pidin.

Unelmani alkoi toteutua eräänä kuumana elokuun viikkona Espanjan aurinkorannikolla. Olimme kierrelleet Espanjaa jo viikon ja päätyneet vielä muutamaksi päiväksi viettämään rantalomaa. Kuten lomilla aina, rakastelimme päivittäin, parhaimpina useampia kertoja. Lämpö, viini ja kevyt vaatetus eivät jättäneet muuta vaihtoehtoa.

Eräällä hieman rajummalla ja kiihkeämmällä paneskelukerralla en malttanut pidätellä ajatuksiani. Aloin sopertamaan Tuulin korvaan kaikesta siitä kuinka kuuma pano hän on, kuinka on sääli pitää omassa käytössä tällaista pakkausta, kuinka moni mies haluaisi upottaa kalunsa häneen sisäänsä ja lopulta kuinka haluaisin hänen olevan kyltymätön huora. Saimme upeat orkut. Hengityksemme tasaannuttua Tuuli katsoi minua rakastavasti syvälle silmiin ja kysyi: "se mitä sanoit äsken, tarkoititko sitä todella?" Hetkeäkään epäröimättä vastasin: "Tarkoitin, ihan oikeasti". Tuuli hymyili alastomana vierelläni hetken ja ponkaisi sitten reippaana ylös. "No sitten järkätään niin eikä vaan puhuta, okei?" Sydämeni löi pari kertaa ylimääräistä. "Saat synttärilahjaksi sen, et toteutetaan sun fantasia. Mä oon messissä. Sanot vain kuin se homma menee", Tuuli alkoi selittämään sipsutellessaan alastoman huonettamme ympäri.

Kerroin Tuulille mitä tahtoisin. Ensin etsisimme yhdessä hänelle kaupungilta sopivan asun illaksi. Puolilta öin menisimme yhdessä yökerhoon, jossa lähtisimme omille teillemme. Seurailisin sivummalta kun hän valitsisi panoseuransa, jonka kanssa poistua. Tuulilla ei ollut mitään tuota vastaan kunhan maksaisin shoppailun, josta hän oli miltei yhtä innoissaan kuin tulevasta irtoseksistä.

Oli upeaa saada pukea Tuuli vihdoin sellaiseksi kuin mielessäni haaveilin. Olin tosin aina ollut erittäin tyytyväinen hänen vaatemakuunsa. Kroppansa ja niukan pukeutumisen kanssa Tuuli oli ollut erittäin sinut niin pitkään kuin saatoin muistaa. Toisaalta hänellä jos kellä oli syytä. Vielä paria vuotta aikaisemmin Tuuli oli kilpaillut muodostelmaluistelussa SM-tasolla ja se näkyi yhä.

Rakastin hoikan Tuulin siroa ja samalla ryhdikästä olemusta. Tuuli oli varsamaisen hoikka ja isosiskojensa tavoin hänen pituutensa jäi alle 160cm. Tämä kaikki hieman enkelimäisten kasvojen ja puoleen selkään ulottuvien platinanvaaleiden hiusten kanssa saivat monet luulemaan häntä paljon nuoremmaksi. Luistelutreeni oli muokannut pakaroista terhakat kuin puolikkaat persikat, mikä toi muotoja muuten hyvin kapeaan lantioon. Tuulin rinnat olivat mielestäni maailman kauneimmat. Suuret ne eivät olleet, ehkä korkeintaan B, mutta aivan täydellisen pyöreät ja terhakat puolipallot. Ja ne olivat jo siellä minne muut ne liiveillä yrittivät nostaa.

Rantakatujen myymälöiden valikoima oli juuri sopiva lutkan stailaukseen. Tuuli vannoi vakaasti pukevansa mitä ehdotan. Lopulta päädyin asuun, joka Tuulin päällä sai aikaan minulle välittömän erektion. Aniliininpunainen ihoa myötäilevä ohut minimekko oli todella, todella, lyhyt ja olkaimeton. Yläselässä oli hennosti läpinäkyvää kangasta, joka paljastaisi kaikille sen, ettei Tuulin käyttäisi rintaliivejä mekon kanssa. Asun kruunasi liki 15cm korkeat hopeansävyiset kiilakorkkarit. Nippu näyttäviä koruja tarttui vielä mukaan. Kokonaisuus oli todella halvan näköinen kuten toivoinkin.

Hotellilla joimme jännitystä helpottamaan punkkupullon puoliksi. Autoin Tuulia ajelemalla loputkin vähät pois alapäästä, jotta hänen illan panonsa olisi hyvä nuolla kultaani. Kun Tuuli lopulta astui vessasta laittautumasta olin pakahtua onnesta. Tuulista oli kuoriutunut todellinen pikkulutka. Voimakas meikki ja tupeerattu tukka yhdistettyinä aivan liian paljastavaan asuu eivät jättäisi yökerhossa epäilystä mitä Tuuli olisi hakemassa.

Otimme vielä hieman shotteja kämpillä Tuulin toivomuksesta. Häntä selvästi jännitti eniten noin kilometrin kävely yökerholle ihmisten silmien alla. Ehkä syystäkin. Matkalla Tuuli oli kadun nähtävyys ja selkeästi osa piti häntä oikeana huorana. Olin pakahtua ylpeydestä hänen rinnallaan. "Olen susta ylpeä, kulta", kuiskasin hänen korvaansa. Tuuli reagoi parantamalla ryhtiään entisestään.

Yökerhosssa erosimme ja jäin katselemaan Tuulia kauempaa. Tuulin todella paljastava asu ja flirttaileva käytös sai heti huomiota. Tanssiessaan hän leikitteli miesten huomiolla tehden selväksi että olisi yhtä helppo kuin miltä näytti. Vartin kuluttua Tuuli oli selvästi tehnyt valintansa ja siirtynyt erään komean Tuulia ehkä kymmenisen vuotta vanhemman miehen syliin baaritiskin kulmalle. Mies puhui lyhyitä lauseita Tuulin korvaan samalla silitellen Tuulin vartaloa hetki hetkeltä rohkeammin. Tunsin Tuulin ja näin hänen olevan todella syttynyt miehelle. Vartalonsa liikkeillä hän antoi ymmärtää ettei aikoisi rajoittaa miehen koskettelua millään tavoin. Päin vastoin vaikutti että Tuuli suorastaan tarjosi parhaita paikkojaan tuon miehen käsille. Miehen muutamat kaverit seurasivat tilannetta kateellisina. Lopulta miehen toisen käden siirryttyä tuulin rinnan päälle ja puristellessa sitä innokkaana Tuuli kuiskasi jotain miehen korvaan ja he lähtivat käsikkäin. Vasta tavannut pari käveli kohti läheistä meren rantaa pysähtyen toistuvasti suutelemaan ja hyväilemään toisiaan. Tässä vaiheessa himo oli jo voittanut häveläisyyden ja mieskin antoi Tuulin käden vapaasti hieroa omaa jalkoväliään. Meren rannan ja venelaiturin väliin jäi pieni suojainen nurkkaus, johon oli päivältä unohtunut muutamia aurinkotuoleja. Paikka ei ollut täysin ihmisten katseilta suojassa, sillä kauempaa laiturilta paikan näki aivan selvästi. Upeaksi lutkaksi muuttunutta Tuulia se, että jotkut näikisivät häntä naitavan ei kuitenkaan yhtään haitannut. Heti suojaan päästyään otti hän pari askelta etäisyyttä mieheen ja laski tiukan mekkonsa yläosan paljastaen pienet pyöreät rintansa. Tuuli astui lähemmäksi miestä ja vei tämän käden lyhyen helmansa alle. Muistelin kuinka olin ajellut Tuulin juuri tätä hetkeä varten posliiniksi. Oma kultani tarjosi pilluaan ventovieraalle miehelle sormeiltavaksi. Olin onnellinen.

Intensiivisen pillun sormeilun ja rintojen imemisen jälkeen Tuuli oli selkeästi niin kiimassa ettei voinut odottaa. Hyvin määrätietoisesti hän riisui miehen housut. Tuulin oma ohut minimekko oli sekä ylä-, että alapäästään rullautunut vyötärölle muistuttaen lähinnä vain vyötä. Miehen kieltämättä suuri kalu oli jäykkänä jo valmiiksi kun Tuuli pudottautui polvilleen sitä imemään. Parin minuutin imuttamisen jälkeen miehen vartalo värähteli ja hetken päästä Tuuli kohottautui seisomaan huuliaan pyyhkien ja hymyillen. Mies selkeästi kuvitteli kaiken olleen tässä, mutta Tuuli kävi nojaamaan rantavallin portaita vasten nostaen pienen ja kapean pyllynsä pystyyn. Tiesin kokemuksesta että Tuulin pillu näytti hyvin kutsuvalta tässä asennossa. Oma lutkani ehti tarjota miehelle pilluaan vain hetken kun Tuulia selvästi kookkaampi mies tarttui häntä lantiosta työnsi kyrpänsä tyttöystäväni sisään. Mies kouri Tuulin kiinteitä rintoja samalla voimakkaasti työnnellen. Tuuli vikisi miehen alla. Tiesin että hieman kovempi pano takaa päin on kultani mieleen ja pian hän ottikin hiustupon suuhunsa purtavaksi kuten miltei aina orkut saadessaan. Mies jatkoi keskeytymättä vielä liki vartin tyttöystäväni rajua panemista kunnes käänsi nopeasti ja kevyesti pienikokoisen lutkansa työntäen kalunsa Tuulin suuhun. Alastomana huohottava pikkuhuora sai vielä yhden lastin suuhunsa nieltäväksi.

Osa spermasta valui vielä suupielestä pystyjen rintojen päälle Tuulin katsellessa hiukset sotkuisena nimettömäksi jääneen miehen vetävän housut jalkaansa ja poistuvan taakseen katsomatta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute