Herkku-puhelin
Avaruuden lonkerot
Scifi

Tämä fantasiatarina sisältää, masturbointia, anaali- ja alienseksiä, lonkeroita ja sukupuolenvaihtoa.
Tarinan luonteen vuoksi se ei sovellu herkkäluontoisimmille.
Tarina ja sen hahmot ovat täysin keksittyjä, eivätkä ne liity reaalimaailman henkilöihin
.


Avaruuden lonkerot

”Vihdoinkin omaa aikaa mökillä!” huokasin ja vatsanpohjaani kutitteli samalla tavalla kivan jännittävästi, kuten aina näissä tilanteissa, joissa tiesin pääseväni rauhaan hektisen ulkomaailman haihatuksilta.

Yritykseni menestymisen ja toimeentulon myötä minulle oli tullut mahdolliseksi hankkia tämä rauhallinen paikka kaukaisen erämaajärven rannalta. Vaikka sosiaalinen verkostoni ja työelämä sujuivat arkisin osaltani hyvin ja minulla oli perhettä ja ystäviä, viihdyin myös silloin tällöin omissa oloissani ja nautin yksinolosta käytännössä erakoituneena syrjäisellä mökilläni. Erämaamökin hiljaisuudelle ei mikään vetänyt vertoja. Perhe ei kovin usein halunnut mökille lähteä sen askeettisuuden vuoksi. Yksin tuleminen sopi minulle paremmin kuin hyvin ja silloin tällöin viikonloppuisin otin tätä ”omaa aikaa” ja vetäydyin pois ja irti kaikesta.
Pidin mökkielämän yksinkertaisuudessa siitä että ei ollut juoksevaa vettä tai wc:tä. Ruoka piti valmistaa kaasuliedellä. Usein valmistinkin kalaa kun sitä sai ongittua laiturilta suoraan onkimalla.
Mökki sijaitsi vaikeakulkuisen polun päässä. Autoni olin pysäköinyt noin viiden kilometrin päähän, johon autotie loppui. Siitä eteenpäin matka oli välillä upottavaa suota, josta löytyi vanhoja pitkospuita, ja tiesin, että kumisaappaat oli lähes pakollinen varuste. Itse asiassa mökille oli helpompi tulla veneellä järven yli. Vene tosin oli viime kerrasta jäänyt mökin laituriin, joten tänään oli mentävä kävellen.

Minulla oli mukana iso selkäreppu, jossa oli viikonlopun muonat, juomat ja vaatteita. Käveltyäni puolisen tuntia tuttua reittiä, joka kiersi järveä, saavuin tuttuun paikkaan. Kelohonkainen mökki sulautui ympäristöön hyvin koska sitä peitti hyvin ympäröivä hieman kitukasvuinen puusto. Täytyi oikeastaan tietää, että siellä oli rakennus ja osata katsoa oikein, muuten mökkiä oli vaikea havaita. Erämaatontille ei ollut tehty mitään suurempaa muutosta vaan mökki sijaitsi lähes luonnontilaisessa maisemassa, lukuun ottamatta siellä täällä risteileviä pieniä polkuja.

Astuin pienelle auringon vaalentamalle terassille, jossa oli kaksi aurinkotuolia, pieni pöytä ja grilli. Käänsin avainta lukossa joka aukesi helposti. Astuin sisään tilavaan tupakeittiöön, jonka toisella seinällä oli vuodesohva ja takanurkassa pieni keittonurkkaus. Keskellä tupaa oli takka. Tilasta johti myös ovet makuuhuoneeseen ja saunan pukuhuoneeseen.

Laskin repun selästä ja aloin purkaa tavaroita. Muonat kaappeihin, säilykkeet, suola. Kylmänä säilytettävät juomat ja ruuat otin muovikassiin ja menin ulos. Mökin takana oli kaivettu syvä maakuoppa, jossa oli viileämpää ja ruoka säilyi siellä paremmin. Palasin sisälle ja laitoin loput tavarat ja vaatteet paikoilleni. Iltapäivää oli kulunut jo hyvän matkaa, joten ajattelin heti laittaa saunan tulille.

Puukiuas syttyi helposti ja mukavaa oli kun, viime kesänä tehtyjä puita oli vielä riittävästi. Kannoin puita sisälle tupaankin takan sytyttämistä varten. Kiukaassa oli vesisäiliö, joten lämmintä vettä saatiin siinä samalla kun kiuas oli käytössä.

Saunan lämmetessä hain lapion ja kävin kaivamassa muutaman madon tontin perältä. Menin ongen ja matojen kanssa laiturille ja aloin onkia ja ei mennyt kauaa, kun nostin ensimmäisen ahvenen ja sitten toisen. Olivat suhteellisen isojakin, joten päätin että pari kalaa saa riittää.
Perkasin kalat ja laitoin folion sisään, suolaa ja hieman sokeria., sitten paketti kiukaan kivien päälle. Varmistin että kiuas palaa kuumasti, koska en jaksanut alkaa viritellä hiiligrilliä tähän hätään. Kalat saisivat muhia saunomisen ajan kiukaalla.

Sauna oli valmis ja menin pukuhuoneeseen. Aloin riisua shortseja ja t-paitaa ja kohta olin alasti. seisoin siinä pukuhuoneessa katsoen seinässä roikkuvasta kokovartalopeilistä kuvaani. Siinä oli nelikymppinen ihan normaalin näköinen kaveri. Olin vaalea, lyhyttukkainen, pitkä ja hoikka, en kovin lihaksikas.

Olin huomannut itsessäni myös jotenkin naisellisia piirteitä, varsinkin takapuoleni ja jalkani. Käänsin lantiota ja peppuni kohti peiliä ja pyllistin hieman. Peppuni kaareutui naisellisen kurvikkaana ja tunsin oudon sykähdyksen sisälläni.
Siirryin saunaan ja Istuin lauteilla löylyä heitellen, hikikarpalot nousivat iholleni ja alkuillan aurinko paistoi syvän keltaisena saunan ikkunasta vartalolleni. Kuuma tuulahdus saavutti taas kehoni, kun löylyn höyrypilvi osui piiskaten.
Käteni vaelteli hyväillen sääriäni ja käteni meni myös kalulleni, joka alkoi näyttää heräämisen merkkejä. Kuuma ja kostea tunnelma nosti kiihkoani ja aloin hitain liikkein hieroa kasvavaa kaluani. Pian kalu olikin jo täydessä mitassaan sykkivänä kahdenkymmenen sentin pituudessaan.
Kalat sihisivät paketissaan kiukaalla ja heitin vielä löylyä lisää. Käännyin lauteilla makuulle. Onneksi lauteet olivat parimetriset joten mahduin makaamaan siellä hyvin.
Hivutin itseäni kuitenkin lähemmäs toista seinää ja nostin jalat ylös seinälle. Nostin myös lantiotani ylemmäs ja sykkivä kalu sojotti uhkaavana enää noin kymmenen sentin päässä kasvojeni yläpuolella. Runkkailin välillä vauhtia nopeuttaen ja näin kuinka iso terskani kiilsi sinipunaisena. Välillä höyryjen tiivistynyt vesi lensi kullista kasvoilleni ja yritin saada noita pisaroita suuhuni. Kiihkoani lisäsi auringon jyrkän keltainen valo ja sävy joka piirsi vartalollani.
Oma rauhallinen ja kiimainen hetkeni oli vihdoin toteutunut. Mielessäni oli kasvanut etukäteen niin suuret odotukset tälle viikonlopulle. Näin ollen paineet olivat vain liian kovat ja pian tunsin kehoni sykkivän jotenkin kumman syvältä ja voimakkaasti. Puristin kalun vartta lujaa ihan juuresta. Tein hitaampia mutta tiukkoja puristavia edestakaisia liikkeitä. Hivutin jalkaterilläni seinää pitkin vielä ylemmäs ja nostin jalat ylitseni kaarelle muodostaen lähes sellaisen ”saunasolmun”. Samalla tuntui kuin kaluni olisi vielä kasvanut muutaman sentin juuri ennen räjähdystään koska terska osui huuliini. Avasin suuni ja työnsin kieleni ulos. kielen koskettaessa suolaisen limaista terskanpäätä tunsin kuin sähköiskun. Olin muodostanut oikosulun itseni kanssa ja viikkojen paineet alkoivat purkautua väkisin.

Aloin tuntea syvältä lantion sisältä lähteviä pumppaavia sykäyksiä ja kesti vielä hetken ennen kuin paksu sperma alkoi ryöpytä isoksi halkeamaksi auenneen terskan päästä. Kuuma sperma roiskui paineella suoraan huulieni välistä suuhuni ja osui nieluuni. Nielaisin ja otin kiltisti vastaan kaiken mitä iso kaluni minulle antoi. Spermaa tuli todella paljon ja tuntui kuin jossain olisi ollut ylimääräinen varasto, koska olin jo niellyt sitä vaikka kuinka paljoin, mutta aina vain sitä ryöppysi valtavasta kalusta naamani edessä. Välillä laitoin huuleni yhteen ja spermaa valui huulilleni ja siitä poskilleni. Kiihottavan tuoksuinen mahla sotki kasvoni ja levitin sitä riettaasti joka paikkaan. Lypsin vielä viimeisetkin pisarat ulos kalustani ja nousin sitten istumaan ja annoin sperman valua päälläni.

En heti vielä pessyt itsenäni vaan menin pukuhuoneeseen ja katselin itseäni peilistä, josta näin sperman tahrimat kasvoni ja sitä oli myös rintani päällä josta paksut norot valuivat nyt alemmas kohti napaani. Olo oli jotenkin rietas ja tiesin haluavani lisää hetken kuluttua.
Menin pesulle ja otin kalat kiukaalta. Söin maukkaat ahvenet alasti ulkoterassilla. Tiesin että illasta ja yöstä tulisi nautinnollinen ja pitkä. Sitä en tosin tiennyt vielä miten hurjia juttuja tulisin kokemaan.

Join viileän oluen kalojen painikkeeksi ja nojasin taakse kelteisilläni aurinkotuolissa. Auringon säteet alkoivat heiketä, mutta taivas oli vielä kirkas ja ilma lämmin. Olin melkein nukahtaa tuoliin, mutta sitten havahduin outoon ääneen. Kuulin suhiseva äänen, mutta ei ollut mikä tahansa ääni vaan korkealla taivaalla äänen edellä piirtyi valkoinen viiva. Aluksi luulin sitä kaukomaille matkaavan lentokoneen tiivistysjuovaksi, mutta sitten viivan kaari alkoi kääntyä ja huomasin sen lentävän todella matalalla. Näin juovan etuosassa erottuvan valkoisena hohtavan pallon. Se tuntui hidastavan lentoaan kuin jarruttaen ja suhinaäänikin tuntui kadonneen. Nousin ylös paremmin nähdäkseni ja tosiaan pallo tavallaan lensi täysin tyynen järven päällä edelleen hidastaen. Sitten se jäi näkökentästäni harmikseni järven rannan puuston taakse. Järven pintaan se yli lentäessään kuitenkin synnytti isot aallot, jotka lähtivät etenemään kohti rantoja. Päättelin lentoradasta että se tulee alas noin kilometrin päähän. Samassa jostain kaukaa kuului outo suhahdus mutta ei kuitenkaan räjähdystä. Muutaman minuutin päästä ainakin puolen metrin hyökyaallot löivät laituria ja rantaa päin. Hetken kuluttua järvi oli taas tyyni. Tiesin tuolla suunnalla olevan ison suoalueen, joten pallon alastulo on saattanut olla niin pehmeä, että se voi olla säilynyt ehjänä? ”Olisiko se joku satelliitti tai jotain” ajattelin.

Vedin nopeasti housut ja saappaat jalkaan ja lähdin metsään. ”Se ei voi olla kaukana” mietin ja harpoin aika lujaa polkua pitkin, joka johti suoalueelle. Noin viiden minuutin kävelyn jälkeen tulin aukean laitaan, jossa en kuitenkaan heti huomannut mitään erikoista. Auringon viime säteet osuivat reunustavien puiden latvoihin.
Sitten näin kuin veitsellä leikatun aukon puustossa, se oli tarkan pyöreä aukko, kuin laserilla leikattu. aukot näkyivät peräkkäisinä, kuin ympyrän muotoisina portteina kaikessa kasvillisuudessa. Osa osuman saaneista puista ja aukkojen reunuksista höyrysi, mutta varsinaisia liekkejä tai savua ei näkynyt.

Siirryin lähemmäs ja menin seisomaan linjalle, joka muodostui noista aukoista. Sihtasin katseellani aukkojen läpi ja noin sadan metrin päässä minusta näin valkoisen hohtavan pallon. Pallo oli äkkiseltään katsottuna ehjä. Lähdin uteliaana etenemään kohti palloa ja kun olin päässyt pallon lähelle noin 15 metrin päähän pysähdyin.

Pallo oli noin puolitoista metriä halkaisijaltaan ja se hohti outoa valoa. Pallossa ei ollut minkäänlaisia merkintöjä tai ulokkeita tai antenneja. Astuin hieman lähemmäs ja silloin alkoi tapahtua. Pallon kuoret alkoivat avautua sivuille kuin appelsiinin kuoret. Sitten pallosta alkoi levittäytyä jotain valkoista savuntapaista ja hetkessä se oli täyttänyt lähiympäristön. Viimeisenä aistin, kuinka silmäluomeni tuntuivat uneliaan raskailta ja samassa tajuntani pimeni.
En tiedä miten kauan aikaa oli kulunut, mutta seuraavaksi näkemäni kokemani asiat tulisivat olemaan jotain ennenkuulumatonta. Päässäni jyskytti ja tunsin kuin jokin puristaisi päätäni. Yritin liikuttaa kättäni, mutta tunsin että ranteissani oli myös jokin kiristävä side, joka esti käden liikuttamisen. Samanlaiset kiinnitykset tuntuivat olevan nilkoissani.
Sitten kuulin puhetta, mutta se tuntui tulevan oman pääni sisältä. samaan tapaan kuin ajatellessa, mutta selkeästi puhuja oli joku muu kuin minä itse. Ääni oli lempeä ja rauhallinen.

”Tervehdys maan elämänmuoto” ääni sanoi ja jatkoi.
”Tulemme kaukaisesta galaksista”
”Ääh” vastasin, mutta ääneni ei tullut ulos suustani vaan keskustelimme telepaattisesti.
Aloin erottaa pikku hiljaa ympäristöäni näköni palatessa. Olin jotenkin palannut mökille ja makasin alasti eräänlaisella mukavantuntuisella pehmeän geelimäisellä alustalla kuin hammaslääkärin tuolissa. Läpikuultavana ja vaaleaa valoa hohtava penkki, jossa makasin, tuntui elävän ja oli oman ruumiini lämpöinen. Huomasin samalla että päätäni ei ollutkaan kipeä vaan tunne tuli eräänlaisen lonkeron tartunnoista jotka puristivat ohimoitani.
”Olemme valinneet sinut auttamaan omaa lajiamme” ääni jatkoi.
”Miten voisin muka auttaa jotain avaruuden olioita toiselta planeetalta?” kysyin.
Ääni alkoi selittää.
”Olemme samankaltaiselta planeetalta kuin te, mutta lajimme, biologiamme ja tekniikkamme on pitemmälle kehittynyttä. meillä on vain ongelma tällä hetkellä ja olemme lähes kuolemassa sukupuuttoon. Geenipankkimme lähteet ehtyivät, eikä niitä voida synnyttää planeetallamme uudelleen. Käytämme näitä pankkeja sairauksiemme ehkäisyyn ja poistoon kansalaisistamme, ääni jatkoi. Olemme matkanneet tänne kauas saadaksemme lähdegeenille puhtaan perimän. Käytämme sinun elämänmuotoa ja voimaa saadaksemme geenilähteet, jotka viemme sitten planeetallemme”
”Täh” sopersin telepaattisesti takaisin.
”Olemme tutkineet pitkään sivilisaatiotanne ja teidän biologian evoluutiotanne, tapojanne sekä käyttäytymistä”
”Olemme myös tutkineet sinua syväunesi aikana, kartoittaen sinun mieltymykset ja elämänkokemukset”
”Näiden tietojen avulla teemme nyt sinun avullasi lajimme tarvitseman uuden geenilähteen, joka sopii tarkoituksiimme”
”Muutimme myös hieman kromosomirakennettasi sekä tehostimme tiettyjä kehosi ominaisuuksia syväunesi aikana, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme.”
”Älä ole huolissasi, sillä nämä muutokset palautuvat muutaman teidän kutsuman vuorokauden kuluessa normaaleiksi”

Yritin rimpuilla tuolista ylös mutta lämpimät kiinnikkeet pitivät minut paikoillani. Penkki allani muotoutui makuuasentoon ja näin kuinka mökin lattialla oli tutun näköinen avonainen valkoisena hohtava pallo, jonka sisältä nämä eläväiset lonkeron näköiset johtimet tulivat. Niistä osa tuntui menevän alla olevaan ”penkkiini”. Yksi lonkeroista näytti tulevan päässäni olevaan telepatiakytkökseen tai paremminkin läpikuultavaan eliöön. Penkistä tulevat lonkerot olivat kiinni jaloissani ja ranteissani. Lonkeroiden sisällä näytti virtaavan jotain nestettä eräänlaisissa ohuemmissa suonissa.

Pallosta lähti nyt kaksi lonkeroa lisää. Nämä lonkerot tulivat iholleni ja niiden päät olivat kuin pehmeät huulet ja niiden välistä erittyi jotain nestettä. Limainen valuva neste tuoksui oudolta. Lonkerot levittivät limaa koko keholleni. En tunnistanut hajua, koska se ei ollut tästä maailmasta. Sitten huomasin mitä lima teki minulle. Kaikki ihokarvani alkoivat irrota. Toinen lonkero alkoi suihkuttaa lämmintä nestettä enemmän ja näin kuinka ihokarvani huuhtoutuivat nesteen mukana lattialle. Muutamassa minuutissa olin täysin karvaton posliini.

Seuraavaksi pallon sisältä alkoi työntyä ulos taas yksi lonkero lisää, joka tuli ylleni ja lähestyi mahaani. Sen pää ikään kuin tutkaili kehoani ja kiinnittyi itsestään kaluuni, joka oli puolijäykkänä vatsallani. Tunsin lonkeron imaisevan kaluni syleilyynsä ja se lämpeni ja alkoi sykkiä. Lonkero muotoutui ja tuntui kuin kaluni olisi ollut kostean ja kuuman kohdun puristuksessa. Pian kaluni kovettui täyteen seisokkiin ja ”kohtu” tuntui liukkaalta ja puristavalta.

Lonkero lypsi ja runkkasi kaluani. Seuraavaksi näin kuinka toinen lonkero tuli pallosta esiin ja sen pää alkoi muuttaa muotoaan. Näin kuinka lonkeron pää tuli lähelle kasvojani ja alkoi muuttua peniksen näköiseksi ja nopeasti näin lonkeron päässä kivikovan oman penikseni kopion joka tuli lähemmäs aivan naamani eteen. Arvasin mitä tapahtui seuraavaksi. Lonkero oli tuon kohdun avulla lukenut tarkimmatkin yksityiskohdat kalustani ja oli muodostanut täydellisen kopion ja tämä kopio tunki nyt suuhuni. Olisikohan siitä tunti vai pari kun viimeksi olin saunan lauteilla vastaavassa tilanteessa, mutta nyt kuvio oli hieman eri ja oman kaluni kopio oli tunkemassa syvälle suuhuni! ”ymh ja kurll” äänet pääsivät suustani ja lonkero käytti kaluni replikaa taitavasti suussani. Pumppaava liike meni samaan tahtiin oman kaluni ympärille puristuvan ”kohdun” kanssa. Jollain kierolla tavalla aloin nauttia tilanteesta yhä enemmän. En tuntenut itseäni enää vangituksi tai pelokkaaksi. Aloin vastailla liikkeisiin ja imin replikaa hurmiossa. Maistuin vieläpä kiimaiselta!
Kohdun syleily kaluni ympärillä ja rytmikäs replikan nainti suussani sai minut kliimaksiin ja tunsin kuinka lastini oli lähdössä liikkeelle. Pian orgasmini räjähti ja koko alapääni ja kehoni sykki kun spermani ryöppysi voimalla. Tunsin kuinka suussani naiva replikakalu alkoi laueta samaan tahtiin kanssani. Lonkeron replikointi oli siis täydellinen ja tunsin tutun sperman maun suussani. Ihmettelin edelleen sen määrää, miten paljon sitä voi tulla?

Kohtu teki supistelevia liikkeitä ja ikään kuin imi kaiken sperman kalustani sisäänsä. Sitten näin kuinka kohdusta lähtevä läpikuultava lasimainen suoni näytti sykkivän ja siirtävän spermani eräänlaiseen rakkulaan, joka heilui taas yhden uuden lonkeron varassa. Spermani otettiin siis talteen. Replika vetäytyi suustani ja huomasin sen veltostuvan omani kanssa samaan tahtiin. Hengitin raskaasti uupuneena orkkujen jälkeen ja ajattelin että ”mitähän seuraavaksi?” Lonkerot eivät irroittaneet otettaan. Sitten kuulin taas pääni sisältä puhetta.

”Otamme nyt lajinne siemeniä talteen, hedelmöitystä varten” Olemme tutkineet aivosi ja mielesi sähkökemiallisia ratoja ja päätelleet niistä, mm. haluistasi ja lajinne käyttämän termin ”fantasioiden” mukaisesti sinulle hedelmöityksen sekä lajimme geenilähteiden luomisen kehossasi.”
”Eeeh!” huokaan ja huomaan kaluni ympärillä edelleen olevan kohdun taas sykkivän. Eikä mene kauaa kun tunnen vereni taas pakkautuvan kaluuni. Replikakin lähestyi suutani. Otin kaluni kopion jälleen kiltisti ja lonkero alkoi naimaan sillä suutani. Allani oleva elävä alusta alkoi liikkua ja tunsin jalkojeni liikkuvan sivulle ja samalla ne nousivat ylöspäin. Makasin nyt tämän eliöpenkin päällä jalat harallaan ja osoittaen yläviistoon. Sivusilmällä näin kuinka lattialla olevasta pallosta nousi taas lonkero lisää. Lonkeron pää alkoi muuttaa muotoaan kuten aiemminkin mutta se ei tullut eteeni vaan lähestyi taas haaraväliäni. Se muuttui myös penikseni kopioksi ja siirtyi alemmas haarojeni väliin. Tunsin kaluni kopion siirtyvän anaalini kohdalle ja samalla kuumalta tuntuva terska painautui anukseni huulille ja alkoi työntyä sisääni. Aukkoni ei heti auennut ja tunsin kuinka replika ruiskutti lämmintä liukasta nestettä aukolleni. Nestettä ruiskusi niin paljon, että sitä roiskui sisäreisilleni ja pakaroilleni ja lattiallekin tuli lätäkkö.

Sitten replikakalu alkoi taas painautua anaaliani vasten ja nyt liukaste auttoi ja kovana sykkivä terskani kopio työntyi sulkijalihaksen ohi sisääni. Terskan sisään saatuaan tunsin kuinka lonkero ruiskutti taas sisääni jotain paineella. Sitten se vetäytyi vielä kerran ulos, mutta sitten taas se painautui voimalla sisääni.

Kun lonkero oli painanut sykkivän kaluni kopion kokonaan sisääni, huokailin kiimassa, olin nyt täynnä omaa kulliani. Suussani oli replika joka nai hyvää vauhtia ja pepussani oli syvällä samanlainen kulli. Kohtu jatkoi lypsämistään ja lisäsi kiimaani sekunti sekunnilta. ihmettelin miksi Pepussani oleva ei alkanut naintiliikkeitä ja pysyi vain paikoillaan. Sitten tunsin kuinka se laajeni entisestään sisälläni. Tuntui kuin olisin haljeta paineesta. Onneksi laajeneminen loppui ja totuttelin tilanteeseen. Sitten näin läpikuultavan lonkeron sykkivän ja sen sisällä liikkuvan nesteen jota ruiskutettiin sisääni. Tunsin kuinka paine kasvoi ja neste täytti alapäätäni. Lonkeron pumppaava nesteen syöttö jatkui useita minuutteja ja näin vatsani kasvavan samaan tahtiin. Lonkero täytti peräaukon niin tiukaan että neste pysyi ja täytti minua. Loputa Lonkeron sykkiminen loppui. Tuota avaruuden limaa oli pumpattu minuun nyt varmasti useita litroja. Mahani oli kohonnut nesteen vaikutuksesta ja turvonnut isoksi palloksi. En kestänyt enempää ja orgasmini oli taas tulossa. Lantioni aivan tärisi ja orgasmi oli monta kertaa voimakkaampi. Ehkä siksi kun olin täynnä tuota limaa ja kaluni kopio suussani sylki spermaa nieluuni. Ryöppyävä spermani otettiin jälleen talteen ja näin lastin siirtyvän lonkeroa pitkin rakkulaan, joka näytti olevan jo aika täynnä vaalean kerman väristä mahlaani.

Nyt tunsin orgasmini edelleen sykkiessä ja jatkuessa että anaalissani oleva lonkero alkoi supistua ja vetäytyä. Limainen neste alkoi roiskua kaaressa mökin lattialle ja pakottava purkautumisen tunne syöksi alienin limaa ulos ja sitä tulvi pepustani lattialle. Nesteen purkautuminen tuntu jatkuvan ja jatkuvan ja olotilani orgasmin jälkeen oli kummallisen raukea. Replika vetäytyi myös taas hieman etäämmälle ja leijui edessäni limaisena ja puolijäykkänä. Pepustani lensi limaista nestettä lisää ja lattia jo suorastaa lainehti allani. Sitten aloin saada eräänlaisia sisäisiä kramppeja, jotka tosin muistuttivat orgasmeja. Peppuni sykki ja nestettä tirahteli ulos ja lattialle. Näitä outoja syvällä lantiossa tuntuvia sisäisiä ”orgasmeja ” tuli vielä ainakin kymmenen kunnes sekosin laskuissa.
Oloni oli tyhjä ja tyydyttynyt, mutta lonkerot pitivät minua otteessaan. Makasin edelleen jalat harallani limaisena ja hikisenä. Ajantajunikin oli jo mennyt, koska enkä tiedä oliko aikaa kulunut tunti vai kolme? Nautintojen endorfiinistä humaltuneena en oikeastaan välittänytkään enää.
Katsoin edessäni keikkuvaa lonkeroa, jonka keskellä oli rakkula täynnä spermaani. ”Miten sitä voi olla noin paljon?” ajattelin. Spermaa oli tuossa läpikuultavassa rakkulassa ainakin litra, jollei enemmänkin.

”Mitähän vielä on tulossa? ajattelin, koska lonkerot pitivät edelleen otteessaan ja pallossa lattialla alkoi taas näkyä liikettä. Siitä nousi taas yksi lonkero aiempien lisäksi. Tämä oli erilainen. Se oli paksumpi kuin aiemmat. Lonkero lähestyi minua. Lonkeron pää muuttui kuitenkin sopivan suipoksi ja alkoi työntyä anaaliini. Lonkero meni sisääni helposti vaikka sen letkumainen ja paksumpi varsi oli ainakin 5 senttiä halkaisijaltaan. Olihan minut liukastettu äskeisessä operaatiossa.
Lonkero ei tehnyt naintiliikkeitä vaan eteni varovaisesti. Tunsin kuinka limainen lonkero eteni sisälläni syvemmälle. Uskoisin että lonkero upposi sisääni lähes puoli metriä ja tunsin kuinka se sykki ja vatsanpeitteeni kohoili lonkeron hääriessä sisälläni. Ensimmäinen lonkero oli edelleen kaluni ympärillä ja tiukensi itseään jälleen. Kullini alkoi taas näyttää heräämisen merkkejä.
Sitten toinen lonkero jossa oli kaluni replika alkoi lähestyä taas kohti kasvojani. Anaaliini johtava lonkero lopetti sisälläni liikkumisen, mutta alkoi sykkiä aaltomaisesti pallon suunnasta. Aaltomaiset sykähdykset etenivät alhaalta pallon suunnasta ylös kohti minua. Tunsin ensimmäisen lonkerossa kulkevan aallon tulevan pepulleni ja silloin aukkoni joutui venymään muutaman sentin lisää. Tunne oli kiimainen ja nautinnollinen aaltojen venyttäessä aukkoani sykkeen tahdissa. Tätä jatkui jonkin aikaa mutta sitten näin jotain outoa.

Lonkeron sykintä muuttui vieläkin rajummaksi näin tämän peppuuni johtavan sisällä jotain liikettä. Näin kuinka hohtava valkoinen pallo alkoi liikkua aaltomaisten sykäysten kuljettamana ylös lonkeron sisällä. Pallon sisällä liikkui tummempi ydin, kuin jokin tuma tai eliö. Nyt tämä noin tennispallon kokoinen muna alkoi lähestyä lonkeroa pitkin kohti peppuani.
Sitten tunsin kuinka pallo liikkui aivan anaalini suulle lonkeron sisällä ja peppuni alkoi venyä auki pallon kokoiseksi. Hitaasti peppuni aukesi, mutta näin suurelle se ei ollut vielä joutunut venymään. Pallon halkaisija venytti peppuni auki varmasti noin kuusi tai seitsämän senttiä. Voihkin äänekkäästi koska tuntui että peppuni repeää. Silloin kasvojeni edessä oleva replika tuli lähemmäs ja työntyi suuhuni. Enää en voinut voihkia, vain ynistä.

Kohtu sykki jälleen kaluni ympärillä voimakkaasti ja aloin kiihoittua jälleen. Kalu suussani aloitti edestakaisen naintiliikkeen. Pallo lonkeron sisällä sujahti syvemmälle peppuuni ja jatkoi matkaa sisälläni. Tunsin pallon etenemisen liikkeen ja se tuntui menevän ihan lonkeron päähän asti. Samalla huomasin lonkerossa nousevan jo toisen ja kolmannenkin pallon. Niitä tuli siis lonkeron sisällä minua kohti lisää! Toinen pallo alkoi venyttää peppuani. Se ei tuntunut enää niin pahalta ja voihkin jo pelkästä nautinnosta. Aloin tuntea suhteellisen täydeltä. Vielä tuli neljäs ja viides pallo. Sitten niitä ei näyttänyt tulevan enää. Sain hetken hengähtää. Olin nyt siis täynnä noita avaruudesta tulleita palloja ja kohtu sykki kaluni ympärillä. replika kalu nai edelleen suutani. Tunsin ties kuinka monennen orgasmini tulevan.

Jonkin ajan kuluttua tunsin kuinka pallot kuljettanut lonkero ikään kuin kuihtui pois ja pian siitä jäi vain geelimäistä limaa reidelleni ja lattialle. Kohdusta rakkulaan johtava lonkerokin alkoi kuin sulaa pois. Kullini ei enää seissyt vaan se oli pienentynyt ja lepäsi löysänä häpykumpuni päällä. Suutani nainut replikaelin alkoi myös kuihtua ja sen lonkero muuttui veltoksi ja lopulta putosi geelimäisenä mössönä lattialle ja päälleni. Läpikuultavaa geelimäistä limaa valui pitkin vartaloani. Olin pantu puhki, mutta jatkoa oli luvassa.

Rakkulasta lähtevä lonkero palloon alkoi jotenkin jäntevöityä ja siinä kiinni olevan rakkulan alle alkoi kasvaa uusi lonkeron haara joka lähestyi nyt haarojani.
”Alkiot on nyt hedelmöitettävä sisälläsi” ääni päässäni sanoi.

Lonkeron päähän oli muodostunut violetin sävyissä hohtava peniksen näköinen elin ja siitä johti siemenjohtimen näköinen läpinäkyvä ohuempi lonkero rakkulaan, jossa minulta kerätty spermani oli. Istuimena toimiva penkkiolio tai miksi sitä nyt kutsuisi alkoi myös liikkua. Siitä lähtevät nilkoissani olevat lonkerot vetivät jalkani ylemmäs lähes kohtisuoraan kattoa kohden. Peppuni ja lantioni nousi ylemmäksi ja anaalini tuli näin täysin esille ja tiesin jo että naitavaksi. Violetti elin siirtyi aukolleni ja alkoi työntyä sisääni. Tämä ulkoavaruuden kiilamainen siitin oli kasvanut ainakin nelikymmensenttiseksi ja se paksuni loppua kohden. Se työntyi yhä syvemmälle sisääni ja alkoi edestakaisella liikkeellä naimaan peppuani. Peppuni aukesi joka työnnöllä isommalle elimen porautuessa syvemmälle. Aloin voihkia koska edes nämä aiemmin sisääni tunkeneet pallot eivät olleet venyttäneet minua näin paljon auki. Elin tuntui myös kuumalta, mutta ei polttavalta. Se kiihdytti tahtia ja lonkerot sykkivät rytmikkäästi. Koko kroppani tärisi tahdissa kun tämä hirviö nai peppuuni hirviön voimalla. Naintia jatkui ja jatkui. lantiostani tuntui kuuluvan ihan rusahduksia kun tuo avaruuden elin paukutti sisääni ja laajensi alapäätäni. Aivan kuin nainnilla ja venytyksellä olisi ollut jokin tarkoitus.

Nainti jatkui ja jatkui. Huoneen täytti eteerinen tuoksu. Sitten elin survaisi itsensä todella syvälle sisääni ja jäi pohjaan sykkien voimakkaasti. Elimen tyvi oli todella paksu ja peppuni oli auki varmasti 10 senttiä. Rakkula ja kaikki lonkerot sykkivät tahdissa rytmikkäästi ja näin kuinka rakkulasta lähtevää siemenjohdinta pitkin alkoi sykäyksittäin edetä vaaleaa spermaani ja ties mitä muita lisäaineita?

Sperman työntyessä elimen lonkeroa pitkin se tavallaan laajeni edelleen ja tunsin tuon eliksiirin etenemisen sisälläni.
”Vieras eleämänmuoto alkoi siementää minua!” Ajattelin hämärän rajamailla olevassa tilassani. Sperma ryöppysi sisääni ja tunsin kuinka täytyin siitä. Rakkula pumppasi ja tyhjeni hitaasti mutta varmasti kunnes se oli täysin tyhjä.
Siitin oli edelleen sisälläni ja pysyi paikoillaan sykkien voimakkaasti ja tavallaan esti tuon valtavan spermamäärän ulos tulemisen sisältäni. Vatsani oli kohonnut jälleen pallomaiseksi ja elimien sykkiminen voimistui edelleen ja tunsin taas kuinka oma orgasmini oli jälleen tulossa. Orgasmini oli nyt erilainen ja syvemmät jotenkin naisellisen totaaliset kroppaani tärisyttävien aaltojen alkaessa syvältä lantiosta jatkuen sähköisinä pulsseina läpi koko kehon. Orgasmeja tuli aaltoina useita peräkkäin. Kaluni ei enää seissyt. Se oli nyt todella pienenä ja muistutti lähinnä suurta klitorista ja siitä pulppusi spermaani. Huohotin kuin loppuun pantu narttu ja tunsin kuinka elin alkoi hiljalleen pehmetä sisälläni. Se ei kuitenkaan vetäytynyt pois sisältäni vaan sille kävi samalla tavalla kuin muillekin lonkeroille. Geelimäinen lima litisi ja tipahteli päälleni ja lattiallle. Äsken peppuni ammollaan auki pitänyt jäntevä elin oli vain kasa limaa ja sitä pursusi lattialle. Olin kuin transsitilassa useiden orgasmien uuvuttamana.

Lattialla oleva pallo oli edelleen mökin lattialla ja se hohti kalmeaa valoa. Tosin siitä lähti vielä viisi jäntevää lonkeroa, jotka olivat vielä aktiivisia sekä kytkeytyneet päähäni ja raajoihini tiukasti kiinni. Penkin tehtävää tekevä osa oli myös edelleen tukemassa minua, tosin nyt se oli liikkunut enemmän vaakatasoon ja olin siten suhteellisen makaavassa asennossa jalat hieman koukussa ja harallaan. Minut siittänyt siemenneste alkoi tulla ulos. Vaaleanharmaata spermaa pulppusi ryöppyinä lattialle. Lantioni tärisi kun spermaa tuli desitolkulla kramppien saattelemana. ”Tulevatkohan eliöpallot myös?” Ajattelin. Pallot pysyivät kuitenkin sisälläni. Peppuni piti tirahtelevia ääniä viimeisten spermojen valuessa hieman auki vielä olevasta limaisesta aukostani.
Oli kulunut varmasti useita tunteja ja yö oli jo pitkällä. Olin todennäköisesti vaipunut välillä horrokseen tai tietynlaiseen unitilaan välillä. Katsahdin alaspäin vatsalleni ja huomasin että se oli kasvanut ja alla näin nahkani alla liikettä. Olin raskaana alienrodulle!

Havahduin taas kun kaksi uutta lonkeroa tulivat ja häärivät kroppani yllä. Lonkeroiden päät olivat leveät ja imukuppimaiset. Nopeasti ne kiinnittyivät rintoihini tarkasti molempien nännieni päälle. Ne peittivät vierekkäin molemmat rintani ja tunsin kuinka niissä alkoi tuntua imua. Imu oli voimakas ja nahkani alkoi venyä. Arvasin että imun tarkoituksena on kasvattaa ja laajentaa minulle rinnat. Lonkeroiden työskentely oli kuitenkin kiihoittavan tuntuista. Jonkin ajan kuluttua lonkerot poistuivat ja huomasin rintani olevan naiselliset ja pyöreät. Nännini olivat suuret ja törröttivät pystyssä.

Ei mennyt kauaa kun vatsassani alkoi tuntua kovempaa liikettä ja sykkimistä. Pian tunsin pakottavan tunteen lantion pohjassa ja oli pakko ponnistaa. Tuntui siltä kuin olisi kova kakkahätä. Tunsin kuinka vatsani sisällä oleva jokin liikkui kohti alapäätäni. Tiesin että nyt on ”synnytys” käsillä. Vesi alkoi valua silmistäni. Ponnistin ja taas tunsin paineen kasvavan alapäässäni. pepustani ryöppysi ponnistusten aikana kirkasta limaa. Noin viiden valtavan kovan ponnistuksen jälkeen tunsin kuinka peppuni alkoi laajeta ja aueta. Sieltä työntyi ulos jokin. Pinnistin ja huohotin. Lattialla olevasta pallosta tuli kolme lonkeroa lisää. Kaksi niistä kietoutui reisieni ympärille ja alkoi levittää niitä entisestään. Yksi lonkero muodosti eräänlaisen nahkaisen kaukalon haarojeni väliin.
”Aaaaaaah” huusin suoraa kurkkua kun valkoinen suipohko mutta pyöreä noin kymmenen senttiä halkaisijaltaan oleva olio työntyi ja laajensi peppuni ammolleen. Ponnistin vielä ja olio lumpsahti haarojeni välissä olevaan kaukaloon. Samassa sain orgasmin ja löysä kaluni ruiskusi spermaa. Lonkero siirsi olion heti lattialla olevan palloon jossa näytti olevan niille viisi sopivankokoista kaukaloa.

Neljä oli siis vielä tulossa. Ei mennyt kauaa ja seuraava olio alkoi syntyä ja lantioni sykki jälleen. ”Uuh” vaikeroin ja epäilin, että jaksanko enää, mutta synnytys jatkui ja ponnistin jälleen ja toinen valkoinen pallomainen olio syntyi.

Seuraavat kaksi sain kuin sainkin tajuntani rajamailla synnytettyä ja orgasmeja tuli joka välissä.
Oli viimeisen olion synnyttämisen aika. Lantioni sykki ja olio alkoi puskea ulos, tämä viimeinen tuntui jotenkin erilaiselta. Se oli vieläkin isompi ja kehittyneempi. ”Aaaaaah” ja ”ooooh” huusin kun valtava soikean pallon muotoinen ja musta olio repi minua auki. Peppuni oli yhtä suurta reikää ja varmasti auki parikymmentä senttiä. Lantioni luut rutisivat liitoksissaan. Olio puski alapäästäni ulos väkisin. Aivan kuin sillä olisi ollut omat voimat kaivaa tiensä ulos. Olio tipahti lopulta lonkeron kaukaloon ja se siirsi sen myös palloon. Nyt se oli täynnä synnyttämiäni olioita.
Peppuni sykki avonaisena ja sieltä valui vielä paljon limaa. Kroppani tärisi edelleen horkassa. Näky oli varmasti sanoin kuvaamaton kun peppuni oli edelleen auki varmasti kymmenen senttiä ja sisukseni näkyivät avonaisena synnytyksen jäljiltä. Näin kuinka pallon kupu alkoi sulkeutua ja en tiedä vaivuinko uneen vai menetinkö muuten tajuntani väsymyksestä ja uupumuksesta.
Heräsin kun seuraava päivä oli jo pitkällä. Paikkojani kolotti ja huomasin makaavani alastomana mökin vuodesohvalla.

Mieleeni alkoi palailla muistikuvia yöllisistä tapahtumista ja en ollut heti varma mikä oli totta ja mikä unta, mutta katsahdin sitten mökin lattiaa, jossa oli kummallista kuivunutta nestettä ja kuin geelimäistä mössöä. Nousin sohvalta. Jalkani hädin tuskin kantoivat ja pääsin vasta toisella ponnistuksella ylös seisomaan. Hoipuin saunan pukuhuoneelle ottaen seinistä tukea ja katsoin seinässä olevaan peiliin. Näin peilistä karvattoman kehoni. Huomasin, että minulla oli naisen B-kupin rinnat! Turvonneet nännit sojottivat terhakkaina. Kaluni oli surkastunut pieneksi ”kliltorikseksi”. Alapäätäni kolotti ja tuntui kuin siellä olisi ollut vieläkin iso tukki.
Otin hyllyltä valkoiset naisten bikinit ja puin ne ylleni. Lisäksi puin vielä naisten lyhythelmaisen ja läpikuultavan hellemekon ja menin tekemään aamupalaa itselleni.
Istuin aamukahvilla keskellä päivää kun näin mökin ikkunasta kaksi miestä. Miehet olivat isokokoisia ja rotevia ja ne olivat tulossa mökkiäni kohti.
”Metsämiehiä tai jotain” ajattelin. Kuulin koputuksen ovelta ja menin avaamaan. Mutta se on sitten toinen tarina…
Palautteita saa antaa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute