Herkku-puhelin
Jotain uutta
Neiti Näpäkkä

Olen kolmekymppinen nainen ja toimin sihteerinä pienehkössä yrityksessä. Olen suhteellisen hyväkroppainen, rintani ovat pienet ja kiinteät. Toimistolla olen herättänyt tiettävästi tunteita miespuolisissa työntekijöissä... Seksuaalisesti olen hyvinkin aktiivinen, rohkea ja kokeilunhaluinen. Ikävä kyllä tottumuksemme eivät aina mieheni kanssa kohtaa - hänelle riittäisi vallan mainiosti perjantaipano lähetyssaarnaajassa, mutta minä taas haluaisin kokeilla uusia asioita ja rakastella paljon. Rakastan miestäni, mutta hänen hiljaisuutensa makuuhuoneen puolella harmittaa ja välillä ärsyttääkin.
Olen kumminkin jo pitkään haaveillut anaaliseksistä. Oli yllätys, kun mieheni lopulta suostui kokeilemaan asiaa.

Sovimme, että laittaisin lauantai-illaksi hyvää ruokaa ja vähän seksikkäämmät vaatteet ja olisin valmiina, kun mieheni tulisi töistä. Olin innoissani.
Ruoaksi olin tehnyt kevyen, mutta täyttävän salaatin. Olin kattanut pöydän hienommin, laittanut viininpunaiset servietit ja kynttilät, vaikka tiesin kummankin odottavan enemmän jälkiruokaosuutta.
Itseni olin pukenut hyvinkin seksikkäästi. Päälläni oli läpinäkyvä, pitkä paita, jonka alla oli mustat pitsiset alushousut sekä rintaliivit samaa sarjaa. Rintaliivitkin olivat hieman läpinäkyvät, eivätkä kovettuneet nännini jääneet todellakaan piiloon. Mieheni ei oikein ole ikinä osannut arvostaa mitään tajutonta tälläytymistä, vaikka itse sitä mielelläni harrastaisinkin ;)
Hiukset olin laittanut siistille nutturalle ja meikannut hieman raskaammin, mitä normaalisti.

Illan mittaan jouduin taistelemaan melko paljon itseni kanssa, jotten hyväilisi itseäni tai ottaisi käyttöön seksileluja. Tosin myönnettäköön, että muutamia kertoja tuli "vahingossa" kosketettua nännejä. Kävin kuumana jo ennen kuin mieheni edes oli kotona. Tiesin olevani märkä.
Vihdoin mieheni saapui. Hänellä oli mukanaan seksikaupan kassi, josta ei oltu puhuttu aiemmin mitään. Hän sanoi, että sen sisällön näkisin sitten makuuhuoneen puolella. Olin hieman yllättynyt, mutta halasin tätä kumminkin ja samalla tunsin puolikovan kalun reittäni vasten.

Ruokailu meni aika hiljaisissa tunnelmissa. Olin tyytyväinen, kun lopulta sain astiat laitettua likoamaan ja lähdin taluttamaan miestäni makuuhuoneeseen. Kaadoin hänet sängylle ja jäin riisumaan itseäni. Ensin lähti hitaasti läpinäkyvä paita, jonka jälkeen hieraisin muutaman kerran kovana sojottavia nännejäni. Avasin hitaasti rintaliivien hakaset ja ne putosivat kuin automaattisesti lattialle. Kastoin etusormea suussani ja kosketin sitten nänniäni, ennen kuin siirryin nelinkontin mieheni päälle. Tämä oli riisunut jo paitansa, kun suutelin hänen huuliaan. Samalla käteni hieroi paisunutta etumusta. Etenin huulillani alaspäin... ja alaspäin. Pysähdyin hetkeksi lantion kohdalle, ennen kuin riisuin mieheni housut ja nuolaisin tämän kyrpää. Aloitin suihinoton melko reippaasti miehen urahdellessa hiljaa. Imin ja lutkutin kyrpää, ennen kuin tunsin, että täytyi lopettaa.
Menin sängylle selälleni makaamaan ja levitin jalkoväliäni auliisti. Tämä repi pikkuhousut jalastani ja minä voihkaisin jo siinä vaiheessa. Hieraisin kumminkin kuumana sykkivää pilluani. Se oli litimärkä, enkä voinut olla maistamatta lemmennesteitäni ennen kuin mieheni työntyi minuun. Voihkin kuin viimeistä päivää, enkä voinut olla lopettamatta. Kyrvän edestakainen liike sisälläni tuntui niin ihanalta ja lopulta kouristelin orgasmin vallassa. Ihanalta se tuntui varmaan miehestänikin, koska hetken kuluttua tunsin lämpimän lastin leviävän sisääni ja valuvan lopulta jalkoväliäni pitkin.

Lepäsimme hetken, minä mieheni kyrpää runkaten. Kun se alkoi taas olla juhlakunnossa, mieheni kaivoi seksikaupan kassista liukuvoiteen. Asetuin kontalleni mieheni eteen. Hieroin itseäni valtavan kiiman kourissa, kunnes tunsin jotain kylmää persereiällä. Voihkaisin saman tien ja tarjouduin miehelleni paremmin. Sormi upposi hiljalleen syvälle perseeseen, enkä voinut kuin voihkia ja vinkua. Kun sen seuraksi tuli toinen sormi, olin orgasmin partaalla. Sormien tasainen liike oli räjäyttää minut.
Lopulta mieheni kyrpä hieroi reikää ja työntyi sisälle. Aluksi pakenin vähän karkuun, mutta pysyin sitten paikallani. Terskan upottua perseeseeni tunsin oloni irstaaksi, likaiseksi ja samalla hyväksi. Mieheni piti pienen tauon, ennen kuin alkoi upottaa kyrpäänsä syvemmälle. Kiljuin ja voihkin niin, ettei naapureillekaan jäänyt epäselväksi, kuka oikein sai.
Lopulta kyrpä oli tarpeeksi syvällä perseessäni ja mieheni aloitti hitaat työnnöt. Se tuntui uskomattoman hyvälle. Kiljuin ja voihkin tahdin kiihtyessä. Hieroin klitorista, kunnes sain orgasmin. Samalla tunsin miehenikin saavan ja jälleen hän laski lastinsa - tällä kertaa juuri korkattuun perseeseeni.

Hetken levon jälkeen mieheni kaivoi seksikaupan kassista valtavan dildon. Katsoin sitä hetken hämmästyneenä. Se oli suurempi kuin mieheni kyrpä ja suurempi kuin yksikään kyrpä, joka on koskaan ollut sisälläni.
"Eikös neiti persepanoa halunnut?" mieheni kysyi. Dildo tulisi siis perseeseen vieläpä... Kiltisti kumminkin siirryin taas polvilleni ja annoin mieheni hetken sormettaa persettäni, ennen kuin hän alkoi hitaasti upottaa dildoa syvälle perseeni uumeniin. Aluksi kiljaisin kivusta ja koitin karata, mutta mieheni ei antanut siihen mahdollisuutta. Kun dildo upposi hitaasti syvälle suoleen, huusin suoraa huutoa. Kun se lopulta oli kokonaan sisällä, lysähdin sängylle makaamaan.
"Mitäpä jos jatketaan aamulla?" mieheni kysäisi ja tuli viereeni. Siihen me nukahdimme - minä naituna ja dildo perseessäni. Aamun tapahtumat ovat sitten jo toinen tarinansa, joskin todettakoon, että sen aamun jälkeen kokeilut ovat olleet hyvin vähäisiä - ikävä kyllä.

Palautetta saa antaa! ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute