Herkku-puhelin
Himokas illallinen
Herra S

Tarjoilet illallisen minulle pukeutuneena kimonoosi. Sen silkkisen ohuen kangas esittelee vartalosi jokaisen kurvin. Hiuksesi ovat nutturalla, mutta sen pitemmälle emme ole japaniteemaa vieneet. Nautimme maukkaasta ruoasta, mutta huomaan kuinka olet hieman jännittynyt ja malttamaton siitä mitä seuraavaksi on luvassa. Olen antanut sinulle koko päivän pieniä vihjeitä ja keittiössä näkemäsi tarvikkeet eivät varmastikaan vähentäneet mielenkiintoasi koskien jälkiruokaa, jonka olin luvannut valmistaa.

Katselen pöydän yli sinua. Sievä pieni metallipanta kuvastaa alistumistasi minulle täysin. Se ei ollut minun ideani symbolista kuvaamaan suhdettamme vaan sinun. Tarjoilet minulle käskystä lisää viiniä ja kiitoksesi vien käteni hyväilemään rintojasi ja puristelen himean nännejäsi kimonon läpi. Tunnen metallin kankaan läpi, sillä rintojasi koristavat pienet kultaiset nännirenkaat. Ne olivat minun ideani alistumisesi symboliksi.

Nautittuamme hienosti kattamasi aterian on jälkiruoan vuoro. Yllätyt kun pyydän sinua seisomaan ja tulen vierellesi. Käskystäni riisut kimonon paljastaen kokovartalosidonnan, jota olet pitänyt illallisen alusta lähtien. Se sitoo rintasi, kiertäen vatsasi useaan kertaan. Köysi menee vatsaasi pitkin alaspäin haarojesi välistä nousten takaisin peppusi välistä pitkin selkääsi. Häpysi kohdalle olen sitonut köyteen solmuja tuomaan sinulle nautintoa liikkuessasi. Vien käteni hävyllesi ja leikin sormillani märkää alapäätäsi. Annan sinun nuolla sormeni puhtaaksi.

Sidontaa lukuunottamatta olet täysin alasti edessäni. Käsken sinut makaamaan selällesi juuri siivoamallesi ruokapöydälel. On jälkiruoan aika ja sinulla on siinä suuri rooli. Kytken sinut kiinni ruokapöytään ensin käsistäsi ja sitten jaloistasi. Otan apupöydälle tuomastasi jälkiruokakulhosta pienen omenan ja puraisen siitä palan pois. Tunnet kuinka vien omenaa säärtäsi pitkin ylemmäs kehoasi pitkin. Sen sileä pinta ihoasi vasten tuntuu varmasti nautinnolliselta. Samalla toisella kädellä hyväilen sinua. Tuon omenan kasvojesi eteen ja avaat halukkaana suusi. Laitan omenan suuhusi ja puraiset siitä mehukkaan palan. Annan sinun nauttia siitä hetken ja sitten työnnän omenan kokonaan suuhusi tukkimaan sen.

Rupean levittämään tekemääsi kermavaahtoa pursottimesta pitkin kehoasi. Koristelen rintasi ja vatsasi. On hieman sääli ettet itse näe itseäsi nyt. Mitä antaisitkaan kattopeilistä juuri nyt. Iniset hieman kun kylmä kermavaahto kohtaa lämpimän ihosi. Kiristän haaravälistäsi menevää köyttä siten, että se uppoaa syvemmälle häpyhuuliesi väliin. Puret omenaa kovempaa.

Otan apupöydälle asettelemistasi pikkukulhoista mansikoita ja upottelen niitä ihoasi koristavaan kermavaahtopintaan. Vien yhtä mansikkaa pitkin alavatsaasi. Hivelen mansikalla häpysi sileää ympäristöä, kunnes alat hengittämään voimakkaammin ja rytmikkäästi. Otan omenan pois suustasi ja tarjoilen sinulle sen sijaan kermavaahdon ja hikesi peittämän mansikan.

Avaan käsikahleesi ja istahdan ylävartalosi viereen. Asetan tyynyn selkäsi alle, jotta pääset hieman parempaan asentoon ihailemaan itseäsi. Käsken sinua syöttämään minulle pöydän antimia. Tarjoilet minulle viinirypäleitä. Huomaan leveän virneen kasvoillasi, enkä voi kuin olla samaa mieltä kanssasi. Koko asetelma on hieman absurdi, mutta samalla nautinnollinen. Avaan hiuksesi nutturalta, ne ovat jo muutenkin sotkussa kermavaahdosta.

Annan sinun nauttia pöydän antimista hetken ennen kuin otan apupöydältä pallosuukapulan jonka sidon suusi ympärille. Olet saanut tarpeeksi jälkiruokaa ja kermavaahto on sulanut muodottomaksi mössöksi kuumalla ihollasi. Avaan jalkakahleesi ja käsken sinut suihkuun, sillä on aika aloittaa illan leikit. Tätä ensin riisun päältäsi yltäpäältä kermavaahdossa olevat köydet. Saat pestä nekin, mutta myöhemmin.

Sillä aikaa kun puhdistaudut nopeassa suihkussa, valmistelen olohuonetta ja makuuhuonetta tulevaa varten. Saavut pian suihkusta, koska arvaat, että myöhästelystä olisi luvassa vain rankaisu ja jättäisi meille vähemmän aikaa leikkeihimme. Olet edelleen täysin alasti, mutta annan sinulle mustat stay-up sukkahousut, jotka vedät leikitellyn hitaasti jalkoihisi. En malta odottaa päästä käsiksi sinuun.

Asettaudut pöytää vasten ja kumarrut sen yli. Sidon kätesi kiinni pöydän kulmista tuleviin kahleisiin. Joudut nousemaan hieman varpaillesi, mutta sen seurauksena peppusi tulee entistä paremmin esille. Otan ratsupiiskan käteeni ja aloitan taputtelemaan sillä kevyesti peppuasi. Levität käskystä jalkojasi niin levälleen kuin vain pystyt. Kiristän ratsupiiskan tahtia ja pian napakat piiskannapsahdukset saavat peppusi jo hieman punertamaan. Voihkit kivusta, kun ratsupiiska osuu vielä hieman kosteaan ihoosi. Suukapulan vuoksi kuulen vain muminaa. Lopetan, kun huomaan että peppusi on helakanpunainen. Kokeilen kuinka kostea pillusi on ja kutitan klitoristasi. Vuohkaiset.

Siirryn eteesi ja näen kuinka kyneelet ja kuola ovat valuneet naamallasi. Pyyhin pahimmat pois nenäliinalla. Avaan käsikahleesi niin, että pääset seisomaan. Annan sinulle geishakuulat, jotka laitat jo taitavasti sisääsi. Käsken sinua pyllistämään ja levittämään peppuasi, jotta saan laitettua sinne liukastetun anustapin. Teet työtä käskettyä. Tämän jälkeen laitan rintojesi koruista roikkumaan pienet painot ja käsken sinut polvillesi eteeni. Irroitan suukapulasi, sillä tulet nyt tarvitsemaan suutasi.

Avaat vyöni ja lasket housuni alas. Otat hellästi kalustani kiinni ja viet esinahan taakse. Tuot suusi lähelle ja alat imemään. Nuolet kaluni vartta ja sormillasi leikit kiveksilläni. Annan sinun ottaa aikasi, sillä tiedät saavasi sitä enemmän nautintoa mitä enemmän osaat sitä minulle antaa. Rintojesi painot heiluvat ilmassa kun rytmikkäästi viet päätäsi edestakaisin ottaessasi kaluani syvälle suuhusi. Yritän olla laukeamatta kiusaksesi niin pitkään kuin mahdollista, mutta olet harjaantanut hyväksi tässä. Laukean.

Suihinoton jälkeen kiinnitän suukapulan jälleen ja käsken sinut seisomaan. Käännän sinut ympäri ja otan köyden, jolla sidon rintasi ensin viemällä köyden rintojesi yli ja sitten ali. Tämän jälkeen kierrän köyden toisen olkapään yli ja sitten rintojen välistä ja takaisin selän taakse toisen olkapään yli. Toisella köydellä kiinnitän kätesi selkäsi taakse köydellä. Kiinnitän myös remmin kaulapantaasi.

On aika siirtyä makuuhuoneeseen, jossa sinua odottaa lisää kivun yhdistämistä nautintoon.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute