Herkku-puhelin
Kiihkeä kotiinpaluu
yed

Ehdin juuri napsauttaa ruksia oikeassa yläkulmassa, kun kotiovi aukesi. Vedin tiukahkoa farkkuhametta hieman alemmas, nousin tietokoneen äärestä ja kaaduin sängylle vähän väsyneenä.
"Rakas, missä olet?" kuulin mieheni äänen ja huikkasin, että makuuhuoneessa lepäämässä. Pian rakkaani astelikin makuuhuoneeseen ja tuli viereeni loikoilemaan. Hän suuteli huuliani hellästi ja minä hymyilin.
"No, miten työpäivä meni?" kysäisin toiselta ja hymyilin hiljaa. Olin aina kiinnostunut mieheni työkuvioista - hän suhtautui työhönsä vakavasti ja intohimoisesti.

Aikansa työkuulumisistaan selostettuaan mieheni kuiskasi korvaani, että hänellä oli kumminkin ollut ikävä minua. Hänen kätensä liukui paidan alle silittelemään vatsaani. Emme olleet ehtineet rakastelemaan mitenkään hirveästi molempien kiireiden takia, joten olin aika haluissani. Ja niin oli miehenikin, aistin sen.
Hänen kätensä valuivat hitaasti alaspäin ja hän nosti hieman hameeni reunaa. Suljin silmäni ja tunsin, kuinka toinen kosketti vakoani hellästi. Inahdin hiljaa.
"Oho, ei pikkupöksyjä", mieheni kuiskasi ja tunnusteli jalkoväliäni tarkemmin. "Ollaankos sitä oltu tuhmana, kun täällä on näin kosteaa?"
Meinasin seota kiimasta, mutta pidin malttini ja suutelin mieheni huulia hellästi. Näykkäsin hänen korvaansa samalla, kun tunsin miten käsi hyväili klitoristani.
"Ollaan..." kuiskasin hiljaa mieheni korvaan ja annoin käteni liukua hänen paitansa alle. Silittelin lihaksikasta rintakehää ja painauduin vähän lähemmäs. Tunsin mieheni seisokin reittäni vasten, mutten sanonut mitään, vaan suljin silmäni keskittyen vain nauttimiseen.
Hetken kuluttua tunsin sormen sisälläni. Toisen, kolmannenkin. Mieheni aloitti hitaan ja rauhallisen sormettamisen. Olin sekoamisen partaalla, enkä voinut kuin voihkia hänen kosketuksensa alla. Käteni kumminkin liukuivat hitaasti hänen etumukselleen hieromaan sitä. Avasin varovasti mieheni housut ja hän repi paitani päältäni. Hymyilin hiljaa, kun hän riisui myös oman paitansa, housunsa ja tuli nelinkontin päälleni.

Voihkaisin tuntiessani mieheni etumuksen häpyäni vasten. Hän suukotteli rintojani ja nuoli nännejäni hellästi. Olin seota kiimasta ja tiesin, että mieheni kiusoitteli minua tahallaan.
Lopulta tunsin kalun uppoavan sisääni. Hitaasti, pohjaan saakka. Vedin kynsiäni pitkin mieheni selkää, kun tämä muutaman hitaan työnnön jälkeen aloitti kiivaan naimisen. Voihkin, vinguin ja kiljuin, enkä säästellyt ääntäni. Sain tyydytykseni. Kuulisivatpahan naapuritkin nyt, kun sain toden teolla.
Lopulta mieheni työnnöt hidastuivat ja selkäni painui notkolle. Orgasmin aalto vavisutti kroppaani ja tunsin, kun mieheni laukesi sisääni. Hän suuteli minua hellästi ja siirtyi makaamaan vierelleni.
"Tämä oli paras mahdollinen päätös työpäivälle".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute