Herkku-puhelin
Siittolassa 5
Kikka38

LYHYT KERTAUS OSASTA 4:
Synnytytettyäni terveen pojan olin naisena tehtäväni täyttänyt. Kätilöllä käyntini jälkeen palasin siittolaan viimeiseen sessiooni rinnat täynnä maitoa kuin viimeiseen koitokseensa valmistautuvalla emakolla. Tiesin, millainen viimeinen seksisessio minua odotti ja ajattelin tulevaa pelonsekaisella kiihottuneisuudella. Raaka varrastus ja sen jälkeen alasti herrojen herkkupöydälle omena suussa ja perse pystyssä molemmat vartaassa avatut aukot ja maitotissit tarjottimella. Tisseistäni herrat sitten pääsisivät nauttimaan, kun olisin herkkupöydälle katettuna. Vetelisivät nänneistäni tuoretta lypsymaitoa hienoihin pikareihinsa ja käryttelisivät sikareitaan. Vaikka varrastus tapahtuisikin possulan ja sikalan yhteydessä olevassa oikeassa teurastamossa, ei minua tietenkään oikeasti surmattaisi, vaan lamautettaisiin ja ehkä tainnutettaisiin. Tämän enempää nuori nainen tuskin voisi nöyrtyä ja alistua. Tietenkin tästä oudosta perverssistä leikistä tultaisiin vielä julkaisemaan tarkkoja kuvia ulkomaisissa alan erikoisjulkaisuissa, joissa tulisin esittämään kaikki aukkoni, niissä sojottavat vartaat ja kivusta vääristyneet, mutta silti tunnistettavat kasvonpiirteeni. Tunsin kiihotuksen tumman punan poskillani, kun ajattelin pian saamaani julkisuutta alan spesialistien arvostamilla nettipalstoilla.

Sessio alkoi tutusta paikasta, possulan hoitopöydältä, jolla olin tutussa asennossa kontallani perse pystyssä tutussa asussa vain korkokengät jalassani. Siittolan emäntä rasvasi minut itse tällä kertaa, eikä hän ollut öljytessään ainakaan helläkätinen, kun leipoi tissejä ja persettä. Persereikäni hän rasvasi erityisen huolellisesti ja tiesin kyllä miksi. Vartaita tulisi sisälleni kolme, yksi peräaukkoon, yksi emättimeen ja yksi suuaukkoon. Koska pilluvarras oli erityisen paksu, emäntä voiteli tällä kertaa myös emätinputkeni työntäen vastasynnyttäneeseen kipeään vittuuni kolme sormea yhtä aikaa. Huusin yhtä lujaa kuin synnyttäessäni olin huutanut, ja se tuntui kiihottavan emäntää. Nyyhkytin hiljaa, kun voitelusessio oli valmis ja sain nousta rasvauksestani hetkeksi seisomaan ennen kuin oli aika asettua lopullisesti nelinkontin. Jännitti ihan sikana mitä tuleman pitää.

Siittolan emäntä tarttui minua tukevalla otteella molemmista ranteista vieden käteni selän taakse. Yritin seistä uljaana ryhdissä naisen arvokkuuteni säilyttäen. Odotin saavani ranteisiini tutut nahkahihnat, joilla minut oli ennenkin saatu yläraajojen osalta avuttomaan tilaan. Sen sijaan emäntä napsautti käteni selän taakse peukaloraudoilla. Hän käski minun kävellä hoitopöydän ympäri. Askelsin ylvään hitaasti kaula suorana ja kehoni lävisti voimakas aistillisen alastomuuden huuma, joka aiheutui peukaloraudoista. Oli kun olisin ollut vapaa, mutta silti käteni oli huomaamattomasti kahlehdittu selän taakse. Tunne oli omituinen sekoitus vapautta ja vankeutta ja se sai posliinisen luonnostaan avoimen pilluhaavani kuolaamaan suurakoni tavoin.

OSA 5:

Seisoin sikalan emännän edessä maitotissit pystyssä, kädet peukaloraudoilla lukittuina selän taakse herkkupyllyni päälle, kun emäntä näppärästi sitoi mustat pitkät hiukseni kahdelle saparolle pääni sivuille. Emäntä tempaisi rajusti vasenta saparoani, ja pääni kääntyi tuskallisesti vasten niskaa. Vasemmasta letistäni ja korvastani hän alkoi kiskoa minua perässään kohti synkkää oviaukkoa pesupaikan betoniseinässä. Kiljuin kivusta ja pelosta. Litsari läimähti oikeanpuoleiselle poskelleni. ”Kärsä kiinni!” kävi käsky ja tajusin, että nyt ei enää leikitty, nyt oltiinkin sitten tositoimissa. Minut revittiin korvasta ja saparosta tuoreen lihan riiputuskammioon.

Lihansäilytyshuoneen katon lihakoukuissa riippui viileässä kolme emakkoa, joista yksi oli halkaistu kahtia. Yksi sianruho riippui kokonaisena pää alaspäin, kieli ulkona suusta. Kolmannen riippujan paljas vartalo kieppui avaamattomana lihakoukussa, johon se oli kiinnitetty lujilla nahkaremmeillä. Nelikymppisen naisen jalat oli kiinnitetty nilkoista ja polvista nahkaisin hihnoin vierekkäin yhteen, ja vartalo alkoi kiemurella villisti heti, kun saavuimme huoneeseen. Emäntä tempaisi kipeästi molemmista saparoistani pääni ylös ja käski katsomaan tarkkaan, sillä ”juuri tuollainen kohtalo sinua odottaa, possuseni”. Lihakoukussa sätkyttelevän naisen silmät pyörivät, lävistysrenkaaseen kiinnitetyllä painolla kieli oli vedetty ulos suusta josta valui kuolarihmoja ja kuului teurasemakkona riippuvan naisen kauhusta kielivää valittavaa ääntä. Pienet metallikoukut avasivat ja levittivät naisen sieraimia niin, että nenä muistutti pää alaspäin roikkuvan sian kärsää. Alastomaan ihoon oli piirrelty paksulla tussilla lihakartta erottamaan kinkunpuolikkaat, kylki- , reisi- ja rintapalat toisistaan. Naisen lypsyvalmiiden rintojen pitkät nännit lävisti pitkät, ohuet neulat. Hän katsoi äkkiä suoraan silmiini. Hänen katseessaan näin naisenvaistollani äärimmäisen pelon, häpeän ja nöyryytyksen lisäksi muutakin, jotain sellaista, jonka vain toinen nainen voi nähdä: Syvää kiihottuneisuutta oman rohkeuden, naisellisuuden ja seksuaalisuuden täydestä löytymisestä totaalisessa alistussessiossa.

Ennen kuin minut ripustettiin lihakoukkuun, kieleni ja nännini lävistettiin. Kielilävistys oli hyvin nopea toimenpide. Olin tuskin saanut kielen työnnettyä ulos suusta, kun emäntä jo kokeneesti asetti kumihansikoidun kätensä kieleni alle tueksi ja työnsi nopella viiltomaisella pistolla reiän lähelle kielenkärkeä. Siihen kiinnitettiin pieni rengas, samanlaisen olin nähnyt hetkeä aikaisemmin lihakoukussa sätkyttelevän naisen avoimesta suuaukosta ulos vedetystä kielessä. Nännilävistys sattui hiukan, sellainen vähän hyttysenpistoa voimakkaampi nipistys, joka sai kehoni pienesti jännittymään ja rentoutumaan piston ajaksi. Tisseihini tuli myös pienet renkaat. Sieraimeni laajennettiin levälleen nenän sisälle asetetuilla renkailla. Emäntä asetti peilin eteeni. Sieraimeni näyttivät aivan sian kärsältä, ja lävistetty kieleni roikkui rivosti leualla. Silmäni olivat raukeat ja niissä oli kiihottuneen, aikuisen naisen katse. Sitten minut ripustettiin muiden ruhojen tavoin lihakoukusta kattoon lihamestarin kinkuksi sätkyttelemään.

Roikuimme kaikki lihakoukuissa, kaksi oikeaa sikaa, kaksi naista emakoiksi alistettuina. Kaulahihnani läpi työnnetty ripustuskoukku oli kiinnitetty kattoon jonkinlaiseen puiseen lihapyörään, joka alkoi hitaasti ja lahosti naristen pyöriä kuin irstailijan karuselli. Toinen nainen oli suoraan edessäni, kädet selän taakse ranteista sidottuna, kuten minullakin. Naisen hiukset olivat pitkät, ne hulmahtelivat hieman karusellin liikkeestä ja naisen viskoessa silloin tällöin ilmeisen tahattomasti päätään puolelta toiselle. Notkoselkä korosti naisen perseen muhkeutta. Se ei ollut mielestäni liian iso, mutta naisen tempoillessa ihra hyllyi herkullisesti. Ajattelin, että mahtaako oma perseeni näyttää yhtä maukkaalta sadistisen lihamestarimme silmiin ja toivoin parasta. Samalla pyörimme ohi hyllykön, jonka tarvikkeista erotin ainakin kaksi erilaista ruoskaa, sikojen lopetukseen käytettävän naulapyssyn ja ilmeisesti karusellissa edelläni pyörivän sianruhon aukaisuun käytetyn verisen lihakirveen.

Lihamestari astui sisään kylmäkellariin pukeutuneena saappaisiin ja tahriintuneeseen esiliinaan. Ranteista ja nilkoista niputettu vartaloni alkoi sätkytellä villin pelon vallassa. Lihamestari tarttui ruoskaansa ja sanomatta sanaakaan antoi ruoskan läimähtää edessäni roikkuvan naisen ihraiseen takalistoon. Irstasta lihan läiskähdystä seurasi välittömästi kimeä naisen kirkaisu. Karuselli jatkoi pyörimistään ja oma perseeni oli pian hollilla. Suljin silmäni, kuulin ruoskan viuhahtavan ilkeästi ilmassa, läjähdyksen ja viiltävän tuskan lihassani ja kirkaisun, joka karkasi jostain syvältä kurkustani retkahtaessani pää takakenossa roikkumaan nahkaremmien varaan. Karuselli jatkoi pyörimistään. Ruoska iskeytyi milloin reisiin, rintoihin tai pakaroihin. Lihakellari täyttyi naisten tuskanhuudoista, ruoskan läjähdyksistä, lihamestarin sadistisesta naurusta. Ruoskintasession edetessä karuselli pyöri yhä huimempaa vauhtia, niin että pää oli aivan pyörällä, ja aina lihamestarin kohdalla tuli kipeä ruoskanisku. En muista, kauanko tätä jatkui. Säilytin tajuntani kuitenkin koko ajan.

Seuraava kirkas muistikuva meistä naisista on röhkimässä nelinkontin pihamaalla ”esikypsennettävänä”, paljas pylly kohti keskipäivän kuumaa kesätaivasta ja vartaloitamme grillaavaa aurinkoa. Pakarani olivat auki, peräaukko ja posliinipillu riettaasti näkösällä, tunsin sen selvästi. Nännini olivat pystyssä. Kätemme oli sidottu nahkahihnoin ranteista hikisten selkiemme päälle. Suumme oli auki, kieli vedetty lävistysrenkaasta ketjulla ulos, ja ketju oli kiinnitetty pieneen tolppaan keskellä siittolan pihaa. Suupielistäni valui runsaasti kuolaa. Teurastamon puolelta kuului pahaenteistä kolinaa, kun paikkoja laitettiin kuntoon. Yritimme valittaa, mutta ääntelymme muistutti tosiaan jonkinlaista röhkimistä. Sitten lihamestari saapasteli pihan poikki luoksemme.

Hän oli riisunut paitansa. Hän pullisteli lihaksiaan, halusi esitellä meille avuttomille naisille voimaansa ja mieskuntoaan. Koko yläkroppa oli sankan mustan karvoituksen peittämä. Pituutta miehellä oli riittävästi, ja kun hän riisui housunsa, saatoin kauhukseni havaita, että paksuudessakin löytyi. Se oli oikea lihakaulin. Liikaa ympärysmittaa, pituutta ihan liikaa. Röhkäisin tukahtuneesti.

Hän avasi ensin tuntemattoman naisen emättimen varrastusta varten kyrvällään, hän kauli ja kouli, naama peruslukemilla. Näin selvästi, että mies ei nyt etsinyt nautintoa, hän teki työtään. Lihamestarin työtä, avasi emättimet paksulla kyrvällään, jotta ne voitaisiin survoa täyteen vielä paksumpaa varrasta. Katselin kuinka avattavan naisen kärsäksi levitetyt sieraimet supistelivat ja mietin, supisteliko naisen peräaukko samaan tahtiin; ainakin lihamestari levitteli kiinnostuneena naisen kankkuja ja loi pakaraväliin ainakin työn puolesta kiinnostuneita katseita.

Ammattimainen lihankäsittelijä kun oli, mies varoi visusti laukeamasta. Kun aika oli kypsä, hän veti makkaransa uunista ja siirtyi peitsi tanassa taakseni. Suljin silmäni, kun tunsin klunssin kiimasta helmeilevien häpyhuulteni välissä. Hitaasti, tarpeettomasti satuttamatta, hän porautui sisälleni kyrvällään. Kyrpä painui kuin lihanuija aivan emättimen pohjaan. Mestari tarttui pakaroihini, levitti niitä hiukan, ja minä tiesin hänen katselevan persereikääni. Samalla hän alkoi hitaasti nussia minua auki.

En tiedä, kauanko emättimeni aukaisu kesti, mutta lopulta mestari veti aseensa ulos vaginastani. Tunsin peniksen paksun pään asettuvan pakaroideni välissä pikkuruiselle persereiälleni, ja vinkaisin pienesti, kun kyrpä läpäisi sulkijalihakseni ja alkoi porata peräsuoltani. Pääni yritti tahattomasti pyöriä puolelta toiselle kuten aina silloin, kun minua nussitaan persiiseen, mutta tällä kertaa vihlova kipu kielessä piti pääni visusti paikoillaan. En voinut liikkua, mies piti kiinni yhteen sidotuista käsistäni selän päällä. Saatoin vain pyöritellä silmiäni ja vinkua ja pyllistää. Ja aina välillä lihamestari veti kipeästi lävistetyistä nänneistäni, leipoi tissejä kuin taikinaa ja läimi isoilla teurastajankourillaan paljasta persettäni, ja kyrpä kirnusi syvällä suolessa niin että litisi. Eikä lihamestari lauennut suoleeni, vaan veti kullinsa ulos ja siirtyi toisen peloissaan pyllistävän naisen perseen taakse, raotti pakarat ja upposi kertatyönnöllä sisälle kirkuvan emakkotytön pyllyyn…

JATKUU…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute