Herkku-puhelin
Väkisin
John

Avaat oven ajatuksissasi ja ennen kuin edes ehdit tajuta, työnnyn ovesta sisälle työntäen sinut edelläsi eteiseen. Peräännyt edeltäni hölmistyneenä vetäessäni oven perässäni kiinni. Avaat suusi protestoidaksesi röyhkeää tunkeutumista, mutta peitän suusi samalla ottaen kädestäsi toisella kädellä tiukan otteen.
"Tyttö pysyy nyt vain hiljaa ja tottelee, ettei käy huonosti, eikö niin?"
Mutiset jotain vastukseksi ja yrität rimpuilla irti otteestani, mutta turhaan.
"Otan käteni pois suusi edestä, mutta pidäkin huolta, ettet huuda."
"Kukaan ei huutoasi kuule eikä voi auttaa, naapurisi ovat kaikki töissä kuten tiedät"
"Ei, et saa, päästä irti!" aloitat heti kun päästän irti.
Käteni suusi edestä on siirtynyt pienille rinnoillesi, puristellen niitä arvioivasti ja kokeillen.
"Tänään tyttö saa niin kunnolla kyrpää, ettei pysty huomenna istumaan kunnolla"

Otan käsistäsi kiinni, taivutan ne vastustelustasi huolimatta selkäsi taakse helposti. Nostan toisella kädellä leukaasi ja käännän katseesi itseeni päin. Näen kiihtymystä, en pelkoa. Poskillesi nousee kevyt puna. Työnnän sinut seinää vasten, tullen selkääsi kiinni. Kätesi ovat rautaisessa otteessani selkäsi takana. Hengityksesi kiihtyy tuntiessani käteni siirtyvän pienten kiinteiden rintojen yli vatsallesi. Rimpuilet avatessani housujesi nappia, tiukennan otetta ja painun tiukemmin selkääsi vasten. Tunnet housujen läpi pakaroillasi kaluni kovana, vaativana. Väriset käteni työntyessä housujesi sisään. Sormieni tavoittaessa pillusi märkyyden, kiimasi, naurahdan...
"Turha on tytön esittää ja vastustella, tämä märkyys kertoo omaa kieltään" kuiskaan korvaasi... Tuon märän sormeni pienille huulillesi ja katson kuinka punastuen maistelet omaa kiimaasi... Sormeni työntyy yhä uudestaan suuhusi minun jälleen naurahtaessa.
"Taitaa tyttö ollakin kovassa puutteessa, kun noin märkä on. No, kohta hoidetaan se asia kuntoon"
Käännän sinut toisin päin ja otan samalla paitasi pois päältä. Yrität käyttää tilanteen hyväksi ja yrität livahtaa irti otteestani, kuitenkaan siinä onnistumatta. Puristelen rintojasi yhä kovemmin ja tunnen kuinka nännisi ovat kivikovat...

"Hei, oikeesti päästä irti, et sä voi näin tehdä. Kuka vittu sä edes olet?" kyselet ja protestoit samalla kun availen rintaliivejäsi.
Kohotat ääntäsi ja melkein huudat; "Päästä irti saatanan paska, päästä irti!"
Läimäytän sinua poskelle ja otan hiuksistasi kiinni lujaa, riittävän lujaa saadakseni huomiosi.
"Enkö mä sanonut sulle, että pidät sen suun kiinni? Jos se ei muuten pysy hiljaa, niin mä joudun tukkimaan sen, ymmärrätkö? Nyökkää jos ymmärrät!"
"Sulla kävi nyt paska mäihä, mä meinaan raiskata sut, tän sun tiukan märän pikkupillusi, sille sä et voi enää mitään, kukaan ei voi. Ainoa mihin voit vaikuttaa, on se kuinka paljon suhun sattuu. Ymmärrätkö?"
Silmäsi suurenevat, kun vihdoin alat tajuta koko asian. Nyökkäät varovasti, samalla irti pyristellen. Rimpuilusi vain kasvattaa himoani, kiimaani. Haluani ottaa tämä viaton nuori nainen rajusti, väkisin, omien mieltymysteni mukaan, omien pervojen mieltymysteni mukaan.

Puraisen nänniäsi, parahdat ja vaikeroit. Yrität potkaista minua polvellasi, mutta torjun potkun helposti jalallani. Käännän sinut seinää vasten vauhdilla, lukiten molemmat kätesi selkäsi taakse. Painan kasvoni korvasi juureen, puraisen korvaasi ja kuiskaan; "Vastustelusi vain kasvattaa himoani, ja sen löydät edestäsi. Helpommalla pääset kun rauhoitut ja alistut tilanteeseesi. Vai hakeeko tyttö kovempia otteita rimpuilemalla?" Käteni työntyy taas housuihisi ja lasken farkkujasi hitaasti alaspäin kiemurrellessasi. Käteni tavoittaa litimärän pillusi, sormeni työntyy varoittamatta sisääsi, rajusti, omistajan elkein. Sormeni runkkaa tiukkaa pilluasi, huohotat ja huokailet. Nuolen kaulaasi välillä hampailla näykkien.
"Lopeta, lopeta heti" sanot ääni väristen, kuulostamatta kuitenkaan kovin uskottavalta.
Huokaiset pettyneenä sormieni vetäytyessä sisältäsi. Kuin alistuen nuolet sormeni puhtaaksi pillusi nesteistä. Yhtäkkiä säpsähdät ja yrität puraista sormeani. Tiukka ote leuastasi keskeyttää aikeesi; "Ärhäkkäkin vielä, nam! Meillehän tulee vielä hyvin mukavaa." Naurahdan pilkallisesti. Lasken farkkujasi yhä alemmas paljastaen tiukan alushousujen osittain verhoaman takapuolesi.

Peppusi värähtää ja alkaa punoittaa hiukan läimäykseni voimasta, huuliltasi karkaa parahdus ja vaikeroit peppusi kihelmöidessä. Käteni hyväilee punoittavaa kohtaa pepullasi, kevyesti, kuin varoen. Käteni siirtyy alushousujesi alle, kohti pilluasi. Sormeilen pilluasi hetken, huokaat ja kuin tavan vuoksi rimpuilet mukamas yrittäen päästä irti. Pillussasi kostuneet sormet liukuvat takaisin päin tavoittaen peppusi. Sormeni levittävät kosteutta peppureiällesi ja etusormeni työntyy hieman tiukkaan pyllyysi. Sävähdät ja aloitat oikean rimpuilun tajutessasi, että työnnän sormeni pyllyysi tarkoituksella. "Ei, ei sinne. En halua sinne mitään, se ei ole oikein. Se sattuu, ei!" Tiukennan otettani ja saan pidettyä sinut paikallasi vastusteluistasi huolimatta. "Koetas olla sedälle kiltti, niin tällä kertaa ei korkata tytön peppua! Tällä kertaa voin säästää tiukan peppusi, mutta vain jos olet yhteistyökykyinen"
Jäät alistuneesti paikoilleen, jatkaessani häpeilemätöntä kosketteluasi. Sormeni ovat työntyneet kysymättä kaikkiin ruumiisi aukkoihin. Irstaasti, häpeilemättä ja ennenkaikkea kysymättä...

Tunnen vartalosi tärisevän, värisevän käsittelyssäni. Vastustelet heikosti, alat alistumaan kohtaloosi, et pääse irti vaikka haluat. Et tosin edes yritä hirveän tehokkaasti, enää. Tunnen sydämen kiihtyvän sykkeesi, kurkkuasi kuivaa, haukot henkeä. Ja olemme vasta niin alussa, ajattelen.
Tartun hiuksiisi tiukasti, käännän päätäsi ja suutelen sinua rajusti. Painan sinua alaspäin polvilleen eteeni. "Polvillesi pikkunarttu, vauhtia nyt!" komennan sinua.
Liian hitaasti, kuin aikaa kuluttaaksesi alat laskeutumaan alaspäin. Painan sinut vauhdilla polvillesi hiuksistasi tiukasti kiinni pitäen. Taivutan päätäsi ylöspäin ja komennan sinua katsomaan silmiini. Välttelet katsettani, kunnes läimäytän sinua kasvoille saaden näin huomiosi.
"Nyt tyttö saa näyttää kuinka osaa imeä kyrpää, tajuatko?" Inho käväisee kasvoillasi ja nyrpistät naamaasi. "En saatana ala imemään kaluasi, ei käy" Protestoit raivoisasti, kuin uutta virtaa saaneena.
Tyynesti ja kuuntelematta avaan vyöni ja housuni toisella kädellä edelleen hiuksistasi kiinni pitäen.
Painan kasvosi vasten housuissa pullottavaa kyrpääni, hankaan vastustelustasi huolimatta sitä pitkin kasvojasi. "Ja mikäli tyttö haluaa selvitä tästä ilman pysyviä fyysisiä vammoja, ne hampaat pysyvät piilossa, ymmärrätkö?" Tiukennan otettani hiuksista ja tuon kasvoni aivan lähelle kasvojasi. Kuin sanojeni vakuudeksi otan sujuvasti esiin kääntöveitsen, jonka terän laitan poskeasi vasten.
"Sinulle käy oikeasti huonosti, jos käytät hampaitasi. Pidä se mielessä pikkunarttu"
Nyökkäilet ymmärtäväsi asian, taitan veitsen piiloon ja otan kyrpäni esiin housuistani, tökäten sillä naamaasi. "Nyt saat näyttää mitä osaat." Kerron ja höllään otettani hiuksistasi. Hölmistyneenä ja häpeissäsi nuolaiset kaluni päästä varovasti ottaen samalla kädelläsi kiinni kaluni varresta. Nuolet kyrpääni kuin tikkaria ja imaiset sitä varovasti. Katselen kaunista näkyä; tyttö polvillaan edessäni kyrpä suussa.

Annan sinun hetken aikaa imeä kyrpääni, kunnes työnnyn yhtäkkiä syvälle suuhusi. Yrität työntää minua pois ja saada kyrvän ulos suustasi. Pidän kuitenkin päästäsi kiinni estäen yrityksesi. "Olihan tuo imuttelusi ihan kivaa, mutta nyt näytän kuinka tyttöä naidaan suuhun ja syvälle. Laita kädet selkäsi taakse ja vauhdilla."
Otan molemmin käsin päästäsi ja hiuksistasi kiinni ja alan naida suutasi, yhä syvemmälle ja syvemmälle. Yrität ottaa käsilläsi vastaan, mutta työnnän ne aina pois.
"Laitan kätesi kiinni, jos ne ei muuten pysy poissa" tokaisen.
Yrität urheasti ottaa kaluani syvälle suuhusi, mutta alat kakoilemaan ja silmäsi alkavat vettymään varsin pian. Kuola ja kyyneleet valuvat kilpaa kasvoillasi, värjäten häpeästä punoittavat posket kirjaviksi. Pysäytän liikkeeni kaluni jäädessä lähes nieluusi. Yrität työntää minua pois, mutta pidän kyrpäni syvällä suussasi ja katselen silmiisi hiipivää paniikkia. Haukot happea vetäessäni kaluni ulos, mutta työnnyn heti uudestaan pysäyttäen taas liikkeen syvälle suuhusi. Tällä kertaa paniikki tulee hieman myöhemmin, kun tilanne on tuttu. Hapenpuutteessa rimpuilet vastaan, kun höllennän otetta ja haukot ilmaa kuolan ja kyynelten valuessa kilpaa.

"Hyvinhän tuo näyttää sujuvan, kehityskelpoinen pikkunarttu" kommentoin katsellen nöyrää ja häpeilevää tyttöä. Vetäydyn suustasi ja komenna sinut nuolemaan pallejani, ottaen tiukan otteen hiuksistasi. "Ja varo käyttämästä niitä hampaita, muistathan sen?" kysyn. Helpottuneena suuhun naimisen loppumisesta kerrot muistavasi asian. Katselen peilin kautta kilttiä tyttöä nuolemassa pallejani. Rietas näky, rivo suorastaan. Meikkisi ovat levinneet pitkin kasvojasi, leualtasi valuu kuolaa pienille, käteen sopiville rinnoillesi. Komennan sinut katsomaan peilin kautta tuota rietasta näkyä, häpeillen vilkaiset, mutta käännät katseen pois. Kuin keskittyen sinulle komennettuun tehtävään, jatkat pallieni nuolemista. "Katso nyt tuota viatonta pikkunarttua, nyt se on oikeassa asemassa" sanon ja käännän päätäsi katsomaan julkeaa näkyä. Poskiasi koristava häpeän puna syvenee katsellessasi itseäsi nuolemassa lastistaan raskaita pallejani, minun myhäillessä tyytyväisenä.

Äkisti nostan sinut ylös hiuksista kiinni pitäen ja toisesta kädestä auttaen. Asetan sinut seisomaan eteeni ja pyyhkäisen meikin jättämät jäljet pois kasvoiltasi.
Suutelen sinua pitkään samalla kasvojasi siistien. Äkisti vien käteni hävyllesi ja työnnän sormeni syvälle pilluusi. Säpsähdät kosketustani ja hengityksesi kiihtyy samaa tahtia sykkeesi kanssa. Jatkan hetken hyväilemistäsi ja vaikeroit hiljaa käsittelyssäni. Kuin muistaen tilanteesi yrität irti otteestani, enemmän kuitenkin tavan vuoksi, kuin oikeasti irtautuaksesi.
"Ei se tainnut nyt niin vastenmielistä olla, koska tämä pikkunarttu on aivan läpimärkä edelleen" tokaisen silmiisi katsoen. Käännät katseesi pois ja rimpuilet hieman enemmän. Naurahdan pyristelyllesi ja suutelen sinua uudestaan.
Kumarrun kaivamaan laukkusi ja hetken sitä pengottuani löydän sieltä dildosi. "vai tämmöinen mukamas kiltti tyttö sinä oletkin, dildo kulkee laukussa mukana. Ennemmin rietas pikkunarttu olet ja sellaisille pitää antaa kunnolla kyytiä" totean vältellessäsi katsetta entistä nolompana.

Talutan sinut sängyn viereen, ja komennan sinut sängylle kontallesi. Aikailet ja epäröit, kunnes läimäytän pientä pyllyäsi saaden sen punoittamaan. "Etkö muista kuinka tämä meni, sitä helpompaa tämä on sinulle, mitä yhteistyökykyisempi olet. Vai haluatko että tämä menee vaikeamman kautta ja kaivan taas veitsen esiin?"
"Ei, ei kyllä minä tottelen, mutta älä satuta minua. Anna minun mennä, en kerro kenellekään asiasta, pliis" Anelet ja asetut kontillesi sängylle.

Sormeni kulkee pitkin selkäsi kaarta, vain kevyesti koskettaen, saaden sinut värisemään. Pakaralta kosketukseni katoaa ja olet ihmeissäsi; ensimmäistä kertaa tunkeuduttuani asuntoosi, en koske sinuun lainkaan. Sisälläsi herää jo odottamaton riemu, onko tämä ohi sittenkin? Käännyt katsomaan minua ja näet minun ihailevan edessäni olevaa kaunista näkyä; pikkunarttu kontallaan sängyllä, kiihtyneenä ja herkkänä, odottavana. Kaunis vartalo odottamassa, mitä tapahtuu seuraavaksi. Ja nähdessäsi silmistäni paistavan eläimellisen himon, tiedät ettei kaikki ole ohi...

Pakaroillesi taas laskeutuva käteni katkaisee pohdintasi.
Määrätietoisesti käteni liukuu pakaroidesi väliin, värähdät kosketustani. Suustasi pääsee vaimea inahdus. "Ei taida viaton tyttö olla niin viaton kuin antaa ymmärtää" sanon piikittelevästi peukaloni työntyessä pilluusi ja muiden sormien hyväillessä klitoristasi.
Hengityksesi kiihtyy jälleen ja valut kiimaa sormilleni. Sormeni vetäytyvät ja kuulen pettymyksen huokauksestasi. Hetkeen ei tapahdu mitään, mutta äkisti tunnet erilaisen kosketuksen hävylläsi, hieman pehmeämmän, herkemmän. Nolostut entisestään tajutessasi sen olen kieleni.
"Hmm.. tämähän maistuu ihan kiimalta, näin märkänä en olekaan pitkään aikaan nähnyt ketään. Olet sellainen rietas pikkunarttu, josta kiltteys on kaukana" totean samalla pilluasi nuollen. Painan toisella kädellä ylävartalosi alas vasten sänkyä, jolloin pyllysi on paremmin tarjolla, kuin esillä. Olen ottanut sormeni avukseni hyväilyysi, nuollen pitkin vedoin tuota kaunista ja tiukkaa pillua. Välillä pyöritän kielelläni klittasi ympäri, välillä kieleni seikkailee pyllylläsi asti. Huokailet ja vaikeroit, tosin hiljaa ja yrittäen pidätellä näyttämästä tuntemuksiasi. Pian tunnet dildosi työntyvän sisään pieneen pilluusi ja aloittavan rauhalliset syvät työnnöt. Sormeni etsiytyvät pepullesi ja alkavat kiusoitella pyllyäsi hitaasti, melkein hellästi. Alat huokailla yhä enemmän jatkaessani hyväilemistäsi. Dildo työntyy sisääsi yhä nopeammin, vaativasti ja väristyksiä aiheuttaen. Sormeni on uponnut tiukkaan pyllyysi, vaikeroit ja huokailet nyt jo kuuluvasti. Yrität vastustella, lähinnä sanallisesti; "Ei saa, lopeta, älä... et saa tehdä noin.. lopteta.." Naureskelen kehnolle yrityksellesi todeten; "Älä suotta vastustele, tiedän sinun nauttivan tästä, mikset voi myöntää asiaa?"
Aloitat vastaamaan, mutta lauseesi keskeytyy alkaessasi vikistä, vinkua ja täristä. Vartalosi rentoutuu huohotuksesi ja puuskutuksesi myötä.
"Siinä minulla viaton kiltti tyttö, taisit juuri laueta, eikö niin? Eihän sinun tästä pitäisi nauttia?" totean ivallisesti.
Painat päätäsi yhä syvemmälle sänkyä vasten, yrittäen toipua juuri kokemastasi. Äkisti antamatta sinulle aikaa toipua työnnyn itse sisääsi rajustikin, ottaen samalla kiinni hiuksistasi ja näin pakottaen vartalosi ylös sängyltä ja selkäsi kaarelle. Nain sinua lujaa, jopa raivoisasti toisen käden pitäessä hiuksistasi päätäsi koholla ja toisen läimiessä pakaroitasi.
"Näin pitää tällaisia tyttöjä naida, kunnolla ja ihmettelemättä, rajusti ja kyselemättä" sanon samalla kun alat vaikeroida käsittelyssäni uudestaan....

Päästän hiuksistasi irti ja painan selästä sinun ylävartalosi sänkyyn koko ajan tiukkaa pilluasi naiden. Huohotat ja vaikeroit yhdessä samaa tahtia läimäytyksieni kanssa. Kampean kätesi selkäsi taakse ja otan ne toisella kädelläni rautaiseen otteeseeni, toisen käteni pitäessä kiinni lantioltasi kyrpäni takoessa edestakaisin pillussasi. Säälimättä nöyryytän ja alistan sinut, nautin röyhkeästi kauniista vartalostasi. Uliset ja uikutat, sanoista ei saa selvää. Täriset, väriset ja vikiset, kunnes purkaudun syvälle sisääsi koristen ja entistä rajummin sinusta kiinni ottaen...
Yhä sisässäsi nostan ylävartaloasi ylöspäin lähes pystyasentoon. Käännän raukeat kasvosi itseäni kohti ja suutelen sinua pitkään..
Rietas pikkunarttuni...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute