Herkku-puhelin
Alistettuna
Vanessa_tv

Koputan oveen tasan kello 18.00. Myöhästymisestä rankaisisit minua, enkä uskalla myöskään olla paikalla liian aikaisin. Avaat oven, olet henkeäsalpaavan kaunis. Ilmeesi on yhtä aikaa huvittunut ja julma, käsket minut sisälle. Minä tottelen. Hotellihuoneen sängyllä näen minulle valitsemasi vaatteet ja lelut. Kävelet istumaan nojatuoliin. Katseesi on kiinni minussa, äänesi on kylmä ja kova, kun käsket minua riisuuntumaan.

Riisun nopeasti, haluan näyttää sinulle, kuinka hyvin olen totellut ohjeitasi, kuinka kiltti tyttö olen ollut. Olen vahannut ja höylännyt itseni kokonaan, vartalossani ei ole jäljellä karvan karvaa. Esittelen riisuessani ylpeänä sileitä sääriäni, pyöreää takapuoltani. Huomaat intoni ja ylpeyteni, komennat minut polvilleni eteesi. Polvistun ja samassa läpsäytät minua avokämmenellä poskelle. Lyönti ei satu, vaan yllättää, saa minut haukkomaan henkeä. "Kiltti orjatyttö ei ole ylpeä tai turhamainen. Teit niin kuin käskin, ei siinä ole mitään ylpeiltävää", sanot ja katsot suoraan silmiini. Nyökkään ja soperran jotain, jolloin läpsäytät minua uudestaan. "Puhu selvällä äänellä!", huudahdat. "Kyllä", vastaan. Taas uusi läpsäys. "Kyllä mitä?" sihahdat hampaidesi välistä. "Kyllä rouva. Anteeksi rouva."

Tönäiset minut pois luotasi ja käsket minut pukeutumaan. Mustat stringit, mustat rintaliivit. Stay-upit, skottiruutuinen aivan liian lyhyt minihame. Valkoinen kauluspaita. Laitan pitkät hiukseni kahdelle saparolle, kokonaisuuden kruunuksi vaaleanpunaista huulikiiltoa. Katselet tyytyväisenä nöyrää pientä koulutyttöorjaasi.

Nouset seisomaan, käsket minut eteesi polvilleen. Kätesi tarrautuu hiuksiini ja painat pääni kohti lattiaa. "Nyt hyvität ylpeilysi nuolemalla saappaitani!" Kumarrun alas asti ja alan huolellisesti nuolemaan mustien pvc-saappaittesi pintaa. Silmäkulmasta näen, kun kätesi löytää sängyltä raipan. Väristys kulkee läpi ruumiini, kun ajattelen, mitä kohtaa teet minulle. Jatkan kenkiesi nuolemista, kun alat sivellä raipalla minihameen alta asentoni takia paljastunutta takapuoltani. Raipan varsi löytää tiensä pakaroideni väliin, voihkaisen ja alan keinuttaa lantiotani raipan vartta vasten. Kohotat raipan ylös valmiina antamaan minulle ensimmäisen iskun. Aika tuntuu pysähtyvän, kun odotan vapisten rangaistustani ja palkintoani. Kivun ja nautinnon vasamat lävistävät vartaloni, kun vihdoinkin annat minun tuntean ensimmäisen raipaniskun. Nautintoni keskellä muistan huokaista, "kiitos rouva." Tiedän sinun olevan tyytyväinen, nautintoni saa sinut kiihtymään. Kätesi kohottaa raipan uuteen iskuun, valmistaudun nauttimaan. Kuulen ilmaa halkovan raipan suhahduksen juuri ennen osumaa. Näen tähtiä ja voihkaisen nautinnosta. Tästä tulee upea ilta....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute