Herkku-puhelin
Sain mitä halusin 3
Orjaksi

Mika joka oli noussut sängystä ja lyönyt remmillä tosi lujaa peppuuni meni noutamaan kassin ja tullessaan makuuhuoneeseen totesi tytöille jotka loikoilivat sängyssä että nyt "sähköistetään tunnelmaa". Olin peloissani mutta sukkahousunaamio ja suuntäydeltä sukkahousujen jalkaosaa esti puhumasta ja muminani ei paljon auttanut. Penikseeni laitettu kondomi ja sisään emäntäni työntämä virkkuukoukun merkitys alkoi selvitä. Terskan taakse tiukalle sidottu naru oli edelleen korkeapäätyisen putkisängyn toisessa päässä. Mika oli sähkömiehiä ja oli rakentanut 9 voltin paristolla toimivan kidutus laitteen. Ohuen kapean kuparilevyn hän työnsi penikseni alle kondomin sisälle ja laittoi toisen johdon kiinni siihen ja sisälläni olevaan sukkapuikkoon hän kiinnitti toisen johdon ja paristo oli kytketty painonappiin.
Mika sanoi tytöille että nyt naidaan ja samalla kun jompikumpi saa orgasmin niin saa painaa samalla napista että orjakin saa.

Mika ja tytöt alkoivat esileikin ja näin heidän kiihoittuvan ja emäntäni oli ensimmäinen jonka käteen Mika antoi tuon painonapin ja alkoi panna häntä ja Johanna hyväili ja suuteli kumpaakin ja emäntäni voihki ja Mika teki kunnon työn ja hetken kuluttua myös minä sain sähköiskuja emännän painaessa montakertaa huutaen napista. Kipu oli polttava ja huusin tuskissani ja toivoin että iskut loppuisivat mutta emännän nauttiessa hän antoi orjansa tuntea Mikan tuottaman orgasmin kipuna.

Viimein iskut loppuivat mutta heidän lepäillessä ja lähinnä Mikan latautuessa naimaan Johannaa he leikkivät tällä sähköiskunapilla ja Mika vaihteli kuparilevyn paikkaa tyttöjen pyynnöstä koskettaen kiveksiin ja peppureikään ja minä valitin tuskissani joka iskusta. Pian Mika taas sijoitti levyn kondomin sisälle ja Johanna sai napin käteensä ja hetkenpäästä sama toistui, kipu viilsi peniksessäni ja Johanna sai ihanan orgasmin. Mika tuli sängyllä seisten eteeni ja tempaisi sukkahousut päästäni ja suustani ja tempaisi päätäni taaksepäin tukasta ja ohjasi velton limaisen kullinsa suuhuni ja käski nuolla puhtaaksi enkävoinut kun totella koska pelkäsin seurauksia.Nuoltuani Mikan hän irroitti sängynpäädystä penisnarun ja jalkani sängynjaloista.

Jalkani olivat puutuneet pitkään haaraasennossa seisomisesta mutta olin jaloillani vain hetken kun käsky kävi kontilleen ja vuorotellen tytöt sänkynreunalla istuen nuolettivat itsensä ja sähkö oli jälleen mukana jos en tehnyt riittävän tehokkaasti kieli työtä. Kun olin nuollut heidät hyväksyttävästi, Mika talutti minut kaulapannasta kytketyllä hihnalla vessaan tyttöjen seuratessa. Minut komennettiin ammeeseen ja Mika kysyi ketä pissattaa ja Johanna ilmoittautui ja Mika käski avaamaan suuni Johannan asettuessa antamaan kultaisen suihkunsa suuhuni. Mika käski pitämään pissan suussani niin että hän saa varaamallaan injektioruiskulla suustani imastua pissaa.
Kuuma suihku täytti hetkessä suuni ja naamani ja peloissani yritin täyttää Mikan toiveen.

Kun Johanna nousi pois Mika sai pissaa isoon ruiskuun ja käskyn nielaista loput mikä oli vaikeaa mutta uhkaus että rangaistus seuraa jos en tottele ja emännän käsissä oleva painonappikatkaisin kannusti nialaiseen.
Mika komensi minut polvilleni ja sitoi nilkkani yhteen.Laittoi sukkahousut takaisin päähäni ja suuntäydeltä jalkaterää. Käski Johannan pitämään kaulapannan remmistä ja veti sukkapuikon kivuliaasti peniksestäni pois ja otti kondomin pois. Hän laittoi uudelleen sukkapuikon mutta kääri johdon sen päähän ja laittoi ehjän kumin ja tuon kuparilevyn sen sisälle. sitten hän sitoi kumin narunpätkällä tiukasti ja laittoi neulan ruiskuun ja ruiskutti kondomin läpi sisälleni sukkapuikon seuraksi ja kumin väliin pissaa. Sain tuntea vielä kovempia sähköiskuja koska kosteus johti sähköä ja Johannalla oli vaikeuksia pitää minut kontillani ja Mika otti hihnan häneltä ja emäntä sähkötteli.

Leikki jatkuu ja kirjoitan miten jos kiinnostusta riittää?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute