Herkku-puhelin
Exä takapihallani
Iloexä

Mieheni oli lähtenyt lastemme kanssa mökkeilemään viikonlopuksi, sillä minulla oli lauantaina töitä. Näin olin miehelleni ilmoittanut. Todellisuudessa lauantai oli varattuna exälleni, joka oli tulossa kaupunkiin yksin ja meillä olisi lähes koko päivä aikaa.

Lauantai oli aurinkoinen ja siirryin aamupalan jälkeen omakotitalomme takapihalle viltin päälle ottamaan aurinkoa. Olin ilmoittanut Villelle (exäni), että tule suoraan pihalle, jos ei kukaan aukaise ovea. Olen tapaillut Villeä satunnaisesti jo vuosia, hyvän seksin merkeissä.

Makasin mahallani viltillä pienessä kesähameessa ilman rintaliivejäni. Hetken kuluttua tunsin kuinka joku alkoi hieromaan jalkojani, kurkistin nopeasti taakseni ja huomasin, että Ville oli pelkissä shortseissa lihaksikkaalla vartalollaan jo himoitsemassa minua.
- Mitä narttu? Ville kysyi.
- Äläs nyt innostu. Aurinkoa ottamassa, mitäs sulle? Vastasin Villelle.
- Minulla ei ole aikaa kun tosi vähän, sillä vaimoni lähti mukaani ja sanoin, että pyörähdän vain äkkiä kaverin luona ja palaan sitten keskustaan. Ville vastasi.

Samassa Ville oli jo hieromassa pakaroitani hameen päältä. Ville siirsi kätensä hameen alle ja hieroi pilluani stringien läpi. Olin jo hetken päästä aivan kiimassa. Ville raotti hieman stringejäni ja työnsi sormensa sisään. Sormi liukui sisään todella helposti joten jo hetken päästä Ville upotti pari sormea lisää pilluuni. Olin muutaman minuutin kuluttua litimärkä, myös Ville huomasi sen. Nimittäin Ville otti sormensa pois pillustani ja alkoi nuolemaan posliini pilluani stringejä sivussa samalla pidellen. En ollut aiemmin harrastanut seksiä takapihallani, joten tilanne oli todella kiihottava. Pyysin Villeltä, että siirtyisimme sisälle, mutta Ville ei kuunnellut.

Hetken kuluttua Villen puhelin alkoi soimaan ja samassa Ville lopetti nuolemisen ja vastasi puhelimeen. Se oli hänen vaimonsa. Ville laski shortsinsa maahan samalla vaimonsa kanssa puhuessaan ja hänen puolikova kalu ponnahti esiin. Hyppäsin kiimassani ylös ja imasin kullin välittömästi syvälle suuhuni. Muutamien imujen jälkeen kalu oli täydessä latingissa edessäni. Ville alkoi selvästi kiihottua ja hän sanoi vaimolleen melko napakasti, että soitan kun lähden, nyt on lopetettava.

Puhelun loputtua Ville työnsi minut mahalleen viltille ja sanoi: Nyt saat sitä isoa kalua! Se oli totta, Ville kalu oli suurempi kuin mieheni ja hän osasi käyttää myös sitä. Ville oli reilu kolmekymppinen sälli, kun itse olen 4 vuotta nuorempi. Minua on aina kiihottanut vanhemmat miehet, Ville nyt ei paljoa vanhempi ole. Laivalla olen kerran harrastanut seksiä lähes 60 vuotiaan kanssa, ja se oli kiihottavaa.

Ville siirsi stringejäni sivummalle ja painui rajusti syvälle pilluuni minun maatessa mahallani. Tunne oli mahtava, vieras iso kyrpä sisälläni omalla pihallani auringon loistaessa taivaalta. Olen aina kiihottunut helposti ja ollut aika helppo ja rietas. Miehelläni on ollut vain muutamia kumppaneita ennen minua, mutta itse olen harrastanut seksiä yli 40 miehen kanssa, vaikka olen ollut jo yli 6 vuotta naimisissa. Pettänyt olen exäni kanssa paljon, mutta myös muutamia yhden illan juttuja vuosittain on tullut harrastettua.

Villen kanssa kaikki on ollut vain niin helppoa, sillä tunnemme toisemme jo pitkän ajan takaa eikä ehkäisyistä tms. tarvitse erityisesti huolehtia, sillä käytän pillereitä.
-On sulla kyllä ihana pillu, Ville kiihkoili.
- Ja sinun kyrpä on mahtava, anna sitä lisää. Työnnä kovempaa, iloitsin.

Ville nosti perseeni pystyyn ja näin olin kontillani. Ville työnteli pitkiä rajuja vetoja, pilluni lotisi litimärkänä.
- Olisi kiva joskus päästä miehesi jälkiliukkaille, se on ollut pitkään fantasiani, Ville kertoi kiimassa.
- Miksi et ole kertonut aiemmin, sehän on helppo toteuttaa joskus, vastasin.
- Ihanaa, toteutetaan se jo lähiaikoina. Ihanaa olisi nuolla spermainen tussusi ja päästä vielä sen jälkeen panemaan sinua, Ville innostui.
- Nuolisitko mieheni spermat? Kysyin.
- Tottakai Ville vastasi. Ja huusi perään, että nyt minulta tulee. Valtavilla sykähdyksillä Ville pumppasi spermat suoraan pilluni sisään minun täristessä samalla kiiman kourissa.

Käännyin selälleni Villen tuhistessa vielä kiimaansa.
- Nuole nyt pilluni puhtaaksi, näytä miten putsaat sitten mieheni jäljet, komensin Villeä.
Ville teki työtä käskettyä ja alkoi nuolemaan omia spermojaan minun pillustani. Näky oli kyllä todella kiihottava ja erikoinen.

Pillun puhdistuksen jälkeen Ville sanoi, että nyt on jo kiire keskustaan vaimon luokse. Kylläpä se lasti tuli vauhdilla kun fantasiani tuli esiin. Toteutetaan se! Ville lisäsi.

Ville poistui takapihaltamme ja minä jäin vielä palvomaan aurinkoa pienen sormeilun ohessa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute