Herkku-puhelin
Mökillä 44
Kikka38

Olen 44-vuotias lapseton nainen, mustat hiukset, tiimalasin muotoinen vartalo. Pituutta minulla on 168 cm, painoa 65 kg. Poveeni olen tyytyväinen, käytän C-kupin rintaliivejä. Takapuoli on mielestäni vähän liian iso, mutta uusi miesystäväni pitää sitä ”herkullisena”. Uusi miesystäväni on vasta 32-vuotias urheilullinen kundi, ja hän puhui usein siitä, kuinka ”haluaisi korkata perseeni”. Ajatuskin siitä kauhistutti, sillä kundilla on melko iso kalu – mitattuna 25 cm erektiossa niin, että ensimmäiset yhdyntämmekin olivat sangen kivuliaita, vaikka kundi parhaansa mukaan yritti olla hellä, mistä hänelle kiitos. Lisäksi minua ei ollut koskaan pantu pyllyyn.

Aikansa vongattuaan päätin suostua kundikaverini, Tomin, suostutteluun ja alistua hänelle. Rakastin häntä kovasti ja pelkäsin menettäväni hänet nuoremmalle naiselle, mikäli en antautuisi hänelle. Onhan hän komea mies ja saisi varmasti nuorempia ja nätimpiäkin, vaikka sievä toki itsekin olen, ihan missi nyt en varmaan kuitenkaan. Ajattelin myös, että ehkä minun nyt olisi viimeinen aika vapautua estoistani ja nauttia naiseudestani, aistillisuudestani ja seksuaalisuudestani, kun se oli vielä mahdollista nuoren ja komean kundin kanssa.

Antauduin Tomin kesämökillä. Se oli kuulemma sopivan syrjäinen paikka, jossa saisin huutaa ja kiljua vapaasti, ilman, että kukaan kuulisi. Kirkuminen tällaisessa sessiossa kuulemma Tomin mukaan oli täysin luonnollista ja asiaankuuluvaa, ja lisäksi hän halusi kerrankin nauttia huudattamisestani. Olen tavallisessa yhdynnässäkin melko äänekäs, joten Tomi joutui monesti naapureiden takia turvautumaan suupalloon hiljentämisekseni. Nyt Tomi saisi nauttia naisellisista huudoistani ja armonanelustani rauhassa luonnon keskellä.

Olimme sopineet, että ajan paikalle omalla autollani yksin, että saan rauhassa valmistautua sessioon. Ja pihalla minua kuulemma odottaisi yllätys. Melkoinen yllätys se olikin! Keskellä pihaa tönötti pieni tukeva nahkapäällysteinen penkki, jonka molemmissa päissä olivat nahkalenkit jotka oli ketjuilla lukittu penkin jalkoihin – tarkoitettu naisen nilkkojen ja ranteiden kiinnitykseen - ja yhdessä päädyssä keskellä kolmas paksumpi hihna uhrin kaulaan. Kauhistuin näkemääni sillä tajusin heti, että tuossa penkissä olisin kohta minä, alastomana ja avuttomana. Penkin vierellä, kuin tarkoituksellisesti jännitystäni lisäämässä, odotti täysi pullo Anal-liukuvoidetta ja jostain seksikaupasta todennäköisesti hankittu nahkainen pitkä kauhistuttava piiska, jossa oli kädensijakin, josta kurittaja sai mahdollisimman tukevan otteen.

Puhelimeni piippasi. Sain tekstiviestin, jossa annettiin lopulliset ohjeet koitokseen valmistautumisesta. Menin ohjeiden mukaisesti sisälle mökkiin, meikkasin kevyesti ja riisuuduin. Voitelin vartaloni aurinkoöljyllä oikein kiiltäväksi, sillä päivä oli tosi helteinen ja piinapenkkini – ilmeisen tarkoituksella – pihan kuumimmalla paikalla. Tämän jälkeen vedin jalkoihini yli polven ulottuvat korkeakorkoiset nahkasaappaat ja kävelin ulos.

Tunsin kuinka kuuma aurinko toivotti paljaan vartaloni ikään kuin tervetulleeksi koitokseen. Nännit kohosivat pystyyn ja olin kiusallisen tietoinen paljaasta takapuolestani kun pyllistin kohti merta poimimaan savukerasiaani. Mikään ei saa oloani aistillisemmaksi kuin viimeinen savuke ennen sessiota. Vedin röökinsavua nauttien syvälle henkeen ja samalla huomasin pienen aukean takana toisenkin mökin. Olin juuri pyllistänyt sinne päin paljaalla pyllylläni. Mitä Tomilla oli oikein mielessään? Paikanhan piti olla autio. Jos siellä oli joku katselemassa, sen täytyi olla Tomin järjestämä juttu, sillä havaitsin, että panopenkki oli sijoitettu hieman viistosti siten, että pyllistäessäni nelinkontin perseeni sojottaisi suoraan kohti naapurimökkiä. Se ei voinut olla sattumaa, ajattelin. Katselkaa nyt sitten siellä rauhassa, minun vartalossani ei ole mitään hävettävää. Panetti ja pelotti. Hitaan aistillisesti ja takapuoltani kevyesti pyöritellen astelin kerran tulevan piinapenkkini ympäri, tumppasin savukkeen ja ryhdyin noudattamaan viimeisiä saamiani ohjeita.

Kiinnitin nilkkani yksi kerrallaan nahkahihnoihin, sitten oli kaulapannan vuoro. Se oli yllättävän korkea ja tukevaa nahkaa niin että pyllistysasennossa oli mukavinta pitää päätä uljaasti pystyssä. Sitten kiinnitin ranteeni. Perseeni kohosi komeasti kohti taivasta ja pakarani avautuivat. Sekä häpyni että peräaukkoni olivat nyt törkeästi näkyvillä. Polttava aurinko grillasi vartaloani valmiiksi varrastukseen. Lihani tirisee auringossa ja hiki valuu kirvelevästi silmiini. Kiimalima valuu avautuneesta posliinisesta hävystäni. Jälkeenpäin Tomi kertoi, että minua todellakin katseltiin tuossa herkkuasennossa. Tomi halusi näyttää naapurin seitsemänkymppiselle ukolle, miten naisia nykyään käsitellään. Panopenkillä pyllistely häpy avoimena ja peräaukko valmiina esillä avuttomaksi kahlehdittuna olikin varsin nykyaikaista verrattuna vanhanajan heinälatoromantiikkaan.

Ehkä odottaminen tällaisessa tilanteessa on kaikkein kamalinta. Täysin avuttomana, tiedostaen mahdollisuuden, että joku katselee. Liikahtiko joku tuolla pusikossa? Oliko se sittenkin vain lintu? Tuo nyt oli ainakin pihaan kaartavan auton ääni. Oven aukaisu, ovi läjähti kiinni.

Kyllä, tulija oli kundikaverini Tomi. Mies asteli eteeni pelkissä kireissä shortseissa lihaksikas ylävartalo voimaa pullistellen. Voihkaisin hiljaa. Päätin olla huutamatta, kun koitos alkaisi. Tai ainakin mahdollisimman pitkään huutamatta, yrittäen säilyttää naisellisen arvokkuuteni rippeet niin pitkään kuin se olisi mahdollista nöyryyttävään, kaikki aukot kerralla paljastavaan seksiasentoon sidottuna. Kundikaverin shortsit pullistelivat ratkeamaisillaan. Erotin tuon niin pelottavan tutun molon piirteet kankaan läpi.

Tomi pani palamaan ja nautiskeli avuttomasta paljaudestani ja syvistä henkosista. Hän vapautui shortseistaan aivan naamani edessä ja valtaisa penis pomppasi kauhusta laajenneiden silmieni eteen kuin jousilla vedettynä. Tomi kiersi kerran ympäri panopenkkiin kahlehditun paljaan vartaloni ja poimi piiskan siitä nurmikolta pääni alapuolelta. ”Pihtasit tuota herkkupersettäsi vähän turhan kauan”, hän sanoi ja samassa piiska pureutui häijysti pystyssä kypsyvään kinkunkannikkaani. Kiljaisin. Naisellisen arvokkuuteni viimeiset rippeet karisivat heti kättelyssä. Hän sivalsi piiskallaan vielä toisen kerran niin että koko perse tärähti. Kuului irstas läimähdys ja kirkaisu. Kaksi piiskansivallusta riitti Tomille, joka onnekseni ei halunnut pilata tasaisen kauniiksi ruskettunutta persettäni läimimällä sitä punaiseksi.

Kuulin kuinka liukuvoidepullon korkkia avattiin ja heti kohta viileä runsas loraus liukkaria valui pakaravakooni. Ja heti perään loraukset pakaroilleni, joita vahvat kädet alkoivat leipoa. Kundi toi vielä kerran kyrpänsä ja naamani eteen ja käski avaamaan suuni kunnolla ja oikein auki. Tottelin ja heti samassa Tomi työnsi kyrpänsä suoraan kurkkuuni saaden vedet valumaan silmistäni ja kuolan suustani. Tomi nussi päätäni parilla syvällä vedolla voidellen kullinsa kunnolla kuolallani ja siirtyi sitten peitsi tanassa pyllistetyn perseeni taakse.

Hän nousi panopenkille karvaiset reitensä molemmin puolin kupeitani ja kumartui ylleni. Nyt olin varma, että joku oli takanamme katselemassa. Tässä asennossa selkääni nousten panomies ei peittänyt maisemia, vaan päinvastoin takanamme avautuivat nyt esteettömät näköoalat peräsuoleeni uppoavasta kullista. Siihen minut sitten varrastettiin isolla kyrvällä, paksulla kuin grillimakkara. Se liukui sisääni yllättävän helposti. Persereikäni räpiköi hädissään hetkisen, sitten sulkijalihakseni vastarinta murrettiin ja minä huusin! Voi Luoja minä huusin kurkku suorana! Se tuntui valtavalta, sattui, sattui niin kovasti ja kivun läpi aistin elävästi kullin muodon ja jopa kyrvän sykkivät suonet syvällä peräsuolessani. Tomi piti kyrpää pohjassani hetkisen, repi holtittomasti puolelta toiselle heittelehtivän pääni tukasta pystyyn ja alkoi rauhallisin hitain työnnöin ja vedoin nautiskella perseestäni, kirkumisestani, tisseistäni puristelemalla niitä, nipistelemällä nänneistä ja läimimällä kupeitani lujilla kämmeniskuillaan. Hän työnsi sormensa syvälle valuvaan emättimeeni, paistoi ja pyöritteli niitä kuin nakkeja uunissa, tunnusteli niillä omaa kyrpäänsä joka jauhoi edestakaisin siinä välilihan yläpuolella kuin tunneliin juuttunut juna.

En tiedä, kauanko sitä jatkui. Olin vain pelkkää tajutonta lihaa vartaassa. Sen muistan, kuinka kuola pärskyi huutoon auenneesta suustani kun laukesin elämäni orgasmiin. ”Aaaaaaaaaa aaaaah!!!” Laukesin ennen miestä ja tunsin hänen kullinsa alkavan sykkiä laukeamisen rentouttaneessa suolessani ja sperman suihkuavan syvälle perseeseeni.

Sain myöhemmin tilaisuuden tutustua sessiotamme katselleeseen naapurin isäntään, joka kiitti upeasta näytöksestä. Mutta se on jo toinen tarina.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute