Herkku-puhelin
Skumpparisteilyllä
Neiti Vantaa

Parisuhteen loputtua olen pitänyt yhteyttä muutamaan mieheen. Ja yhden mukavanoloisen ehdotettua risteilyä ajattelin, että mikä siinä. Olihan jo aikaa kulunut kun olin viettänyt minkäänlaista lomaa ja omin rahoin en olisi paljoa läheistä ostoskeskusta kauemmas päässyt.

Terminaalissa sitten tapasin tämän tuttavuuden ja aika ei ollut hänen ulkonäköään paljon säästellyt. Kiloja oli karttunut ja hiukset harventuneet. Pakokauhua jo vähän siinä tuli kun hän halasi minua ja hien löyhkä lehahti nenääni. Ok, oli kuuma kesäpäivä jotenka ajattelin antaa asian anteeksi ja olihan tässä sentään ilmainen risteily tiedossa. Vähän sain jo hävetä käytävässä laivalle kun herra laukoi typeriä vitsejä. Mietin jo oliko kanssani keskustellut netissä joku aivan muu henkilö.

Hyttiin päästyämme hän tunki heti iholle kiinni ja naaman ollessa 10-15 sentin päässä naamastani sain nauttia pahanhajuisesta kaljan ja viinan sekaisesta hengityksestä sekä lentävistä sylkitipoista käsien pyrkiessä koko ajan joko tisseilleni tai jalkoväliini valkoisen kesämekkoni alle. Aikani torjuilin hänen lähentelyitään kunnes rohkaistuin kysymään joko olisimme menossa syömään ja herra totesi, että ei hänellä semmoiseen varaa olisi tai ainakaan tarjota minulle lounasta. Olin tyrmistynyt ja livahdin vessaan hetkeksi aikaa. Pois tullessani huomasin miehen simahtaneen sängylle. Varovaisesti otin laukkuni ja päätin lähteä miettimään mitä tehdä, koska en oikein ollut innostunut ajatuksesta viettää kyseisen tyypin kanssa yötä samassa hytissä.

Menin hisseille ja kuljin hetken ajan hissillä edestakaisin ja kävin aurinkokannella. Lopulta päädyin sviittien luo aulaan ja jäin siihen istumaan. Huomasin kuinka hissistä tuli kolmikko, 2 miestä ja 1 nainen. Nainen näytti suunnilleen ikäiseltäni ja miehet noin 5-10 vuotta vanhemmilta. Miehillä oli siistit muotivaatteet ja jonkun verran ylimääräisiä kiloja vyötäröllä, mutta enimmäkseen mukavannäköisiä kaikki. He kävelivät jo ohitseni ja kiinnitin huomiota kuinka varsinkin kolmikon nainen kiinnitti katseensa minuun. Jotain he puhuivat toisilleen ja palasivat luokseni kysyen tulisinko heidän mukaansa heidän sviittiinsä. Mikä pelastus ajattelin ja totesin että tietenkin tulen.

Sviitti oli tilava. Kunnon parisänky, poreamme, sauna, televisio, sohvat ja kaikki. Aivan toista luokkaa kuin minut risteilylle raahanneen säälittävä pohjakerroksien hytti ilman ikkunaa. Miehet tarjosivat juomia baarikaapista ja tax freesta otettuja. Skumppaa, siideriä ja kaikkea. Siinä tutustuimme toisiimme ja aloimme jo olla pikkuisen kännissä kun miehet laittoivat saunan päälle. Miesten jutut olivat koko ajan aika kaksimielisiä ja he tuntuivat olevan varmoja jo että tänään onnistaa. Huomasin naisen, joka oli esittäytynyt Jennaksi vilkuilevan minua vähän väliä.

Miehet, kutsutaan heitä Matiksi ja Joonakseksi päättivät päästää meidät ensiksi saunomaan ja saunassa sitten kiinnitin itsekin huomiota Jennan kauniiseen kroppaan ja huomasin hänenkin katsovan minua vähän juttelimme ja selvisi, että hänkin oli juuri vasta tavannut laivalle Matin ja Joonaksen ja hän oli vähän jännittänyt olla yksin heidän seurassaan. Kerroin oman seuralaiseni tilanteen ja Jenna totesi että voisin yöpyä hänen kanssaan jos päättäisimme lähteä Matin ja Joonaksen sviitistä. Jenna kuitenkin totesi kuinka tästä kannattaisi ottaa kaikki ilo irti. Vähän juonittiin viettelykuvioitakin tai Jenna antoi vinkkejä minulle.

Palasimme pyyhkeet ympärillemme kiedottuina sviitin olohuoneeseen ja istahdimme sidukat käsissä Mattia ja Joonasta vastapäätä. Pikkuhiljaa availimme jalkojamme ja annoimme "vilkaisuja" jalkoväleihimme. Ei kovin kauaa tarvinnut näin tehdä kun he jo kävivät aivan kuumina. Käväistyäni vessassa huomasin Jennan olevan Matin sylissä ja Matin käden hapuilevan ja hyväilevän Jennan reittä heidän suudelleessaan kiihkeästi niin että loiske kävi. Joonas vinkkasi minua syliinsä ja miltei loikkasin hänen syliinsä, pyyhe valahti alaspäin paljastaen tissini Joonakselle. Joonaksen toinen käsi vyötäröni alla ja toisen hapuillessa ja puristellessa tissejäni vein huuleni hänen huulilleen ja mekin aloimme suudella kiihkeästi. Aloin kuulla Jennan voihkinaa ja samalla Joonaksen käsi oli kosteassa jalkovälissäni. Jennan voihkinasta päättelin Matin käden olevan Jennan jalkovälissä. Hetken päästä siirryimme koko porukka parisänkyyn ja Jenna ja minä molemmat mentiin nelinkontin vierekkäin sängylle Matin ja Joonaksen riisuessa vaatteet pois. Tyhmiä juttuja ja hyppäsivät kimppuumme. Katsoimme toisiamme Jenna ja minä kun miehet doggystylellä olivat takanamme. Tilanne oli todella kiihottava ja teimme pornoleffoista tuttuja kielen pyörityksiä huuliemme ympäri toisillemme Jenna ja minä. Näin kuinka Jennan tissit heiluivat rytmissä ja Jenna nautti tilanteesta silminnähden. Ei siinä kauaa kestänyt kun miehet laukesivat. Joonas kerkesi sen verran vetäytyä, että kuuma suihkaus lensi peppuvakooni ja tunsin kuinka se hitaasti valui siitä Joonaksen pitäessä pyllystäni kiinni ja aavistuksen pakaroita levittäen. Jenna hyppäsi taakseni työntäen Joonaksen sivuun kun sai itsensä kasaan ja nuoli peppuvakoani siivoten mällit pois. Hetken päästä miehet sammuivat sänkyyn viereemme Jennan ja minun suudellessa toisiamme kiihkeästi ja hyväillen toistemme kehoja ja koetellen, tunnustellen.

Miesten sammuttua Jenna vinkkasi, että nyt olisi hyvä lähteä. Pukeuduimme kiiruusti ja kaadoimme suurimman osan viinasta jo tyhjennettyihin pulloihin ja nappasimme ne mukaamme siirtyessämme Jennan hyttiin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute