Herkku-puhelin
Ihana naiseni
Pari23

Kesälomamme on juuri alkanut, olemme odottaneet tätä pitkään. Ensimmäisen lomaviikon ja viikonlopun kunniaksi olen varannut itselleni ja kullalleni pöydän hienosta ravintolasta johon aion viedä kultani syömään upean illallisen kynttilänvalon ääreen. Ehkä ruuan jälkeen käymme muutamilla ja juhlistamme rennosti alkanutta vapaatamme.

Päivä on sujunut hikisesti salilla ja kotona iltaa odotellessa. Kultani on kertonut odottaneensa iltaa kovin ja sovittaneensa uusia ostamiani alusasuja iltaa varten, sekä tiukkaa ihonmyötäistä mustaa mekkoaan. Myös korkokengät uudet on hankittu, 10cm koroilla, takuuvarmat katseenkääntäjät mekon kanssa ajattelin kaupassa niitä ostaessani ja sitä ne varmaan ovatkin. Alusasu kauppaan en päässyt mukaan, ainoastaan pankkikorttini pääsi.. Mukaan oli tarttunut kuulemma uudet tummansiniset pitsiset stringit sekä samaa sarjaa olevat push up liivit. Myös lenkillä oli neitini ehtinyt käydä ja laittoikin viestiä, että uudet juoksutrikoot olivat ihanat ja taisipa joku mieskin kääntää päänsä ohimennessään.. tämä tieto lisäsi tuskaani, en ole hetkeen saanut muuta kuin kasvattaa halujani..

Halut kyllä kasvavat kun ajattelen naistani ja iltaamme. Hän on kaunis ja muodokas .. näyttävä brunette 23-vuotias kuten minäkin, sekä sporttinen. Kokonaisuuden kruunaavat c kupin rinnat ja ihana muodokas peppu, jota yleensä miltei aina verhoavat pienet stringit.

Illalla Neiti laittaa minulle sovittuun aikaan viestiä, käyn noutamassa hänet luotansa. Kuinka upealta hän näyttääkään.. tiukka mekko korostaa upeasti hänen ihania muotojaan. Pelottaa hieman, kuinka saan muut miehet pysymään erossa näin upeasta daamistani, onneksi hän on minun, ajattelen. Korkokengät jalassaan katselen kuinka hänen ihana peppunsa keinuu autolle kävellessämme.. huh ajattelen, tunnen jo nyt pientä painetta housuissani.

Ravintolassa syömisestäni ei meinaa tulla mitään.. katselen vain kultaani joka on ravintolan kaunein neito selvästi. Huomaan selvästi kuinka muutama vanhempi herrasmies katselee Neitiäni.. mielestäni melko himoiten.. Neitini näyttää huomaavan sen ja hymyilee iloisesti hänelle. Saan kuin saankin syötyä ja ehdotan siirtymistä luokseni ” jatkoille ”. Muutama lasillinen terassilla ei enää tunnukaan tässä seurassa kovin houkuttelevalta.. Haluan vain päästä hyväilemään kultaani ja hänen ihania muotojaan, suutelemaan hänen ihania huulia ja niskaansa. Aah, viime kerrasta on jo tovi aikaa ja kultani on pitänyt minua selvästi odottavana. En ole saanut lupaa harrastaa omaa kivaakaan hetkeen.

Laskun maksettuani otan Neitiä kädestä kiinni.. hetkeksi.. en malta kuitenkaan kauaa, vaan lasken käteni hänen vyötärölleen, pepulleen.. tunnen ihanat pakarat.. niitä myötäilevän tiukan mekon ja ohuet niukat stringit alla.. huh ajattelen ja näen neitiäni ihailevia katseita muuallakin.. Onneksi vain minä saan tänäiltana olla hänen seurassaan ajattelen, kun kävelemme autolle.

Kotiini päästyämme alamme hyväilemään toisiamme jo hississä.. suutelemme intohimoisesti ja olen kovana jo tulisesta suutelustamme. Neitini sanoo kuinka komealta näytän ja totean vain että hän on selvästikin ollut tämän illan huomion keskipisteenä ja kiitän kohteliaasta samalla kun hyväilen häntä selästä ja suutelen kaulalle. Samalla hissi pysähtyy ja kävelemme sisälle asuntooni, en tietenkään malta olla päästämättä kultaani ensin ja ihailematta hänen muotojaan.

Kultani tulee luokseni eteisessä sanoen että saan kenties nyt palkintoni odotuksestani, kehottaen avaamaan vetoketjun selästään.. Himokkaana käännän hänet ja avaan vetoketjun.. suutelen samalla hänen niskaansa ja hyväilen kädellä mahaansa.. suuni harhailee myös korvanlehdelle, näykkään sitä hieman ja kuiskaan korvaan kuinka upea hän onkaan ja kuinka rakastan häntä. Hän voihkaisee.

Myös naiseni vaikuttaa melko himokkaalta sillä ei mene kauaa kun vyöni ja housuni ovat myös kadonneet.. lasken Neitini mekon ja kannan hänet sohvalle ja riisun paitani.

Hyväilen Neitini hiuksia ja suutelen häntä pitkään ja intohimoisesti.. kuljettelen kättäni hänen reidellään siirtyen suutelemaan hänen kaulaansa.. nuolaisen. Kuulen voihkaisun altani ja tunnen hänen kätensä selälläni.. olen jo aivan kovana ja haluaisin vain ottaa tämän ihanan naisen, mutta tiedän että hänen nautintonsa on tärkeintä.

Menen alaspäin hyväillen hänen kehoaan ja suudelleen joka kohtaa, rintoja, mahaa.. kylkeä.. kuinka ihanalta tuntuukaan suudella häntä.

Saavuttuani stringien reunalle, siirrän niitä hieman ja jatkan suutelemista. Kultani on ihan kosteana.. suutelen hänen klitoristaan ja siirryn sohvan reunalle kontalleni suudelleen hänen klitoristaan samalla stringien päältä.. Hän maistuu kiihottuneelle ja ihanalle. Kultani voihkii ja kiemurtelee hieman edessäni, voiko seksikkäämpää näkyä ollakaan?

Alan nuolemaan Neitiäni samalla hyväillen hänen lantiotaan ja mahaansa käsilläni. Kuulen kuinka hän voihkii ja nauttii suustani, olen tullut taitavammaksi naisen miellyttämisessä kielelläni pienten leikkiemme ja selibaattini ansiosta. Huomaan jo selvästi kuinka hän nauttii.. kieleni pyörii ja ihanoi häntä varmoin ottein..

Kun kuulen kuinka kultani voihkii jo kiivaasti, päätän laittaa sormeni hänen sisälleen.. Nuolen kielelläni ihanaa posliiniaan ollen äärimmäisen kiihottunut.. Liikuttelen sormea hitaasti hänen sisällään ja tunnen kuinka hän nauttii.. Voihkinta on ehkä jo viimekertaista kovempaa, se saa minut kiihottuneeksi ja oloni on ihana.. upeaa ajattelen.

Yhtäkkiä kultani voihkaisee rajusti.. ja tunnen hänen supistelevan.. mmh, pääsee myös minun suustani..
Ihanaa kulta kuulen voihkaisun.. Hän tarttuu minua kädestä ja kertoo kuinka olen tullut taitavammaksi.. Hyvä rakas, hän sanoo ja taluttaa minua kädestä kohti makuuhuonetta. Katson ja ihailen hänen sinisten pitsisten stringien verhoamaa takapuoltaan.. olen aivan myyty kävellessäni hänen takanaan kohti makuuhuonetta..

Kaadat minut kädestäni vuoteeseen ja suutelet kaulaani, se tuntuu taivaalliselta voihkaisen. Olen jo ihan kovana kun kuiskaat korvaani, että nyt kulta odotuksesi palkitaan, mutta ensin saat hyväillä minua samalla käännytkin jo mahallesi. Menen Neitini päälle ja suukotan päälakea ja hyväilen kädellä olkapäätä hellästi.

Alan suudella niskaa ja samalla menen hiukan sivuttain jotta käteni pääsee hyväilemaan selkää ja lantiota, haluaisin jo koskea upeaa stringien verhoamaa peppua mutta maltan vielä hetken. Kuiskaan neitini korvaan kuinka haluttava hän onkaan ja hän vastaa, että tietää sen kyllä.

Vihdoin annan käteni vaeltaa myös pepulle, aih kuinka ihanalta se tuntuukaan.. silitän sitä hellästi ja alan suukottelemaan selkää mennen koko ajan alemmas. Kun pääsen pepulle nuolen sitä ahnaasti, olen kaivannut sitä jo kauan ja himoinnut. Samalla kultani kääntyykin ympäri ja pyytää minua nuolemaan häntä klitorikselta..
Siirrän stringejä sivuun ja huomaan hänen olevan jo ihan märkänä, nuolen ja annan kieleni leikitellä ahnaasti ja laitan sormeni hänen sisälleen.. jatkan tätä hetken ja kultani voihkii taas jo lujempaa..
Hetken aikaa jatkettuani kuulen kuinka hän kuiskaa, että tule sisääni rakas ja kääntyy ympäri siirtäen samalla stringejään hieman sivummalle.

Työnnyn hitaasti kultaani ja tunnen kuinka märkä ja tiukka hän onkaan, suustani pääsee voihkaisu.. työnnyn hitaasti ja syvälle Neitini voihkiessa kuinka hyvältä tunnunkaan.

Suutelen hänen niskaansa ja makaan hänen päällänsä kevyesti. Liikutan itseäni hänen sisällään ollen aivan kiimassa, koko tilanne on ihan taivaallinen.. viime kerrasta onjo aikaa ja pelkään kuinka pian mahdan tullakaan Neitiini, hän on niin vastustamaton.

Panen lujempaa, hän voihkaisee ja alan kiihdyttämään tahtia. Neitini voihkii allani ja kuulen kuinka kehoni osuu hänen pakaroihinsa, upea ääni mietin, niin kiihoittava ja aistikas.

Käännymme sivuttain kaluni ollessa yhä hänen sisällään ja alan suukottelemaan hänen kaulaansa sivulta.. Kovennan vauhtia ja hyväilen hänen rintojaan push upeissa samalla. Ne tuntuvat taivaallisilta kuten aina, kiinteät mielestäni isot ihanat naisen rinnat..

Pane kulta naiseni voihkii, hän on selvästi kiihottunut ja halukas, haluan antaa hänelle kaikki mitä hän haluaa ja kovennan tahtia vaikka tunnen selvästi kuinka kaluani jo pakottaa tässä kiihottuneessa tilassa.

Panen häntä kaikin voimin ja hän voihkii kuinka upealta tuntuu.. Syvemmälle rakas hän voihkaisee ja työnnyn koko kalun mitalla häneen .. Samalla kuulen voihkaisun ja kiljahduksen.. Uuh, ihanaa rakas hän sanoo..

Naiseni pyytää minua lopettamaan ja kääntää minut selälleni.. Nyt saat kulta kyytiä hän sanoo ja nousee päälleni.. Kaluni menee helposti hänen sisälleen hänen ollessa jo ihan märkänä. Mmh huokailen ja kurkotan ottamaan hänen stringipepustaan kiinni.. naiseni ratsastaa kalulla ja näky on vähintäänkin huumaava hänen ollessa päälläni. Nostan itseäni hieman pitäen pakaroista kiinni ja alan nuolemaan hänen rintojaan, tuntuu taivaalliselta.. Naiseni koventaa tahtiaan ja sanoo minulle: ” tule rakas ” .. sanat iskevät tajuntaani kuin salama ja laukean miltei heti.. Aah.. voihkin ja näen kuinka naiseni hymyilee.. Rakastan sinua hän sanoo ja vaipuu syliini.. Kuiskaan hänen korvaansa:

Olet ihana rakas.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute