Herkku-puhelin
"Nuole mun sosialistinpillua!"
Judith

Maija-Liisa oli kristitty ja konservatiivinen nainen. Hän uskoi Jumalaan ja perinteisiin sukupuolirooleihin. Hän oli Kristillisdemokraattien jäsen ja aktiivinen toimija paikallispolitiikassa. Hän oli vielä lukiossa ja neitsyt mutta odotti siveellistä ja kristillistä prinssiään vielä jonakin päivänä saapuvaksi. Niin viaton oli tämä kapeavyötäröinen, hento vaaleaverikkö.

Eräänä päivänä hän osallistui kirjastossa järjestettyyn paneelikeskusteluun samaa sukupuolta olevien avioliitosta. Hän puolusti kiihkeästi perinteistä avioliittokäsitystä ja väitteli monien eri arvoliberaalien ja vasemmistolaisten kanssa. Erityisesti hänen huomionsa kiinnitti eräs kiivas SKP-nuorten naisjäsen. Hänen nimensä oli Minna, ja hän oli nuori ja hyvin viehättävä. Hänellä oli pitkät, kastanjanruskeat hiukset, syvän ruskeat silmät, pieni nenä ja täyteläiset huulet. Hänen pitkä ja hoikka vartalonsa suurine rintoineen veti kaikkien miesten huomion puoleensa - ja Maija-Liisan. Eikä, enhän minä voi olla kiinnostunut naisista, sehän olisi syntiä, Maija-Liisa ajatteli hämillään.

Kun Maija-Liisa poistui keskustelutilaisuudesta, Minna harppoi hänen ohitseen upea takamuksensa keinuen. Maija-Liisa ei voinut enää hillitä itseään, vaan säntäsi Minnan luokse. "Moi! Olen Maija-Liisa Grösendahl!" hän esitteli itsensä. "Sinulla oli erittäin hyviä argumentteja. Haluaisitko jatkaa keskustelua jossain?" "Kyllä!" Minna vastasi, "Mennään naistenhuoneeseen."

Minna tarttui määrätietoisesti Maija-Liisan käteen ja vei hänet kirjaston invalidi-WC:seen. Minna lukitsi oven ja painoi huulensa kiihkeästi Maija-Liisan suulle. Maija-Liisa tunsi kihelmöintiä klitoriksessaan mutta tiesi, että hän toimi väärin. "En voi tehdä näin!" hän huusi Minnalle, muttei silti estellyt häntä mitenkään. "Tämä on oikeaa naiseutta!" Minna sanoi. "Me olemme enemmän kuin miehet!" Hän painoi rajusti kätensä Maija-Liisan rinnoille ja hyväili hänen nännejään.

"Riisu paitasi!" Minna vaati. Maija-Liisa ei tiennyt, mitä pitäisi tehdä, mutta hän ei voinut hillitä itseään. Hän riisui jakkutakkinsa ja rintaliivinsä, ja Minna alkoi heti nuolla intohimoiseti hänen rintojaan. Hän pyöritti kieltään nännien ympärillä ja liu'utti samalla toisen kätensä Maija-Liisan vekkihameen alle hänen vaginaansa. Mitä nautintoa Maija-Liisa kokikaan! Hän voihki nautinnosta ja tunsi kuinka tuhannet värähdykset kulkivat hänen kehonsa lävitse.

Hän tajusi olevansa lesbo.

"Koske nyt minua!" Minna sanoi vaativasti. Maija-Liisa epäröi ja alkoi katua synnillistä tekoaan. Minna riisui housunsa ripeästi ja tarttui Maija-Liisaa hiuksista. "Etkö kuullut?!" hän tiuskaisi. "Nyt nuole mun sosialistinpillua!" Hän painoi hiuksista Maija-Liisan pään alas haaroihinsa. Maija-Liisalla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin alkaa suudella Minnan sykkivää klitorista. Maija-Liisa ei enää voinut hillitä alkukantaisia himojaan vaan nautti tilanteesta ja alkoi nuolla Minnan klitorista yhä kiivaammin. Hän pyöritti kieltään sen ympärillä ja puristi käsillään hellästi Minnan kovia nännejä.

Maija-Liisa nuoli hyvän tovin Minnan ihanaa ja hunajaisen kosteaa posliinipillua yltympäärinsä Minnan huokaillessa valtoimenaan nauttien jokaisesta kosketuksesta. "Nyt sun vuoro, kulta", Minna sanoi yhtäkkiä. Hän ohjasi Maija-Liisan makaamaan vauvapöydän päälle niin, että hänen Kristillisdemokraattien jäsenkirjansa jäi hänen timmin perseensä alle. Minna työnsi etusormensa Maija-Liisan tiukkaan neitsytvulvaan ja suuteli hänen vatsaansa ja napaansa. Minna siirsi ihanaa suutaan hitaasti aleemmas, kunnes painoi sen Maija-Liisan vaginalle. Hän nuoli sitä ympäriltä ja sisältä villisti, ja Maija-Liisan mielihyvä kasvoi entisestään. Kuin pieniä sähköiskuja olisi kulkenut hänen kehonsa läpi! Lopulta Maija-Liisa sai elämänsä ensimmäisen orgasmin. Hän tunsi lantiopohjansa supistelevan rytmikkäästi. Hän haukkoi henkeään ja Minnan tummat, seksikkäät hiukset ja yläselässä oleva sirppi ja vasara -tatuointi sumenivat hänen silmissään.

Toivuttuaan ihanasta orgasmista Maija-Liisa tajusi toimineensa epäkristillisesti, puki vaatteet ylleen hätäisesti ja juoksi tiloista pois. "Ei ole varmaan hänen viimeinen kertansa" itsevarma sosialistilesbo Minna tokaisi ja pyyhi tyynesti lemmen eritteen pois tiukkaakin tiukemmasta sosialistivaginastaan, jota hän oli harjoittanut lantiopohjalihasten harjoituksilla eli Kegel-harjoituksella, mikä selittää sen, että huikaisevan moninaisesta seksikokemuksesta huolimatta, hän kykeni yhä tarjoamaan neitsyen veroista seksiaktia muillekin konservatiivisille muka-heteronaisille.

Se ei todellakaan jäänyt Maija-Liisan viimeiseksi kerraksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute