Herkku-puhelin
Teinitytön astutus Nussulassa (osa 3/3)
Doc-70

(Jatkoa edellisestä osasta)

TEINITYTÖN ASTUTUS ISOLLA VANHEMMAN SEDÄN KYRVÄLLÄ

Oven takana on suuri sali, joka on jaettu pari metriä korkeilla ohuilla sermeillä pienempiin "huoneisiin". Näihin yhdyntätiloihin on suora näkymä keskellä kulkevalta käytävältä. Lukuisia yhdyntöjä on parhaillaan käynnissä: parisängyillä temmeltää useita toisistaan nauttivia tyttö-setä -pareja. Salissa kaikuvat kiihottavasti joka puolelta kuuluva teinityttöjen voihke, uikutus ja kiljaisut sekä setien kiimaiset murahdukset. Salin täyttää kiihottava, nuorista seivästettävistä pilluista ja niihin yhtyvistä kyrvistä leviävä nussimisen tuoksu. Parisängyt natisevat ja isot kullit litisevät pikkupilluissa. Välillä kuuluu orgasmista kertovia isompia sedän karjahduksia ja suoraa teinitytön kiimahuutoa. Kiimaiset nuoret vitut ja vanhat kullit nauttivat toisistaan, ja kiihottavat äänet ja tuoksut ovat sen mukaisia.

Tohtorin ja hoitajattaren opastamana alaston Elina kävelee nänninpäät kiihotuksesta kovina ja astutustaan odottava vittu valuvana käytävää eteenpäin. He ohittavat useita yhdyntätiloja, joissa teinitytön astutus on parhaillaan käynnissä. Erään yhdyntätilan avointa oviaukkoa ohittaessaan Elina ei malta olla kurkistamatta peremmälle sisään. Tyttöä kohtaa unohtumaton näky: vaaleanpunaisessa huoneessa sermin vieressä olevalla parisängyllä vanhempi setä lykkii hurjaa tahtia takaapäin nuorta teinityttöä kookkaalla kyrvällä. Iso kulli vilistää kovaa vauhtia pikkupillussa edestakaisin, ja sängyn vieressä tuoleilla istuvat valkotakkinen mies ja nainen – tohtori ja hoitajatar luultavasti – seuraavat näytöstä lähietäisyydeltä. Setä on juuri saavuttamassa orgasmin pumpatakseen ison spermalastinsa tyttöön, joka kiljahtelee ja uikuttaa hurjan nussimisen tahdissa. Siinä saa nyt tyttö kunnolla kokenutta kyrpää!

Rietas panonäytös keskeytyy Elinan osalta harmillisesti siihen, että hoitajatar vetää hänet pois ovensuusta, käytävää eteenpäin.

- Tyttö saa ihan kohta itsekin pillunsa täytteeksi kookkaan, vanhemman siittimen. Tuossa onkin huone, jossa tyttö astutaan.

Muutama askel vielä, niin ollaankin kyltin opastamana perillä eli yhdyntähuoneessa nro. 4. Elina astuu sisään, ja huomaa, että tämä tila on samanlainen kuin äskeinenkin. Seinät ovat vaaleanpunaiset, ja sivuseinän vierellä on parisänky. Sängyn päällä on söpöt lakanat, joissa on punaisia sydämiä valkoisella taustalla. Seinällä on joitain tuhmia kuvia, jotka kuvaavat eri yhdyntäasentoja. Lisäksi huoneessa on muutama tuoli, pöytä sekä videokameroita. Sängyn takana on levitettynä verhot, joiden takana on ilmeisesti vielä pieni tila.

Tohtori on jo istuutunut tuoliin. Hän opastaa Elinaa rauhoittavalla äänellään:

- Tämä on nyt yhdyntäkammio, jossa astuminen suoritetaan ihan kohta. Setä ja tyttö nauttivat kohta alastomina toisistaan tuossa parisängyn päällä. Yhdyntä on tytölle täysin turvallinen, sillä me hoitajattaren kanssa seuraamme tytön irstasta puikotusta lähietäisyydeltä tässä ihan vieressä. Erityisesti tarkkailemme ison kullin nautinnollisia liikkeitä tiukassa vitussa ja annamme tarvittaessa ohjeita vaikka kädestä pitäen. Tyttö saa kyrpää nuoreen emättimeensä sataprosenttisen turvallisesti. Setä astuu tytön pillun paljaalla melalla, joten annamme sinulle yhdynnän jälkeen pillerin mahdollisen ei-toivotun raskauden ehkäisemiseksi.

- Kuvaamme kaikki teiniyhdynnät arkistoomme, ehdottoman luottamuksellisesti. Tyttö voi halutessaan varata myöhemmin epävirallisen ilta-ajan, mikäli haluaa tulla tänne Nussulaan katsomaan videoituja yhdyntöjä – joko omia tai muiden koululaistyttöjen – yhdessä joko sedän tai ohjaavan astutushenkilökunnan kanssa. Samalla tytön pillua voidaan tarvittaessa astua myös lisää, tohtori vihjaa. Sitten hän jatkaa:

- Yhdyntä tapahtuu käytännössä niin, että tyttö tarjoaa märkää vittuaan sedälle pyllistämällä kontallaan, ja setä lykkii melaansa pilluun takaapäin kiihtyvällä tahdilla aina kunnon orgasmiin ja sperman irtoamiseen saakka. Nussulassa astutuksen ohjeellinen kesto on puolisen tuntia, mutta kesto riippuu luonnollisesti myös kullin koosta ja laukeamisherkkyydestä sekä tietysti nuoren, pantavan vitun tiukkuudesta.

Elinalle yhdyntä takaapäin sopii hyvin, sillä hänen mielestään se on paras ja irstain asento saada melaa mekkoon – varsinkin jos kullin työntelemisen ohella setä vielä puristee välillä rintoja takaapäin ja hyväilee tyttösen peppureiän ympärystä kiihottavasti sormellaan! Ympäriltä edelleen kuuluvat ohjattujen teinipanojen litinä ja muut äänet saavat vallattoman tytön jo malttamattomaksi. Elinan vittu on odottanut täyttymistään jo liiankin kauan... Missä se komea kyrpä viipyy?

- Hoitajatar voi virittää kamerat valmiiksi sillä aikaa, kun minä asettelen tytön valmiiksi yhdyntäasentoon, tohtori sanoo. - Hyppääpä, tyttö tähän sängylle!

Pillu märkänä ja valmiina irstaaseen, ohjattuun panoon Elina siirtyy parisängylle söpöjen lakanoiden päälle. Elinaa jännittää ja kiihottaa kovasti. Miltähän tuntuu, kun se ihanan iso kyrpä uppoaa pilluun? Ja millainen setä sieltä tulee laittamaan riettaasti lihaa piiloon?

- Tyttö asettuu nyt kontalleen ja levittää hieman jalkojaan, tohtori sanoo ja osoittaa seinällä olevaa yhdyntäkuvaa, jossa nuori nainen pyllistää ja kulli uppoaa hänen sisäänsä riettaasti takaapäin. – Näin saadaan pillu valmiiksi oikealle korkeudelle.

Tohtori levittää hieman kontallaan pyllistävän Elinan jalkoja. Sitten hän siirtyy tytön taakse ja antaa märälle teinivitulle vielä viime silauksen lipaisemalla kielellään nautinnollisesti hyvin tarjolla olevia houkuttelevan kosteita ja kiihotuksesta turvonneita häpyhuulia. Sitten tohtori nousee seisomaan ja antaa hoitajattarelle merkin käynnistää kamerat. Samalla käynnistyy myös pari lamppua, jotka valaisevat parisängyn entistä paremmin. Hoitajattarella on myös kädessään pieni videokamera. Kamerat käynnistyvät.

- Tyttö on nyt valmiina astutukseen, tohtori toteaa ja istuutuu tuolilleen hoitajattaren esimerkkiä seuraten. - Setä voi nyt tulla esiin ja porautua kyrvällään syvälle tytön vittuun, hän kehottaa.

Pylly pystyssä sängyllä astujaansa odottava Elina hätkähtää, kun hänestä metrin päässä, sängyn päädyn takana oleva verho liikahtaa. Sitten verhojen raosta tulee sopivasti tytön kasvojen eteen hitaasti iso, tuttu kyrpä – ensin purppuranpunaisena hohtava terska ja sitten koko pitkä ja paksu varsi. Nytkähtelevä kyrpä pysyy hetken paikallaan verhojen raossa ikään kuin se katsoisi kiihottuneena sängyllä odottavaa teinisaalistaan. Sitten näkyviin astuu kokonaisuudessaan myös kullin alaston omistajasetä, eikä Elina ole uskoa silmiään nähdessään tutut kasvot: sehän on juuri se kioskin setä, jolta tyttönen sai kunnon käsittelyn taannoin kioskin takahuoneessa! Ilmankos kulli tuntuikin valintatilanteessa niin hyvältä ja oikealta!

Elina ei saa sanaa suustaan, ja ehkä niin onkin parempi: ties vaikka Nussulan säännöt kieltäisivät yhdynnän kokonaan sillä perusteella, että astutukseen käytettävän sedän kulli on jo aiemmin ehtinyt purkautua voimakkaasti syvälle tyttösen vittuun. Sitä riskiä Elina ei voi ottaa, kun hän on viimein pääsemässä nauttimaan pitkään haaveilemastaan sedän luksuskyrvästä. Teinityttö katsoo lumoutuneena komeaa, alastonta setää ja ennen kaikkea uhkaavasti lähestyvää kookasta, jäykkänä sojottavaa kullia yrittäen samalla vaikuttaa mahdollisimman normaalilta – tai niin normaalilta kuin irstasta panoa parisängyllä kontallaan pillu levitettynä odottava teinityttö nyt voi näyttää.

Myöskään setä ei näytä tunnistavansa tyttöä. Pieni hymy huulillaan ja silmät kiimasta kiiluen hän kiertää sängyn ja lähestyy kontallaan olevaa Elinaa. Iso, julmasti seisova tanakka kalu pysähtyy Elinan kasvojen eteen.

- Tyttö tarkastaa vielä, että kyseessä on oikea kulli, tuhma tohtori sanoo.

- Hui, kylläpä sedällä on iso, suonikas kyrpä, Elina sanoo ihastuneena ahmien silmillään vihaisena seisovaa kullia.

Mulkun juureen edelleen kiinnitettynä oleva kullike on varustettu tutulla tekstillä "KYRPÄ nro 31", mutta toki Elina olisi tunnistanut kiimaisen mulkun toki muutenkin: tämä on kuin onkin nyt se tytön itselleen valitsema, jäykkänä yläviistoon sojottava iso, suonikas kyrpä. Ja mikä parasta, se on tytön omakohtaisesti tuhmaksi ja kiimaiseksi toteaman kioskin sedän herkkukulli, joka istuu täydellisesti nuoren teinitytön kireään pilluun! Elina värähtää kiimasta.

- Kyllä, tämä on juuri se kulli, jota tyttö haluaa, Elina saa sanotuksi. Hän ei saa katsettaan irti tuosta vanhemman ja kokeneemman sedän herkullisesta melasta, jota tytön märkä teinipillu jo janoaa sisäänsä. Tilanne on kiihottavin, mitä Elina on koskaan kokenut, ja kiihottavuutta lisää vielä viereisistä yhdyntätiloista kuuluva jatkuva nussimisen litinä, kiljahdukset ja kaikkialle leviävä irstas kullin, pillun ja sperman tuoksu.

- Tyttö ottaa ensin kiinni sedän kyrvän varresta ja antaa terskan päähän kunnon suukon, hoitajatar sanoo, kuvaten samalla isoa melaa kamerallaan.

Elina käy välittömästi kookkaan ikioman namikullinsa kimppuun ja niin tyttönen saa taas tuntea huulillaan tuon ihanan kalun ja sen tuottamien kiimatippojen kiihottavan maun. Siro käsi puristaa suonikasta mulkkua. Setä tarttuu Elinan hiuksista ja alkaa työntää paksua kyrpää syvemmälle innokkaan tytön suuhun, mutta tohtori keskeyttää riettaan imemisen ennen kuin se kunnolla ehtii alkaakaan.

- Pusu vain, ei lutkutusta. Tällä kertaa kyrpää ei upoteta tytön suuhun eikä pyllyreikään, vaan syvälle kireään, litimärkään vittuun, tohtori ohjeistaa.

- Isokyrpäinen setä voi nyt käydä kiinni tiukkapilluisen tytön herkulliseen peppuun. Setä asettuu siihen pyllistävän tytön taakse ja tarttuu toisella kädellään kiinni tyttösen lantioista. Aluksi setä voi läiskäyttää riettaasti melallaan muutaman kerran tyttöä pepulle.

Setä tekee työtä käskettyä ja kiipeää kulli tanassa parisängylle. Tohtori ja hoitajatar tilannetta herkeämättä tuoleiltaan, hoitajatar videokameransa takaa. Pian Elina tuntee tutun sedän otteen lantiollaan kun tämä asettautuu polvilleen edessä pyllistävän suloisen tytön taakse, ja sitten iso kyrpä jo läiskähtääkin kiihottavasti tytön pakaroille. Setä läpsäyttää kulliaan vielä muutaman kerran Elina-tytön herkulliselle pyllylle eikä malta olla painamatta terskallaan tytön peppureikää kevyesti, vaikka toki tietää, että tällä kertaa kyseessä on kielletty reikä. Kivikova terska painautuu teinitytön pyllyreikää vasten läiskäytysten lomassa vaivihkaa niin nopeasti, että yhdyntätilannetta valvova henkilökunta ei huomaa, tai halua puuttua asiaan. Kiellettyä peppuyhdyntäähän ei kuitenkaan tapahdu, pientä kiimaista hieromista vain kullinpäällä. Tähän puuttumatta pillutohtori sanoo:

- Setä ja tyttö ovat nyt valmiina pillun ja kullin väliseen kosketukseen. Tytön vittu on ollut odottavan märkä jo pitkään, ja sedän kulli seisoo mitä parhaimmassa valmiudessa nuoren kiimapillun kosketukseen. Setä tarttuu nyt toisella kädellä kyrpäänsä ja tytön peppureiän sijasta kostuttaa terskan ensin häpyhuulien välissä tytön runsailla pillumehuilla. Sen jälkeen setä hieroo kevyesti terskaansa ylhäältä alas edestakaisin, tytön välilihan ja klitoriksen välillä. Klitorista ja terskaa kannattaa hieroa toisiaan vastaan hieman pidempäänkin, se tekee oikein hyvää niin tytölle kuin sedällekin. Tyttö tarjoaa nyt innokkaasti häpyään vanhan, tuhman sedän temmellyskentäksi, juuri noin.

KULLI UPPOAA SYVÄLLE KIREÄÄN TEINIVITTUUN

Elina värähtää nautinnosta kun tuntee viimeinkin sedän kovan ja lämpimän terskan kosketuksen litimärillä häpyhuulillaan. Setä liu'uttelee ohjeiden mukaisesti terskaansa pitkin tytön häpyhuulia nauttien märästä kosketuksesta. Sedän mieli tekisi kovasti työntää malttamaton kulli muitta mutkitta syvälle tytön sisään, mutta sen sijaan setä painaa kiimanesteistä jo hyvin kostuneen terskan Elinan vittua ja ennen kaikkea pillusta pilkistävää klitorista vasten ja hieroo sitä pyörittelevin liikkein mulkkunsa päällä. Vanhemman sedän ja nuoren tytön herkimmät kohdat koskettavat näin suloisesti toisiaan, ja molemmat nauttivat toisensa sukupuolielimistä täysin siemauksin, niin kuin vain vanhempi setä ja nuori tyttö parhaimmillaan keskenään osaavat!

- Nyt on aika alkaa työntää kyrpä pilluun, tohtori sanoo. – Setä asettaa terskan pillulle ja kullinsa sopivaan kulmaan, tarttuu tyttöä tukevalla otteella lantioista molemmin käsin ja alkaa porata terskaa nautinnollisesti märkään teinipilluun. Vittu on tutkitusti erittäin kireä, mutta kokenut setä osaa toki työntää kyrpänsä sisään sopivan hitaasti ja varovasti. - Tyttö työntää pyllyään kevyesti ja tasaisesti häpyhuulten väliin työntyvää kullia vasten, setä ohjaa samalla käsillään tytön lantion liikettä.

- Vaikka kyrpä on iso ja vittu tiukka, niin uskon, että mela saadaan uppoamaan pikkupilluun ihan juurta myöten, yhdyntätohtorimme rohkaisee.

Hoitajatar siirtyy lähemmäs saadakseen taltioitua arkistoihin laadukasta lähikuvaa tuhmasta yhdynnästä. Setä asettaa kyrpänsä tytön pillureiälle ja alkaa hitaasti mutta varmasti työntää isoa aisaa teinitytön sisään. Elina työntää pyllyään sedän syliin samalla, kun terska alkaa työntyä hitaasti ja nautinnollisesti kireään hunajapesään. Setä nytkyttelee hieman kulliaan saadakseen sen porautumaan paremmin märkään mutta tiukkaan lihaan. Vähitellen nuori vittu antaa periksi: iso kyrpä liukuu sentti sentiltä syvemmälle sisään nauttien kireän pillun upeasta puristuksesta. Elina uikuttaa kiimasta tuntiessaan kookkaan kyrvän avaavan vittunsa ja seivästävän sen koko pituudeltaan. Setä vetää määrätietoisesti tyttöä lantioista lähemmäs itseään, kunnes koko valtava kulli on viimein juurta myöten pikkuvitun sisällä ja tytön pylly tiiviisti sedän syliä vasten. Setä pysäyttää liikkeen tuntiessaan kyrpänsä päässä nuoren emättimen takaseinän kosketuksen. Herkullinen teinipillu on nyt täpösen täynnä vanhemman sedän isoa kyrpää!

- Kyrpä on nyt kokonaisuudessaan vitun sisällä, tohtori sanoo. - Vanhempi kulli ja nuori pillu nauttivat nyt hetken toisistaan ihan liikkumatta, toisiinsa sulautuneena. Nuoren pillun liukkauden ja sedän kokemuksen ansiosta kulli saatiin kuin saatiinkin ujutettua menestyksekkäästi ahtaaseen pikkupilluun. Setä voi nyt hyväillä ja puristella tytön rintoja takaapäin samalla, kun teinitytön kireä vittu nauttii mahdollisimman syvällä sisällään sykkivästä kookkaasta kullista, tohtori ohjeistaa.

- Aah kun tuntuu pillussa ihanalta...hui, sedän kyrpä tuntuu niin isolta!, Elina huokaisee silmät kiinni, nauttien suuren, paljaan kullin suorittamasta pillun seivästyksestä.

Setä tarttuu takaapäin tytön kiinteisiin rintoihin ja alkaa puristella ja hieroa niitä kämmenissään, työntäen samalla edelleen lähes liikkumatta nuoren ja kiimaisen vitun tiukasta puristuksesta nauttivaa terskaa tytön kohdunsuuta vasten. Elinan mieleen tulee väkisinkin saman tuhman sedän kioskin takahuoneessa suorittama pano, jossa setä nussi tyttöä samassa asennossa paljaalla kyrvällä otettuaan salakavalasti kondomin mulkun päältä pois ennen pilluun työntymistään. Sama kyrpä on jälleen paljaana Elinan kuuman vitun uumenissa – tällä kertaa vieläpä ohjatusti, luvan kanssa! Elina nauttii sedän intohimoisesta rintojen hyväilystä ja siirtää toisen kätensä tunnustelemaan syvällä emättimessä olevan kyrvän juurta. Kullike ympäröi edelleen tiukasti paisunutta mulkkua, ja Elina tuntee kädessään kyrvästä roikkuvan numerolaatan. Sitten tyttösen käsi löytää astujasedän painavat kivekset, jotka odottavat tyhjenemistään spermaa janoavaan pikkupilluun.

- Kiimainen tyttö puristelee mallikelpoisesti sedän kiveksiä, noin sitä pitää! tohtori kannustaa. - Sedät tykkäävät täysien pussiensa hellästä tunnustelemisesta ja hieromisesta. Sedän kiveksissä onkin runsas lasti odottamassa laukaisuaan nuoren tytön emättimeen.

Kulli pysyy edelleen paikoillaan syvällä pillussa, ja setä jatkaa rintojen hyväilyä. Ison kullin villiä pumppausta jo janoava tyttö yrittää malttamattomana liikutella itseään edestakaisin tiukan vitun puristavasta otteesta liikkumattomana nauttivaa kyrpää vasten. Siro teinikäsi hyväilee edelleen kalun juurta ja kiveksiä, kunnes tohtori antaa luvan irstaille yhdyntäliikkeille:

- Nyt seuraavat edestakaiset yhdyntäliikkeet. Setä siirtää kätensä tytön kimmoisilta teinirinnoilta takaisin lantioille, niin että peukalot saavat sopivan puristavan otteen tytön herkkupepusta. Sitten setä vetää hitaasti ison kyrpänsä ulos tytön vitusta, mutta niin, että terska jää juuri ja juuri yhä tiukan pillun puristuksiin. Sitä seuraa jälleen nautinnollinen työntöliike mahdollisimman syvälle märän pillun uumeniin. Kun terskan kärki osuu tytön emättimen takaseinään, voidaan kulli vetää jälleen ulospäin, ja sitten taas syvälle sisään. Tyttö myötäilee liikettä työntelemällä pyllyään sopivasti vittua poraavaa kullia vasten. Tytön pillu on niin märkä, että ahtaudesta huolimatta noinkin isokokoinen kyrpä liukuu teinivitussa mukavasti.

Näin yli nelikymppisen sedän ja nuoren teinitytön tuhma sukupuoliyhdyntä etenee vaiheeseen, jossa setä alkaa pumpata kyrvällään tytön mehukasta pillua edestakaisilla yhdyntäliikkeillä: sisään – ulos, sisään – ulos, sisään – ulos, sisään – ulos. Aluksi kullin liikkeet ovat korostetun hitaita, mutta vähitellen tahti alkaa kiihtyä ja mela pumpata vitussa yhä nopeammalla tahdilla. Elinan pillu nauttii kauan kaipaamastaan vanhemman sedän isosta, nuoren riemurasian äärimmilleen täyttävästä patukasta niin, että kiimamehut kirjaimellisesti pursuavat ulos vitusta jyhkeän kyrvän jyystäessä riemurasiaa nopeutuvalla tahdilla pohjaan saakka. Elinan pillunesteet ovat kastelleet sedän mulkun lisäksi kivekset ja osittain sekä tytön että sedän reidet. Elina parahtaa sekä kivusta että suuresta nautinnosta aina, kun terska osuu yhä rajummilla työnnöillä vitun pohjaan. Sedän kivekset läiskähtelevät irstaasti työntöjen tahdissa nuoren tytön häpykumpua vasten, ja kullikkeesta roikkuva, välillä pillulle ja välillä reisille osuva tunnistelaatta kertoo vanhan kyrvän nro 31 nauttivan juuri upean kiimaisesta ohjatusta teiniyhdynnästä.

- Nyt tyttö saa vittuunsa sedän kyrpää niin, ettei aivan heti unohda, setä puuskuttaa himokkaiden työntöjen lomassa.

- Ihanaahhh...namia sedän kyrpää...uuh...tytön pilluun..., Elina uikuttaa seivästyksestä täysin rinnoin nauttien.

- Juuri noin: setä ja tyttö yhtyvät hurjassa kiimassa. Setä takoo ahnaalla kyrvällään nuorta lihaa yhä nopeampaan tahtiin. Nuori naaras nauttii vanhan uroksen isosta kyrvästä, tohtori toteaa tilanteen innostuneena. Hoitajatar kuvaa läheltä kiimaista yhdyntää, kokeneen kullin auratessa röyhkeästi tietään edestakaisin kireässä teinipillussa.

Setä-tyttö -parimme villistä yhdynnästä kuuluva litinä, uikutus, kiljahtelu, murahtelu ja parisängyn nitinä yhtyy muiden ympärillä tapahtuvien tuhmien parien astutussessioiden kiimaääniin. Sedän toinen käsi etsiytyy hyväilemään tyttösen kielletyn reiän ympärystä ja painelemaan itse reikää sormellaan kevyesti ja kiusoittelevasti. Välillä setä läiskäyttää kämmenellään irstaasti tytön pakaroita. Kiimatuoksut sekoittuvat toisiinsa, ja koko Elinan maailma on täynnä tuhmaakin tuhmempaa nussimista, panon ääniä ja tuoksuja sekä ennen kaikkea oman sedän pilluntäyteistä kyrpää. Suloiset sydänkuvioiset lakanat toimivat kauniina panoalustana irstaalle näytelmälle, jossa Elinan tuhma unelma vanhasta ja kokeneesta kyrvästä toteutuu upeammin kuin tyttönen on ikinä haaveillut.

Nussimisen tahti kiihtyy kiihtymistään, ja Elinan ajantaju katoaa. Tyttö huutaa suoraa huutoa suonikkaan astutuskyrvän takoessa yhä rajummin turvonnutta, samettista teinipillua. Sedän käsi on löytänyt tytön klitoriksen ja pyörittää riemunappulaa pyörittelevin liikkein mulkun jyystäessä laukeamistaan odottavassa vitussa. Orgasmi on tulossa, ja hämärän rajamailla Elina kuulee litinän lomassa tohtorin sanoja:

- ...Sillä lailla, nyt vielä loppukiri...Tyttö ja setä yhtyneenä, sedän mulkku tytön sisässä, kyrpä liukkaassa pillussa...Setä läiskii lujempaa ja hieroo tytön pyllyä ja klitorista, juuri noin...Vanha kulli astuu teinipillun niin, että tuntuu!

Jossain vaiheessa rietasta lykkimistä Elina saa vavahduttavan orgasmin, jonka voimasta pyllistävä tyttö alkaa täristä kauttaaltaan, ja muutenkin tiukka pillu alkaa supistella paksun kullin ympärillä.

- Aah, ihana vanha iso kyrpä! tyttö kiljahtaa lauetessaan sedän käsittelyssä.

Tyttö uikuttaa puolitiedottomana nautinnosta tuntien, kuinka sedän paksu kyrpä höylää edelleen rajusti ja nopeasti vitun sisäosissa.

- Setä voi nyt laukaista ison spermalastinsa teinitytön vittuun, Elina kuulee tohtorin äänen lupaavan.

Orgasmin ja innokkaan ahnaan, vanhan kullin ravistellessa vittuaan Elinalla ei ole enää aavistustakaan, kuinka kauan lykkiminen on jatkunut, mutta yhtäkkiä hän tuntee, kuinka sedän kyrpä uppoaa hurjan karjaisun säestämänä äärimmäisen syvälle pillun perukoille.

- Nyt sedän kulli laukeaa tiukkaan teinipilluun, tohtori toteaa tarkkaillen lähietäisyydeltä herkeämättä toisiinsa rajusti yhtyviä sukupuolielimiä.

Ja kokenut tohtori on oikeassa: astutussedän terska painautuu teinitytön kohdunsuuta vasten ja kiimainen kulli laukeaa sykkien lämpimään vittuun: täpötäydet kivekset tyhjenevät kyrvän sykäysten tahdissa Elinan pilluun, pumpaten harmaata lastiaan tytön sisään. Sedän orgasmi kestää ainakin 20 pumppauksen verran; niin paljon on spermaa ehtinyt kertyä kokeneihin pusseihin. Koko lasti purkautuu Elinan pilluun, ja vähitellen edelleen sedän mulkun täyttämästä emättimestä alkaa pursuta spermavanoja ulospäin. Elina lysähtää puolitajuttomana vatsalleen sängylle ja edelleen orgasmin kourissa oleva setä Elinan päälle. Sedän lauennut kyrpä lupsahtaa ulos litimärästä vitusta, jolloin harmaata nestettä valuu suurena vanana pillusta nuorelle häpykummulle ja alavatsalle ja siitä lakanoille. Sydänkuvioiset lakanat tahriutuvat sedän sperman ja tytön kiimanesteen sekoituksesta.

Tohtori ja hoitajatar vaikuttavat sangen tyytyväisiltä ohjaamaansa yhdyntään. Hoitajatar kuvaa vielä läheltä pillusta pulppuavia lämpimiä spermavanoja ja sulkee sitten kameransa.

- Yhdyntä onnistui erinomaisesti. Nuori teinityttö on nyt menestyksekkäästi astuttu vanhemman sedän toimesta. Setä ja tyttö maistavat vielä yhteistä kiimanestettä tytön pillusta.

Setä tekee työtä käskettyä ja työntää sormensa turvonneeseen ja litimärkään teinipilluun. Sitten hän vie harmaaseen nesteeseen kostuneen sormensa Elina-tytön huulille. Elina imee sormea ja maiskuttelee huuliaan tuntien suussaan riettaan yhdynnän herkullisen maun. Sitten Elina kumartuu vielä antamaan sedän lauenneelle kyrvälle pitkän, kiihkeän suukon.

- Olipa ihanaa saada kioskin sedän namia kyrpää, tyttö huokaisee onnellisena.

Tohtori toteaa päätteeksi, että tarvitaan kuitenkin vielä runsaasti lisäyhdyntöjä ja -tutkimuksia, ennen kuin voidaan varmistaa se, että kiimapilluisen teinityttösen koulumenestys todella paranee unelmakyrvän löytymisen myötä. Hymyilevä ja yhdynnän jäljiltä tuhmasti spermapilluinen Elina on asiasta täsmälleen samaa mieltä.


*** Omistettu sedän tiukkapilluiselle tytölle ***

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute