Herkku-puhelin
Vaimo - toinen osa
minä ja

Tuo edellisessä osassa kirjoittamani kertomus päättyi risteilyyn - olimme vaimoni kanssa olleet tuossa vaiheessa jo kymmenen vuoden ajan yhdessä, ja tästä ajast yli puolet oli mennyt niin että kuvioissa pyöri mukana vaimoni rakastajana hänen ex eli varsinainen fucking buddy!

Itse olin noilla risteilyilla mukana tuon ainoan kerran, mutta vaimoni jatkoi näitä vielä vuoden ajan kunnes ex joutui muuttamaan töidensä takia ulkomaille. Mutta aina kun ex poikkeaa Suomessa he tapaavat kiihkeän seksin merkeissä.

Heidän viimeinen risteilynsä poikkesi aiemmista siinä suhteessa että naapurimme mies sattui olemaan samalla risteilyllä eikä vaimoni ollut tätä huomannut.

Naapurini oli ensin meinannut mennä vaimoani jututtamaan kun oli huomannut että tällä olikin miesseuralainen jonka kanssa välit näyttivät melko läheisiltä..
Naapuri oli ihmetellyt että mitä helvettiä, mutta sitten vähän maistissaan keksinyt ottaa vaimostani kännykällään salaa kuvia tämän suudellessa rakastajaansa.

Risteilyn jälkeen meni muutama päivä kun naapuri lähetti vaimolleni ottamansa kuvan ja laittoi viestin: Tiedän mitä teit laivalla ;-)

Vaimoni näytti tätä heti minulle ja nauroin että taitaa naapurin äijä himoita vaimoni namia!

Naapuri on oikeastaan melko mukava paitsi päissään jolloin tämän jorinoita ei kestä Erkkikään, mutta sellainen harmiton reppana, vaikkakin naisten mielestä ja vaimonikin mielestä aika lutuinen ja melko komeakin, tumma pitkä mies.

Keksittiin sitten juoni vaimoni kanssa että tämä viestittäisi naapurille haluavansa keskustella tämän kanssa kahden iltapäivällä jolloin olisin kaupungissa työasioissa myöhään. Naapuri vastasi tulevansa meille klo 15.00 kun vaimoni olis silloin tullut kotiin.

Ajoin autoni piiloon vähän matkan päähän pihasta jottemme paljastuisi ja jäin odottelemaan naapuria omaan piilooni.

Naapuri tulikin viinipullo mukanaan kasvot punasta hehkuen ja oli pudottaa pullonsa kun vaimoni tuli avaamaan oven pelkässä läpinäkyvässä seitin ohuessa silkkiasussaan - mikä näky, vaikkei vaimoni aivan missin mitoissa olekaan enää, vaan täyteläisen rehevä aikuinen nainen jonka trimmattu tumma karvapehko kuulsi silkin läpi.

Vaimoni suuteli miehen suulle heti ovella kunnon märän kielisuudelman ja mies seisoi tumput suorana aivan ällikällä lyötynä. Vaimoni kujersi että eikö hän tahtonutkaan sopia asiasta, johon mies änkytti huvittavasti jotakin typerää.

Vaimo veti naapurin hellästi mukaansa sisään ja olohuoneeseemme. Otti mieheltä takin ja avasi tämän paidan ylänapit ja tönäisi miehen sohvalle istualleen. Istui sitten hajareisin miehen syliin ja antoi suurten rintojensa pulpahtaa esiin topin alta. Mies nielaisi kuuluvasti. Vaimoni sanoi että älähän rakas naapuri turhaan jännitä ja laskeutui samalla alas lattialle avaten naapurin housut ja ottaen hänen juuri heränneen kalunsa hellästi ulos ja suuhunsa. Hetken päästä miehen silmät jo pyörivät kuopissaan vaimoni imiessä tätä posket lommollaan -eikä naapurin kyrpäkään mikään aivan pieni tikku ollut, iso ja uskomattoman paksu, kuin puolikas patonki! Siinä olisi vaimolle taas kunnon kalua!

Vaimoni istuutui sitten naapurin "sedän" syliin ja antoi tämän paksun juntan upota hitaasti syvälle pillun pohjaan saakka ja alkoi sitten hitaasti nautiskellen naimaan tätä kyrpää. Naapuri ei kestänyt pitkään kun laukesi vaimoni pilluun - olin odottanut tähän saakka, kun sitten "yllättäen" tulin ovelle ja avasin oven. En nähnyt suoraan olohuoneeseen täältä ulko-ovelta, mutta voin vain kuvitella kun naapurini ryntäsi ulos takaovelta terassille ja hyppäsi pihalle samalla nilkkansa nyrjäyttäen. Sai sentään vaatteet mukaansa. Nauroimme vaimoni kanssa kippurassa, mutta rakastelimme lopuksi hellästi toisiamme hyvänä pitäen.

Seuraavana päivänä pysähdyin juttelemaan naapurin kanssa niitä näitä kun mukamas huomasin vasta tämän nilkuttavan ja kyselin että missäs tuon koipensa oli loukannut? Naapuri vähän vaikeana siinä jotakin selitteli..

Naapuri kävikin meillä useaan otteeseen kunnes vaimoni lopulta sanoi että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Olemme hyviä ystäviä naapurin kanssa, eikä hän ole koskaan tajunnut pientä juontamme.

:-)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute