Herkku-puhelin
Vaimo - ensimmäin osa
ja sen mies

Olemme vaimoni kanssa näljän kympin molemmin puolin, siis jo melko kypsään ikään ehtineitä. Takana 15 vuotta yhteistä taivalta - kaksin, sillä lapsia emme onnistuneet saamaan.

Olin itse 30 ja vaimoni 25 kun tapasimme, rakastuimme ja muutimme nopeasti yhteen. Pian menimme naimisiin ja hankimme yhteisen kodin reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä pienehköltä paikkakunnalta eteläisestä Hämeestä.

Suhteen ensimmäiset vuodet menivät tavanomaisen kaavan mukaan, alkuun rakastelimme päivittäin, joskus useammankin kerran päivässä, sitten hääkakku puolitti seksin määrän ja omakotitaloa varten otettu suurehko laina puolitti jälleen... joten kävi niin kuin kovin monille, arki latistaa suhteen. Joskus neljän vuoden yhteiselon jälkeen suhteemme oli vihdoin katkeamispisteessä, emme juuri enää edes puhuneet keskenämme, seksiä ja sekin väkinäistä oli ehkä kerran kuussa jo niinkään usein!
Voitte arvata että välimme olivat kireät!

Mutta sitten kaikki alkoi muuttua omituiseen suuntaan, Kerran työstä kotiin tultuaan vaimoni kertoi tavanneensa entisen poikakaverinsa jonka kanssa suhde oli aikoinaan muuttunut pelkäksi panosuhteeksi - ennen kuin lopahti kokonaan vähän aikasemmin kuin ensi tapaamisemme.

Tämä fuck buddy oli ollut täysin luonnevikainen narsisti jolle naiset olivat vain hänen himojensa tyydyttämistä varten, mutta tällä varsinaisella A-miehellä oli kuitenkin puolensa - nimittäin melkoisen hyvä varustus, ja kyltymätön halu ja uskomaton kunto, vaimoni kertoi ettei ollut hänen käsittelynsä jälkeen aina kyennyt edes kävelemään.

A-mieheksi kutsun tätä miestä koska on itsensä lisäksi rakastunut saksalaiseen A:lla alkavaan automerkkiin.

Herra A oli tuossa lyhyessä yllättävässä kohtaamisessa ehdottanut vaimolleni tapaamista kahvilassa Kaivarissa myöhemmin samalla viikolla, ja vaimoni kertoi minulle suostuneensa tähän.

Tuona päiväkahvipäivänä vaimoni tuli kotiin normaaliin aikaan eikä vaikuttanut mitenkään oudolta, mutta tuon tapaamisen jälkeen vaimoni alkoi hiljalleen muuttua tulevien viikkojen ja kuukausien aikana. Viime aikojen katkeroitunut AKKA oli tiessään ja sain tilalle sen hehkuvan ja iloisen vaimon johon olin alun alussa niin syvästi rakastunut. Seksi palasi elämäämme, ja kaikki tuntui siltä kuin olin kuvitellut onnellisen avioliiton olevankin, paitsi että lapsia emme onnistuneet saamaan.

Mutta kaikki ei ollut kuin suurissa love story- tarinoissa, ja mieleeni hiipi ajatus siitä että asiassa voi olla joku vinkeä puoli. TUosta vaimoni ja exän tapaamisesta oli kulunut jo kolme vuotta kun aloin asiaa todella miettimään, en kuitenkaan halunut loukata vaimoani kysymällä tältä asiasta.

Vaimoni alkoi jäämään usein vanhan tätinsä asunnolle yöksi vedoten ylitöihin ja siihen ettei jaksanut istua junassa joka ilta , ja aina välillä alkoi käymään laivoilla viikonloppuristeilyillä ystäviensä kanssa - tai siis niin uskoin, kunnes...

eräänä kertana vaimoni lähdettyä risteilylle päätin mennä vaimoa satamaan vastaan - ja silloin totuus iski atomipommin lailla tajuntaani - näin vaimoni kiihkeässä kielisuudelmassa exän , siis herra A:n kanssa jonka tunnistin kuvasta jonka vaimoni oli joskus minulle tästä näyttänyt. TUosta koppavan itseriittoisesta ilmeestä ei voinut erehtyä.

Olin pyörtyä mutta hädin tuskin onnistuin kokoamaan itseni juuri sillä hetkellä kun vaimoni irrottautui suudelmasta ja kääntyi ympäri tuijottaen minua silmiin pelästyneen ällistyneenä!

Herra A ei taakseen katsonut eikä koskaan nähnyt minua siellä.

Ajoimme kotiin emmekä kumpikaan puhuneet ennen kuin vasta kodin lähellä, kun vaimoni puhkesi kyyneliin kysyessään heitänkö hänet nyt pellolle.
Kysyin siihen että haluaako hän erota, johon hän lohduttomasti itkien vastasi ettei koskaan halua erota omasta rakkaasta miehestään, jos vain voisin sopeutua tähän elämän tilanteeseen. Hän kertoi exän kyrvän olevan kuin huumetta jota ilman hän ei osaa elää, ja ettei halua tältä mitään muuta kuin sitä ihanaa valtavaa kyrpää.

Lupasin harkita asiaa., mutta ennenkuin ehdin harkita edes enempää otin vaimoni tiukkaan karhumaiseen syleilyyni ja vastasin että jos hän todella rakastaa minua ja haluaa elää kanssani niin tämä sopii minulle.

Tämän paljastumisen jälkeen vaimoni vapautui entisestään ja muuttui entistäkin ihanammaksi.

Emme koskaan kertoneet vaimoni rakastajalle että tiesin tästä suhteesta, panokone oli vaimoni lelu, ei sen enempää - meidän suhteemme oli tätä vahvempi!

Kerran sovimme vaimoni kanssa että menisin mukaan risteilylle omassa hytissäni, sillä tämä ex ei minua tuntenut. Vaimoni halua ottaa minut tavallaan mukaan tähän leikkiin koska olin aikaa myöten alkanut kiihtottumaan ja nauttimaan vaimoni seikkailuista jotka hän minua hyväillessään kertoi iltasatuinani.

Seurasin etäältä vaimoni tämän exän kanssa kun he kulkivat kuin pariskunta, kuinka suutelivat julkisesti pelkäämättä paljastuvansa. Katselin heidän kiihkeää tanssiaa tanssiravintolassa ja tuppauduin heidän seuraansa samaan pöytään.
Näyttelin vähän enemmän juopunutta kuin olinkaan, ja pyysin sitten tämän viehättävän pariskunnan hyttiini drinksuille! He lähtivät mukaani ja jo hississa alkoivat hillittömästi syömään toisiaan ja katsoin kuinka herra A kouri vaimoni hameen alta märkää pillua ja röyhkeästi sitten heilautti kättään nenäni edessä. jatkoimme siitä hyttiini jossa "nukahdin" melko pian, sitä ennen sanottuani vierailleni että olkoot kuin kotonaan jos torkahtaisin ja kiitin heitä kun saattoivat minut hyttiini.

He himmensivät hytin valot ja alkoivat riisumaan toisiaan... olin pyörtyä kun näin tuon miehen jättimäisen melan! Ja vielä enemmän kun näin tuon valtavan kyrvän uppoavan syvälle vaimoni kurkkuun! Mies korahteli vaimoni imiessä tätä. Vaimoni pyöritti samalla persettään kasvojeni edessä ja näin kuinka vaimoni pillu valui ihanaa hunajaansa. Oma kyrpäni meinasi räjähtää tästä kiihkeästä näystä, mutta jatkoin nukkuvan esittämistä.

Pian vaimoni nojasi minuun käsillään ja antoi A:n työntyä häneen takaa päin. Sain katsella vaimoni ilosta ja nautinnosta vääristyneitä kasvoja ja ymmärsin kuinka hyvältä tuo jättimäinen kyrpä hänen sisällään tuntui! MIes oli todella kestävä, olin huumaantunut tuosta tilanteesta enkä tiedä meniko siinä 10 minuutta tai toista tuntia, mutta kun mies lopulta karjahtaen laukesi vaimoni sisään oli vaimoni toisella pedillä selällään jalat taivasta kohti mies selin minuun päin. Näin kuinka mies veti vasta vähän veltostuneen kalunsa vaimoni sykkivästä pillusta ja kuinka spermaa valuin pitkin reisiä.

He naurahtivat minuun päin ja lähtivät sitten omaan hyttiinsä.

Kotisatamassa tapain vaimoni kun oli ensin hyvästellyt rakastajansa ja lähdimme yhdessä kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute