Herkku-puhelin
Salaa
Timppa

Tämä juttu tapahtui 2009, kesällä, kuumana kesäpäivänä. Olin töissä, vaimo lomalla, äitinsä ja parin tätinsä kanssa Tallinnassa. Olin silloin 32 vuotias.

Tulin töistä kotiin ja päätin käydä kaupassa. Piti ostaa pari olutta ja lähteä mökille lämmittämään saunaa ja uimaan. Oli hiki ja halusin päästä peseytymään. Ajattelin ola mökillä yön ja lähteä sieltä suoraan töihin.

Kaupassa tapasin vanhan työkaverini, naisen, joka on minua 7 vuotta vanhenpi, hänkin oli yksin, mies oli mennyt omalle mökilleen ja kuulema kännissä, kun käki, niin hän mulle ainakin kertoi. Ei viitsinyt lähteä katsomaan sita juopottelua, kuulema.

Vaihdettiin muutenkin kuulumisia ja kerroin meneväni mökille saunaan. Lähde mukaan, heitin. Yllätyin vastauksesta. Jos pidät hyvää huolta, voisin lähteäkin, hän vastasi. Lupaan pitää, kerroin. Hän pyysi , että käydään heidän kautta, piti ottaa puhtaat alusvaatteet.

Mökillä huomasin heti, että rouva( Ritva ) oli puutteessa, mies oli laiminlyönyt velvollisuutensa jo pitkään. Lämmitin saunan ja huomasin Ritun haluavan saunaan kanssani. Pukuhuoneessa rohkaisin mieleni ja, kun hän oli selin minuun, kiedoin käteni hänen ympärilleen ja suutelin kaulaa. Ritu ei vastustellut, vaan kääntyi minuun päin ja kietoi kätensä kaulaani ja alkoi suudella minua. Suutelimme kauan ja aloin hamuta rintoja. Nostin t-paidan ylös ja takaa aukaisin rintsikoiden hakaset. Rinnat vapautuivat. Ei kovinkaan isot, mutta kiinteät ja nännit oli isot ja ruskeat.Nostin t-paidan pään yli ja otin liivit pois. Otin oman paitani pois. Halasimme. Ritu huokasi, haluan sua. Minäkin sua, vastasin. Istuin pukuhuoneen pöydälle, joka oli aika matala, vedin Ritun kiinni itseeni, suutelimme. Ritun tissit oli kaulani korkeudella, joten aloin imeä niitä. Nuolin nännejä ja imin niitä. Ritu tuntui nauttivan siitä. Minulla kalu oli kovana, eikä enää mahtunut housuihin. Vedin Ritun Shortsit ja pikkuhousut alas nilkkoihin. Sormella hieroin Ritun pillua. Ihan märkä, liukas, halukas. Nostin persettäni ja vedin omat housuni alas ja potkin ne kokonaan pois jaloista. Ritu nosteli jalkojaan ja otti housut pois nilkoistaan.

Olimme alasti molemmat.Istuin Pukuhuoneen pöudällä ja Rutun lantio oli samalla korkeudella, kun hän seisoi edessäni. Kaluni seisoi ja luonnostaan se osoitti suoraan Ritun Pimppiin. Terskani siis hieroi Ritua, Ritu levitti jalkojaan. Äkkiä Ritu nousi varpailleen ja seivästi itsensä minun mulkkuuni. Kalu solahti sisään Rituun. Ritu alkoi liikkua edestakaisin. Mulkkuni hieroi klitorista. Ritu tarrasi äkkiä minusta tiukasti kiinni, liikutti alapäätään, kuin horkassa. Ritu huohotti, ja huomasin, että se sai orkun. Ritun jalat petti ja hän "putosi" kaluni päälle ja uikutti ja puristi minua todella kiivaasti. Hetkeä myöhemmin hän sanoi sen olevan makeinta, mitä oli kokenut. Ritu sanoi, että voidää hänen puolestaan lopettaa. Kysyin, saisinko minäkin kerranlaukeavani ampua tyhjäksi. Ritu nauroi, toki, maalikin on kai katsottuna, hän hekotteli. Pyysin häntä käymään pukuhuoneen sohvalle kontalleen. Hän ymmärsi ja kävi kontalleen ja nosti pyllyään minulle. Nousin kalu kovana hänen taakseen ja sovitin kaluani noille ihanille huulille. Painoin kaluni sisään ja aloin liikkua hiljaa. Ritu sanoi, ettei saa toista kertaa, joten voin antaa tulla. Työntelin edestakaisin ja tunsin, etten enää voi enempää nautiskella. Tunsin, miten nautinto alkoi ja spermat lähti, kun tykin piipusta kohti maalia. Laskin spermani Rituun.
Olimme yön mökilläni ja aamulla ennenkuin lähdin töihin, rakastelimme uudelleen.
Vein Ritun kotiin aamulla ja menin töihin.

Asia unohtui pitkäksi aikaa, tapailimme kaupassa tai lenkillä. Syksyllä huomasin muutoksen Ritussa. Vatsa alkoi kasvaa ja marraskuussa Ritu kertoi tulleen raskaaksi meidän mökkireissustamme.

Heillä ei ole lapsia, joten sen ukko luulee lasta omakseen.
Ritu kertoi, että raskauden myötä mies on raitistunut ja heillä menee hyvin. Hän pyysi minua pitämään salaisuutemme hautaan asti. Lupasin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute